Thierry Baudet bij Tijd voor Max: ‘Als wij winnen geven we mensen de vrijheid terug!’

FVD-voorman Thierry Baudet maakt er geen geheim van dat dit hét verkiezingsthema van 2021 is: vrijheid. De anti-coronamaatregelen beknotten die op ongekende en ongehoorde wijze, en daar wil de Forum-voorman graag een vuist tegen maken. Bij Tijd voor Max op NPO1 greep Baudet de kans om dit standpunt voor een publiek van bijna 800.000 kijkers vol overtuiging te brengen.

Gistermiddag kwam Thierry Baudet even langs bij Tijd voor Max om daar kort te praten over het verkiezingsprogramma van FVD, maar ook over zijn privéleven. Zo leerden we onder meer dat hij uit een artistieke en academische familie komt, dat dit zowel voordelen als nadelen heeft opgeleverd, en dat zijn verloofde Davide Heijmans hem maar liefst anderhalf jaar niet wilde daten. Niet zo gek natuurlijk, want zij is buitengewoon mooi én getalenteerd terwijl Thierry… Nou ja, Thierry is hè?

Grapje, natuurlijk. Dat moet zo tussendoor ook even kunnen.

Hoe dan ook, gelukkig slaagde Baudet erin om het gesprek veelvuldig over politieke onderwerpen te laten gaan. Niet zo gek natuurlijk, want de politiek en zijn ‘privéleven’ zijn onderhand natuurlijk nauw met elkaar verweven. Zo’n man als Baudet ‒ Kamerlid én partijleider ‒ staat 24 uur per dag ‘aan.’

Natuurlijk probeerden de Max’ers Baudet af en toe even onder druk te zetten, maar dat verwacht je bij de NPO. Zeker presentatrice Martine van Os liep af en toe over van negatieve gevoelens ten opzichte van de FVD-leider. Prima hoor, als je je maar inhoudt. En dat deed ze op zich wel; daar kunnen ze bij BNNVARA en RTL nog het één en ander van leren. Om nog maar te zwijgen over de NOS.

Hoe dan ook, Baudet onderstreepte nogmaals in het interview dat FVD in deze campagne overduidelijk inzet op vrijheid. Dát is de kernboodschap van Forum voor Democratie. En ja, daarmee onderscheidt de partij zich van al die andere partijen die meedoen aan de verkiezingen. Er zijn partijen bij die kritiek hebben op bepaalde delen van het coronabeleid van het rampenkabinet, maar dat is het dan wel. FVD wijst het héle coronabeleid principieel af en wil een totaal ándere aanpak; eentje waarbij Nederlanders hun vrijheid terugkrijgen.

“Het afgelopen jaar zijn we natuurlijk in een dystopische situatie terechtgekomen,” begon de oppositiepoliticus zijn politieke verhaal: “We zijn allemaal opgesloten: anderhalve meter, mondkapjes, terwijl we een jaar lang hebben gehoord dat die helemaal niet wérken. Dat is ook zo die werken helemaal niet. En onze partij is de enige partij die gericht de kwetsbaren in de samenleving ‒ en dat is een kleine groep, een specifieke groep, die echt een risico lopen door corona ‒ die willen we allemaal bescherming aanbieden.”

“Maar de rest van het land moet gewoon weer vrij. Onder de 65, als je gewoon normaal gezond bent heb je eigenlijk geen risico bij corona. Dus het is waanzinnig wat we aan het doen zijn,” ging hij terecht verder. “We zijn de hele samenleving aan het opsluiten, tachtig procent van de jongeren zit tegen een burnout aan, de helft van het mkb staat op omvallen, maar ook heel veel ouderen die ik spreek zeggen, ‘ik ben 85, ik heb een heel mooi leven gehad, ik wil het risico prima aanvaarden. Ik wil gewoon mijn kleinkinderen blijven knuffelen. Sluit mij niet op!’ En dat is wat wij willen. Wij zijn de énige partij die de vrijheid écht terug wil.”

