Ha! Hilarische Theo Hiddema veegt de vloer aan met JA21: ‘Wat een drukte!’

Theo Hiddema is weliswaar geen Kamerlid of kandidaat meer voor Forum voor Democratie, maar dat betekent niet dat hij zich niet meer met de politiek bemoeit. Op zaterdag haalde hij dan ook op schitterende wijze uit naar de Judassen van JA21; de quasi-VVD’ers die FVD in de rug staken en hun eigen partij begonnen.

JA21 laat weten op Twitter dat de partij begonnen is met het voeren van campagne. Hoe? Nou, door te flyeren. In Breda. Je zou denken dat er dan toch best wat mensen op af zijn gekomen. De partij staat immers op een zetel of 2/3 in de peilingen. Dat zouden wij tenminste moeten geloven. Maar het blijkt toch net iets minder druk te zijn dan je verwacht:

Theo Hiddema is dan ook bepaald niet onder de indruk van de foto’s die JA21 deelt. “Wat een drukte!” laat hij cynisch weten op Twitter. “Al zoveel enthousiasme terwijl het busje met de verduisterde beleidsplannen nog moet inparkeren.”

Hij is weliswaar geen kandidaat of lijstduwer meer voor FVD, maar het is duidelijk dat Hiddema de politiek wel degelijk nog steeds op de voet volgt. Oh, en dat hij helemaal niets heeft met de JA21-Judassen die Thierry Baudet vorig jaar op bijzonder publieke wijze met een mes in de rug staken in de hoop zélf een succesvolle partij op te richten.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Eerdmans en Nanninga krijgen er nog een hele kluif aan om de peilingen waar te maken. Want buiten de peilingen om zie je maar héél weinig enthousiasme voor JA21. Geen wonder dat Hiddema lekker ironisch reageerde op de tweet van de partij.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Barbera

  ” de JA21-Judassen die Thierry Baudet vorig jaar op bijzonder publieke wijze met een mes in de rug staken in de hoop zélf een succesvolle partij op te richten.”

  Een leugen blijft een leugen, al vertel je hem honderd keer, het wordt nooit een waarheid…

  1. leukeditter

   zegt onze moslimknuffelaar

  2. Barbera

   ” Theo Hiddema wil toch geen lijstduwer zijn van Forum voor Democratie. Hij vindt dat de door partijleider Thierry Baudet beoogde campagne te veel draait om het coronabeleid. De koers is te populistisch. „Ik ben geen FvD’er meer. Voer mij af van de lijst.” Baudet is ’onthutst’ door zijn vertrek.”

   Is Hiddema ook een judas?

  3. liefdevol rechts

   Hé Barbera, heb jij familieleden in de partij van JA21 zitten?
   Zo ja, dan kan ik aannemen dat je voor deze groep je normen en waarden opzij zet, want familie moet je verdedigen door dik en dun ook al zijn het judassen .

  4. werikke

   klopt maar wat is een leugen daar verschillen de meningen over. Rutte verkoopt leugens maar mensen accepteren dat anders zouden ze wel op PVV stemmen om waarheid te horen

  5. Nostradamus

   Oh, dan heb je dit nog niet begrepen. Doen extreem linkse mensen al decennia.

   Disclaimer over fascisme, racisme & antisemitisme t.o.v. marxisme & communisme.
   h**ps://youtube.be/watch?v=XfsJxkobPXk

 2. AS210854

  Heerlijke man die Hiddema, ik hoor en zie hem graag.

  1. Henk42

   Hiddema is een hele goede vent, die nognsteeds Thierry steunt, maar gewoon de spotlights beu is en de media zat is.
   Ik verbaasde me overigens dat hiddema met zijn leeftijd de politiek in ging

   1. Ad Fundum

    Hiermee treedt hij dus duidelijk weer opnieuw in de publiciteit. Hij duikt niet weg voor de camera. Er wordt wat afgeveegd ondertussen, je kunt van de vloer eten in Coronatijd.

 3. Mireille

  Op zegetoch in nieuwbouwwijk, schoon en verzorgd met mooie auto’s voor de deur.

 4. Spaanse_K0K

  Peilingen vandaag
  FVD 4 zetels
  JA21 3 zetels
  Hiddema kan beter wachten met lachen.

