LOL-video! Geert Wilders drijft Sigrid Kaag tot waanzin: ‘Zwarte Piet mag minister van cultuur worden!’

Bij het lijsttrekkersdebat van RTL Nieuws was er zondagavond een schitterende confrontatie tussen Geert Wilders (PVV) en Sigrid Kaag (D66). Want, zei Kaag, Wilders sluit mensen uit! Hij is een racist! Nou, antwoordde Wilders daarop, dat is je reinste onzin. Zo is hij bijvoorbeeld dól op Zwarte Piet, die hij in het volgende kabinet graag terugziet als minister van Cultuur. Hilarisch genoeg reageerde mevrouwtje Kaag daar furieus op.

PVV-leider Wilders en zijn D66-collega Kaag raakten gisteren behoorlijk slaags over Zwarte Piet in het RTL-verkiezingsdebat. De PVV-voorman begon te zeggen dat hij niets heeft met wat voor quota (voor minderheden) dan ook. Maar, ging hij verder: “De eerste persoon van kleur die ík zou willen verdedigen [is] Zwarte Piet. Zwarte Piet, ongeveer door iedereen hier aan tafel of die hier staat al begraven en afgeschaft. Wat mij betreft, om de cultuur te herstellen van Nederland, mag Zwarte Piet minister van Cultuur worden in het volgend kabinet.”

Natuurlijk vond Kaag dat vréselijk. Zwarte Piet is racisme! Hoe dúrft Wilders! “Dit kan toch niet!” riep ze toen Wilders rustig vertelde dat hij het al helemaal voor zich zag: op het bordes, eerst de minister-president, en dan daarnaast Zwarte Piet. “Ik kan niet wachten.”

In de discussie zei Kaag ook dat minderheden van Wilders het labeltje krijgen “als iemand die er niet bij mag horen. En dan gaat u weer vieren op Zwarte Piet, een pijnlijk symbool, een pijnlijk symbool meneer Wilders,” huilde ze tranen met tuiten. “Mooi hè?!” zei Wilders daar juist op. “Een prachtig symbool. Een práchtig symbool!’

“Meneer Wilders, ik maak ‘m even af,” tetterde Kaag gestaag door: “Een pijnlijk symbool voor veel Nederlanders, maar u voert bewust een discriminerende politiek. U heeft er plezier in om mensen te kwetsen,” aldus de vrouw die er buitengewoon veel lol aan heeft onze cultuur en onze tradities steevast een rotschop te geven: “En dan komt u weer met die zielige Zwarte Piet van u. Ik vind het schandalig, terwijl we het moeten hebben over racisme en uitsluiting. En u doet daar keihard aan mee. Het voorbeeld wat de heer Rutte net noemde is maar één van de velen. En ik sta hier met mijn partij om juist dát te bestrijden.”

Ja Kaag, we weten dat jij en je D66 staan voor de bestrijding van de Nederlandse geschiedenis, cultuur, en tradities. En dat je daar zo trots op bent is toch een beetje misselijkmakend. Zéker omdat je iemand die wél iets positiefs over onze tradities zegt vervolgens als melaatse behandelt. En dat doe je dan ook nog eens op een quasi-moreel superieure manier waaraan zelfs katholieke priesters nog een puntje kunnen zuigen.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

In plaats van Wilders zwart te maken (ha!) omdat hij de Nederlandse cultuur lief heeft moet Kaag de hand gewoon eens in eigen boezem steken. Wat is er met haar aan de hand dat ze de tradities en cultuur van haar eigen land zo háát, en dat op zo’n manier voor miljoenen Nederlanders live op tv tentoonstelt? Dan spoor je toch niet?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. Oepsie

  Nette bewoordingen toch, voor een probleem, wat geen probleem zou moeten zijn.

 2. ManX

  Het policor deugende Gutwijf Kaag gelooft zo in haar zelfgeknutselde ideologie, dat ze reageerde als een bezetene toe deze werd aangevallen – in haar benepen kokerblik is gewoon geen millimeter ruimte voor een andere mening. Wat een hysterische rotkop.

  Prachtig dat Wilders haar zo op de kast kreeg: zo laat je idioten door de mand vallen.

  1. Spaanse_K0K

   Vreemd genoeg kwamen op veel politiek commentators Kaag juist sterk en standvastig over.

   Oh, sorry, u heeft in Germanie natuurlijk weer een hele andere versie van het debat gezien.
   U kon RTL toch niet ontvangen?

