Joe Biden: ‘Ik denk dat we aan het einde van dit jaar enigszins terugkeren naar normaal, maar kan het niet garanderen’

Als er nog mensen zijn die denken dat we ooit terugkeren naar het oude normaal, dan moeten ze nu even héél goed opletten. Dat zegt Thierry Baudet terecht over nieuwe uitspraken van Joe Biden. De Amerikaanse president vertelt zijn volk namelijk dat hij hoopt dat ze in  Amerika voor het einde van dit jaar nog een enigszins normaal leven kunnen leiden… maar dat hij dat niet kan garanderen. “Er zijn immers varianten in omloop.”

Bij de Pfizer-fabriek in Portage Michigan liet Biden vrijdag weten: “Ik geloof dat we aan het einde van het jaar in de buurt van normaal komen. Als God het wil zal de kerst dit jaar anders zijn dan vorig jaar. Maar ik kan je die belofte niet maken. Er zijn andere varianten van het virus. We weten niet wat er kan gebeuren met betrekking tot het reproductiecijfer.”

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet reageert hier terecht op als door een wesp gestoken. “Voor degenen die nog steeds denken dat ze ons hier ooit nog uit laten komen. Pak je vrijheid terug! Dwing het af! Steun FVD, de ENIGE PARTIJ die de corona-bubbel wil doen barsten!” schrijft hij dan ook op Twitter.

Hier is geen woord aan gelogen. Het is ongelooflijk, maar ze gaan het dit hele jaar proberen vol te houden. Kun je je voorstellen wat dat doet met de geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen? Met onze manier van leven? Met het MKB? Met onze levensvreugde?

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Forum voor Democratie heeft dat overduidelijk wél door en wil daarom ingrijpen. Na de verkiezingen moet het afgelopen zijn met al deze draconische maatregelen. Mensen moeten weer in staat worden gesteld gelukkig te zijn, te werken, te socialiseren, erop uit te trekken, te kopen en te verkopen. Coronabestrijding gaat niet boven álles.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Jehannes

  Ja, ze vinden dit wel leuk.. Net als iemand die uurtje factuurtje aan het werk is.. Beetje lopen rekken en zakken vullen.

 2. Franz Biberkopf

  “Het is ongelooflijk, maar ze gaan het dit hele jaar proberen vol te houden”

  Iedereen, en zeker ook onze regering, wenst terug te gaan naar normaal en de maatregelen af te schaffen.

  De rest is gezwets.

 3. Marija

  Wat is het voordeel en belang van de wereld als hun leiders overal de bevolking opsluiten in lockdowns en avondklokken?
  Waarom nooit terug naar normaalzoals het was?
  Leg het mij eens uit aub.

  1. Franz Biberkopf

   De meerderheid van de bevolking wenst dat de Overheid maatregelen tegen corona neemt en steunt die ook.
   Het belang van bestuurders is overeenkomstig te handelen.

   1. Linksbuster

    Merk of hoor niets over het uitbreiden van de gezondheidszorg..geen speciaal coronahospitaal..
    Onze “bestuurders” onder rutte hebben de gezondheidszorg uitgehold tot een minimum…nu mag de bevolking van deze bezuinigingen “profiteren”.

    1. Spaanse_K0K

     Opleiding tot verpleegkundige 4 jaar.
     Opleiding tot IC-verpleegkundige 6 jaar.

     Hoe wilt dat binnen een jaar oplossen ?

     1. Linksbuster

      10 jaar afbraak door rutte is idd niet binnen een jaar op te lossen…750.000 ” vluchtelingen”..is nooit meer op te lossen.
      Maar zoals ik al zei..ik heb nog geen postbus 51 spotje gezien voor de werving van nieuw zorgpersoneel , of de eerste paal zien slaan voor een speciaal corona zkhs.
      Tis veel eenvoudiger de burger te gijzelen…om de eigen onkunde te maskeren.

     2. Spaanse_K0K

      k heb nog geen postbus 51 spotje gezien voor de werving van nieuw zorgpersoneel
      Correct, we hebben dan ook geen overheids ziekenhuizen.

      of de eerste paal zien slaan voor een speciaal corona zkhs.
      Klopt ook, maar wat heeft u aan een door de belastingbetaler gefinancierd ziekenhuis, compleet met civiele dienst, maar zonder artsen/verpleegkundigen? Wat dat is het tekort, niet de gebouwen

     3. Franz Biberkopf

      “of de eerste paal zien slaan voor een speciaal corona zkhs.”

      Dat zou ook wel heel erg idioot zijn. Corona betreft een tijdelijke pandemie.