Maar wat gaat FVD dan doen, vroeg presentatrice Van Os vervolgens. Want blijkbaar is ‘de vrijheid terug brengen’ al zo’n vage uitspraak voor mensen dat ze niet eens meer weten wat dat is, ‘vrijheid.’ “Wat gaat er concreet gebeuren dan?”

“Nou, als wij bij de verkiezingen voldoende zetels halen, dan stoppen we dus met de lockdown en dan geven we de mensen de vrijheid terug.”

Daarop reageerde Max-presentator Sybrand Niessen, die een tijdje stil had zitten toekijken, verbaasd of dit inhield dat er dan opeens niemand meer ziek zou worden?! Gossiegossie, wat een goede vraag zeg! Daar hadden wij, tegenstanders van de lockdown, natuurlijk niet aan gedacht!

Tjongejonge.

Hoe dan ook, Baudet reageerde daar kalm op: “Nee, kijk, al die lockdownmaatregelen die werken ook niet of nauwelijks. Bij de verspreiding van…” “Daar wordt verschillend over gedacht,” interrumpeerde Niessen vervolgens. Natuurlijk is dat flauwekul. Daadwerkelijke onderzoeken zijn glashelder. Dat gaf Baudet ook aan. “Daar is héél veel wetenschappelijk bewijs over.” En zo is het maar net.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Het blijft fascinerend om te zien hoeveel moeite mensen hebben met begrijpen wat er gebeurt als we teruggaan naar ‘vrijheid.’ Ze hebben zich zo laten indoctrineren door het narratief van de overheid dat ze zich de oude samenleving eigenlijk nauwelijks meer kunnen voorstellen. Triest. Gelukkig dat Baudet bij Tijd voor Max het één en ander toch kon rechtzetten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

61 reacties

 1. Nostradamus

  Mooi interview en zo denk ik er in grote lijnen ook over. Wanneer hij vaker zo in beeld komt denk ik dat hij nog best veel zetels kan halen. Thierry, een man van en voor het volk. Een echte volksvertegenwoordiger dus.
  Succes Thierry!

  1. Tedje Kruis

   Ik probeer er echt moeite voor te doen om iets positiefs over Baudet te vinden, maar ik kan me echt niet voorstellen dat jij niet over je nek gaat van deze wanstaltige, inhoudsloze liefdesverklaring.

   Nooit gedacht van “nou nou nou, dat mag ook wel ietsje minder”?

   1. Nostradamus

    Maar zo gaat het altijd met shagrid kaag, jonkvrouw ollongren, yasser klaver, robina jetten, pinokkio, hugo schoenen, klaas zijkhof, Lillian Marijnissen etc. etc. etc.
    Ik begrijp dat jij bij interviews van al deze dus over je nek gaat.

    1. Tedje Kruis

     Bij Kaag wel…

     1. Tedje Kruis

      En bij WNL met al die VVD’ers…

      Brrr, zo’n leuke gezellige familie bij elkaar

 2. P. Puk

  Baudet is een psychotische narcist. Hij is nu helemaal van het pad geraakt en heeft veel last van grootheidswaanzin. Hoogmoed komt voor de val.

  1. liefdevol rechts

   p.Puk, tussen wat voor volk ben jij opgegroeid?
   Of onder welke steen kom jij uitgekropen?
   Bezit jij nog enige normen en waarden of zit je constant te” blowen”?
   Laat je terug opvoeden Joch.

   1. Nostradamus

    Het pukje wil graag elitair zijn. Elitairen hebben een hekel aan volk.

  2. Patje

   Pietje Puk, althans ik ga voor het gemak uit dat de P. voor Pietje staat……

   Welke grootheidswaanzin zie jij in dit filmpje? En, kijkend naar het verkiezingsprogramma van FVD en haar mening over het genomen corona beleid, waar zie je daar dan grootheidswaanzin?

