Losgeslagen Jesse Klaver wil vliegveld Rotterdam The Hague Airport ombouwen tot complete woonwijk

GroenLinks-leider Jesse Klaver heeft weer eens een idealistisch en totaal idioot plannetje bedacht. Hij wil vliegveld Rotterdam The Hague Airport opofferen en er een enorme wijk van tienduizend woningen op bouwen. En ach, dan kan er ook nog wel een joekel van een park bij!

In GroenLinks-land is alles mogelijk, is geld geen probleem en moet je vooral groot durven dromen. Negatieve consequenties of grote obstakels kun je gewoon negeren, want wensdenken is belangrijker dan realisme! En dus moet het vliegveld Rotterdam The Hague plat, om er woningen te bouwen. Dat meldt het AD.

Jesse Klaver meent de woningcrisis op deze manier aan te kunnen pakken. Er wordt geen woord vuil gemaakt aan het probleem van de stikstofuitstoot die zo’n project met zich meebrengt. ‘Dat probleem lossen we later wel op,’ moet Klaver gedacht hebben. Boeren kunnen de bui al voelen hangen!

Het frappante aan dit hele idee is dat er rondom het vliegveld al ontzettend veel wordt gebouwd én dat daar nog voldoende ruimte is om nog meer te bouwen. Maar ja, dat klinkt natuurlijk niet zo sexy in de oren van zijn achterban als ‘laten we een vliegveld met vervuilende vliegtuigen opofferen.’ En Klaver moet het tegenwoordig steeds meer hebben van plat populisme om nog een paar zeteltjes te kunnen scoren, dus dan is zo’n plan natuurlijk een godsgeschenk.

GroenLinks Rotterdam gaat het plan in ieder geval verder uitwerken. En ach, waarom de ogen alleen gericht houden op Rotterdam? Het AD komt met méér voorbeelden waarin GroenLinks de infrastructuur wil afbreken omdat dat lekker links en inclusief is: “Naast het plan in de Rotterdamse gemeenteraad behoren ook het sluiten van de A10 in Amsterdam en het ondertunnelen van de Kennedylaan in Eindhoven tot de mogelijkheden om meer ruimte te creëren voor betaalbare woningen.”

Ja joh, kan allemaal! Mensen hoeven nooit meer te reizen, en we hebben die gemene rechtse partijen even een ferme hak gezet. Dat zal ze leren! Weet je wat “ze” eens zal leren? Nul zetels voor GroenLinks bij de komende verkiezingen. Want dát zet pas echt zoden aan de dijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. Franz Biberkopf

  Ik vind dat eigenlijk wel een goed plan. Het vliegveld is noodlijdend en staat veel te dicht bij de bebouwde omgeving. De lokatie is geschikt voor woningbouw.

  Doen, zou ik zeggen.

  1. WayneGretzky99

   Jammer joh domme milieu terrorist. Jullie eigen wetten dwingen uitstoot neutraal te bouwen en vervolgens beginnen jullie ook nog te zuigen over peva’s en zo. Jullie domme milieu terroristen lopen in je eigen messen en zo. Wahahaaaa.

   1. Franz Biberkopf

    Je maakt een tamelijk domme indruk, Wayne, maar dat kun je uiteraard zelf niet zien.

    1. WayneGretzky99

     Je projecteert dumbass.

    2. werikke

     dat jij nog hier mag zijn is mij een raadsel na jou opmerkingen over verkrachting 14 jarig meisje. van mij mag je dood en verbannen hier

  2. Tedje Kruis

   Vliegveld is niet houdbaar, uitbreiding is ook kansloos.

   Kortom goed plan, mits betaalbaar en uit handen van gladde projectontwikkelaars.

   Ook mooie opsteker voor gemeentekas!

   1. Franz Biberkopf

    Tedje vat het perfect samen.

    1. werikke

     dat jij nog hier mag zijn is mij een raadsel na jou opmerkingen over verkrachting 14 jarig meisje. van mij mag je dood en verbannen hier

  3. Oepsie

   Speklapje is weer in the house! En zal zijn aanwezigheid weer laten gelden. Maar hij is nooit meer blij! Helaas, de weg en lijden, van een Narcist. Na de zoveelste nick begint het eigenlijk heel erg zielig te worden, zelfs de Corona wil hem niet.

  4. Linksbuster

   Jezus Franz, dat had nou echt niemand achter je gezocht.

  5. Aborifa

   Minder kinderen maken. Minder migranten toelaten. Heb je minder huizen nodig. Klaver vind ik een onbenul.

