Johan Derksen vreest nu al voor ellenlange klaagtirades Simons in de politiek: ‘Dat wordt weer een gezeur en gezever in de Kamer!’

Johan Derksen heeft gemixte gevoelens overgehouden van de verkiezingsuitslag. De linkse partijen zijn flink gekrompen, maar de Tweede Kamer zit de komende vier jaar wel opgescheept met het “gezeur en gezever” van BIJ1-leider Sylvana Simons. Iets wat hij nu niet echt een verrijking vindt. 

Johan Derksen gaf zijn mening over de verkiezingsuitslag bij Veronica Inside. Hij gaf toe het Kaag-effect te hebben onderschat, wel vond hij het opvallend, net als de rest van Nederland, dat de exitpolls er flink naast zaten. Over GroenLinks-leider Klaver en BIJ1-rebel Simons had hij genoeg over op te merken.

“Sigrid Kaag is niet zo drammerig als die Klaver. Daar werd je doodmoe van, en ik weet niet of Simons een zusje van hem is, want die hebben we gisteren weer gezien en die heeft één zetel, maar dat wordt een gezeur en een gezever in die Tweede Kamer. Zij hoort zichzelf graag lullen.”

Derksen merkt terecht op dat het toetreden van Simons en BIJ1 tot de Kamer Nederland vier jaar lang wordt lastiggevallen met ellenlange klaagtirades. Simons wist de afgelopen jaren al haar drammerige agenda aan iedereen op te dringen; nu ze Kamerlid wordt gaat dit alleen nog maar erger worden. Het gaat een zware tijd worden voor veel Kamerleden en Nederlanders.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. usb3.0

  ss wordt volledig weggevaagd natuurlijk

  1. Wally

   Mag niet. Want dat is dan weer racisme. Is zo makkelijk om alles maar weg te stoppen. Verder komt dit mens echt niet.

 2. Appelstroop

  En ik vrees ellenlange klaagtirades op DDS over Simons, gezeur en gezever over een niet relevante 1 mans fractie.

  1. usb3.0

   appelstroopje wenst liever meer racisten als svetlana simons

   1. Appelstroop

    onzin

    1. usb3.0

     Nee hoor geen onzin, het is jouw diepste wens..

     1. Loelap

      Precies want dan kan hij daarop reageren.

  2. EU_K0K

   4 Jaar lang dagelijks 4 Sylvana Simons artikelen.
   Gouden tijden voor de reageerders.

   1. Loelap

    Met name gouden tijden voor EU kok. Alhoewel hij artikelen over PVV/FVD en Baudet nog opwindender vindt.

 3. EU_K0K

  Ik vrees dat Johan Derksen eerdaags de functie van Jan Roos gaat vervullen op DDS.
  Een echte upgrade van medewerkers.

  1. Loelap

   Dan ga je toch naar de Joop.

 4. Max Aue

  Op DDS geldt John Derksen als een goed geïnformeerde en intelligente politieke deskundig, met name ook omdat hij tussen het voetbal door vaak roept wat men hier graag wil horen.

  Het heeft iets aandoenlijks.

  1. janrama

   @Max
   Dat Derksen VVD stemt vergeet men even.

  2. EU_K0K

   Vrees dat het niveau van René van der Gijp en Johan Derksen voldoende zijn voor het gemiddelde DDS publiek.

   1. Loelap

    Dan ga je toch naar de Joop voor “een hoog niveau”. Kuch.

  3. Loelap

   Wat doe je dan hier Max als je er niet tegen kunt.

 5. ikweetwatikwil

  Dat wordt snip en snap in de kamer, maar dan gekleurd. Kunnen we lachen. Dat die 2 in de kamer gekomen zijn, is te zot voor woorden. Dat hebben we weer te danken aan links.

 6. JoopvdJoop

  Hoe kan het toch dat als Derksen wat misstanden aan de kaak stelt er altijd wat van die kletsmajoors reageren die daar niet op ingaan maar gewoon op de man gaan spelen?
  Gebrek aan inzicht?

  1. trutje

   Persoonlijk vind ik Derksen een kletsmajoor die zichzelf graag hoort praten. Elke keer als hij aan het woord is over iemand is het altijd negatief. Nooit iemand gezien die zo vaak van partij veranderd ook eerst D’66, FvD, Code Oranje en nu dan weer VVD wie is er hier een draaikont. Dit heb ik hem horen zeggen de afgelopen 2 jaar dus ik weet niet wat hij daarvoor stemde.

   1. Max Aue

    Maar als deze zwetsmeier toevallig iets negatiefs roept over Sylvana, D66 of GL wordt er op DDS een artikel aan gewijd waarin hij luidkeels instemming krijgt.

    Het is een voorspelbaar patroon hier.

    1. Loelap

     Net zoals jouw reacties voorspelbaar zijn.

 7. Pieter48

  Mevrouw Simons heeft een ooit een trauma opgelopen dat erg lastig te genezen is. In haar jeugd of later heeft zij vervelende ervaringen met blanke mannen of vrouwen. Zij zal daar over tot haar dood over blijven huilen en andere mensen lastig vallen. Gelukkig heeft zij veel steun aan andere getraumatiseerde personen. Toevallig zijn dit ook haar Bij1 parijgenoten. Een clubje gefrustreerde figuren altijd gediscrimineerd en achtergesteld worden door witte Nederlanders.Misschien toch beter voor deze jankers om te vertrekken naar een land waar alles beter is als in dit land waar zwarte piet hen weer in de gordijnen jaagd.

  1. Loelap

   Mw Simons is anders niet vies van blanke mannen. Ze is twee maal getrouwd geweest met blanke miljonairs. Vroeger was ze overigens helemaal niet zo extreem maar nu lijkt ze geradicaliseerd te zijn. De rest van Bij1 bestaat uit randfiguren.

   1. Max Aue

    Sylvana is zwart, mooi, succesvol, intelligent en niet op haar mondje gevallen.

    Dat roept veel agressie op bij oudere blanke mannen.

 8. Drollevanger

  Er staat mij nog een uitspraak van die lieve juffrouw Simons voor de geest, waarin ze verklaarde dat je als gekleurde vrouw beter niet kon vallen voor zwarte mannen. Die waren onbetrouwbaar.
  Een vrouw kon beter voor een blanke man kiezen. Dan wist je wat je had.

 9. Niet L niet R

  Simons gratis 1e klas enkel reis naar haar fiets aanbieden!

 10. Wally

  Eigenlijk wordt dit best grappig. Over een jaar kan iedere filmmaker met een beetje talent moeiteloos een complete film met de acties van mw. ‘Ik ben zielig’ maken. Het komt uiteindelijk altijd maar op 1 ding neer en dat is de huidskleur. Meer niet. Vragen over energie, corona, financiën en meer van dit worden afgewimpeld met slap gezwets over ‘wit privilege’. Andere antwoord zal zijn het eeuwige ‘racisme’. (dat kunnen altijd ALLEEN maar blanken zijn en NOOIT andere kleurtjes of zo. Zeker die van haar niet, raar he?). En verder komt t mens echt niet. Deze persoon, jaja, ik ga vol woke nu…., is zelf niet meer dan een pure raciste. Punt. En nu gaat het om geld, want dat is toevallig nou net weer geen ‘wit privilege’. O mens….. en daar stemmen mensen op.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.