Column Kenneth: Misschien dat het NRC Handelsblad voortaan beter magnetrons kan produceren in plaats van kattenbakvulling met hun opgewarmde prakjes

Een opgewarmde, smerige en kleffe prak. Dat is het NRC Handelsblad geworden nadat ze hun redactiekantoor in 2012 verwisselde van Rotterdam naar Amsterdam. De grachtengordelkolder is ze inmiddels volledig naar het hoofd gestegen. Werd er eerst al karaktermoord gepleegd op Pieter Omtzigt, daarna waren al snel Richard de Mos (Code Oranje), Thierry Baudet (FVD) en nu wederom Dion Graus (PVV) aan de beurt van de hongerige kartelmedia.

De Volkskrant kunnen we tenminste nog ‘slechts’ een zure krant noemen. De Telegraaf een krant met iets teveel geflirt met de eeuwige vrijgezel Mark Rutte en het Algemeen Dagblad als een krant dat gewoon meewaait met hoe het de hoge torens in Rotterdam is gezind. Maar er is maar een krant die er écht een heel smerig kleverig spelletje van maakt, en dát is het NRC Handelsblad.

Het NRC Handelsblad is namelijk vooral vakkundig om -vlak voor de verkiezingen, of wanneer het hun zelf uitkomt- aloude (en allang vergeten) prakjes op te warmen om er zogenaamd Breaking News van te maken. Natuurlijk is het géén Breaking News en dat zal het ook nooit worden, maar het NRC schijnt er blijkbaar keer op keer mee te kunnen scoren, anders zouden ze niet continu hetzelfde prakje weer opwarmen. Columnist Jan Dijkgraaf beschreef dit vanmiddag overigens heel erg treffend. Het lezen zeker waard!

Zoals wij vandaag al schreven was opeens Dion Graus weer Trending Topic, aangewakkerd door één of ander ongedefinieerd NRC-stukje. Het is natuurlijk allesbehalve opvallend dat deze ‘oude kwak’ zo vlak voor de verkiezingen weer door het NRC wordt opgewarmd…

Of het nu überhaupt waar is of niet: Wie neemt de heksenkrantenjacht van het bijna uitgestorven NRC Handelsblad nog serieus? Leuk dat ze op deze manier -met opgewarmde prakjes- zichzelf weer even een uurtje in de kijker weten te spelen. Allemaal leuk en aardig, maar iemand met gezond verstand weet ook wel: Het NRC Handelsblad is nog smeriger dan alle MSM bij elkaar.

Brrr. Doodenge journalistiek om van ‘achter-en-roddelklap’ een soort van ‘intelligente-journalistiek’ proberen te fabriceren. Gaat jullie niet lukken, beste Overgelopen Grachtengordelkrant. Kattenbakvulling, dát is het NRC vandaag de dag!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Barbera

  Blijven opletten Kenneth, ze zijn de kandidatenlijst van het FvD aan het screenen.
  Ze hebben al twee dubieuze kandidaten ontdekt.
  Een agressieve huisjesmelker en een n@o- n@zi.

  Wordt volgend weekend weer smullen.

  1. Tedje Kruis

   Voor Kenneth ook handig om te weten dat de lijst van FvD nogal h@m@f@@b is.

   Maar alleen privé hoor, nooit voor de camera’s

   1. werikke

    wat is er mis mee om homofoob te zijn. Ieder zijn keuze maar niet de mijne.

  2. AS210854

   Hahaha, kijk even naar d666 kaag in het verleden de huisvriendin van yasser Arrafat. Eenzijdig troela.

 2. Meriadoc Brandebok

  Want toen de Volkskrant informatie over Halbe Zijlstra publiceerde was dat ook een flutkrant?

  1. Tedje Kruis

   Dom rechts is nu eenmaal oververtegenwoordigd met beschadigde figuren….
   wellicht beter dat de kwaliteitskranten hun inkt daar niet meer aan verspillen.

   1. Meriadoc Brandebok

    Misschien vinden ze het enkelt erg als Marokkanen het doen?