  2. Franz Biberkopf

   Het ‘Gutwijf’ Kaag deed het meer dan uitstekend in het debat en dat zal de komende weken zichtbaar worden in de peilingen.

   Wilder kreeg haar niet op de kast, zoals mijn goede vriend hoopt, maar werd als een kleine jongen terecht gewezen door deze superieure vrouw.

   1. Cootje

    Super vrouw . Heb je bij haar gelegen ?? Je schrik je te barsten als ze in het donker wat tegen je zegt, Arabieren hebben daar geen last van want het licht mag niet aan . Hete aardappel in haar keel is overtuigend voor de soorten Jetten en in t veld en een verloren bakfietser op de grachtengordel . Verdwijnt gewoon via de achterdeur

    1. Loelap

     Cootje ++++++++++++++++

   2. werikke

    volgens mij heb ik dan andere uitzending gezien . Kaag is arrogant wijf die door de NPO en door jou op handen wordt gedragen. D66 is met kaag ergste wat je kan overkomen. schijt aan de kiezers en zich verheven voelt boven het volk.

    1. Spaanse_K0K

     D66 is met kaag ergste wat je kan overkomen. schijt aan de kiezers en zich verheven voelt boven het volk.

     Indien u zich tot dat volk rekent ziet u dat juist.
     Weet u trouwens de functie van de “Shift” toets is?

     1. werikke

      ben trots op dat ik bij volk hoor. zo te lezen voel jij je ook verheven maar uiteindelijk zal jij ook in kist de grond in gaan en hoop dat snel is. trouwens heb geen shift toets nodig en neem aan dat je toch wel kan lezen . ijkel

     2. Spaanse_K0K

      zo te lezen voel jij je ook verheven maar uiteindelijk zal jij ook in kist de grond in

      U heeft een keer gelijk en een keer zit u er naast.
      Een redelijke score voor u.

     3. Franz Biberkopf

      “maar uiteindelijk zal jij ook in kist de grond in gaan”

      Goed gezien door werikke:

      Arm of rijk, dat is gelijk
      we houden het toch niet droog
      straks leggen we allemaal met de neus omhoog.

     4. Franz Biberkopf

      eikel

     5. werikke

      tuurlijk heb ik gelijk en toch zo gewoon gebleven . wat een fijne vent ben ik . Ga dus lekker dood en verveel ons hier niet meer je zal zien dat beter is . en hierin heb ik ook gelijk wacht maar af.

   3. werikke

    je schrijft het toch als ijkel ???? hahahah

   4. Neerlander

    Frans Biberhol

    Deze “vrouw” is getrouwd met een nis al-Qaq voormalig Fatah-politicus en Palestijns ambassadeur. Omdat ze zo tegen antisemitisme is.

 3. Spaanse_K0K

  Het enige wat ik Wilders heb horen zeggen is wat zijn achterban graag wil horen, of het ter zake doende was of niet, was voor hem onbelangrijk.

  Hij was wel zo eerlijk bij het energie-vraagstuk, om te zeggen dat hij daar niet veel mee had.

  1. werikke

   geweldige man die Wilders en nogal logisch dat hij zegt wat zijn kiezers willen is nm zijn programma. zou gek zijn als die ineens voor VVD zou zijn. toch? dus jou opmerkingen slaan weer nergens op . ga lekker d66 stemmen en niet meer zeuren.

 4. Franz Biberkopf

  Wilders maakte zich in het debat volstrekt belachelijk met zijn zielige gezeur over Zwarte Piet. Grande Dame Kaag zette hem volledig in de hoek. Mooi om te zien.

  1. Cootje

   Zwarte piet is op 5 december een cultuur held een begrip voor elke Nederlander en die snaar heeft een voor 90% uitwonende vrouw die haar hele leven buiten Nederland heeft gewoond niet , de bleekscheten hebben die cultuur in hun genen zitten , dat een minderheidsgroep een zo groot podium krijgt en er zelfs een burgemeester niet met haar ambtsketen in haar stad stond te pronken maar met een button 1873 en in overtreding van de Corona wetten de overtreders liet weg komen is een teken dat een politiek figuur er voor strijd voor het behoud van deze oude cultuur .

   1. Canta

    Cootje
    Zwarte Piet, cultuurheld.
    Waarom, als je zoveel waarde van cultuur en tradities houdt, reageert niemand op het feit dat bij die traditie ook de roe en de zak voor stoute kinderen, hoort.
    Of is dat, omdat men hier wel heel inconsequent bezig is. Het ene van de traditie mag je niet aankomen, het andere kan zonder enige tegenspraak verwijderd worden.
    Maar ja, Wilders bv heeft kritiek op zaken uit de Islam en ziet diezelfde zaken bij andere religies, over het hoofd. Eén en al inconsequentie

  2. ManX

   ‘Superieure vrouw, Grande Dame’: Franske Biberkopf kruipt weer kwijlend in zijn cuckold rol en ziet Grote Greta als dominant ideaal.