  Wel heeft FvD een schrijven naar alle kamerleden uit laten gaan betreffende de manier waarop vragen aan Baudet gesteld dienen te worden.
  Vragen, welke niet op de voorgeschreven manier gesteld worden zullen niet in de 2e kamer beantwoord worden.

  Betreffende de laatste actie van M. Kat beraadt FvD zich nog op een reaktie.

  1. werikke

   jij kan ook beter wachten met lachen wie weet wordt FVD wel groter dan je denkt . met nog 3.5 week te gaan denk ik dat ook deze peilingen niet in buurt komen van werkelijkheid. Hoe kan VVD zo hoog staan als de gehele middenstand tegen Rutte beleid is . VVD liegt speelt spelletjes en bedriegt dus geloof niet in de peilingen . Hoop dat PVV en FVD groter worden en dat Rutte als dictator op rot. en dat zal nodig zijn om Nederland weer leefbaar te krijgen. Nu is alleen corona belangrijk als ik de media moet geloven maar desondanks komen nog steeds 60 tot 100 duizend nep vluchtelingen per jaar in dit land en dat leid tot woningnood en vervreemding van dit land. Dus stem PVV of FVD . behalve als je elke maand toch wel uitkering krijgt en je kinderen al woningruimte hebben . dan kan je links stemmen als je egoistisch bent

   1. Flach

    En zo is het! Ik denk ook dat FvD hoge ogen gaat scoren bij de verkiezingen. En hoewel het niet mijn partij is (PVV) kan ik hier best om lachen. Goed gedaan Thierry, en ja hij is arrogant en ja hij heeft vaak maling aan zeurende mensen en laat dat zien ook. En dat kan ik wel waarderen. Dus Hiddema heeft meer dan genoeg reden om de slappe en verraderlijke Nanninga en Eerdmans uit te lachen met hun totaal overbodige en ongewenste partijtje. Jammer want ik had geen hekel aan ze, maar ja, ze hebben wel hun ware achterbakse gezicht laten zien.
    Too bad.
    En de hedendaagse bruinhemden, zijn de mo(s)linkse zeer gesubsideerde minkukels die alles wat Nederlands is proberen te vernietigen. De goedgevoelverslaafden en degenen met een extreme casus Stockholmsyndroom, de plunderaars en de anarchisten die de boel het liefst in chaos willen laten omslaan. Waardeloze lui.

    1. Yoyo

     Flach++++++++++

    2. Logica

     We moeten die ruzie achter ons laten. We staan grotendeels achter dezelfde ideeën. Rutte moet weg maar het lijkt onwaarschijnlijk dat we weer een links kabinet krijgen met D’66, CDA en misschien wel PvdA en Groen Links. Tel uw zegeningen.

   2. Niet L niet R

    Perfect verwoord!!!

 5. Monty

  Versplintering op ‘rechts’.
  Hoe gaan ze ooit een coalitie vormen?

  Op deze manier zullen ze nooit een meerderheid vormen. Als je nu al elkaar de tent uit vecht.

 6. tata

  De Hiddemeister slaat de spijker weer eens precies op zijn kop.

 7. Antihedo

  Is Hiddema weer een beetje hersteld? Hij was mentaal op een gegeven moment in deplorabele staat.

 8. thijshil

  Beste Van Der Galien,

  Ik weet jij bent een fan van FVD. Hiddema vind ja21 Judassen.
  Wat zou Hiddema en Galien vinden van Wybren van Haga, dat is dan ook een Judas.
  Als je het verhaal verteld, doe dat dan ook wat objectiever.

 9. Niet L niet R

  Moet nog zien dat Eerdmans in de tweede kamer komt!
  Hij heeft al eens eerder mee gelift!

 10. Paardenmiddel

  Net zoals Otten, zullen ook zij gewoon imploderen. Niemand accepteerthun verraad.

 11. king

  de judassen Eerdmans en Nanninga zullen hopelijk niet een zetel veroveren, Eerdmans is dacht met zijn achtste poging bezig qua politiek partij zelf kan de man geen partij oprichten maar op de roof van forum zag hij toch een kans misselijk makend had die man hoog zitten maar is nu gekelderd ver onder nul . en Nanninga een kans gekregen door Baudet en nu deze misselijk makende roof,,,walgelijk ,,,,

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.