   2. Flach

    Hahahaha, verslik je niet in je toetsenbord. Hou toch op, het gilt vd smerige slinkse enge figuren bij de Linkse politieke partijen, Van Pol Pot vereerders zoals een Paul Rosenmöller, de man die zelfs de moordpartijen van de Rode Khmer in Cambodja ontkende, Halsema met haar voorliefde voor Vietnam onderdrukking en voorliefde voor extreem communistische regimes, een Duyvendak van de terreur groep RARA waarbij de BVD een vuistdik dossier over hem had, een Diederik Samson met zijn nucleaire transport waar hij zich nu in bochten kronkelt om het maar te ontkennen. Neem voormalig GroenLinks-Kamerlid Farah Karimi als directeur van Oxfam Novib die een seksschandaal onder de pet probeerde te houden en van het ene#MeToo schandaal in het andere wentelt, notabene een voormalig lid vd Mujaheddin, die heeft bekend geholpen te hebben met het maken van spijkerbommen, te hebben gelogen om een verblijfs-vergunning te krijgen en waar keer op keer de schandalen de pan uitrijzen (neem de Haïtiaanse money pit) met haar natuurlijk lucratieve baantje gekregen uit de linkse carousel. Herinner die mevrouw Tara Sing Farma die zelfs Kanker fakete om maar aandacht te krijgen wel uiteraard verschillende keren onder de noemer ‘goede doelen’ vele tienduizenden euro’s graaide uit de kas. Neem Marijke Vos, ook zo’n toppertje die toen ze erachter kwam dat het lossen vd Probo Koala van Trafigura het gifschip Amsterdam teveel zou gaan kosten, de boel weer aan boord liet slepen en snel haar handen in ‘onschuld’ (bloed) ging assen. Duizenden mensen die stierven of gruwelijk ziek werden. (milieupartij, laat me niet lachen). En dan nu de Palestijnen lover Kaag met haar Palestijnse man en een medewerker van Yasser Arafat, die nu miljoenen overmaakt naar dat terroristengebed. Onvoorstelbaar dat zo iemand aan de touwtjes mag trekken. Zelfs buiten de kamer om.

    Dat zijn geen kleine foutjes, maar enorme schandalen die feitelijk in het gevang hadden behoren te eindigen i.p.v. weg-gepromoveerd te worden naar weer een lucratieve baan uit het slinkse netwerk.

  2. ManX

   Het gaat over het bedroevende niveau van het vunzige blaadje NRC, tröl. Niet over de Azijnbode de Volkskrant.

   1. Gerda2

    De Story op “niveau” zullen we maar zeggen.

 3. Tedje Kruis

  Zou iemand wakker liggen van de frontale aanval van zwaargewicht Kenneth?

  1. FVD

   Zou er iemand wakker liggen van de kots van “ons aller” edje?
   Als ik de one liners van edje zie, denk vaak wat voor figuur zit hier achter.

   Maar ik ben er uit, volgens mij ben jij net zo’n mannetje zoals van Koten & De Bie eens vertolkten. “DE VIEZE OUWE MAN MET BALLE IN ZIJN BUIK!”

   Te vies om naar te kijken, laat staan om aan te raken.

  2. Seneca

   @inlegkruisje (8)
   kennelijk lig jij hier wakker van. anders had je niet gereageerd…

 4. The devil and the deep blue sea

  Wel toevallig dat het NSB Handelsblad dit openbaart zo vlak voor de verkiezingen…..

  Al laat Dion Graus Bokita dat wijf volblaffen met haar toestemming het zal mij aan mijn reet roesten ik stem met verve op Martin Bosma van de PVV.

  Volwassen mensen mogen hun eigen seksleven bepalen, hang je als vent zijnde je leuter in de darmflora van een andere vent oogst je welhaast applaus en noemt men dit een geaardheid en Dion Graus zou niet deugen, sodemieter op met dat geframe.

 5. Linksbuster

  Trøllen voedertijd!

  1. Thant dolph

   Nou, ga je gang, stalktrôl. Zoek je trog maar op.

 6. Spaanse_K0K

  Bij alleen al de gedachte om met feiten onderbouwde artikelen te moeten schrijven voor lezers van het niveau NRC- abonnees, breekt bij Kenneth het angstzweet uit.
  Dan maar het verslag van een avondje stappen voor in de Gaykrant.