  6. werikke

   dat jij nog hier mag zijn is mij een raadsel na jou opmerkingen over verkrachting 14 jarig meisje. van mij mag je dood en verbannen hier

 2. Heras

  Je moet niet in de breedte bouwen maar in de hoogte. Maw. Enkele woontorens en dat kan op plekken waar oude gebouwen staan.
  Verbouw leegstaande panden.

  1. WayneGretzky99

   Ja lekker, een nieuwe/2e Bijlmer. Gaat goedkomen.

   1. Linksbuster

    De woningen gaan toch naar islamitische “vluchtelingen” die op de “vlucht” zijn voor de islam…
    Allemaal in een woontoren kunnen we ze goed in de gaten houden.
    Wel de woningen aan de laan van poot slopen en daar die flats bouwen.

    1. Franz Biberkopf

     Linksbuster is islamofoob dus hij probeert het gesprek op de islam te brengen.

     Zielig is het wel, maar hij is eenvoudig niet slimmer.

     1. Linksbuster

      In Denemarken hebben ze net weer 13 moslims opgepakt die aanslagen aan het voorbereiden waren.
      Het is dus goed om ze in de gaten te houden.
      Een flatje in je achtertuin vol met je geliefde mohammedanen moet toch jouw natte droom zijn wím…ik zeg doen!

     2. werikke

      ik ben islamfoob en trots op ook nog maar dat jij je hier nog durft uit te laten na jou opmerkingen over de groepsverkrachting van 14 jarig meisje. van mij mag je dood en verbannen hier

 3. Glenn_911

  Ben van mening dat bij een wereldstad als Rotterdam met een van de grootste havens ter wereld een vliegveld hoort, en ja we kunnen zoals nu ook de hoogte in kijk maar naar de Kop van Zuid en de andere kant van de Erasmus brug met de Zalmhaventoren Hoogte: 220 m, 70 m & 70 m

 4. ikweetwatikwil

  Frans: Hoelang is het vliegveld er al en wanneer zijn er woningen gekomen.

  Bij ons BV kopen mensen huizen vlak bij het vliegveld en nu maar mekkeren over lawaai.

 5. Cootje

  MAFKETEL

 6. Pieter48

  Grote paniek bij de deugmensjes. We komen huizen tekort. Voor het eigen volk zou dit geen probleem zijn .Maar de overheid verplicht elke stad en dorp om de gelukzoekers een huis aan te bieden. Dus nu moet er met gang gebouwd worden. Dat de eigen bevolking jaren moest wachten op een sociale woning was voor de deugclubs geen probleem. Maar als de AZC weer overvol raakt moet er onmiddellijk opgetreden worden. Wat heeft het Nederlandse volk toch veel te danken aan de linkse dictatortjes. Ik denk dat we best zonder de clubjes van Kaag en Klaver kunnen. We kunnen het met de verkiezingen in aantocht wel over wegen om het linkse deugvolk te laten merken dat ze we ze een beetje zat zijn.

  1. Mireille

   De bewoners van huizen, autochtone bewoners, die praktisch aan autoweg A13 wonen zouden graag een woning hebben wat verder weg. Kent u de A13 vanaf Den Haag naar Rotterdam?
   Uw reactie slaat nergens op. Zeg nooit iets wanneer je verstandelijk niets kunt beoordelen.

   1. Franz Biberkopf

    De luchthaven ligt een paar kilometer van de A13. Er is geen belemmering die lokatie als woonbestemming aan te wijzen.

    1. werikke

     dat jij je nog hier durft te zijn na jou plempsels over de groepsverkrachting van 14 jarig meisje. van mij mag je dood en verbannen hier.

 7. Cootje

  Zou dit ook ondersteund worden door de exmoslimbroederschap activiste kauthar ? Want naast de button 1873 zijn in dat GroenLinks bolwerk vele dwazen op een hoop geveegd . Dat zo afsplitsing van het RA RA bolwerk zoveel malloten in een vereniging kunnen hebben .

  1. Brenda Welsh

   U Cootje, waarom praat jij zo verward, het gaat over een vliegveld wat veel geld kost en de noodzaak van bouwgrond. Nu begin jij ineens over Kauthar en Ra Ra. Spreek je uit!

   1. Cootje

    Dat er in die geitenwollen sokken club alleen malloten zitten . En die hebben allemaal een tik van de malle molen en die hebben alleen subsidie gerealiseerde idee”en die altijd geld kosten windmolens bio massa en een vliegveld slopen voor huizen te bouwen voor de bootjes toeristen. GroenLinks is met zijn artiesten een dubieus clubje

 8. Florissa

  Wat is er mis met de Flevopolder,plek zat,gezellig is het nergens meer ,dus alleen daarom al is het een prima plek .

