Racistische activist Sylvana Simons: ‘5% heeft op FVD gestemd dus logisch dat wij lelijkheid over ons heen krijgen’

Sylvana Simons is veruit de grootste racist in de Nederlandse politiek. Het is dan ook een schande dat ze binnenkort plaatsneemt in de Tweede Kamer. Maar het allerergste is dat deze racist ánderen steevast beschuldigt van háár zonden. Zo ook nu. 

“Van de Nederlanders heeft 5 procent op FvD gestemd, waar racistische en antisemitische uitingen zijn gedaan. Dus ja, het valt te verwachten dat als wij ons uitspreken, we die massa lelijkheid over ons heen krijgen,” aldus de ronduit ranzige Sylvana Simons in gesprek met Trouw.

Houd toch op Sylvana. Er is binnenkort maar één racistische partij in de Tweede Kamer, en dat is BIJ1, door sommige critici de donkere KKK genoemd. Want jullie zijn anti-blank. Júllie veroordelen mensen op hun huidskleur. Júllie beweren dat álle blanke mensen een ‘schuld’ hebben vanwege wangedrag van sómmige mensen in het verleden die toevallig óók blank waren.

Júllie denken in groepen. Júllie willen bevolkingsgroepen tegen elkaar uitspelen. Júllie vinden één groep automatisch onschuldig (zwart) en een andere groep automatisch schuldig: blank.

Als iemand helemaal niets moet zeggen over het vermeende racisme van anderen dan is het Sylvana Simons wel.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van de fantastische DDS-Groep op Facebook-alternatief MeWe!

Het is al erg genoeg dat dit mens en haar partij in de Tweede Kamer zijn gekomen. Maar het allerergste is nog wel dat ze nu alle ruimte krijgt in de media, zoals Trouw, om haar racistische drek daar te spuiten. Wat een schande voor het land.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. halo1

  Wat ze natuurlijk echt wil..is voorkomen dat we kritiek hebben op sommige zwarte mensen.. op hun houding of gedrag.. en dat de werkgevers niet meer selecteren…

  1. Shadow1100

   “In Zweden is de cultuur verrijkt met de komst van een rapper uit Nigeria met de naam Jesse Ekene Nweke Conable.

   Deze rapper heeft nu een video gemaakt waarin hij oproept blanke mensen dood te schieten of ze te gebruiken als slaven.

   “Wij zwarten zullen nummer één worden en de witten over nemen”, aldus Conable. “Zoals de blanken ons als slaven gebruikten, zo zullen wij hen als slaven nemen en hen nog slechter behandelen”.

   “Wij pakken hun bitches en zullen hun geld pakken. Om helemaal eerlijk te zijn, wij zijn het beste ras ooit. Wij zijn de Afrikaanse strijders, ze staan bij lange na niet op ons niveau. Dit is pas het begin van Black Power”.

   Duidelijk?

 2. StemPzeweg

  Witte privilege is een zorgelijk probleem in dit land. Wil niet zeggen dat je bewust racistisch bent maar je bent wel opgegroeid in een racistisch cultuur waar witte mensen automatisch een bevoorrechte positie hebben. Dit moet anders en BIJ1 gaat hier werk van makend. Go Sylvana!

  1. usb3.0

   “Witte privilege”

   szw framed graag Nederlanders, een frame waar je kotsmisselijk van wordt natuurlijk, maar we weten gelijk waar de racisten hier op dds zitten, szw, jantje drama…

  2. halo1

   Dat is toch onzin…er zijn veel “witte mensen”=blanken dus, die een veel slechtere positie hebben dan b.v. Humberto Tan.. dat heeft hij dus door zijn kunde en aanpassing bereikt.. want daar gaat het om. Je kan toch als baas geen rap-figuur aannemen met een uitstraling van “fuck you!”‘. dan gaat je zaak naar de knoppen!