 7. ManX

  De NRC is een schande voor de Nederlandse journalistiek. Als journalist zou ik me kapot schamen om voor zo’n NSB-blad te werken: het niveau ligt ver onder dat van de Völkischer Beobachter.

  Loepzuivere, 18-karaats riooljournalistiek. De Telegraaf is er een moreel hoogstaand en beschaafd dagblad bij.

  1. Spaanse_K0K

   Beste ManX, Y of Z.
   De gebeurtenissen zullen zeker onderzocht moeten worden.
   Maar als achteraf blijkt dat de feiten anders liggen, is er natuurlijk van liegen geen sprake.(Van wie is die uitspraak ook alweer?)

 8. Beukman

  Тја. Ꭰе fеіtеո ⅼіеǵеո еr ոіеt οⅿ. Ԝеḋеrοⅿ kоⅿt rіḋḋеr Ĝrаսѕ tеⅴοоrѕсḣіјոаⅼѕ ееո ⅴrοսԝеոⅿерреr еո ееո frаսḋеսr.
  Źο ѕtааt еr ор zіјո еіģеո орոаⅿеѕ ḣое ḣіј ḋе ḃеԝаkеr tеr ԝіⅼⅼе іѕ ḋіе Ꭰіοոѕ ⅴrоսԝ ⅴеrkrасḣt:

  Ιk ḣоս ḣааr ḃеոеո ǵоеḋ սіt еⅼkааr.

  Ꭰіt ǵіոģ kеոոеⅼіјk ոіеt ⅴаո ḣаrtе, zісḣ ⅼаtеո реոеtrеrеո ḋоοr ḋеzе ⅴеrοоrḋееⅼḋе ḋrսģѕḋеаⅼеr.

  Ꭰаt ΝŘČ ḣеt ⅴеrḣааⅼ ոааr ḃսіtеո ḃrеոģt, ееո рааr ԝеkеո ⅴοοr ḋе ⅴеrkіеzіոǵеո, іѕ ոοģаⅼ ⅼоģіѕсḣ: ḋе ех ⅴаո ḋе rіḋḋеr ḣееft ḣеt ոеt tοеģеⅴоеģḋ ааո ḣеt ḋοѕѕіеr ḃіј ḋе Řіјkѕrесḣеrсḣе. Ηеt іѕ ḋսѕ ոіеսԝѕ, еո ⅼааt ḋát ոս ոеt ḋе соrе ḃսѕіոеѕѕ zіјո ⅴаո ΝŔС: ḣеt ḃrеոǵеո ⅴаո ոіеսԝѕ.

  Ôοk ḋе ǵеⅼսіḋѕοрոаⅿеѕ ⅴаո Ĝrаսѕ (ḋіе аⅼⅼеѕ еո іеḋеrееո ѕtіеkеⅿ орոаⅿ) zіјո ḣееⅼ іոtеrеѕѕаոt. Ďаt ḣіј еո Fⅼеսr ոіеt ḋоοr 1 ḋеսr kоոḋеո ⅴеrⅿоеḋḋеո ԝе аⅼ. Νս іѕ ḣеt οоk zеkеr.

  Ꮮаѕt ḃսt ոοt ⅼеаѕt іѕ ḣеt ḋοоr ḋе ոіеսԝ ǵеοреոḃааrḋе fеіtеո zοոոеkⅼааr ģеԝоrḋеո ḋаt Ǵrаսѕ іոḋеrḋааḋ ḣееft ǵеfrаսḋееrḋ ⅿеt zіјո οոkоѕtеոⅴеrǵоеḋіոģ еո ոіеt zο’ո ḃееtје ооk.

  k zоս zеǵģеո ṖᏙᏙ-ааոḣаոǵеrѕ: ѕtар οⅴеr ոааr ⅼսіⅼеḃаⅼ Τḣіеrrу.

  ոrс.ոⅼ/ոіеսԝѕ/2021/02/12/ḋе-ԝеrеⅼḋ-ⅴаո-ḋіоո-а4031430

  1. ManX

   Niks ‘wederom’ Beukman. Dat suggereert een nieuw feit. Daar is hier geen sprake van en dat weet jij.

   Het is beschamend dat jij het opneemt voor deze Stasi-krant. Er is geen nieuw ‘delict’: er is slechts oude wijn die in nieuwe zakken wordt gepresenteerd.