  3. jve89

   En u bent psycholoog en heeft de heer Baudet mogen onderzoeken?

  4. ervi

   P.Puk, vanwaar al die psychiatrische termen?
   U heeft daar blijkbaar helemaal geen verstand van.
   Doen er overigens wel meer hier.

 3. Tedje Kruis

  Ik moest de slijmsporen toch eerst van mijn PC schrapen, gatver wat een kleffe liefdesverklaring.

  1. Nostradamus

   Tedje heeft dat nog erger bij shagrid kaag, jonkvrouw ollongren, yasser klaver, robina jetten, pinokkio, hugo schoenen, klaas zijkhof, Lillian Marijnissen etc. etc. etc. want die liefdesverklaringen zijn veel extremer.

 4. liefdevol rechts

  10min. interview waarvan het 6/7min. Over zijn privé gaat en dan mag hij de laatste 3min. Praten over wat hij wil bereiken met onderbrekingen van de gastheer/vrouw.
  Benieuwd of dit ook zo zal lopen met de andere partijen

  1. Tedje Kruis

   Dat is nou liefdevol rechts.
   Lekker over de liefde en je privé praten en verder de boel de boel laten

 5. Tedje Kruis

  Nu dan toch een serieuze vraag;

  De lock-down zal gaat er naar verwachting toch snel af, de maatregelen, zeker na vaccinatie zijn nog amper houdbaar…

  1. Waarom FvD stemmen als we die zg. “Vrijheid” toch snel weer terug hebben?

  2. Corona is een feit voor 99% van de Nederlanders, waarom alle maatregelen negeren die de zg. vrijheid inperken?

  3. Is er nog een andere reden te bedenken om FvD te stemmen?

  1. Patje

   Tedje Rukpin,

   1: Ok, dus jij hebt een glazen bol. Wat is voor jou vrijheid? Is vrijheid volledig kunnen doen wat je zelf wilt of is dat leven met beperkte bewegingsruimte (dus met maatregelen vanuit de overheid)? En, wat is dan voor jou snel weer terug naar deze vrijheid?

   2: Corona is een feit voor 100 % van de wereldbevolking. Dus, m.a.w. corona leeft met ons, net als de griep/influenza. We zijn nu 12 maanden verder en waarom dan alle maatregelen, zoals we die nu kennen, behouden en niet gewoon de zwakkere onder ons beschermen, zoals dat ook voor corona ging?

   3: Ja, er is zeker nog een andere reden te bedenken om op FVD te stemmen. Bestudeer hun verkiezingsprogramma eens. Je hoeft het daar uiteraard niet mee eens te zijn, legio partijen om je stem aan te geven……maar, behandel een partij dan ook als b.v. Groen Links met respect!

  2. liefdevol rechts

   Hé Ted als je echt gelooft dat de Lockdown binnenkort zal stoppen met al die”mutaties” ben je eraan voor je geld
   die ” mutaties” zijn trouwens voor een groot deel in het leven geroepen om juist ons in een Lockdown te houden.
   Ze willen op één of andere manier ons volspuiten met zogezegde veilige vaccinaties, waarvan vaccinatie nr.3 zich al aanmeld.
   Dus uit deze Lockdown komen met het huidige beleid??? Hahahahaha!!!

 6. Bas van Loon

  Ik snak ernaar bevrijd te worden van beelden van deze zichzelf overschattende ijdeltuit die niet eens in staat is zijn partij te behoeden voor racistische opvattingen.

  1. Tedje Kruis

   Morgen op DDS

   “Bas van Loon veegt in 1 zin de vloer aan met Baudet”

  2. halo1

   iedere “”rechtse”partij kampt met dit probleem . Links heeft altijd last van de anarchos..maar die worden (nogal naief) geadoreerd …rechts van timmer-ze-op-hun-bek-figuren die het verpesten voor de rest..

