Aan KOZP gelieerde deugclub komt met protocol voor carnavalskostuum: 95 procent kans dat u racist bent!

Op de Instagram-pagina van Maastricht Kan Het, een Limburgse aftakking van de organisatie Nederland Wordt Beter (NLWB) waar Kick Out Zwarte Piet ook onder valt, heeft de ideale oplossing om carnaval volledig de nek om te draaien. Met een overzichtje kunt u direct zien of u een racist bent. En die kans is dik aanwezig!

Al decennialang voelt een groot deel van Nederland zich zwaar gekrenkt door het volksfeest dat carnaval heet. Ieder jaar vloeien er weer honderden tranen langs de wangen van politiek-correcte deugmensen omdat er ergens weer iemand als indiaan verkleed gaat. Hoog tijd dus dat een anti-racismeorganisatie het voortouw neemt en ons gaat leren hoe we veilig en inclusief carnaval kunnen vieren, zonder dat iemands traanbuisjes weer overuren moeten gaan maken! En zie hier de oplossing, aangedragen door Maastricht kan het, die via een netwerk aan organisaties verbonden is aan o.a. Kick Out Zwarte Piet.

Via social media publiceerde deze club een flowchart waarmee je dus kan nagaan of je wellicht een racistische carnavalsvierder bent:

Als eerste valt op dat blackface, het zwart schminken van je gezicht, de eerste vraag is die men stelt. Daarna komt de vraag of er ergens een hakenkruis op je kostuum te vinden is. Volgens deze deugers is het belangrijk om alleen kostuums te dragen die bij jouw eigen (minderheids)identiteit horen. Een zwarte man mag dus géén zwarte schmink dragen, want dat is racistisch, maar wel als jaren ’90 gangster-rapper verkleed gaan, want hij is zelf zwart. Gaat een zwarte man als Wuhan-Chinees verkleed, dan is diegene wél weer een dikke racist. Óók wanneer hij zich alleen maar afvraagt of het kostuum wel kan.

Het is niet makkelijk, maar de mensen van NLWB weten nou eenmaal beter hoe we onze cultuur inclusief kunnen maken dan wijzelf, ondanks het feit dat zij in hun enclaves zelf waarschijnlijk nog nooit carnaval hebben gevierd en dat ook nooit zullen gaan doen. Maar wel een fijne carnaval waarin jullie binnen de woke deuglijntjes blijven kleuren, hè!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. zeester

  Hahaha

 2. Reinoud van Gelre

  Ik zou verkleed gaan als Vette-Bennie Netanyahu…
  …Of als Jerry Airfryer.

 3. halo1

  De term “racist” is een links frame van na de Tweede Wereldoorlog.. om rechts eronder te houden. Nu is er ook wel het een en ander gebeurd toen. Maar we mogen niet in het omgekeerd verkeerde belanden en het beestje niet meer bij de naam mogen noemen.. of geen kritiek meer jegens allochtonen te uiten. t.a.v. (werk)houding, huwelijkstrouw, criminaliteit etc. Ik ben dan liever “”racist”(weet wie het zegt).. dan naieve, de ogen in de zak hebbende onoprechte, wegkijkende linkse sukkel…die het land aan het verzieken is.

 4. Nostradamus

  Mag Akwasi als slavenhandelaar verkleed omdat zijn voorouders ook slavenhandelaren waren?

  1. Linksbuster

   Ja dat mag, omdat dat hun cultuur is.

 5. HD

  Wanneer vertrekken die zwarte klagers uit Nederland.

  1. WayneGretzky99

   Wanneer de uitkeringspotten en overige graties geld allemaal leeg en op zijn hè.

 6. WayneGretzky99

  95%? Nee hoor gewoon 100%.

 7. Franz Biberkopf

  Gelukkig is Zwarte Piet afgeschaft. Dat is een grote vooruitgang.

  1. WayneGretzky99

   Jammer joh, alleen bij nsb-ers.

  2. Loelap

   Heb jij je er dan je hele leven last van gehad? Nee hè, je bent alleen een zielige meeloper.

  3. usb3.0

   Ja franzje g*ilt hier echt op, die vindt gewoon dat Nederland opgeheven moet worden, franzje is het type waarvan vele graag het gezicht van zouden willen verbouwen natuurlijk…

   1. Franz Biberkopf

    De gristen usb3.0 is in zijn verlangen om gezichten van medemensen te verbouwen geïnspireerd door de Heere Jezus die, dat is algemeen bekend, daartoe opriep.

    1. usb3.0

     Men ziet hier de gedachtegang van franzje, het verdraaien van woorden met een blasfemistische inslag natuurlijk daarnaast liegt franzje ook nog eens..

     1. Loelap

      Maar oh wee als je wat over móslïms zegt dan begint Franzke helemaal te steigeren en racist/facist te roepen.

      Verander het woord christen maar eens door möslìm in Franzkes tekst dan loopt het schuim over zijn mond.

    2. Seneca

     @bibberkop
     klopt! hij riep ook op om ‘geen paarlen voor de zwijnen te werpen’…

  4. Edjan

   Zielige reetlikker.

  5. Seneca

   @bibberkop
   klopt! jij bent dus blij. nu laat jij je ook afschaffen en zijn ook wij blij!

 8. Monty

  Hoe kan je nu een racist zijn als je traditioneel in een boerenkiel gekleed gaat tijdens carnaval.

  En dan 40 dagen vasten.
  Dat is toch waar ons carnaval om draait.

 9. Loelap

  Die Limburgers hebben totaal lak aan KOZP. Sowieso blieven ze geen bemoeienis van de randstedelingen.

