Eerste vaccinfaal van februari nu al een feit! Lege prikstraat, want incompetente GGD kende eigen locatie niet

Het geklungel en geklooi bij de GGD is werkelijk ongekend. Een vaccinatiestraat in de Bossche Brabanthallen is op de eerste dag van februari verdacht rustig en nu is bekend waarom: medewerkers van het registratiecentrum waren niet bekend met de locatie ‘Den Bosch’ en wilden burgers doorverwijzen naar Veghel of Breda. De prikpost ’s Hertogenbosch kenden ze echter wel, maar daar vroeg niemand naar…

De GGD weet het niet alleen op IT-gebied flink te verknallen maar blijkt ook een behoorlijk probleem te hebben met de ronduit incompetente medewerkers van het landelijke registratiecentrum. Bij de GGD begonnen ze zich af te vragen waarom het toch zo rustig bleef in de prikstraat in de Bossche Brabanthallen. Het excuus is als volgt: “Bij het landelijke registratiecentrum was nog niet voldoende doorgekomen dat voor deze regio na Veghel nu een tweede prikstraat open is.” Dit klopt niet.

In werkelijkheid blijkt iets héél anders aan de hand: complete aardrijkskundige incompetentie van GGD’ers. Voorbeeld: de 90-jarige mevrouw Diny Mulders uit Waalwijk werd door een medewerker van het landelijke registratiecentrum bijna naar een prikpost in Veghel of Breda gestuurd, omdat de medewerker totaal niet op de hoogte was van de Nederlandse topografie. Mevrouw Mulders vroeg namelijk of er niet iets dichterbij was en vroeg naar een prikpost in Den Bosch. Nee, daar was de registratiemedewerker niet mee bekend. Wel ’s Hertogenbosch…

Hoeveel mensen er dus voor niets veel verder hebben moeten reizen is niet bekend, maar door dit ongeëvenaarde amateurisme kunnen we er dus best vanuit gaan dat er wel honderden senioren naar Veghel of Breda zijn afgereisd om een vaccin te scoren, terwijl ze zich dus gewoon véél dichterbij hadden kunnen laten vaccineren. Allemaal onnodige reisbewegingen, uitgevoerd door het rijksinstituut dat die hele pandemie dus juist moet beëindigen. Ongelofelijk, wat een faalhazen bij die GGD!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Franz Biberkopf

  Dit soort dingen gebeuren. Alleen op DDS wordt daar groot misbaar over gemaakt.

  1. Cootje

   Maar wel alleen in een bananen republiek

  2. Cootje

   In een derde wereldland is het waarschijnlijk beter geregeld . Door de geweldige bezuinigen van Pinokkio is er niemand verantwoordelijk voor de communicatie terwijl wij de dichtste internetverbinding van de wereld hebben

  3. driewerf

   ga bij joop lezen zeurkneus .

  4. WayneGretzky99

   Kunnen werkelijk helemaal niks die linksch adepten.

  5. Linksbuster

   Wat?

  6. Linksbuster

   Je hebt gelijk frans beverkop…dit soort dingen gebeuren in de bananenrepubliek nl. Dat jij je er niet meer druk over maakt en dus de handdoek in de ring gooit begrijp ik maar al te goed…
   Dus..stem ze weg deze dwazen!

 2. JochemX

  Wellicht is de bereidheid om het prikje te halen niet meer zo groot. Veel geruchten over bijwerkingen. Heeft de Jonge zelf al een prik gehad?

 3. RvdBe

  Zojuist bericht dat een 90 jarige kort na de vaccinatie is overleden.
  Dat lag echter niet aan de vaccinatie, want er was al onderliggend lijden……
  Gaan we nu dus alle overledenen met onderliggend lijden welke corona verschijnselen hadden niet meer tot de corona doden rekenen, maar dit afrekenen onder onderliggend lijden?
  Dacht het niet, dat komt niet goed uit.

 4. gargamel

  Oké, er was geen correcte kennisgeving over de plaats, laten we morgen of over paar dagen zien hoeveel vrijwilligers er in de rij staan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.