      Er wordt door ziekenhuizen overigens wel degelijk hard geworven voor verplegend personeel en met name ook voor IC-opleidingen.

     4. CZ

      Aldus de leugenaar.

   2. LifeBuddy

    ”Het belang van bestuurders is overeenkomstig te handelen.” Het enige belang van arische sLinkse is dat ze een overeenkomst hebben afgesloten met de criminelen. Wat een Zultkopf kronkel!!!
    h**ps://cartoons/bulgaars-maffia-filter-ontneemt-volk-eu-geld

 4. Beukman

  Wat een verademing, deze president. Zijn voorganger vergeleek eerst corona met een seizoensgriepje en loog vervolgens elke week dat alles onder сοոtrοⅼе was en het virus was “rounding the corner”. Dit zei Donald terwijl hij beter wist. Die leugens hield hij vol tot bijna de laatste dag van zijn presidentschap. Experts die het waagden om kanttekeningen te plaatsen werden geschoffeerd, gekleineerd en met ontslag bedreigd.

  Biden zegt tenminste gewoon eerlijk waar het op staat. Het zou Baudet daarom sieren als hij daar zijn waardering over uitsprak, mede gezien het feit dat hij zweeg bij de leugens van Trump.

  Rounding the corner:
  youtube.com/watch?v=akE9hBslTBA

  1. Spaanse_K0K

   Toegeven staat niet in mini-Trump zijn woordenboek.

   1. Beukman

    Als Emma Wortelboer tijdens dat mislukte interview nou eens aan de mini-Trump had gevraagd wat hij eigenlijk vond van het coronabeleid van zijn grote broer, dan was het misschien nog een leuke uitzending geworden.

  2. gargamel

   Democraten nemen de immigratiewet over van president Joe Biden. De wet belooft amnestie te verlenen aan miljoenen illegale migranten en miljarden dollars naar Midden-Amerika te sturen, terwijl het woord “buitenlander” uit de migratiewetten van het land wordt verwijderd.
   In een wet die Amerikanen op de laatste plaats plaatst, zoals Biden signaleerde, zal er een kompas zijn waarmee de federale regering beleid voerde vóór zijn inauguratie, Democraten in het Huis en de Senaat op donderdag, nadat de Amerikaanse burgerschapswet werd geïntroduceerd.

   De wet zelf is gebaseerd op richtlijnen van het Witte Huis onder leiding van Biden op 20 januari, waarin werd opgeroepen tot een herziening van de migrantenwet. Democratisch parlementslid Linda Sánchez van Californië en de democratische senator Bob Menendez van New Jersey sponsoren het wetsvoorstel in respectievelijk het Huis en de Senaat.

   Noch de democraten, noch iemand in het Witte Huis heeft uitgelegd hoe de wet Amerikaanse burgers zal helpen het hoofd te bieden aan de Covid-19-stakingen en de daarmee gepaard gaande economische verwoesting.

   Maar de Democraten, onder leiding van Biden, laten hun intentie zien om aan immigratiehervorming te beginnen, terwijl de wet tegelijkertijd een absolute puinhoop is, die in wezen degenen beloont die het land illegaal zijn binnengekomen. Drie delen van de wet zijn het meest problematisch: het aanbieden van burgerschap aan illegalen, geld aan Midden-Amerikaanse landen, en zelfs de belofte om dat “onmenselijke” woord “buitenlander” te verslaan.

  3. Linksbuster

   Q…Wat een verademing, deze president…..
   Voor beuk is het pro immigratie beleid een verademing…de link(s)michel!

   1. Beukman

    Bidens eerlijkheid en transparantie inzake corona is inderdaad een verademing vergeleken met de leugenachtigheid van zijn voorganger. Geheel mee eens, Busterd.

 5. kees cup

  Allemachtig wat gaan ze in de USA dan snel zeg !

  Als ONZE autoriteiten er in slagen het huidige priktempo hier in Nederland vol te houden (plm 200 k per week), dan doen wij er zo’n 150 weken over aleer iedere volwassene volledig (dus 2e prikje ook) is gevaccineerd. Dat is eeh … eind 2023.

 6. gargamel

  Merkel verklaarde vandaag dat de pandemie voorbij zal zijn als alle mensen op de planeet worden gevaccineerd. Ze zei niet hoeveel vaccin iederein moest krijgen. Als we weten dat er in de hele wereld wantrouwen heerst tegen dit experimentele serum en dat de meesten niet gevaccineerd willen worden, maak je dan klaar voor lockwdawn tot minstens 2050.

 7. liefdevol rechts

  Natuurlijk garandeert hij dat niet, maar goed nieuws brengen ook al is het gelogen houd het plebs zoet

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.