 9. LifeBuddy

  HaHaHaHa, Dan gaat klaver zijn taliban vriendjes inschakelen om vliegveld Rotterdam The Hague plat te bommen en met de grond gelijk te maken. Ze hebben klaver een keer gepakt met een bom in zijn flat, dus hij weet van wanten.

 10. Mireille

  Vraag het de omwonenden of ze het viegveld willen behouden of nieuwe huizen voor een verouderde wijk. Men zit al met een drukke A13. Dat is mijn idee. Kijk anders even met Google maps hoe riant de situatie voor de omwonenden is voor een reactie.

 11. M.Dikker

  Nederland is VOL! Niks bijbouwen! Vertrekken als je uitgeprocedeerd bent en niet meer hierheen komen. VOL!

  1. Vanduinen

   Maar nu heb je nog geen mening gegeven over het vliegveld, daar gaat het om. Wat de bestemming daarna er voor is komt dan wel na de sluiting.

   1. J.P Coen

    mensen gaan naast een vliegtuigveld wonen en vervolgens klagen over de vliegtuigen

    idioten dus ! negeren

  2. Emma Louise

   Dikker, Nederland is nog lang niet vol hoor. We gaan lekker de hoogte in. Daar is ruimte zat.
   Plan van linksliberaal Klaver bevalt mij als klassiek liberaal wel. Rutte vindt het ook wel prima verwacht ik.
   Vanavond sloot Rutte de PVV van Wilders uit voor regeringsdeelname. Waar Mark in 2017 daar enige zinnen voor nodig achtte had hij nu aan één woord genoeg: nee.

   1. J.P Coen

    zoals een dictator zich gedraagt en een domme trut democratisch verdedigt !

    stem sociaal , stem PVV

    slechts een domme trut zet de wachtlijsten van 15 tot 20 jaar voor de Nederlandse jeugd weg als oplosbaar om in de hoogte te bouwen. Je bent dan echt volledig krankzinnig maar dat wisten we al wím

   2. Loelap

    We zijn bomvol!!!!

    1. J.P Coen

     Zelfs de T.B.S klinieken zitten overvol met islamitisch tuig getuige het nieuws

 12. C.A.Barstow

  Jesse Klaver is gewoon een arabier en dat blijft hij ook,
  dus
  Yasser Feras is een rooie milieu krankzinnige die er op uit is ons land te vernietigen,
  Yasser, deponeer die hersenloze ideeën in het land van je voorouders, anders gezegd
  verdwijn uit ons land!

  Stem PVV.

  1. Franz Biberkopf

   “ Jesse Klaver is gewoon een arabier”

   Dit is het zieke racisme dat hier meer regel dan uitzondering is.

   1. werikke

    maar hij wel een arabier. dat hij zijn naam heeft veranderd wil niks zeggen.

  2. dinaro

   Idd. die Arabier moet maar vertrekken…met zon fop naam!

   1. Franz Biberkopf

    Barstow is hier niet de enige zieke racist.

    1. J.P Coen

     Franz Biberkopf is hier niet de enige domme linkse narcistische nazi lovende tról

   2. Thant dolph

    Wanneer verwijderen ze die Indonesiër eens een keer uit de Kamer.

    1. J.P Coen

     Als we jou begraven kunnen

     1. Thant dolph

      Viespeuk , jij kunt ook alleen maar aan geweld denken …

 13. liefdevol rechts

  Ach laat hem Toch doen, mss dat die multinationals die zulke vlieghavens lijden wel een”contractje” op zijn hoofd zetten, zijn we meteen van die kleuter van af 👍

 14. Telex

  Hij ziet ze wel vaker vliegen

 15. Wally

  Wat een goed idee van ons aller jesse.
  Gelijk en vooral een paar mega-moskeeen neerzetten, want dacht u serieus dat die wijken voor u waren? U bent wit dus racist.en moet bloeden dmv belasting. Veeeeeeel belasting. Enne…. jesse…. die wijken worden toch gelijk 250% milieuvriendelijk, toch? Warmte uit de aarde en zo, gratis toch? Begin gelijk met laten we zeggen 20.000 woningen, allemaal voor jouw geliefde import. En dan mogen jij en ongeveer 1000 personen van je achterban (aangevuld met ‘ik haat nederland’-kaag en wat D66knuppels) als enige blanken daartussen gaan wonen. Goed idee toch? Zo heerlijk multicultureel! Doe dan, je zult ge-nie-ten, elke dag weer. Kom op, doe wat je preekt kereltje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.