Radicaal-linkse Nadia Bouras lachte om bekladden woning Thierry Baudet, maar nu WOEST vanwege sticker op eigen huis

De linkse historica Nadia Bouras (gelieerd aan de Universiteit Leiden) is woest. En bang, zegt ze. Want één of andere réchtse gek heeft een achterlijke sticker op de muur van haar woning geplaatst. Iets met dat “deze locatie geobserveerd wordt” ofzo. Maar wat nou zo gek is: toen linkse gekken de woning van Thierry Baudet niet slechts beplakten met een sticker, maar er zelfs op los gingen met verf vond Nadia dat hilarisch.

Nadia Bouras trof afgelopen weekend dit aan op haar deurpost:

Totaal geschift, natuurlijk. Ze is een extreemlinkse historicus die alles wat maar enigszins rechts is op een vreselijke manier demoniseert, maar dit soort walgelijke intimidatie is volstrekt onacceptabel. De persoon die deze sticker op haar woning heeft geplakt moet héél snel sorry zeggen, en daarna vooral dit soort dingen nooit meer doen.

Maar het is wel bijzonder ironisch dat Nadia zich hierover beklaagt en zelfs aangifte doet. Want toen extreemlinkse activisten de woning van Thierry Baudet een aantal jaar geleden bekladden vond deze zelfde Nadia Bouras dat vooral heel erg grappig. Ja, echt waar. De NOS berichtte op 11 september, 2017: “Huis FVD-leider Thierry Baudet opnieuw besmeurd.”

Let wel: opnieuw. Het was dus niet eens de eerste keer.

Maar hoe reageerde mevrouw Bouras? Zo:

“Was het witte verf? Dat is namelijk zijn lievelingskleur.”

De bekende Twitteraar Seven vindt het ook ontiegelijk hypocriet allemaal:

“Stickers plakken op iemands voordeur is inderdaad intimiderend, een bekladde voordeur daarentegen is een reden voor grappen” schrijft hij samenvattend. “Beide zijn natuurlijk stom,” voegt hij daar voor de goede orde nog even aan toe.

Dit is hoe links rolt: ze keuren intimidatie en geweld daar helemaal niet principieel af. Ze zijn er alleen op tegen als de in hun ogen verkeerde mensen het doelwit zijn van zulk wangedrag. Als het om de ‘goede’ mensen gaat ‒ dus mensen die rechts zijn, zoals Thierry Baudet en Geert Wilders ‒ dan vinden ze het allemaal prima en lachen ze er zelfs publiekelijk om.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van de fantastische DDS-Groep op Facebook-alternatief MeWe!

Ja, dit nou hét grote verschil tussen links en wij van rechts: wij keuren dit soort gedrag altijd af. Zonder voorbehoud. Omdat wij wél fatsoen hebben.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. zeester

  Vizier op links is een bijzondere interessante side die informatie verstrekt over extreem linkse figuren Een eyeopener dus

 2. halo1

  Zulke acties wederzijds schieten natuurlijk niet echt op.. maar het is wel een signaal voor de hoognodige emancipatie van rechts..ofwel we moeten een eind maken aan de discriminatie van rechts .. niet alleen in de de politiek..maar überhaupt… de jaren 40-45 zijn voorgoed voorbij.

 3. maraton

  Het bekladden van een huis is sowiso verwerpelijk.
  Gezien de boreale uil die de bewoner laat rondvliegen is haar opmerking overigens wel raak.
  Die rode stickers komen ook uit een bepaalde hoek natuurlijk.
  Het wapen van populisten:
  Nooit zelf schieten maar altijd bereid om de kogels te leveren.

  1. Loelap

   Ja van Links weten we dat ze zelf die kogel schieten. Volkert van de Graaf weet je nog en wat aanslagen op mensen met onwelgevallige meningen.

   Een gevalletje van boontje komt om zijn loontje wat betreft die extreem linkse Nadia.
   Ze oogst wat ze zelf gezaaid heeft. Voelt ze ook eens hoe lollig het is dat je huis beklad wordt.

 4. Aborifa

  Nadia bevuilt van mijn belastingcenten mijn nest.
  Haar mensen bedreigen Geert. Stickertje op haar deur is ludiek 🙂

 5. Pieter48

  Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. Dat doet even zeer bij de linkse kmer. Die dachten dat zij het bekladden van huizen en straatnaam bordjes genoemd naar onze helden uit ons rijke verleden konden doen zonder een klein tegen prikje.Dat word weer uithuilen bij onze neutrale staats omroep .

 6. Spoetnick

  De vervolging van Wilders, met een legale saus overgoten.
  Dat is pas erg.
  Ik heb op de website van Links in het Vizier gekeken.
  Zeer benieuwd ben ik naar publicaties over belangenverstrengeling en subsidiestromen.
  Interessant is natuurlijk ook de omvang van linkse Melkertbanen op Universiteiten en andere instellingen.
  Dat is immers ook strooien met subsidie.

 7. Drollevanger

  Ik vind eigenlijk dat de Media teveel sturend werkt. Daar benoemt men bv progressief als links.
  Dit terwijl we de kernpunten van Links bepaalt niet progressief kunnen noemen.
  Al vanaf Drees niet meer.
  Als men zoals links doet, tegen de islam aanschurkt, een dwingende richting die in hun 1600 jarig bestaan nog nooit iets nieuws heeft uitgevonden(uitgezonderd nieuwe manieren om ongelovigen te vermoorden en het steeds verder insnoeren van de vrouwelijke vrije geest)
  Dan kan ik zoiets bepaalt niet progressief noemen. Ook het afschaffen van het referendum door D66 kunnen we zeker niet parkeren als vooruitstrevend.
  De meest conservatieve club nu in Nederland is zonder twijfel de Linkse kerk onder aanvoering van de PVDA/Groenlinks. Daar kan Gereformeerd Staphorst zelfs in de verte niet tegenop.
  Dit terwijl men aan de rechterkant van het politieke spectrum voortdurend met nieuwe ideeën komt aandragen, en zich daar wel degelijk afkeert van dwingend opgelegde discriminerende meningen.

  1. Loelap

   ++++++++++++++++++

 8. Drollevanger

  Nu het zogenaamde Rechts weer heeft gewonnen, begrijp ik niet dat men steeds niet in staat is gebleken om een rechts kabinet te vormen.
  Zitten in besturen soms teveel linkse broeders op de zetels van de macht.

  1. halo1

   Rechts heeft niet gewonnen hoor.. D66 neemt gewoon de functie van links over.. ze gaan net zo lang dreinen tot ze er 2 linkse clubs bij hebben, dus VVD-CDA-D66-+2

   1. STOP FVD

    Ik hoop het inderdaad, gewoon GL erbij. Alles beter dan dat ver rechts verwerpelijke fascistische gedoe.

  2. Spoetnick

   Maak maar eens een overzicht van PvdA- en GL-burgemeesters.
   Dan wordt de linkse overheersing vanzelf duidelijk.

   Interessant is ook de “zij-instroom” vanuit de politiek bij politie, defensie en universiteiten.
   Geen vakkennis maar wel een hoge baan met veel zeggenschap.

 9. Smek

  Wie is Nadia Bouras ?? kan die niet vertrekken. Nu lopen janken nu ze het bij haar gedaan hebben terwijl ze het eerst prachtig vind als het bij een ander gedaan word. Zit in de cultuur denk ik. Aanpakken dat wijf of anders vertrekken.

 10. Beukman

  Twitteraar “Seven” houdt Nadia een glasheldere spiegel voor.
  Opnieuw blijkt hoe zinvol het is om het politieke spectrum niet altijd te verdelen in links en rechts, maar ook in extremistisch en niet-extremistisch.

  De laatste groep, waartoe ik mezelf ook reken, is tegen iedere vorm van buiten-parlementaire intimidatie, of die nu van Baudets deurbekliederaars komt, van Farmer Defense Force óf van “Vizier op Links”.

  Het ware te wensen dat gematigde krachten hun stem vaker en harder lieten horen, en zich niet lieten overstemmen door de extremistische minderheden. Ik doe in ieder geval mijn best.

  1. Lucky Luke

   Heer of mevrouw Beukman, het is helaas zo dat de media deze extremisten nog een platform geven ook, kijk maar naar DDS en Sylavana

 11. liefdevol rechts

  Radicaal-linkse Nadia Bouras ,
  Een goede verwoording, “radicaal”.
  Als het ooit nog terug normaal wordt moeten zulke mensen afgerekend worden die in deze periode zulke uitlatingen hebben gedaan.

 12. sonny

  Tja, boontje komt om zijn loontje/ Wie de bal kaatst moet ‘m terug verwachten/Wat u niet wilt dat u geschiedt, wens dat ook een ander niet!
  Zo kan ik nog een tijdje doorgaan!

 13. struisvogelpolitiek

  Heb je leedvermaak, dan krijg je karma. Het evenwicht is in dit geval herstelt.

 14. Lucky Luke

  Zowel extreem links als rechts zijn lieden de maling hebben aan de mening van een ander en zijn er van overtuigd dat hun daden gerechtvaardigd zijn, een verloren bevolkingsgroep.

 15. Jopie

  Blijven plakken jongens.

 16. Drollevanger

  Ik zat gisteren te kijken naar een stel linkse alternatieve jongeren die in een particulier bos in caravans en tenten woonden en daar allerlei voor hen leuke dingen uithaalden.
  Het viel mij op dat geen van hen werkten voor de kost. Dat zie ik vaak bij alternatieve figuren. Dit soort consumenten teren meestal op de arbeid van anderen, of de centen van Pa. Dat is natuurlijk ook een manier van leven.
  Waarom gaan ze niet naar een bos in Siberie, Daar zijn ze niemand tot last. In de Sahara is ook nog ruimte genoeg.
  Waarom houdt men op links er geen rekening mee dat voor elke boterham die wordt gegeten, ergens op de wereld iemand heeft gewerkt.

 17. Drollevanger

  Iemand schrijft hieronder. “Zowel extreem rechts als extreem links heeft maling aan de mening van anderen”
  Maar er is wel een groot verschiltussen die twee. Er bestaan in Nederland nauwelijks extreem rechtse figuren, ik heb ze in ieder geval nog nooit ontmoet.
  Maar als ik bv op “Joop” lees barst het in dit land van de extreem linkse profiteurs.
  Ik raad het lezen van “Joop” aan voor een ieder die nieuwsgierig is hoe men in de linkse gelederen denkt.

 18. Drollevanger

  Toch wonen we in een land dat Vizier op links accepteert, en waar Wilders voor zijn stop meer criminele Marokkanen uitspraak, 5 jaar voor de rechtbank staat.
  Ik vraag me zelfs af of de hier al wonende werkende Marokkanen zitten te wachten op nog meer criminele Marokkanen.
  Of durft iemand op links te verklaren dat er geen criminele Marokkanen probleem bestaat in Europa, zoals Wilders opperde. Moeten we weer aan het schedelmeten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.