Schande! Islamitische Franse scholiere geeft toe te hebben gelogen over les van onthoofde Samuel Paty

Een Franse scholiere geeft toe te hebben gelogen over de les van Samuel Paty, die tot zijn dood leidde. De docent maatschappijleer werd vorig jaar onthoofd omdat hij zijn leerlingen spotprenten van de islamitische profeet Mohammed had laten zien. Paty hield echter wel degelijk rekening met zijn islamitische leerlingen.

Het meisje (13) had aan haar vader verteld dat alle moslims tijdens de les door Paty werd verzocht het klaslokaal te verlaten terwijl hij de cartoons toonde. Het meisje zat zelf echter niet in de klas op het moment van Paty’s les over vrijheid van meningsuiting en godslastering. En omdat ze dit niet aan haar vader wilde toegeven, heeft ze een lulverhaal opgehangen over dat haar leraar een ‘islamofoob’ was en dat ze was geschorst omdat ze kritiek op hem had geuit. Dat meldt De Telegraaf.

Voor de vader van het meisje leek het dus alsof Paty de islamitische scholieren aan het wegpesten was met spotprenten van Mohammed en dat zijn dappere dochter hier wat van heeft gezegd, maar hierom door school werd geschorst. De vader is toen op social media op gaan roepen tot actie, en de rest is geschiedenis. Samuel Paty werd uiteindelijk vermoord door een islamistische activist, verbonden aan de plaatselijke moskee.

De Franse staat laat de nieuwe onthullingen niet ongemerkt passeren: de scholiere wordt vervolgd voor laster, en haar vader wordt verdacht van medeplichtigheid aan de moord op Paty. En terecht ook, want dit is compleet onverantwoord gedrag van hen allebei. Die meid had wellicht kunnen weten hoe haar vader zou gaan reageren en wat zulke beschuldigingen teweeg kunnen brengen. En die vader is blijkbaar te achterlijk om eerst zelf eens verhaal te gaan halen bij de school van z’n dochter, voor hij besloot om zijn fundamentalistische achterban te mobiliseren… Nu is een dappere leraar dood door hun verderfelijke gedrag. Pak ze maar aan, Franse rechters!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Cootje

  Integratie loopt vlekkeloos in Europa , een bakkie thee doet wonderen en de islam heeft geduld en komt via de baarmoeder .

  1. Forlan

   Ja, die mengen lekker met de bevolking.
   Dan te bedenken dat er in de jaren 60 al is gewaarschuwd door Drees jr en daarvoor al door Drees Sr. Van de PvDA ja!

   1. Cootje

    Hier in Nederland de ras Democraat Hans Janmaat

    1. Forlan

     Nee hoor, Drees was de eerste die het zei. Nog ver voor de CP!

    2. Syrah

     Enge man.

     1. werikke

      Janmaat was geweldige man die durfde te ageren tegen de import van nepvluchtelingen en profiteurs. iedereen die zo wordt afgebrand( letterlijk ) en toch zijn mening standvastig houd verdiend mijn respect. Deze man werd door de media en politieke tegenstanders compleet afgemaakt en door bom aanslag zijn vrouw verminkt. dat is democratie in Nederland. en dat zelfde gebeurt nu ook met FVD en PVV en pim fortuijn. dezelfde media en politieke tegenstanders .,

   2. Flach

    Eerlijk is eerlijk, zelfs de SP heeft ervoor gewaarschuwd. Totdat ze zelf teveel leden kregen met een andere agenda.

  2. werikke

   daar ben ik ook bang voor al die hitsige wijven die zwarte snikkel willen. In dierentuin zet je ook alle dierensoorten apart . Zie steeds meer vrouwen zwanger van buitenlander of in buggy en dan ook nog zwanger in vodden door de winkels gaan. Inderdaad door de baarmoeder worden wij in Nederland vervangen

   1. ganzenhoeder

    @w = Cootje de racist en homofoob.

   2. RS

    kijk alleen maar naar de reclame’s .Het is bar en boos…….

 2. M.Dikker

  Dat is vaak het probleem: discussies en hoor en wederhoor zijn vaak niet mogelijk.

  1. Flach

   Iemand die een dergelijke daad zelfs maar overweegt, laat staan ook uitvoert is het vuil onder je voeten niet waard. Discussie met dit soort van onmensen heeft geen enkel nut, ze luisteren niet eens, daar schreeuwen ze zelf te hard voor.
   Zoals ze zeggen, 10-15% is bereid tot extreem sadisme en geweld, of hebben het al gedaan zoals terroristen die meeliften met de migrantenstroom en onderweg de Christenen en de Jezidi’s en alle anderen wat ze niet aanstaat overboord gooien.
   10–15% en elke veiligheidsdienst ter wereld waarschuwt ervoor, maar ze gaan stug door hun en onze ondergang binnen te slepen.