   1. M. Brandenburg

    “er zijn veel “witte mensen”=blanken dus”
    Nee er zijn geen witte mensen er zijn blanke mensen, Wit is een bewuste framing door racitische personen die minder dan 1% van de bevolking uitmaken, maar die via fictieve racisme een platform willen krijgen, om hun wil op te leggen aan hen die succesvoller zijn dan zij.

    het bekende antiofa= linske gedachtegoed, verdeel en heers, zonder strijd onder de bevoling geen bestaanrecht voor links.

  3. trutje

   Blanken worden ook vaak afgewezen voor werk of wat dan ook roepen dan niet gelijk racisme of discriminatie. Sylvana Simons komt ook altijd super agressief over. Denk dat het eerder te maken heeft met hoe men overkomt. Als je in de grote steden komt zie je ook alleen mensen van buitenlandse komaf in supermarkten en op gemeentehuizen werken. Nederland is wel een blank land van oorsprong dus de meeste mensen zijn nog blank. Mensen van Turkse of Marokkaanse afkomst die iets van hun leven maken trekken ook weg uit wijken waar alleen maar hun landgenoten wonen.

   1. Cootje

    Volgens mij trekt het meisje Gul niet vrijwillig uit haar omgeving , maar ik kan mij vergissen ??

  4. Nexit218

   Flikker es op met je witte privilege wat ben jij echt ongelooflijk dom en beïnvloedbaar!!! Laat je maar lekker voeden met de haat van iemand die nog nooit een dag in der leven heeft gewerkt!!! Pleur toch op man idioot!!!

   1. StemPzeweg

    Dit bevestigt enkel mijn punt dat racisme in dit land zorgwekkende vormen aanneemt

    1. halo1

     Nee. .. met de Umberto Tans heeft niemand een probleem.. wel met zuigende, provocerende, verongelijkte constant “‘racisme”(=links frame ) roepende sujetten… het zou juist zorgwekkend zijn als dit niet meer het geval was. Het tegengestelde van racisme is trouwens naivisme of hypocrisie.. dat geldt voor jou .

    2. Loelap

     Het bevestigt alleen dat jij een grote racist bent stempzeweg, net zoals jouw bij1 clubje.
     Een schande dat dit racistisch schōrum in de kamer komt.

    3. usb3.0

     “Dit bevestigt enkel mijn punt dat racisme in dit land zorgwekkende vormen aanneemt”

     Als stemptzeweg bedoelt dat ss daar het leidende voorbeeld is dan hept stempzeweg natuurlijk gelijk…

  5. M.Dikker

   O wat ben jij dom zeg! Nederland was van huis uit altijd blank. Nu er steeds meer mensen van kleur komen, zullen we ze ook overal meer tegenkomen. Dit gaat op een natuurlijke manier. Positieve discriminatie is walgelijk! SS is ook alleen vanwege haar kleur in de politiek gekomen; niks om trots op te zijn.

  6. 1pitter

   In je tribale gedachtegang ligt het aan huidskleur maar in de werkelijkheid gaat het erom dat Nederlanders opleiding van henzelf en hun kinderen belangrijk vinden.

 3. janrama

  Het is al erg genoeg dat dit mens en haar partij in de Tweede Kamer zijn gekomen. Maar het allerergste is nog wel dat ze nu alle ruimte krijgt in de media, zoals Trouw, om haar racistische drek daar te spuiten. Wat een schande voor het land.
  ====================================
  Met 1 zetel in de TK en democratische gekozen, waar maakt DDS zich toch zo druk over.

  Het is een schande dat een partij de TK inkomt met het motto,- corona maatregelen zijn onzin.
  Krijgt dan ook nog 8 zetels.
  Zij die dat promoten hebben bloed aan hun handen

  1. usb3.0

   jantje drama vind het mollen van een samenleving op basis van foutieve leugenachtige informatie natuurlijk veel beter

 4. Appelstroop

  In principe net zo relevant als een lijst Krol, Haga, Kooten-aarsen en andere 1 mans fracties, maar de aandacht alsof het een grote partij is. Gelukkig zien de meeste mensen van kleur in dat deze racistische haatzaaier niet wil verbinden maar mensen uiteendrijven. Als de bevolking ruzie met elkaar heeft, letten ze niet op de overheid en hun wangedrag.

  Alleen bang dat DDS nu ELKE fucking dag gaat berichten over deze racist, rare Sylvana obsessie. Haar non-argumenten zijn racisme(wit tegen zwart uiteraard), rechts, extreem rechts, en dat is alles wat we gaan horen. Feit blijft wel dat er geen neger te bekennen is in de 2e kamer, zelfs niet bij de marxistische deugclubjes.

  1. wijsneus

   Die marxistische deugklupjes zoals D66, deugen alleen voor de buhne,
   maar intern zijn ze totaal niet divers, zeer elitair. Een paar Nederlanders met andere achtergrond hebben al uit de school geklapt.

   Niet te begrijpen welk stemvee daarop gestemd heeft.

   1. Loelap

    Klopt. Ze sturen ook hun kinderen naar blanke scholen.

    1. Shadow1100

     Dat deed Halalsema van Islamsterdam ook……..

 5. usb3.0

  Ik had het niet beter kunnen zeggen

 6. EU_K0K

  Sylvana Simons is veruit de grootste racist in de Nederlandse politiek. Het is dan ook een schande dat ze binnenkort plaatsneemt in de Tweede Kamer.

  Gelukkig deelt zij deze schande met Freek en Pepijn, de andere drekverspreiders zoals Hiddema ze omschreef.
  Democratie kan voor sommige ook nadelen hebben.

 7. Aborifa

  Als ik die kop zie denk ik dat de lelijkheid al is neergedaald.

 8. NO8DO

  Volgens de onbetrouwbare staatsmedia is de CDA partijvoorzitter afgetreden en wil D66er Kaag zo snel mogelijk een einde aan de avondklok.
  Gelukkig heeft DDS belangrijker nieuws te melden.

  1. wijsneus

   Wat is belangrijk nieuws?
   Je moet het boek van Lale Gul eens lezen.
   Goed voor je algemene ontwikkeling, en begrijp je ook hoe fout Rutte en Kaag zitten.

  2. Loelap

   Ze wil dat enkel en alleen omdat de ramadan over 2 weken begint.

 9. Buiswater

  Sylvana met 1 zeteltje in de 2e kamer. Het idee dat deze tante nog zoveel(of eigenlijk zo weinig) stemmen heeft kunnen vergaren is uiterst lachwekkend.
  Daarentegen zie ik er naar uit hoe Sylvana compleet zal worden afgebrand bij debatten door Geert, Martin, Joost en nog vele anderen. Het partijprogramma van BIJ1 is in alle opzichten de meest achterlijke waanzin ooit bedacht. Veel succes Syl….Whaaaaha.

 10. Augustus

  Als je “witte mensen” zo’n probleem vindt, werk dan netjes voor je eigen centjes i.p.v. je hand op te houden voor belastinggeld vrijwel geheel betaald door deze “witte mensen”.

  1. Loelap

   Ze zijn gewoon stinkend jaloers op blanke mensen.

 11. wijsneus

  Alleen jammer dat deze veroordeling niet wordt overgenomen door de MSM en/of het partijkartel.
  Bij1 en de beschuldigingen die zij uitten tegenover de “witte mensen” wordt met plezier door MSM en het partijkartel toegevoegd aan hun gereedschapskistje van politieke correctheid om de oppositie de mond te snoeren. Zo ook BLM, het omnoemen van onze straten en pleinen, het vernietigen van de Nederlandse cultuur, het herschrijven van onze geschiedenis, en ga zo maar verder.

 12. Cootje

  Als je niet gek bent op zwart want het staat niet bij je meubeltjes ben je nog geen racist . Zwart is een sombere donkere kleur , traditie behoort die kleur bij begrafenissen , en je bent ook geen racist als je zegt dat de artiesten op ned1 op dinsdag avond om halfnegen veel negroïde en licht getinte personen vertegenwoordigen. En als je zwarte piet op 5 december met van die mooie grote gouden oorbellen een persoonlijkheid vind van dat feest ben je nog geen racist , als je als burgemeester met een button 1873 gaat demonstreren in de grootste stad van het land ben je wel bevooroordeeld , en als je niet kan zingen maar je kraamt geweld uit in het openbaar, dan schuur je op het randje maar als je het zwart-wit blijkt komt het wel weer op zijn pootjes terecht