 7. Franz Biberkopf

  “Het blijft fascinerend om te zien hoeveel moeite mensen hebben met begrijpen wat er gebeurt als we teruggaan naar ‘vrijheid.’ ”

  Dat valt mee hoor. Als we over een maand voldoende mensen hebben gevaccineerd (iets waar, godbetert, Baudet tegen is) worden alle maatregelen afgebouwd om na een paar paar maand volledig te verdwijnen.

  Baudet heeft daar gelukkig geen invloed op.

  1. CZ

   Vermakelijk om te zien hoe de bejaarde Jut & zijn kompaan Jul als borelingen brabbelen en net als hun politieke voorbeelden volstrekt los zijn gezongen van de realiteit.

   🙂

 8. Meriadoc Brandebok

  3 miljoen doden.

  Kwetsbaren.
  Ouderen.
  Familieleden.
  Vaders en moeders.

  Gelukkig staat De Psychopaat op 3 zetels.

  1. ManX

   Nergens staat in de brief van Nicky Pouw-Verweij waarin deze uitspraak wordt aangehaald dat hij daarmee 3 miljoen doden in Nederland bedoelde. Ik neem aan dat hij wereldwijd bedoelt.

   Daarbij valt zo’n uitspraak in dezelfde categorie als ‘….ik heb je nu al duizendmaal gezegd dat …’.

  2. Adrianzoon

   Brandende bok LIEGT

   2,4 miljoen doden momenteel
   110 miljoen besmettingen

   corna is een hoax !

 9. Spaanse_K0K

  Thierry Baudet : ‘Als wij winnen geven we mensen de vrijheid terug!’

  Geachte Bal Baudet,
  Ik heb mijn eigen vrijheid.
  U kunt niet teruggeven wat niet in uw bezit of van u is.
  Kortom, u l*lt nog dommer dan die man die 1000 euro beloofde.

  1. liefdevol rechts

   “Ik heb mijn eigen vrijheid.”
   Dus als ik jouw verplicht om thuis te blijven en je mag niet meer buiten op bepaalde uren dan heb jij nog steeds een”vrijheid”?
   En ik kan die jouw niet terug geven?
   Wanneer voel jij je gevangen?
   Met een enkelband?

   1. Meriadoc Brandebok

    Ik kan naar buiten.

    Ik kan een ommetje in het bos maken.
    Ik kan een wandeling in de wijngaard maken.
    Ik kan over de weg door de weilanden lopen.
    Ik kan van de molentjes genieten.
    Ik kan naar het strand.
    Ik kan een rondje met de auto rijden.
    Ik kan op vakantie naar de Veluwe.
    Ik kan naar de boerderij.
    Ik kan mijn boodschappen doen.
    Ik kan mijn hond uitlaten.
    In een huishouden kan ik bij elkaar zijn.

    Ik kan hetgeen ik normaal ook kan. Ik heb vrijheid. Met uitzondering van enkele kleine dingetjes.

    1. ManX

     Je kunt niet naar een festival
     Je kunt niet naar de kroeg
     Je kunt niet naar jouw grefo kerk
     Je kunt niet naar een restaurant
     Je kunt niet naar een museum
     Je kunt niet naar warenhuizen & winkels
     Je kunt niet naar bouwmarkten
     En je mag niet in Sperrzeit naar buiten

     Je kunt niet meer wat je normaal kon. Je bent gebonden en je vrijheid is je afgenomen, met uitzondering van enkele kleine dingetjes.

     1. Monty

      Gelden dezelfde regels in Duitsland?

     2. Meriadoc Brandebok

      Van wat betreft restaurants – veel restaurant hebben reeds maatregelen genomen door het voedsel in de openlucht te verkopen. Ga maar eens bij en McDrive langs of een andersoortog gelegenheid.

      Van wat betreft musea – die zijn alleen tijdens kortdurende periodes van lockdown gesloten.