   Maar het leuke is: vriend en vijand kijken daar door heen. Alleen Beuklül houdt dapper vol en doet alsof er sprake is van een nieuwe scoop.

   Zakkewasser.

   1. Spaanse_K0K

    DEN HAAG (ANP) – De Rijksrecherche onderzoekt nieuwe opnames en documenten waaruit volgens NRC zou blijken dat PVV-Tweede Kamerlid Dion Graus zijn toenmalige echtgenote meerdere jaren heeft aangezet tot seks met zijn particuliere beveiligers. Het materiaal is aangeleverd door zijn ex-vrouw. Het parket Den Haag bevestigt tegenover de krant “aanvullend materiaal” te hebben ontvangen van de ex-partner van “een Kamerlid”.

    1. Seneca

     @cockje(19)
     de Rijksrecherche zoekt weleens meer wat uit. na ettelijke miljoenen en ontelbare manuren is dikwijls de bevinding: ‘wij hebben geen nadere bewijzen kunnen vinden’. dus beschouw het feit dat de Rijksrecherche etc. niet als een bewijs waar het linkse tuig zo sterk in is: ‘waar rook is ook vuur’.

    2. EvertB

     De Rijksrecherche heeft nu ook deskundigen ingezet in wat nu al de Dion Graus-gate heet: Is Graus’ ex-vrouw Joyce gedwongen om seks te hebben met de twee beveiligers? Dwang is namelijk niet altijd makkelijk te bewijzen en de deskundigen kunnen daarover uitsluitsel geven.

     1. Beukman

      Dwang is namelijk niet altijd makkelijk te bewijzen

      Tussendoor rijdt hij Joyce ook naar de plek waar Henn werkt. Als die op 15 september 2013 nachtwaker is in het Heinz Innovation Centre, Nijmegen, ontmoeten Dion en Joyce hem er ’s nachts. Deze en andere sessies neemt het Kamerlid ook op band op. Te horen is hoe hij de beveiligers aanmoedigt. „Ik hou haar benen goed uit elkaar.”

      Ik heb nog nooit een vrouw meegemaakt die hulp nodig had om haar benen uit elkaar te doen, jij? Dit ziet er niet goed uit voor ridder Graus.

   2. Meriadoc Brandebok

    Graus deugt niet, er duikt nieuwe belastende informatie op, en de krant bericht daar over. Baudet deugt niet, er duikt nieuwe belastende informatie op, en de krant bericht daar over.

    Waarom moet je de krant aanvallen? Is pooier Graus soms een heilige?

    1. usb3.0

     Uiteraard als het leugenclown rutte betreft houden beukho*r en occultje stijf hun mondje dicht..

     1. Beukman

      Onzin.

     2. J.P Coen

      klopt , beukhol pruttelt enkel aperte onzin

   3. Beukman

    Het is beschamend dat jij het opneemt voor een narcist, ⅼսⅼ, vrouwenmepper en fraudeur, dr X. De krant brengt slechts het nieuws. Dat jij het deze misbruikte vrouw verwijt dat zij vijf weken voor de verkiezingen nieuwe feiten aandraagt, wat zegt dit eigenlijk over jou?

    1. J.P Coen

     de verbale diarree van beukhol kent geen grenzen. De ware narcist neemt anderen graag de maat en is meestal een mislukt decadent links stuk vuilnis !

     1. Thant dolph

      Spiegelreflexcamera, ouwe afgesleten repeteerclown?

  2. usb3.0

   Werkelijk alles doen ze om leugenclown rutte uit de wind te houden

 9. Jannes-46

  Hebben de paparazzi van NSB-Handelsblad wellicht ook nog iets pikants te roddelen over vrouwtje Kaag, mannetje Rutte, enz.?

  1. Thant dolph

   Nee, mannetje Rutte heeft een heerlijk rustig seksleven, hij heef er waarschijnlijk ook helemaal geen tijd voor. Een buitengewoon stabiele saaie gemoedstoestand op dat gebied kortom, een gegeven waar menig vaste reageerder hier met zijn verstand niet bij kan. En daarom maar slap begint te jeremiëren over z’n geaardheid en dat soort onzin.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.