 13. right

  In mijn vroege jeugd, was een gekleurd mens een bezienswaardigheid!
  Met als uitzondering hier en daar een indonesier ( molukker)!
  Maar over het geheel gezien was er geen discriminatie mbt kleur, al helemaal niet met deze bevolkingsgroep!
  Ik had twee indonesische vrienden, hun kleur zag ik geenszins!
  Inmiddels heeft BLM, KOZP, Simons etc ervoor gezorgd dat ik met geen enkele donker persoon nog contact wil!
  Deze afkeer, polarisatie is door de deze negatieve, destructieve aanstichters, een permanente voedingsbodem voor rascisme mbt beide groepen geworden!
  Men schijnt niet te beseffen dat Noord Europa, niet de oerbodem is van negroiden, misschien deprimerend voor donkere mensen, maar het is niet anders!
  De emmer zal op een niet nader moment overlopen, ten nadele van de sarrende donkere leiders, inclusief aanhang!

 14. Max Aue

  “Sylvana Simons is veruit de grootste racist in de Nederlandse politiek.”

  Het staat er echt!

  1. usb3.0

   Het staat er echt en het klopt..

  2. Loelap

   Dan zou ik me maar eens verdiepen in haar uitspraken en de uitspraken van haar partijgenoten,
   want dat heb je duidelijk niet gedaan. Bij1 laat zich zeer racistisch en laatdunkend uit over blanken. Als men hetzelfde zou uitkramen over zwārte/gekleurde mensen als wat Simons uitkraamt over blanken, dan zouden de rapen gaar zijn. Als je zo tegen racisme bent, moet je ook consequent zijn en tegen alle racisme zijn. Dat geldt trouwens ook voor jou!
   Dat clubje wil racisme met racisme bestrijden, gaat nooit lukken.

 15. pasco

  Het is aan de orde van de dag, negroïde mensen worden mishandeld, uitgescholden, arbeidscontracten geweigerd, krijgen indien werkzaam, een lager loon, worden door politie zonder reden doodgeschoten!
  Cynisme aan!
  Welnee, ze genieten positieve discriminatie, willen géén dan wel weigeren zwaar lichamelijke arbeid, zijn als daders oververtegenwoordigd in de criminaliteit, beschuldigen blanke Nederlanders ervan niet te willen knielen en buigen, gebrek aan lankmoedigheid mbt een honderden jaren geleden VOC verleden!
  Ik heb nog nooit stigmatische wonden gezien of waargenomen, waardoor huidig fysiek lijden zichtbaar is!
  Ze ruiken geld misschien?

  1. gustav

   pasco/
   Ja, overal vindt je ze bloedend langs de weg liggen!
   De beroofde en mishandelde blanke slachtoffers!

   1. Max Aue

    Het aantal slachtoffers van zwart racistisch geweld loopt in de tienduizenden.

    Toch?

 16. M.Dikker

  Het filmpje van Powned bevestigt nogmaals dat SS uitsluitend is gekozen vanwege haar huidskleur. Nou, daar moet je trots op zijn hoor als je verder niks kan. Bah!

 17. Glenn_911

  Ik hoor keer op keer Wit privilege, wat dacht u van Black privilege zoals de helft van het Nederlandse zwarte elftal, die hebben een salaris waar Rutte ze leven lang voor moet werken ?

  1. Flach

   Exact. En al die zwarte organisaties, in Amerika honderden, zo geen duizenden en dan alleen voor zwarten. Met namen, als je die één op één zou vertalen naar blank, dan zou de wereld in brand gaan en dan kwam de meute je lynchen.

   En er zijn zat gekleurde mensen ddie het wel gemaakt hebben. Maar ja, die hebben wel hun opleiding afgemaakt (wat elk persoon van kleur of wat dan ook, ook kan doen) die hebben wel eerlijk zweet geproduceerd, wel inzet getoond en er keihard voor gewerkt. En die mensen kotsen dat soort klagers net zo uit als blanke autochtonen dat doen.