      Van wat betreft warenhuizen – tegenwoordig is alles via internet te bestellen met één klik op de knop (dat geldt overigens ook voor voedsel uit restaurants). Warenhuizen zijn innovatief met tal van webwinkels. Klik bijvoorbeeld de Mediamarkt eens aan, de Hema, de Ikea, Bol.com of de Kruidvat. Essentiële winkels zijn open.

      Wat alleen nog overblijft zijn superspreader events als de kroeg en festivals. Na negenen gaat niemand meer naar buiten. Zij die dat wel moeten kunnen dat door een simpel papiertje te tonen.

      We HEBBEN vrijheid. Het is onzin dat wij geen vrijheid xouden hebben.

     3. Spaanse_K0K

      Ik heb de vrijheid om me te bewegen en te gaan naar mensen/plaatsen, wat ik zelf verantwoord vind. Ik ondervind geen opgelegde beperkingen.
      En ik heb de vrijheid om ManX een chagrijnige en verzuurde oude man in Duitsland te vinden.

     4. ManX

      Brandegeit, het is bekend dat jij als betaalde overheidströl constant alles recht probeert te praten wat krom is.

      Maar nu maak je jezelf toch echt belachelijk, nee ronduit bespottelijk.

      Je bent mesjogge, dat is volstrekt duidelijk.

     5. Franz Biberkopf

      Een kind van de elite die via de politiek zijn generatieconflict probeert te beslechten.

      🙂

     6. Franz Biberkopf

      “het is bekend dat jij als betaalde overheidströl ”

      Nee, dat is niet bekend, goede vriend, het is belachelijke onzin waarvan wel bekend is dat jij geneigd bent die te verkopen. Je zet jezelf er volledig mee voor gek.

     7. Franz Biberkopf

      “Je kunt niet naar een festival
      Je kunt niet naar de kroeg
      Je kunt niet naar jouw grefo kerk
      Je kunt niet naar een restaurant
      Je kunt niet naar een museum”

      Gelukkig zijn dat activiteiten die in het achterlijke gat waar mijn goede vriend zich heeft begraven niet plaatsvinden.

     8. ManX

      Erg aardig dat mijn oude vijand Franz Biberkopf zo uitvoerig en veelvuldig op mijn bijdrage reageert.

      Ik weet dat ik altijd veel bij hem losmaak, maar van zoveel aandacht ben ik toch wel een beetje beduusd.

     9. Franz Biberkopf

      Graag gedaan, goede vriend. En nu kijk ik uit naar je inhoudelijke reactie, met name je onderbouwing (in empirische dan wel deductieve zin) van je bewering dat Meriadoc voor zijn bijdragen op DDS door de Overheid wordt betaald.

     10. Spaanse_K0K

      ManX
      En je mag niet in Sperrzeit naar buiten

      Door zijn woordkeuze refereert hij maar wat graag aan het donkere verleden van zijn huidige Heimat.

     11. ManX

      “…met name je onderbouwing (in empirische dan wel deductieve zin) van je bewering dat Meriadoc voor zijn bijdragen op DDS door de Overheid wordt betaald.”

      Daar steggelen we al vijf jaar over, Biberkopf. En ik ben niet alleen die mening toegedaan. Veel anderen ook, waaronder onze Belgische medereaguurder. Het is ook wel logisch, want Brandebok verdedigt tot in het absurde op een onnatuurlijke en idolate wijze het beleid van Rutte, het kabinet en de overheid. Nog nimmer is er een woord van kritiek over zijn lippen gekomen.

      Grappig trouwens dat jij zo in de bres springt voor dossiertijger Meriadoc. Krijg je soms provisie van hem?

     12. Beukman

      Veel anderen ook, waaronder onze Belgische medereaguurder.

      Dat is niet echt een aanbeveling voor jouw dwaze theorie, dr. X.
      Zou het kunnen dat jijzelf tot de cοntrοlled oppositie hoort, feitelijk dus een overheidstrοl bent al heb je het zlf niet door? Er zullen vast wel mensen zijn die dit ook al vermoedden.

