Nare plezierhater Halsema (GL) sluit opnieuw ingangen Vondelpark: ‘Het is te druk, blijf thuis!’

Het is vandaag officieel de warmste 31 maart ooit, en wat doen mensen dan als praktisch alles dicht is in Nederland? Ze gaan lekker genieten van het zonnetje in het park. In Amsterdam is het opnieuw topdrukte in de stadsparken, en dus besluit burgemeester Halsema om er een eind aan te maken en de instroom van het Vondelpark streng te monitoren. Misschien toch maar handig om de horeca te gaan openen om dit te voorkomen, zou je denken. 

Het zal voor horecaondernemers opnieuw een vervelende dag zijn; terwijl stadsparken overal vol liggen met mensen die even lekker willen genieten van de zon, moeten zijn nog steeds hun terrassen gesloten houden. Enkele grote gemeenten zijn op dit moment al maatregelen aan het nemen om de drukte te reguleren, mensen in een grote stad, die vaak geen tuin of iets dergelijks hebben, willen toch graag naar buiten met dit weer. En wat krijg je dan? Overvolle parken en een Amsterdamse burgemeester die dit probleem probeert te tackelen:

Ook in andere steden was het gisteren al raak, laat de NOS weten. In Maastricht heeft men het stadspark ontruimd vanwege de drukte. Dit probleem zal natuurlijk alleen maar groter worden zolang de terrassen dicht blijven. De horecasector kan onder strenge regulatie natuurlijk hartstikke verantwoord de terrassen open gooien. Nu alleen in Nederland de parken nog open zijn vindt er een halve volksverhuizing plaats naar de open parkjes tijdens zonnige dagen.

Het kabinet doet er verstandig aan om dit probleem op te lossen door toch echt de horeca weer te laten openen. Want nu zijn lokale bestuurders, bijvoorbeeld Femke Halsema van de voormalige stalinistische GroenLinks-partij, keer op keer onnodig repressief aan het optreden door volle parken te ontruimen. Parken die vol zijn, omdat mensen simpelweg nergens anders heen kunnen in dit zonnige weer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Zout met Peper

  Mevrouw Halsema is hiertoe verplicht. Het gaat om de nationale gezondheid. Een jankartikel, zo kom je nooit van al die maatregelen af.

  1. usb3.0

   “Het gaat om de nationale gezondheid.”

   Daar gaat het helemaal niet om, het gaat om totalitaire cöntröle, wat we zien is zeer selectief en is zeer fascistisch te noemen.

 2. Jack Flash

  Stop met leven.
  Anders ga je dood.

  Knettergek.

 3. coenzoon

  corona is een hoax ! de miljoenen doden op straat ontbreken nog steeds. De miljoenen opgenomen patienten ontbreken nog steeds

  2.700.000 overleden op 7.600.000.000 mensen
  U winst kans is dus slechts 0,03% , een prijs winnen in de staatsloterij geeft meer kans !

  halalsema is een leugenactig gedrocht die met 15.000 gelijk gestemden op de dam een feestje vierde . Niemand was besmet na afloop.

  corona is een hoax !! puur fascisme !!

  1. Thant dolph

   Bla bla bladiebla

   1. coenzoon

    dank je voor de bevestiging op de inhoud

    1. STOP FVD

     Jij hebt geen inhoud, dat is zijn punt en wordt keer op keer door jezelf bevestigd.

     1. usb3.0

      Maar stopje reageer jij dan eens op de inhoudt van Coenzoon..

     2. Max Aue

      inhoud

     3. usb3.0

      TAALNAZI

     4. Max Aue

      Sukkels die de taalregels van de basisschool niet kunnen oppikken kan ik moeilijk serieus nemen. De inhoud van je bijdragen geeft daar overigens ook geen aanleiding toe.

     5. usb3.0

      Fascistische taalnazi als maxje zijn derhalve nog dommer, zo dom dat taalnazi niet begrijpen wat er staat want autistische taalnazi’s als maxje slaan volledig op tilt als er een t mist of teveel is geschreven daar kunnen autisten als maxje ab-so-luut niet tegen

  2. Max Aue

   “halalsema is een leugenactig gedrocht die met 15.000 gelijk gestemden op de dam een feestje vierde .”

   We moeten ons inderdaad allemaal strikt aan de maatregelen van de lockdown an anderhalve meter afstand houden. Ik ben het deze keer met Coen eens.

   1. usb3.0

    We moeten helemaal niets, maxje geeft even een kijkje in zijn fascistische manier van denken, goed dat is dan weer even duidelijk..

 4. STOP FVD

  “Want nu zijn lokale bestuurders, bijvoorbeeld Femke Halsema van de voormalige stalinistische GroenLinks-partij, keer op keer onnodig repressief aan het optreden door volle parken te ontruimen.”

  Wat ben jij een zielig mannetje zeg. En dan lopen mensen hier te janken als ik iets “naars” zeg over fascist Baudet.

  1. usb3.0

   Aldus stopje onze fascistische vaccinazidrammende coronafetisjist, voorstander van een dictatoriaal Nederland..

  2. coenzoon

   wat voor naars wordt er gezegd over de stalinistische halalsema ? de waarheid is hard domme tról maar niet minder waar. halasema viert graag met 15.000 idioten een feestje

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.