Genderactivisten indoctrineren basisschoolkids: ‘Je wordt niet als jongetje geboren, maar krijgt gender aangewezen!’

Wat is dit voor enorme gekkigheid in ons land? Het kenniscentrum voor seksualiteit Rutgers en de GGD gaan deze week basisschoolleerlingen indoctrineren over seksualiteit. Zo krijgen de jonge leerlingen onder meer te horen dat je niet geboren wordt als jongetje of als meisje, maar dat je een gender toegewezen krijgt door je ouders en de bredere maatschappij. Dit is een grof schandaal.

Socioloog Elise van Hoek zegt het tegen De Telegraaf belachelijk te vinden wat Rutgers en de GGD leerlingen proberen wijs te maken. “Met een gezonde ontwikkeling heeft dit niets te maken,” zegt ze natuurlijk volkomen terecht.

Want wat de leerlingen wordt aangepraat is ronduit misselijkmakend. Juist op de leeftijd dat ze goede, objectieve informatie zouden moeten krijgen worden ze geïndoctrineerd met totale genderwaanzin. Rutgers en de GGD doen bewust hun best om de zogenaamde “heteroseksuele norm” los te laten. En, oh ja, iets met diversiteit te door te duwen.

Ze hebben er zelfs een ‘hip’ educatief middel voor gevonden. Op basis van de “genderkoek” van Sam Killerman krijgen de leerlingen les over wat sekse nu eigenlijk is. Het koekje heeft geen gender. En, zeggen de Rutgers en de GGD, zo zit het ook met kinderen. Je wordt niet als jongetje of als meisje geboren. Nee, je krijgt een sekse aangewezen door je ouders en de maatschappij. Het is allemaal een sociale constructie.

Rutgers leert kinderen dat ze daar anders mee om moeten gaan. Ze moeten hun eigen “genderidentiteit” kiezen. En die vervolgens accepteren. Daarbij is het dat allerlei combinaties mogelijk moeten zijn. “Het is meestal niet zo afgelijnd en vaak variabel. Het is niet of/of. Soms zelfs en/en. Een beetje dit, een beetje dat,” leert Rutgers de kinderen.

Onze kinderen. Jouw kinderen. Onze kleinkinderen. Jouw kleinkinderen.

Dit is totaal geschift. Dat er mensen met een psychologische aandoening zijn waardoor ze ervan overtuigd zijn dat ze ‘in het verkeerde lichaam geboren zijn’ is hartstikke sneu voor die mensen. Maar wat de GGD en Rutgers nu doen is dat ze kinderen een geestesziekte proberen aan te praten. Dat je het normaliseert is tot daar aan toe. Dit is daar bovenop nog eens indoctrinatie.

Maar vergis je niet. Dit is een essentieel onderdeel van de woke-beweging die doorgedrukt wordt door de boven-ons-gestelden. Ze willen de maatschappij ontmannelijken en ontvrouwelijken. Sekse en bijbehorende seksualiteit moeten uiteindelijk helemaal verdwijnen. Dat is de wereldvisie die deze gekken hebben. Een duivelse, ronduit kwaadaardige, en vooral ook onmenselijke visie.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Het is tijd om op te staan en hier iets aan te doen. De GGD en Rutgers moeten teruggefloten worden. En wel meteen. Dit laten wij onze kinderen niet aandoen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Mar

  Mafkezen.

  Maar ja, die soort geplas is van alle tijden. 30 jaar terug moesten jongens met auto’s spelen en meisjes met poppen. Jongens moesten stoer zijn en meisjes lief en zachtaardig.
  Jongens mochten niet huilen en meisjes moesten snikken om het minst geringste.

  Laat een kind kind zijn, laat een kind zichzelf zijn, geef een kind de ruimte om van alles te ontdekken, leg een kind niet van alles op omdat papa en mama de sier willen spelen met hun perfecte kind.

  Een kind is geen boetseerklei.

  1. usb3.0

   Een kind heeft sturing nodig, een jongen heeft jongens bevestiging en meisjes meiden bevestiging nodig, je bent een liefdeloze trut als jij je kinderen niets van dit alles meegeeft, je laat je kinderen verzuipen, erger nog, kinderen worden dan niet door ouders opgevoed maar door indoctrinatie.

 2. halo1

  Dit gedram is denk ik ook een oorzaak voor de afgang van links…behalve hun immigratie-standpunt.

 3. 56RdK

  “Het is tijd om op te staan en hier iets aan te doen. De GGD en Rutgers moeten teruggefloten worden. En wel meteen. Dit laten wij onze kinderen niet aandoen.”

  Helaas Michael, het volk heeft gekozen om de voor de verkiezingen gevolgde politiek voort te zetten. Godzijdank zijn mijn kinderen nu financieel zelfstandig genoeg om weg te kunnen uit dit land vol gestoorde indoctrinatie en manipulatie.

 4. Jehannes

  Het lijkt altijd wat vreemd als je kinderloos bent.. Maar dit is 2 dagen nadat.. Dat deze schijtzooi aangekondigd word. Geloof me dit gaat erger worden. Ik zou ook heel duidelijk zeggen: Als ik iets van deze troep van mijn kind hoor? Dan neem ik dat als dat ze zeggen dat je aan ze hebt gezeten.

 5. trutje

  Wat een geleuter iedere keer weer maar wel overal meer vrouwen willen. Je wordt toch echt knotsgek in dit land. Waarom kinderen van alles aanpraten. Het bleek laatst al dat er veel jongeren van rond de 12 al aan operaties denken omdat ze denken dat ze van het verkeerde geslacht zijn dit moet stoppen. Ook op zoek naar een nieuwe K3 zijn er veel aanmeldingen binnen zo zijn er iets van 60% meisjes, 25% jongens en 15% die zich al X noemen. Ons hele leven worden we gehersenspoeld.

 6. ikweetwatikwil

  Mee eens Michael. Nederland wordt GEK.

 7. plakband

  Genderactivisten indoctrineren basisschoolkids:

  1988, de Bolderkar-affaire.
  Nu, na 33 jaar, reincarnatie van de Bolderkar-psychopaten.
  Semi-wetenschappers slaan hun slag.
  Hun eigen ‘semi-wetenschappelijke’ nieuwsgierigheid is belangrijker dan de kinderen die in hun klauwen terecht komen.

  7 februari 1979, Josef Mengele (nazi-kamparts) overleden.

 8. liefdevol rechts

  Een man wordt geboren als man, een vrouw wordt geboren als vrouw punt,andere lijn!!!

 9. usb3.0

  “Een duivelse, ronduit kwaadaardige, en vooral ook onmenselijke visie.”

  Precies het gaat lijnrecht in tegen de scheppingsorde

 10. Michiel12

  Jij hebt zelf conservatieven aangevallen die tegen dit gedoe strijden en christelijke scholen verdedigen. Christelijke scholen mochten van jou niet praktiserend en openlijk LHBT afwijzen. Geziningevaar werd neofascistisch genoemd. Dit krijg je ervan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.