   Jij bent een narcist, maar ik denk dat je door Sigrid Heksenkop verslagen wordt.

   1. driewerf

    Franzke zijn vrouw is er al een tijdje tussenuit met een neger hahaha dat jeukt hem nog steeds. ook zijn dochters hebben hem keihard laten. Heel af en toe ziet ie zijn meiske lopen op de sintelbaan vlak bij zijn huis en dan wordt deze kindervriend droevig en denkt ie terug aan vervlogen jaren . Die neger heeft er minder last van die pakt franzke zijn ex keer op keer hahahahahaahaha

    1. driewerf

     Vallen

    2. werikke

     het moet inderdaad zoiets zijn als je verwarde man bent geworden.

  3. Jannes-46

   Die Kaagbaan-Qaq-madam heeft totaal geen gevoel voor humor, een probleem dat veel linkse wappies teistert. Of je moet de humor kunnen inzien van het hebben van een foto op je boudoir van topterrorist en topzakkenvuller Yasser Arafat.
   En ja, dan was daar ook nog die als “gewone” burger geïntroduceerde binnenstebuiten gekeerde couscous-poes Nadia ZERO-Ali die dwars door het oerdegelijk onderbouwde Mocro-criminaliteitsstatistieken-betoog van Wilders stond heen te schreeuwen als een bezetene. Als er mensen waren die zichzelf belachelijk maakten dan waren het die twee taskiwin-danseressen wel.

 5. Tedje Kruis

  Nu vind ik Kaag nog enger dan Wilders, maar dit handelde ze vakkundig af.

  Blijkt Wilders toch maar een ordinaire schreeuwer

  1. werikke

   zag kaag meer schreeuwen dan Wilders maar jou mening is partijdig dus je luisterde zeker niet.

 6. halo1

  Wilders moet oppassen niet te veel in de nationalistische en karikaturale hoek te belanden.. hij had veel beter kunnen ontkennen dat er in NL überhaupt racisme bestaat.. en zo ja.. dan ligt het aan (de houding van) de mensen zelf.. daar moeten ze zelf aan werken.. en anders: vertrekken. Kaag kletst slechts haar linkse zieligheids-frame.

  1. Spaanse_K0K

   U wilt dat Wilders zich van zijn huidige achterban vervreemd om een andere kiezersgroep aan te spreken?
   En ten kosten van welke partij/doelgroep zou dat moeten gaan?

   1. halo1

    Ten koste van iedere kiezersgroep.. mijn ideaal is een 51%+ links+rechts-allround-(Nederlandse Volks)partij..

    1. Spaanse_K0K

     Duidelijk, een kleurloze grijze smakeloze gehaktballen mega partij.

  2. ggg

   volgens mij deed Wilders precies dat , hij noemde exacte aantallen racisme aangiften op 17 miljoen mensen.

 7. ikweetwatikwil

  De eerste persoon van kleur die ík zou willen verdedigen [is] Zwarte Piet. Zwarte Piet, ongeveer door iedereen hier aan tafel of die hier staat al begraven en afgeschaft. Wat mij betreft, om de cultuur te herstellen van Nederland, mag Zwarte Piet minister van Cultuur worden in het volgend kabinet.”

  Die is goed Wilders. Ook daarom stem ik PVV.

 8. Monty

  Wederom gemiste kans van Wilders om zijn anti islam geluid laten horen.

  Op deze manier zal hij geen enkele partij weten te overtuigen om met hem Nederland te de-islamiseren.

 9. AidemediA

  Wat maakt die mevrouw een verschrikkelijke domme opmerking. Zwarte Piet doet niet ter zake. Dat klopte al honderden jaren, Gewoon een heel leuk kinderfeest met geen enkele racistische of andere rare bijbedoeling. Maar de “grote groep” import Nederlanders met een donkere huidskleur moesten zo nodig dit kinderfeest tot een nationaal slavernij herinnering gebeurtenis maken. Wie verkracht onze geschiedenis? Slavernij was niet goed, maar om dat af te wentelen op onze kinderen gaat nou net even te ver. En wacht gerust af want, kerst, pasen, pinksteren, goede vrijdag, Hemelvaartsdag enz, worden straks ook in de verdomhoek geplaatst door één of andere club. Weg met Nederland, is het motto van mw kaag haar partij. Ze willen zelfs onze grondwet wijzigen ten faveure van de eu.

