Islamistische ‘adviseurs’: op je buik slapen is hartstikke HARAM, want dat doen ze in de HEL!

Hé, jij, lig jij weleens te slapen op je buik? Nou, dat zou ik maar niet meer doen! Want, zeggen twee zelfverklaarde adviseurs in een TikTok-video, op je buik slapen is volgens de “overleveringen” (hadith, uitspraken en gedrag van de profeet Mohammed) hartstikke verboden! Voor moslims, dan. Of het voor niet-moslims óók verboden is volgens die overleveringen is niet helemaal duidelijk. 

Op het TikTok-account ‘Official Islam Reminders‘ zijn twee fundamentalistische moslims uit België actief. Zij beantwoorden vragen van kijkers over hoe ze het best zo fundamentalistisch-islamistisch mogelijk kunnen leven.

Wat je dan krijgt is precies zo eng als je zou verwachten. Want toen een kijker vroeg, “is op je buik slapen haram? Want sommige mensen zeggen da[t]…” gingen ze daar niet alleen doodserieus op in, maar ze haalden ook nog eens twee ‘uitspraken’ aan van Mohammed waarin hij gesteld zou hebben dat het inderdaad hartstikke fout is. Uitspraken staat daar tussen aanhalingstekens, omdat het maar zeer de vraag is of die uitspraken allemaal daadwerkelijk geloofwaardig zijn, en niet veel later, na zijn dood, aan hem zijn toegeschreven.

Maar op je buik slapen is dus not done, oordeelden de Belgen. “Wel kijk, er zijn twee overleveringen,” zegt de jongevrouw heel blij. “Een overlevering waarin Allah zegt dat hij dat verafschuwt, dus hij houdt er niet van, van mensen die op hun buik slapen. En dan heb je nog een andere overlevering waarin de profeet zegt dat juist de inwoners van de hel juist die houding gaan nemen. Dus als je op je buik gaat slapen dan is het net alsof je dezelfde houding pakt van de mensen die in de hel zitten.”

“Subhan Allah,” reageert de kerel daarop. “Ik had dat echt niet door!”

Nee, nou dat had niemand door jongen. Geen zorgen.

Vervolgens legt de jongedame ook nog even uit wat in haar ogen de “ideale slaaphouding” is voor moslims. Want ja, die bestaat ook vindt ze. “Op je rechterkant te slapen… Dus op uw rechterzijde.” Want zo slapen de mensen in de hémel blijkbaar. En daar had Mohammed volgens de overlevering géén problemen mee. Dus dat is dan wél weer hartstikke goed.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van onze speciale groep op MeWe, hét alternatief voor Big Tech-wappie Facebook.

Goddank dat er dit soort mensen zijn om ons hierover voor te lichten! We zouden maar per ongeluk, in al onze onwetendheid, op onze buik liggen ronken vannacht! Brr, de rillingen lopen me nu al over mijn lijf!

Overigens zal ik mijn vrouw, die regelmatig op haar buik ligt te slapen, vannacht wel even wakker schoppen als ze dat weer doet. Het is voor haar eigen bestwil, niet dan?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Benny

  Whahaha hahaha hahaha…… Ik vind kinderen krijgen met je nichtje en of kind huwelijken haram…..

 2. B. Pascal

  Mohammed, wist zeker het verschil niet tussen een lichaam en een ziel. Immers alle gestorven mensen zijn ontzielde lichamen. Wie, wat, waar en welke geest of ziel slaapt er buiten zijn lichaam? Mohammed, moet maar eens even naar een kerkhof om te zien of daar ontzielde lichamen zijn, met een ziel. Of een ziel met een lichaam, die zich druk maken over hun manier van buikslapen….

  1. Ralnov

   Ik heb al veel nonsens gelezen maar dit…dit spant toch wel de kroon. Weer van die randdebielen die hun eigen interpretatie geven op dat soort debiele onderwerpen , zouden beter gewoon hun muil houden en eens wat nuttigs doen.

 3. Eppo123

  Allerlei zaken die eeuwen geleden vanuit geloofsovertuiging zijn bedacht en die volgens de bedenker goed of fout zijn, zijn idioot. Geloof is minder van deze tijd. Hoe meer Islam wij importeren, hoe verder wij als samenleving achteruit gaan.

 4. Adrianzoon

  de is-lam is een verwerpelijke ideologie

 5. Adriaen van Bergen

  De hemel van de islam is de hel voor christenen en omgekeerd.
  Vergelijk de levenswijzes van Jezus Christus en Mohammed met elkaar.
  Jezus heeft de Christelijke hemel voorgeleefd en Mohammed heeft de islamhemel voorgeleefd.

 6. kees cup

  Helemaal mee eens, op je lµl liggen te snurken is hartstikke haram voor een moslim.

  Voor “hun” eigen religieuze bestwil …
  Laten we onmiddellijk alle moslim-covidpatienten die een ic bed bezet houden zo snel mogelijk op hun rug draaien !

  1. WayneGretzky99

   + heul veul.

 7. liefdevol rechts

  Als ik jullie was zou ik dat maar serieus nemen, want nu lach je er mee en morgen wordt je er op afgerekend.

  1. Adrianzoon

   Dat zou zo maar kunnen als je de poll’s moet geloven.

   stem sociaal, stem PVV

 8. Rene van der Grijp

  Mohammed dacht aan alles.

  Zo schreef hij ook voor dat het schaamhaar moest worden afgeschoren. En ziet! De westerlingen (kafir) hebben dat in de 21e eeuw overgenomen. Ruim 1400 jaar later! Zo zie je maar hoe ver de islam vooruit loopt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.