LOL! Thierry Baudet kondigt NOS Journaal aan bij WNL: ‘Dan nu het Fake News Journaal met Mark Visser!’

Het was vanmorgen fantastisch om te zien. Thierry Baudet was co-presentator van Goedemorgen Nederland, en dat deed hij zoals we hem kennen: door het linkse mediakartel belachelijk te maken. Want toen het om 07:30 uur aan hem was om het NOS Journaal aan te kondigen deed hij dat door te zeggen: “En dan nu eerst het Fake News Journaal met Mark Visser!”

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet deed het vandaag prima bij WNL-programma Goedemorgen Nederland. Hij deed enkele heldere uitspraken over de doelen van FVD, had een interessant gesprek met de gasten waaronder Ralf Dekker, voormalige bestuurder van de Rabobank en tegenwoordig FVD-prominent. En ook haalde Baudet op schitterende wijze uit naar het NOS Journaal. Je weet wel, dat is de versie van het nieuws die gemaakt is voor én door radicaal-linkse FVD-haters die op elke controverse springen in een poging Baudet zwart te maken.

“En dan nu eerst het Fake News Journaal met Mark Visser,” verkondigt Baudet voordat de camera wegpant. Hilarisch. En nog waar ook, want de manier waarop het NOS Journaal alles en iedereen dat écht rechts behandelt stuit alle normale mensen al jaren tegen de borst. En dan hebben ze er ook nog een handje van anderen van “nepnieuws” te beschuldigen. Meer dan verdiend dus dat Baudet ze op deze publieke manier aanpakt.

Ongelooflijk genoeg ‒ nou ja, eigenlijk was het maar al te geloven ‒ vonden de producenten van WNL dit eigenlijk niet kunnen. In plaats van dat ze een politicus gewoon zijn mening laten delen en daar verder niets mee doen, besloten ze om in te grijpen. Want toen het journaal van 08:00 aangekondigd werd moest presentatrice Maaike Timmerman “afstand” nemen van Baudets eerdere aankondiging. Kijk maar:

Hoe ongelooflijk dom zijn deze mensen? Ze worden er door ons van rechts al van beschuldigd lid te zijn van een mediakartel, en vervolgens doen ze dit. Oh mijn God, Baudet zegt iets onaardigs over de NOS! Dat kan WNL niet accepteren, nee, daar moet zelfs live “afstand” van genomen worden, want stel je voor dat je dat niet doet, dan kan het zomaar zo zijn dat mensen denken… Nou ja, wat ze dan mogelijk denken is niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten is dat het mediakartel zo hecht is dat ze aanvallen op een ander mediakartellid blijkbaar absoluut niet kunnen tolereren.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Afijn, ze doen maar. De actie van Baudet is nu al episch. En het gegniffel als reactie erop van Maaike Timmerman gaan we ook niet meer vergeten. Go Thierry!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. StemPzeweg

  Nog 14 dagen slapen en dan weten we wat ons te wachten staat. PVV FvD en SGP behalen een monsterzege en gaan Nederland bevrijden van het linkse Ruttekartel, de islam en de coronadictatuur. Nederland krijgt een rechtse kabinet met Wilders als premier en Baudet als staatssecretaris. Het volk is het zat. Waar je ook kijkt zie je boze Nederlanders op de barricades. Rutte zit te bibberen in zijn torentje

  StemPzeweg en stem PVV/FvD

  1. LifeBuddy

   100%+++++++++++++

  2. Spaanse_K0K

   Hep weer een goede start van de dag.

  3. Monty

   ”PVV FvD en SGP”

   Dat zullen mooie onderhandelingen worden en wie doet er water bij de wijn?

   Gunt Wilders na 15 jaar strijd Baudet dat hij minister president wordt zoals Baudet voorspel had.
   Of gaat Baudet onder Wilders werken?

   Ze vechten elkaar nu al de tent uit.

  4. ManX

   Of Barbera, of Biberkopf heeft weer een nieuwe nick aangemaakt.

   We zullen het snel genoeg definitief weten.

   1. Spaanse_K0K

    U publiceert hier toch ook onder Fax uit Darmkanaal?

  5. Lugar

   @StemPzeweg: Inderdaad, net als in 2019!

   1. Joe Kennudie

    Reken je niet rijk, FvD heeft de anderen meer nodig dan anders om. Probeer je een beetje in te tomen.

 2. Winfrida

  WNL, (NOS) nodigen Theirry Baudet uit, maar nemen hem niet serieus. Dus Theirry doet dan hetzelfde.

  1. Antihedo

   Volgens mij was dat andersom

 3. Spaanse_K0K

  En dan nu eerst het Fake News Journaal met Mark Visser!”

  Wat een dijenkletser, mag ik even naar het afreageerkamertje.
  Dit is echt rechtse humor van ongekend niveau.
  Werkelijk subliem bedacht.

  1. FreeThinker

   Och gut, ons micro c0ckje krijgt een woedeaanval omdat Baudet het NOS journaal fake news heeft genoemd. Witheet van woede stampt hij op de grond als een kleuter.

  2. Seneca

   @cockje
   waarom geil je op deze uitspraak? trek jij je af op zulke berichten? blijkbaar wel, daar je naar je afreageer kamertje gaat…

 4. HD

  Nee Nederlanders stemmen liever Kaag en die andere linkse stakkers, en dan na de verkiezingen met z’n allen naar de bank om € 50.000 te lenen om je huis van het gas af te halen.
  Farasje lacht zich een kriek met zijn energielabel F kasteel. 🤣🤣🤣🤣🤣
  Wat zijn Nederlanders zielig.