 10. liefdevol rechts

  We weten goed genoeg waar die Kaag gaat eindigen met de verkiezingen, als je ziet hoe ze reageerde op Wilders, mijn dag kon niet meer stuk, het wijf gaat de vergeetput in 👍

 11. Canta

  Wilders is dol op zwarte Piet! Zwarte Piet had vroeger een roe bij zich om kinderen te straffen en een zak om stoute kinderen mee naar Spanje te nemen.
  Wil hij die ook terug hebben want tenslotte horen die ook bij de traditie.
  De tradities moeten bewaard blijven. Dus dan ben je het eens met de normen en waarden van die tijd en niet met de normen en waarden van nu.
  Iemand die leeft met de normen en waarden van nu, kijkt met andere ogen naar die geschiedenis en tradities als men in die verleden tijd deed.
  De Nederlandse taal hoort ook bij onze cultuur. Wel eens geprobeerd en boek in de taal van de tijd van Piet Hein te lezen? Dan zal je zien dat ook die cultuur aan verandering onderhevig is.
  Hou toch eens op met te doen alsof Wilders en aanhang de beschermers van onze cultuur zijn en alle anderen die cultuur haten. Dat die anderen niet van Nederland zouden houden. Dat is pas misselijkmakend!!!!!

  1. usb3.0

   Uiteindelijk kregen alle kindertjes gewoon cadeautjes, vanwaar jouw haat jegens de Nederlandse tradities?

   1. Canta

    usb3.0
    Hoe komt het dat jij steeds van die domme conclusies trekt?????

  2. Loelap

   Er zijn niet zoveel normen en waarden hier meer, helaas. Het land verloedert steeds meer.
   En ja die “anderen”, het clubje gekwetsten, houden totaal niet van Nederland! Hoe kom je erbij!
   Ze zijn, zelf komende uit niets presterende shíthøle landen, stinkend jaloers op het succes van dit land dat kunnen ze niet uitstaan. En daarom moet alles hier kapot.
   Zonder hulp van de Linkse helper whiteys, zijn ze overigens nergens.

   1. werikke

    mooi gezegd en klopt ook nog.

   2. Canta

    Loelap
    Aan de ene kant verloedert het land en aan de andere kant een succesland. Dat is nogal tegenstrijdig.
    “Er zijn niet zoveel normen en waarden meer”. Op deze site, als je alleen al het taalgebruik bekijkt, zijn er inderdaad niet veel normen en waarden.
    Ik weet niet wie jij met die “anderen” precies bedoelt maar er wordt hier steeds beweerd dat als je het niet met Wilders of Baudet eens bent, je niet van Nederland zou houden. Een belachelijk idee.
    En waarom ga je niet in op het terugbrengen van de roe en zak van zwarte Piet, want dat is DE traditie.
    Of ben je er achter gekomen dat tradities en cultuur veranderen, zoals een sinterklaasfeest en zoals onze taal.
    Je als een beschermer van de cultuur voordoen, zoals Wilders en Baudet dat doen is wel heel erg arrogant!!!!!

    1. ManX

     Heerlijk toch al die allochtonen en gelukszoekers? Bericht op Teletekst vanochtend: 80% van de loverboys (vroeger souteneurs of pooiers geheten) heeft een migratie-achtergrond. Haal er nog een paar miljoen binnen.

  3. werikke

   vroeger had je traditie dat mensen zoals jij op groot plein stonden en mensen rot fruit konden gooien. daar ben ik dus weer voor. en fruit is gezond dus 2 vliegen in 1 klap.

   1. Canta

    werikke
    Zo te zien lees jij je eigen inbreng nog steeds niet terug. Vroeger was het traditie om domme mensen in een gesticht te stoppen. Je zou er goed passen.

    1. Neerlander

     Vroeger scheerden we ook mensen kaal om ze dan door de straat je jagen.
     je zou volgens mij voorop kunnen lopen.

  4. werikke

   STEM PVV Stem Wilders . De rest wil Nederland integreren met rest van Europa zodat wij 1 gezellig Europaatje zijn zonder eigen inbreng. Wilders en FVD zijn daartegen en de rest is voor . dus dat jij dat niet ziet is pas misselijkmakend !!!!!! (is 1 uitroiepteken meer dan jij ) hahaha

 12. josemoonen@70

  Hihi . Wat is die Wilders toch goed hé . Geweldig , Die kreeg die Kenau van Kaag weer eens goed op stang gejaagd . !
  Ik herinner mij nog goed dat Rutte een paar jaar geleden zei, toen die shit allemaal begon met Zwarte Piet , ,, ZWARTE PIET MOET BLIJVEN.!!!!!!!! HOORT BIJ ONZE CULTUUR .
  En nu is hij weer 180 graden gedraaid , zoals we dat van hem gewend zijn .