     13. ManX

      En hop, daar komt de derde tröl uit zijn höl om hulp en bijstand te verlenen.

      Bij Beukman wordt dat tevens ingegeven doordat ik onze Belgische medereaguurder noem: daar reageert hij op als door een wesp gestoken – onze vriend Rene walst hem namelijk iedere keer plat met zijn welgekozen woorden, ijzersterke argumenten en moreel appèl. Dat is voor good old Beuk moeilijk te verteren, dat snap ik wel.

     14. Franz Biberkopf

      ” dat jij zo in de bres springt voor dossiertijger Meriadoc. Krijg je soms provisie van hem?”

      Mijn goede vriend ManX kan op geen enkele manier aannemelijk maken dat Meriadoc door de Overheid wordt betaald maar illustreert wel goed hoe complotdenkers redeneren: ik noem de lasterlijke aantijging jegens Meriadoc onzin en prompt word ik volgens ManX een medewerker van Meriadoc genoemd die mij, als was hij een onderaannemer voor de Overheid, betaalt voor mijn steun.

      Ik vermoed dat ManX zelf ook wel beseft dat dit allemaal onzin is maar hij maakt zichzelf er wel belachelijk mee.

     15. ManX

      Nee Biberkopf, natuurlijk valt het niet te bewijzen. Ik kan ook niet bewijzen dat jij bestaat, dat is slechts een aanname. Misschien ben je wel een slecht stuk geprogrammeerd AI.

      Maar de over-the-top verdediging door Brandebok van ALLES dat Rutte, kabinet en overheid uitvreten alsmede het eeuwige goedpraten zelfs tegen beter weten in, komt volstrekt ongeloofwaardig over. Daar hoef je geen complotdenker voor te zijn.

     16. Spaanse_K0K

      onze vriend Rene walst hem namelijk iedere keer plat

      En de vader van mijn vriendje zit bij de brandweer en is lekker veel sterker da jouw vader.
      KindX zoekt hulp.

     17. ManX

      Wel een aardig commentaar, Spaanse Vlieg. Voor jouw doen dan.

     18. Rene van der Grijp

      “En nu kijk ik uit naar je inhoudelijke reactie, met name je onderbouwing (in empirische dan wel deductieve zin) van je bewering dat Meriadoc voor zijn bijdragen op DDS door de Overheid wordt betaald.”

      De overheid weet dat er veel onvrede heerst die onder andere op internet wordt geventileerd. Daar is (nog) ruimte voor al zijn er veel signalen dat er al sprake is van censuur en dat onder de noemer “nepnieuws” getracht wordt om onwelgevallige meningen zoveel mogelijk te weren.

      In dat kader is het ook denkbaar dat de overheid tr*ollen inzet op politieke fora om zo tegenwicht te bieden aan al die onvrede. De tr*ollen gaan volgens een vast stramien te werk. Zie hier een opsomming van hun werkwijze die ook van toepassing is op enkele tr*ollen op DDS: ht*p://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=26207

      Tot zover een stukje deductie.

      Uiteraard is zoiets nooit te bewijzen, behalve wanneer de tr*ol zelf sterke aanwijzingen geeft (door slordigheid). Daar is alleen oppertr*ol Bibberkop op betrapt (meerdere malen) maar de laatste keer dat ik dat onderbouwde werd ik verbannen door Engelbart wegens doxxing (ten onrechte maar dat terzijde).

      De oppertr*ol is al jaren geleden (oa op IP-adres) in verband gebracht met een bureau dat voor de overheid werkt en heeft een verleden als ambtenaar.

      Dat roept de vraag op hoe zo iemand genoeg tijd heeft om hele dagen te doen wat hij doet. Moet hij niet werken? Of is hij beroepsmatig bezig?

      Voor de volledigheid: ik denk niet dat Brandebok betaald wordt. Serviliteit zit in z’n DNA.