 5. Franz Biberkopf

  ““En dan nu eerst het Fake News Journaal met Mark Visser,” verkondigt Baudet voordat de camera wegpant. Hilarisch.”

  Ik zou het eerder aandoenlijk willen noemen. Het gaat rampzalig voor Thierry in de peilingen en hij probeert met het werven van wappiestemmen en dit soort ongein in de kamer te overleven.
  Het partijtje is absoluut niet meer serieus te nemen.

  1. FreeThinker

   Franz Stangl heeft natuurlijk liever een partij die de levens van duizenden gezinnen vernietigt.

   1. Yoyo

    Vrijdenkert: +++++++++++++

   2. Cycle25

    Precies, VVD dus..de grootste racisten van Nederland wonend in de witste wijken, zonder multiculti en wijzen de hele dag naar geluiden die niet in hun decadente leefgedrag/bankrekening past, namelijk : medelanders.

    VVD is dodelijker dan roken en dodelijker dan oorlog..

    ABN l*lllen wil niet zeggen dat je fatsoen in je donder hebt, erger nog…het zijn de grootste wolven in schaapskleren.

  2. Antihedo

   Thierry zet vooral zichzelf voor paal. Hij probeert Trump te imiteren en die was ook niet vies van een leugentje of 20 000. Het leuke is nu wel dat hij zegt dat we de kwetsbaren gaan beschermen tegen het Coronavirus en dat de rest van de Nederlanders door kan gaan met het “normale” leven. Behalve dan de mensen die in aanraking komen met de kwetsbaren. Die moeten we dan ook beschermen. Om die te beschermen moeten we de mensen die in contact komen met de mensen die in contact komen met kwetsbaren aan het “normale” leven leven onttrekken. Om die te beschermen moeten we de mensen die in contact komen met de mensen die in contact komen met de mensen die in contact komen met kwetsbaren aan het “normale” leven onttrekken. Kortom wat Thierry voorstelt om te gaan doen is het huidige beleid van de regering. Wat jammer dat hij dat zelf nog niet weet.

 6. Meriadoc Brandebok

  Thierry kondigt de Gleichschaltung aan van de media, die zal plaatsvinden als hij genoeg stemmen krijgt.

 7. Beukman

  Leuke grap van Baudet, had ook echt niet gecorrigeerd hoeven worden.

  Overigens moet Thierry wel zijn muil houden over “fake nieuws”. Hij kan er zelf ook wat van. Onlangs verkocht hij op zijn eigen FvD-journaal willens en wetens zoveel lսlkoek (over de Americaanse verkiezingen), dat hij dáár beter eerst maar eens een paar grapjes over kan maken.

 8. Ritter

  Leuk interview met Baudet.

  Voor de geïnteresseerde hieronder het hele programma met Baudet.

  ht*ps://www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/03-03-2021/POW_04917915

  1. Brenda Welsh

   Leuk om mee te maken, maar de kiezer zal anders oordelen. De man is waterverf, leuk op het eerste gezicht, een beetje prikken en hij loopt leeg.

 9. Yoyo

  Prachtig om te zien, hoe Thierry weer de draak steekt met de media.
  En ook leuk om te zien dat de presentatrice dit ook heel leuk vindt, maar later moet corrigeren tegen wil en dank.
  Chapeau Thierry!!

 10. Drostemannetje

  Leuke actie van Thierry, dat hadden ze niet verwacht…haha

 11. Mushroom2100

  Het enige dat Baudet heeft gedaan sinds z’n historische verkiezingsuitslag is zichzelf voor paal zetten. Echt jammer maar ik kan m helaas niet meer serieus nemen..ben inmiddels ook in het judaskampje verzeild geraakt. De enige hoop nog op een rechtse coalitie..

 12. liefdevol rechts

  Alweer geniet ik van Baudet, hij kan als geen ander nagels met koppen slaan.
  Ik zie de toekomst rooskleurig in, ik geniet gewoon dat links zoveel tegenwind ondervind en dan die paar stuiptrekkingen die sommigen hier neerpennen.
  De echte man is wakker, we zullen doorgaan, mss is het tijd om ook maar eens komaf te maken met die nutteloze mondkapjes.
  Go freedom !!

  1. Franz Biberkopf

   ondervindt

 13. Janndeman

  WNL is zo ontzettend mainstream, slappe handjes, kopjes theedrinkend nepnieuws. WEat een flutomroep, met hun ‘vrolijk rechts-geluid’. Totaal overbodige hersenverwekende prut van een stel VVD-CDA sokpoppen.

 14. Robert Leiden

  Over nepnieuws gesproken…

  Kijk even Op1 terug van 10 januari.
  Rosanne Hertzberger vs Thierry Baudet over Corona.
  Als je dat gezien en gehoord hebt en je hoort dan Thierry nu over nepnieuws wauwelen is er maar 1 conclusie:
  Thierry kan niet serieus genomen worden.
  Misschien dat een ruige Boreale European hem serieus kan nemen, daar is hij dan wel goed voor.
  npostart.nl/op1-10-januari-2021/10-01-2021/POW_04937533

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.