 10. usb3.0

  kozp is racistisch, het denken is racistisch, het kapot maken van tradities is racistisch, de Nederlandse cultuur kapot maken is racistisch

  1. Franz Biberkopf

   Gelukkig is usb een heuse gristen die stijf staat van mededogen.

   1. usb3.0

    franzje is racistisch das wel duidelijk, sterker nog, franzje is een zeer warme pleitbezorger voor het vernielen van Nederland

 11. Benny

  Ik hoop dat ze komen demonstreren bij ons…..ik verheug me daar al op….. Dat word een ander verhaal dan de demonstraties van de sinterklaas intochten……. In Limburg hebben we schijt aan die gasten

 12. Yoyo

  Nee he, serieus……
  Zijn hier nou daadwerkelijk mensen mee bezig geweest….
  Wat voor een verloren menssoort is dat?
  Wanneer stopt deze waanzin?

  1. Loelap

   Subsidies! Daar gaat het ze om. Wacht maar straks komt kerst aan de beurt. Is de kerstman niet inclusief genoeg of is het rendier een symbool van racisme.

 13. Monty

  Onder Wilders 1 zal heel het carnaval veranderen in een nationaal feest passend in onze joods-christelijke cultuur.

  Naast het feesten zal er meer de nadruk op worden gelegd op de vastenperiode die volgd en natuurlijk de kerkgang die weer grootschalige moet worden.

  1. Seneca

   @monty
   gebruik nu eens niet dat links bedenksel. Europa heeft geen joods-christelijke cultuur.
   nooit gehad ook. het is een linkse smoes om onder de verantwoording van de Holocaust uit te komen.

   1. Loelap

    Dat heeft het zeker wel!

 14. wietordok

  Een neger staat met de carnaval, aan de bar, verleed als zwarte piet, te wachten op zijn bestelling.
  Ik vraag, waarom bent U verkleed als zwarte Piet.
  Hij antwoord, ik ben allergies tegen make-up’s.

 15. liefdevol rechts

  Wordt het eens geen tijd dat we de grootste racisten gaan aanpakken, namelijk KOZP?
  Iemand die mij als racist uitmaakt of beschuldigd omdat ik zwarte Piet wil behouden of carnaval wil vieren zou aangeklaagd mogen worden voor racistische uitlatingen.
  Ik kan niet begrijpen waarom vele advocaten dit niet aangrijpen of kunnen zien???

  1. halo1

   Dit heeft te maken met tijdgeest.. wat vroeger normaal was (slavernij b.v., berustend op het recht van de “sterkere”)) is nu “racisme”..

   1. Loelap

    Helaas is in een groot deel van de wereld slavernij nog heel normaal. Laat KOZP zich daar maar eens op richten i.p.v. deze egotripperij.

 16. NoDoubt

  Het land gaat kapot aan woke cancelculture. En zo ging Rome ook ten onder.

  1. Loelap

   Dat wokeness gedoe is een uitwas van onze welvaartsmaatschappij, het is een vorm van degeneratie. Men waardeert niet meer de eigen cultuur omdat deze vanzelfsprekend lijkt en is niet bereid om er voor te vechten. Inderdaad gebeurde precies hetzelfde bij de Romeinen.

 17. gargamel

  Ik 150% !!!!!!!

 18. AidemediA

  Je zal maar een neger zijn. Wat erug! Die blanken hebben allerlei leuke dingen, en wij hebben alleen maar kwakoe. Nou dan moeten zij ook maar niks meer hebben. We hebben ook al geen werk, dus kunnen we ons nu ergens mee bezig houden. Zou dat de insteek zijn van kozp?

 19. Wally

  Zien deze mensen nu ECHT niet dat ze hierdoor alleen maar het tegenovergestelde gaan bereiken? Hebben die mensen trouwens dan helemaal geen leven? Wat saai moet dit zijn, altijd maar alles en iedereen de maat nemen, altijd maar jouw willetje door willen drukken, altijd maar zemelen over ‘racisme’. Ik heb echt medelijden (zonder betalingen!) met die groep. Zo humorloos, zoutloos, hopeloos zielig gejank. HOEPEL DAN OP ALS HET HIER ZO SLECHT IS!

  1. Loelap

   Vergeet de helper whiteys niet, zonder hen had KOZP geen bestaansrecht!

 20. trutje

  De hele tijd moeten we horen dat we in een multiculturele samenleving leven en dat iedereen het zelfde is maar je mag niet iets van elkaar overnemen want dan ben je een racist en eigen je de cultuur van een ander toe. Vraag me alleen altijd af waarom mogen zwarte mensen hun haar ontkroezen en ook nog blonderen terwijl ik als blank persoon geen afrokapsel mag dragen.

  1. Loelap

   Ze zouden eigenlijk ook niet in een auto mogen rijden of een mobieltje mogen hebben etc. etc. dat zijn allemaal Westerse uitvindingen die ze zich niet mogen toe-eigenen. Linkse logica toch.

 21. 56RdK

  Hier rest maar één remedie: Volop als indiaan, als Zoeloekrijger met (nep)botje door neus, als cowboy etc. gaan! Én in november/december volop Zwarte Piet in vol ornaat overal weer terug!

 22. Lucky Luke

  Discrimineren is heel natuurlijk, Negers discrimineren negers, blanken discrimineren blanken, Amsterdammers discrimineren domme boertjes van de Veluwe (Zelf meegemaakt), vrouwen discrimineren mannen enz. Dus waar hebt u het over?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.