     19. Beukman

      À propos dr. X. Vind jij eigenlijk dat Meriadoc zijn werk als Overheidstrοl goed doet? Heeft hij hier op DDS al veel reageerders in de armen van de Overheid gedreven, óf zou er nodig een herevaluatie moeten plaatsvinden naar zijn rendement? Ik heb namelijk de indruk dat hij mensen van jou vooral verder weg weet te drijven van onze Overheid.

     20. ManX

      Nee Beukman, ik vind Brandebok geen goede overheidströl. Hij legt het er zo dik op dat zelfs de meest verstokte anticomplotter aan het twijfelen wordt gebracht.

      Natuurlijk is Meriadoc een loepzuivere autist en door dat verkokerde denken en kijken naar de wereld krijg je automatisch een gefixeerde boodschap en een herhaling van zetten.

      Daarom had ik hem als overheidsambtenaar niet aangenomen maar even verder gekeken naar een meer flexibeler geest die de boodschap met raffinement, souplesse en creativiteit kon overbrengen.

     21. Beukman

      Daarom had ik hem als overheidsambtenaar niet aangenomen maar even verder gekeken naar een meer flexibeler geest die de boodschap met raffinement, souplesse en creativiteit kon overbrengen.

      Mmmm. Je hebt me door.

     22. ManX

      IJdeltuit.

     23. Adrianzoon

      decadent adept past beter

     24. ManX

      Adrianzoon, het was een grapje van Beukman. Ik had ook eigenlijk een lachebekje achter mijn reactie willen plakken, maar de lust ontbrak me.

    2. liefdevol rechts

     Ja hoor, Meriadoc alweer iemand die de nieuwe regels best menselijk vindt, omdat hij er nu niet zoveel hinder van ondervindt.
     Maar eigenlijk zouden wij, die nu op de bres springen voor onze vrijheid, er mee moeten stoppen en dan kijken wanneer iemand zoals jij er last van gaat ondervinden.
     Maar dan ben jij je vrijheid net als alle anderen verloren en komt die niet meer terug, puur en alleen omdat zo iemand als jij vindt dat we onze mond moeten houden omdat jij vindt dat de vrijheid niet op de helling staat.

   2. Robin Hoed

    Hij is vrij in zijn hoofd.
    Daar kan hij gaan waar hij wil.
    Veel mensen willen ook geen echte vrijheid, want dat betekent verantwoordelijkheid.
    Ze willen door de overheid aan de hand worden gehouden zoals een peuter.
    Tegenwoordig zijn een groot deel van de volwassenen geestelijk onvolwassen., en hebben die leiding nodig.

 10. Monty

  ”vrijheid. Dát is de kernboodschap van Forum voor Democratie. En ja, daarmee onderscheidt de partij zich van al die andere partijen die meedoen aan de verkiezingen”

  Dan kan het niet anders dan dat hij met een overweldigende meerderheid de verkiezingen gaat winnen en hij de nieuwe minister president van ons land wordt zoals hij had voorspeld.

  Want als je op een andere partij stemt stem je niet echt voor een vrijheid zoals FvD beloofd.

 11. DubbelZout

  “Zo leerden we onder meer dat hij uit een artistieke en academische familie komt”

  Kijk, een echte “man van het volk” die weet hoe het toegaat aan de onderkant van de samenleving

  1. Franz Biberkopf

   Een kind van de elite die via de politiek zijn generatieconflict probeert te beslechten.

   🙂

   1. Adrianzoon

    probeer het eens inhoudelijk wím !

 12. Robin Hoed

  Hier zijn “The Powers That Be” ook bang voor.
  Daarom kun je nu al uit gaan van groot opgezette verkiezingsfraude.
  Want wat wereldwijd in gang is gezet, kan door één klein landje niet teniet worden gedaan.
  En dat zou dan wel een een domino effect kunnen hebben naar andere landen.
  De cojona trein mag niet stoppen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.