huugie

Achterlijke clown Hugo de Jonge teruggestuurd bij stemlokaal: ongeldig paspoort bij zich en rijbewijs vergeten!

Geen categoriemrt 17 2021, 12:00
CDA-minister Hugo de Jonge is niet alleen incompetent wat betreft het bestrijden van corona, maar ook als hij zijn stem moet uitbrengen. Dat bewees de gevallen lijsttrekker vandaag maar weer eens toen hij bij het stemlokaal arriveerde met een ongeldig paspoort... en er vervolgens achterkwam dat hij ook zijn rijbewijs thuis vergeten was. Wat een clown!
https://twitter.com/maikelcoomans85/status/1372101730788331520
Toen Hugo de Jonge (CDA) vanmorgen naar het stemlokaal ging dacht hij ongetwijfeld dat dit een mooi moment zou worden. Fotograafje erbij, even wat aandacht. Ja, hij zag het al voor zich. Heel mooi!
Maar al snel liep het tafereel uit op een grote teleurstelling, want het bleek dat hij een ongeldig paspoort bij zich had. En ook nog eens zijn rijbewijs was vergeten. Wat dus betekende dat hij niet alleen niet geldig kon stemmen, maar ook nog eens de verkeersregels aan het overtreden was.
Wat is De Jonge toch een enorme stuntelaar. Is er ook maar één lezer die iemand kent die nóg onnozeler, nóg incompetenter is dan deze CDA-clown?
Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!
En dat is dan minister. Van Volksgezondheid zelfs. Mijn God. Waar heeft ons land dit in vredesnaam aan verdiend?
Overigens geeft Hugo niet zichzelf de schuld, maar zijn vrouw. Ja, echt waar. Zo diep is deze 'man' gezonken. Hij gooit zelfs zijn vrouw voor de bus.
https://twitter.com/FlapFriesland/status/1372129117018206210
Dit is dus de Rutte Doctrine in actie. Blijkbaar heeft De Jonge zich die al helemaal eigengemaakt. Zielig figuur.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten