Forum voor Democratie pakt racistische gehandicaptenhaters van BIJ1 aan: “Geef deze haat geen stem!”

Forum voor Democratie heeft woedend gereageerd op de idiote tweet van de nummer vier op de kieslijst van BIJ1, Jeannette Chedda, waarin ze “witte gehandicapten tot op het bot beledigt. “Pure haat tegen gehandicapten die blank zijn,” schrijft FVD terecht. “Geef deze haat geen stem!”

Eerder vandaag berichtten wij dat de nummer vier op de kieslijst van BIJ1, Jeannette Chedda, onlangs een ongelooflijk hatelijke tweet online slingerde over “witte gehandicapten die zich niet bewust zijn van hun privilege.” “Gratis advies: ga terug naar start en doe je huiswerk,” schreef ze over al die blanke rolstoelzitters die het hun hele leven lang moeilijk hebben gehad, of al die blanke blinden die graag de wereld een keer zouden willen zien maar dat niet kunnen, of mensen die hun geliefden willen knuffelen maar daar letterlijk de armen niet voor hebben.

Die sores maken allemaal niets uit: ze zijn blank en dus gepriviliseerd. Punt. En ook fout trouwens. Want dat “witte” mensen fout zijn staat bij dit soort tuig van de BIJ1-richel buiten kijf.

Het is dan dan ook volkomen terecht dat Forum voor Democratie deze walgelijke Chedda en haar nog walgelijkere partij vanmorgen even hard aanpakte. “Dit is het gedachtegoed van de nummer 4 op de lijst van de extreemlinkse partij BIJ1,” schrijft FVD op Twitter. “Pure haat tegen gehandicapten die blank zijn. Het is duidelijk waar deze partij voor staat. Geef deze haat geen stem op 17 maart.”

Het zou inderdaad dieptriest zijn voor Nederland als dit soort racisten als van BIJ1 in de Tweede Kamer komen… maar voor ons van rechts zal het tegelijkertijd ook een geweldig cadeau zijn. Want zo’n Sylvana Simons zal dit soort racistische en grievende uitspraken routinematig doen in de Tweede Kamer. Een betere manier om haar ware aard ‒ en die van heel links! ‒ aan de grote klok te hangen ís er niet.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Twitter!

Dus hier ook van mij kant gratis advies: laat deze racisten maar naar de Tweede Kamer komen. Hoe vaker zij hun mond open doen, hoe meer Nederlanders beseffen met wat voor racistisch, gehandicaptenhatend tuig we van doen hebben.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. StemPzeweg

  Nu weet ik echt zeker dat ik op Sylvana ga stemmen

  1. werikke

   ga lekker dood . of flikker op naar je zandbak

  2. Nostradamus

   Iemand die het partijprogramma gelezen heeft;
   h**ps://www.briefjevanjan.nl/aan-de-baas-van-bij1-2/

   Het is eigenlijk een mix van BLM (waar niet ‘black lives matters’ geldt maar marxisme) i.c.m. terroristenorganisatie antifa.

   1. Loelap

    In het briefje van Jan wordt het verkiezingsprogramma van Bij1 bestempeld als een slecht opstel geschreven door een leerling uit groep 8.
    En inderdaad als je het leest komt de simpelheid je tegemoet.

  3. Ned

   “wit” privilege bestaat niet… Zwart privilege wel.

 2. liefdevol rechts

  de grootste racisten worden op hun plaats gezet door de grootst groeiende partij.
  Bij1 heeft echt niets te betekenen, die laat ik net zoals al die linkse gekken hier gewoon links liggen .
  Door deze gekken links te laten, daar waar ze horen, kunnen ze geen kwaad meer aanrichten.

  1. ManX

   Het grappige is LR, dat ik gisteren bij het doorlezen van het partijprogramma van BIJ1 een aantal keren toch goedkeurend moest knikken omdat het nieuwe, creatief bedachte en geformuleerde standpunten waren. Dat had ik niet verwacht eerlijk gezegd.

   Daarnaast was er natuurlijk onnavolgbaar en onsamenhangend geraaskal, alsmede een trits totaal onuitvoerbare plannen. Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het minder erg was dan ik vreesde.

   1. Loelap

    Dat ben ik niet met je eens.

 3. Mar

  Jeannette Chedda:

  “Ik ben geboren met Osteogenesis Imperfecta (oi). Dat is een aandoening aan mijn bindweefsel, waardoor ik voornamelijk in mijn jeugd vaak botten heb gebroken. Door de vele breuken (100+) – ribben, onderarm, bovenarm, onderbeen, bovenbeen, sleutelbeen, schouderblad, vingers – ben ik ook klein: 1 meter 12. Ik gebruik een rolstoel voor verre afstanden.”

  Verhip, ze is zelf gehandicapt. Denkt men nou echt dat zij dan een handicap bij mensen als een zwakte ziet? Denk dat menigeen een hartverzakking krijgt als die gehandicapten tegen elkaar hoort praten.

  Als FvD wat nuttigs wil doen voor mensen met een handicap, zorg er dan eerst voor dat o.a. restaurants en cafés toegankelijk zijn met rolstoelers er er een invalidentoilet is.

  En als ze het echt netjes willen doen, gaan ze eerst eens praten met mensen met een handicap over hoe ze over deze opmerking denken, alvorens men ze ongevraagd gebruikt als stok om mee te slaan.

  Beste Thierry, mijn man en ik zijn daar niet van gediend. Wij kunnen prima, net als vele mensen met een handicap, zelf ons zegje doen. Daar hebben we jou niet voor nodig.

  1. Nostradamus

   “Denkt men nou echt dat zij dan een handicap bij mensen als een zwakte ziet?”
   Lees dit nog een keer;
   “Witte gehandicapten die zich niet bewust zijn van hun witte privilege. Gratis advies: ga terug naar start en doe je huiswerk.”

   Ze heeft toch overduidelijk iets TEGEN blanke, in haar ogen WITTE gehandicapten. Racisme ten top. Daar gaat dit over. Geef racisten geen zetel.
   En nee, dit soort geluiden hoor je NIET bij de PVV of FVD.

   1. Mar

    Oooooooooooooooo, ze heeft iets tegen WITTE MENSEN, al of niet gehandicapt.

    Sorry maar dan moet FvD niet dit ervan maken:

    “Dit is het gedachtegoed van de #4 op de lijst van de extreemlinkse partij @PolitiekBIJ1. Pure haat tegen gehandicapten die blank zijn.”

    1. werikke

     zielig dit weer

    2. Nostradamus

     “Dit is het gedachtegoed van de #4 op de lijst van de extreemlinkse partij @PolitiekBIJ1. Pure haat tegen gehandicapten die blank zijn.”

     Is dus volledig juist.

     Jij maakt dit ervan: “Denkt men nou echt dat zij dan een handicap bij mensen als een zwakte ziet?”
     Stick to the subject or stop nagging, you nagger!

     1. Mar

      @Nostradamus

      Dat was een verwijzing naar de opmerking die in het andere artikel over deze kwestie stond:

      “en er vervolgens nog even een stapje bovenop doen als ze ‘zwakte’ ruiken omdat iemand een handicap heeft”

      En deze was ook wel wenkbrauwen fronsend:

      “Maar zie hoe die blankenhaat zo ver gaat dat ze zelfs gehandicapte blanken haten en op hun plek willen zetten.”

      Weet je wat er aan mij geschreven werd door diverse mensen hier, toen ik vertelde dat ik een handicap heb (mijn man trouwens ook)

      “O je bent een staatsruifvreter dus.”

      Om dan nog maar te zwijgen over het gegeven dat het woord ‘autist’ hier zo makkelijk wordt gebruikt als scheldwoord of om iemand te diskwalificeren.

      En dan nu snot en kwijl brullen over iemand van BIJ1 die het waagt wat te zeggen over gehandicapten.

      Ja toedeledoki. Geloofwaardig is dat niet.

     2. werikke

      mar is ook zo’n zieligheids mannetje . altijd maar gekwetst zijn wordt moe van die mensen.

     3. Mar

      @werikke

      Zieligheids mannetje?

      Lol, dan zou ik FvD of PVV stemmen.

      Dacht ut niet.

     4. Nostradamus

      @Mar
      Stick to the artikel, make a reference or stop nagging, you nagger!

     5. Loelap

      Je hoeft hier niet te reageren als je niet tegen DDS kan Mar.
      Je vindt trouwens iedereen die het niet met je eens is een nazi of een rechts-extremistischt dus steek je hand maar eens in eigen boezem.

  2. Spaanse_K0K

   HEAR, HEAR,HEAR!

   1. werikke

    ja ik hear het en nu ?

    1. Nostradamus

     Speciaal voor (witte/zwarte) doven en slechthorenden vermoed ik. Anders een beetje dom…

  3. werikke

   flikker toch op nou wil FVD een statement maken is het weer niet goed. altijd zeiken nooit eens blij zijn met iemand die je steunt. Jij praat toch ook voor anderen die misschien ook niet daarvan gediend zijn. altijd zeiken

  4. M.Dikker

   Ja, maar ze is zelf niet blank. Ze heeft het ook alleen tegen blanke gehandicapten en hun “white privilege”. Zij heeft denk ik haar rolstoel en operaties allemaal zelf moeten betalen (not!)

  5. M. Brandenburg

   We gaan direct op de links totalitaire toer!

   “Als FvD wat nuttigs wil doen voor mensen met een handicap, zorg er dan eerst voor dat o.a. restaurants en cafés toegankelijk zijn met rolstoelers er er een invalidentoilet is.”

   Het is aan de uitbvaters zelf of zij deze zaken wil doorvoeren, daar heeft een overheid geen donder mee te maken. Het is altijd nog aan de private persoon wat hij binnen zijn onderneming wil toepassen of niet. Het is al van de gekke dat de overheid zich gaat bemoeien met personeelsdamenstelling en aannamebeleid. Maar nu moet de overheid ook gaan bepalen welke voorzieningen een private ondernemer dient aan te bieden.

   Mar is er vast ook een die het heel prettig vind dat de overheid bepaald wanneer je binnen moet zijn, wie je thuis mag ontvangen en hoeveel mensen per keer, ook zal ze het heerlijk vinden dat de overheid normale interactie via maskers en afstand houden onmogelijk maakt, dat de overheid dit doet onder misleidende voorwendsele als zijnde Corona er is immers al diverse malen onomstoteliji bewezen dat al die maatregelen niet werken, maar het brengt de links totalitaire samenleving wel een stap dichterbij en alles is toegestaan op weg naar de links totalitaire onderdrukkende ideologie.

   1. Mar

    @M. Brandenburg

    In 2017 is de de Wet gelijke behandeling op grond van handicap of chronische ziekte van kracht geworden, wat betekent dat de eigenaar van een gebouw gehouden is aan het bieden of treffen van aanpassingen die leiden tot toegankelijkheid.

    Nederland liep wat dat betreft achter op andere landen. Wie wel eens in Amerika is geweest, weet hoe het wel anders kan. Zelfs een tankstation ergens langs de weg midden door de woestijn, is (verplicht) rolstoeltoegankelijk en heeft een invalidentoilet. In Amerika is dat de normaalste zaak van de wereld.

    De rest wat jij schrijft zit jou klaarblijkelijk erg hoog, maar hoe ik dat moet rijmen met de kwestie toegankelijkheid van gebouwen voor mensen met een handicap/rolstoel, moet je mij maar een keer uitleggen.

    Sterkte met je frustraties. Ik heb wel een advies voor u maar die hou ik maar voor mezelf, want ben bang dat u er dan helemaal in blijft.

    1. Loelap

     Je bent zelf nogal gefrustreerd blijkt wel uit je schrijfsels.

  6. Aborifa

   Wees blij dat je in Nederland woont. En dat er blanke dokters voor je waren.

 4. Drostemannetje

  BIJ1 is de meest rascistische partij wat op dit moment meedoet met de verkiezingen. Zelfs DENK is nog 100 keer beter als die SS club uit Amsterdam.

  1. Nostradamus

   Vergeet NIDA niet. Ook zo’n eng clubje. Brrrr.

   1. werikke

    snap uberhaupt niet dat ze mee mogen doen in NEDERLAND . Wilders heeft gelijk dat hij geen mensen in overheidsfuncties wil hebben zoals 1e en 2e kamer en gemeente functies. alleen in Nederland is dat geen probleem totdat iets gebeurt en men zegt dat ze niet zagen aankomen.

   2. Drostemannetje

    Klopt, dat is de Nederlandse ISIS club

  2. StemPzeweg

   Denk is een wappie partij net als FvD. Ze passen goed bij elkaar

 5. M.Dikker

  Het is een communistische en racistische partij die voornamelijk bestaat uit idioten; ook nog eens.

  1. StemPzeweg

   Dan ben ik een idioot want ik ga zeker op ze stemmen

   1. gustav

    stempzer/
    Allicht stem jij op een van de BIJ1 ‘tinto’s’, zoals het past bij een inactieve luie uitkeringsvangende surinamer!

  2. Loelap

   Eindelijk wat zelfreflectie.

 6. Michael M

  Die Simons discrimineert zelf. Hoe kun je nu als partij zoals haar Bij1, als ze over discriminatie en racisme praat zelf discrimineert. Wie neemt haar nog serieus. Weinig, want ze zult zelf in haar eentje, precies zoals haar partij heet, ( Ze houdt het Bij1, Bij één ) met de staart tussen de benen het podium verlaten. Laat ze eerst haar eigen aditude aanpassen alvorens over anderen te beginnen. Veeg dus eerst je eigen straatje schoon.

 7. Pieter48

  Wat een geestelijk gestoorde figuren verblijven er toch in ons mooie landje. Een mevrouw die zelfs over Pim Fortuin wil plassen na zijn overlijden.Die vertegenwoordigd nog meer van deze geestelijk gehandicapten geen oorspronkelijke Nederlanders. Nu willen deze figuren ook de blanke lichamelijke gehandicapten aanpakken. Wat moet het voor deze Bij1 gestoorden een ellende zijn om in ons land te verblijven. Gelukkig verblijven deze Bij1 gestoorden allen in de grote steden van ons land. Dus de bewoners op het platte land zullen nog even gespaard blijven van hun waanzin en aanwezigheid.

 8. Franz Biberkopf

  Interessant voor de reaguurders hier die nog wat in het FvD zien:

  ht*ps://hetknipmes.blogspot.com/2021/03/vrijheidskaravaan.html

  1. CZ

   Het enige feit dat jij hier nog graast is gelijk aan de schoorsteen van een middeleeuws crematorium, de lijklucht is niet te harden!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.