  1. Canta

   josemoonen@70
   “Hihi . Wat is die Wilders toch goed hé . Geweldig , Die kreeg die Kenau van Kaag weer eens goed op stang gejaagd”,
   Kennelijk vind jij provocerend gedrag, geweldig. De meeste mensen vinden het gewoon heel kinderachtig. En dan die bekrompen reactie: ik wil wel thee komen drinken maar geen couscous, ik neem wel een gehaktbal.
   Ja, het Sinterklaasfeest hoort bij onze tradities, maar waar is de roe van Piet gebleven en waar de zak om stoute kinderen mee naar Spanje te nemen.
   Ja sommige dingen veranderen en sommige mensen ( Rutte) hebben even tijd nodig om te beseffen dat die verandering ook noodzakelijk is, net als bij die roe en die zak.

   1. ManX

    Canta, geef eens 5 positieve resultaten/verbeteringen voor ons land door de import van 2,2 miljoen immigranten. (80% van de loverboys die jonge vrouwen uitbuiten hebben een immigratie-achtergrond, dus souteneurs en pooiers hebben we al genoeg).

    Provocerend gedrag wordt permanent getoond door alle partijleiders die Wilders bij voorbaat boycotten. Dat vind jij logisch en terecht. Als het Kaag betreft veroordeel je het. Zie je je eigen bekrompenheid?

   2. Fax uit Darmstad

    Canta

    Waarom is verandering noodzakelijk? Is er iets mis? Wat is er mis?
    Omdat iemand zegt dat dit noodzakelijk is?

    1. Canta

     Fax uit Darmstad
     “Waarom is verandering noodzakelijk?”
     Hoe lang de mensheid bestaat daar zijn verschillende theorieën over.
     Het lijkt me toch ook voor jou duidelijk dat we niet meer denken zoals men dat eeuwen geleden deed. Waarom? Omdat de wereld om ons heen verandert en ook onze manier van denken verandert.
     Als dat niet het geval was dan woonden we nu nog in plagge hutten en was ons vervoer paard en wagen.

   3. usb3.0

    “Kennelijk vind jij provocerend gedrag, geweldig.”

    Weet je wat provocerend is? Nederlanders van alles beloven en niets geven, vele overtredingen, waar een Nederlander zwaar voor zou moeten boete, begaan en blijven zitten, 1000 miljard, 85 miljard, de EU, etc etc etc etc

  2. Marija

   En toch….. hij wordt het weer……1

 13. Drollevanger

  Het lijkt dat men het bij D66 een schande vind als men een zwarte of gekleurde huidskleur heeft.
  Als een goede D66ger met bv de Hindoe Yernaz Ramautarsing, een FVDer van duidelijk gekleurde afkomst en tevens de persoon die kwam aandragen met de BELL-curve(een wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van de ineenstorting van voorheen gekleurde gekoloniseerde landen na hun verzelfstandiging)
  Dan kijkt de deugende D66ger geïnteresseerd naar de wolken om te voorkomen dat voornoemde D66ger kan opmerken dat die FVDer van gekleurde origine is.
  Nogmaals beste linksdraaiende goedmens: Is een gekleurde huid een schande voor de mensheid? Iets waarover men niet spreekt?

 14. Drollevanger

  Ik las onlangs een wetenschappelijk onderzoek uit 1980, waarin werd beweerd dat volgens dezelfde onderzoek men in Nederland in die tijd op 102 IQ punten zat.
  Dit kwam omdat in de loop der eeuwen en vooral tijdens de “Gouden Eeuw” de ondernemendste en slimste mensen als vluchteling of ondernemer in dit landje waren komen wonen. Dit genetische percentage is sindsdien blijkbaar weer gezakt naar een IQ van honderd.
  We moeten wat het onderwijsplan van de D66 betreft, wel in ons achterhoofd houden dat men met een gezamelijk IQ van bv 100, via meer onderwijs nooit op een hoger gemiddelde uitkomt.
  Sommige zaken die men met een IQ van 100 kan snappen, zal men met een IQ van 80 nooit begrijpen, al zit men tot zijn 40ste op bijles.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.