   Maar ja, dat moet iedereen wel zelf doen. En als je al een strafblad heb voor je zelfs maar mag autorijden, je onderbroek een eind boven je broekband uitkomt, je kruis bij je knieën zit en je communiceert met handgebaren en je word al moe van een werkwoord… dan moet je niet janken als een baas jou niet zitten (hoewel dat is dan juist het enige wat ze willen doen, zitten of hangen).
   En dat geldt voor iedereen, als je zo’n houding hebt, dan moet een baas je niet hebben.

 18. JFU

  De grootste discriminanten zijn de z.g
  n. antidiscriminanten.

 19. 1pitter

  limbo dansen doet het me vaak aan denken, alleen staat voor blanken de stok op 50 cm en voor de rest op 1.50 m.

 20. Roelette

  Waarom zouden er toch in 1975 zo’n 300.000 Suri’s naar ( toen nog ) blank Nederland gegaan zijn? Onafhankelijk worden EN dfl. 3.500.000.000 meekrijgen de komende 10 – 15 jaar om je land op te bouwen? ( Goed gelukt ook, NOT! ) Nee, dan liever tegen de witneuzen in Nederland aanschoppen ………( maar wel hun geld aanpakken ) Wel zo lekker als je zelf een gehandicapte zonder enig talent bent.

 21. Drollevanger

  Het ene zwarte mens is het andere niet.
  Ik vond de Surinamers in Suriname altijd aardige mensen.
  Op de Antillen was een ander geval. Daar stuurde men mij twee keer naar een kerkhof tussen manshoge cactussen na een klimpartij, nadat ik de weg vroeg.

 22. Drollevanger

  Ik kan er niks aan doen. Maar ik vind Blonde meisjes met blauwe ogen leuker en knapper dan de rest van het vrouwelijk schoon.
  Ben ik nu een racist?

  1. Max Aue

   Nee hoor, als je donkere meisjes knapper vindt ook niet.

   1. coenzoon

    donkere meisjes zijn niet knapper en blijven zwarte dozen, van binnen net zo rose als alle andere .

    Dat bestempelde je hedenmiddag nog als racisme domme decadente tról !

 23. Drollevanger

  De zwarte Surinamers lijken hier het luids tegen van alles en nog wat te protesteren, maar ze vormen bepaalt niet de hoofdmoot van de landverhuizers. Ik heb het eens nagezocht. Er kwamen 396.662 mensen naar Nederland uit Suriname.
  Hindoe,s 45% = 178.498.
  Creolen( met zwart bloed) 40% = 158.665.
  Javanen 7% = 13.604
  Chinees 3% . enz.
  Heeft iemand wel eens een negatief verhaal gehoord over Hindoestanen, over Javanen, enz.

 24. Yoyo

  Silvana Simons en lelijkheid.
  Het past goed bij1.

 25. Drollevanger

  Sylvana is een Creool,(half blank, half zwart) zoals de meeste negroide bewoners van Suriname of de Antillen.
  Dan vraag ik me af of ze voor haar blanke slavenhouder grootouders opkomt, of voor haar grootmoeder die als slavin rommelde met haar blanke eigenaar om in het huishouden te worden tewerkgesteld.

 26. Drollevanger

  Als hier de economie instort komt er ook een eind aan het zogenaamde racisme probleem.
  Zonder toediening van industrieel vervaardigde vitaminen sterven gekleurde mensen op onze breedtegraden namelijk uit.
  Deze mensen krijgen dan allerlei ziekten zoals bv Engelse ziekte, enz.
  Daarentegen krijgen blanken in warme gebieden zonder beschermende kleding(eerder huidkanker, zie bv de Arabieren)
  Ook in India en Nieuw-Guinea wonen mensen met een donkere huid, maar hen vind je niet terug in de misdaad statistieken.
  Toch vreemd. Criminaliteit komt dus blijkbaar niet via de huidskleur.

 27. Sando

  Ik heb al jaren een zwarte vriend (hetro) maar die is de laatste 2 jaar goed veranderd en het is nu ge beurt met de vriendschap wat een eikel is dat geworden!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.