   Neem nog een snoepje:
   i0.kym-cdn.com/photos/images/original/001/172/504/cf7.jpg

 3. Borreby Duytsch

  Nou, lekker dan! Ik hoop dat zowel vader als dochter worden bestraft.

 4. Tepelkloofje

  En nu?
  Hoe dit verhaal ook af gaat lopen: Samuel Paty wordt er echt niet minder dood van.
  Het kwaad is geschiedt, het precedent is gezet, en de maatschappij is weer een stukje minder vrij.

 5. Pieter48

  Pim Fotuin waarschuwde reeds jaren geleden. Dat konden de Rosenmöllers en de Melkerts en nog wat linkse wegkijkers en gedogers niet verdragen. Gelukkig voor hun werd het probleem opgelost door een toevallig ook linkse mijnheer. Daarna kregen de linkse figuren nog mooie baantjes en leefden nog lang en gelukkig. Laten we hopen dat er weer geen opgefokt figuur opduikt en een foldertje doet.

 6. Jehannes

  Met zijn allen tegen de staat zou ik zeggen. Dat “verdeel en heers” ben ik knap ziek van.

 7. JFU

  Gelukkig zal de import van deze lieden gewoon doorgaan. Dat zorgen onze extreem linkse ‘broeders’ wel voor onder leiding van Rutte die de eens liberale standpunten VVD heeft verraden. Jammer dat vele kiezers dit niet willen zien.

 8. liefdevol rechts

  Waarom denken jullie dat het migratiebeleid volop bezig is en worden er alsmaar meer vreemden met een ander geloof naar christelijke landen gesluisd?
  Omdat het establishment voor dat ze het build back better kunnen opstarten in 2030 eerst alles moeten vernietigen en ze sturen ons naar een derde wereldoorlog.
  Voordeel bij dit alles:
  1) alles vernietigd
  2) de bevolking uitgedund
  3) 2030: start van build back better alles terug opbouwen, werk voor iedereen, de economie fleurt terug op.
  En de overbevolking is meteen opgelost, ze zullen zelfs een babyboom promoten

 9. Drollevanger

  Dit soort excessen blijf je houden in elk land waar meer dan 5% islamieten wonen.
  Steeds zal een moslim en hun meeliftende Deugende hulptroepen, een groter stuk van de publieke ruimte claimen. Totdat ze de overhand krijgen via angst voor de gevolgen van de moordzuchtige islamitische daden. Zo is het altijd nog gegaan in alle landen die door de islam werden geclaimd.
  Honderd jaar geleden was een derde van het Turkse Rijk christelijk. Nu is dat land 100% islamitisch. Alle andere religie,s zijn daar vermoord(Armenen) of gevlucht.
  50 jaar geleden stond het nog vredige Libanon onder Christelijk bewind. Nu is het onder de islam platgeschoten.
  Wakker worden mensen.
  Een religie zonder afvalligen zoals de islam, is geen religie maar een ideologie.

 10. Drollevanger

  Denkt iemand hier dat er nog ooit weer een Franse leraar opstaat die kritiek op de islam durft te spuien?
  Dit soort moordpartijen is de manier waarop waarop de islam zich verder invreet naar het hart van Europa.
  In Oost-Europa is wat anders aan de hand. Daar was een Pope niks te beroerd om met een geweer op zijn rug tegen de heidenen te vechten.
  Hier zit dat anders. Hier preken priesters en dominees. “Hebt uw vijanden lief” En we geven hen onderdak, voedsel en laten met vreemd geld moskeeën bouwen, waarbinnen men ons vervloekt.
  U begrijpt dat ik op de PVV stem straks.

 11. Drollevanger

  Die leugens zijn geen fout van dat meisje volgens de islam.
  Ze mag, ja moet zelfs liegen om haar geloof te steunen, volgens de islam. De islam heeft daar zelfs speciale woorden voor.
  Tararrush is bv het islamitische woord voor, “Het lastigvallen, aanranden en verkrachten van meisjes en vrouwen in openbare ruimten” door de overwinnaars.
  Takiyya, is ook zo,n moslimwoor, het betekend, “Verplicht liegen tot eer van Allah en de islam.”

 12. Duckday

  Breek het kartel op de 17 en stem massal op PVV of FvD daarna gewoon NL exit volg UK treed uit dit monsterproject de EU en EURO.Geef eens aan wat voor voordel hebben de NORMALE inwoners nu van dit monsterverbond. Wat hebben we aan al die open grenzen .Laten we terug gaan naar de EEG Laat U niet bang maken zorg dat deze twee partijen de grootste worden dan kunnen ze er niet meer langs.

 13. Rieks

  Liegen schijnt geen probleem te zijn voor een moslim.

 14. 56RdK

  Waar de islam verschijnt is het de vrijheid, veiligheid en vrede die verdwijnt!

  Kan niet vaak genoeg worden herhaald!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.