Schande! Omgeving huis Baudet wéér beklad: ‘Baudet racist seksist!’

Voor de zoveelste keer in een jaar tijd is de omgeving rond de woning van Thierry Baudet in Amsterdam wéér beklad. Posters worden verscheurd en op andere manieren beschadigd, en er wordt met graffiti “Baudet racist seksist” geschreven waar iedereen het kan zien. De agressie straalt ervan af. 

We moeten het zogenaamd heel erg vinden allemaal als er een hashtag viraal gaat op Twitter als #kutkaag. Oh ja. Dat is vre-se-lijk. Want mevrouw Kaag ziet dan wat vervelende tweets voorbijkomen als ze zo masochistisch is op de hashtag te zoeken.

Maar heel gek: niemand in de politiek lijkt het erg te vinden dat een stel anti-FVD hooligans al meer dan een jaarlang Thierry Baudet proberen te intimideren door de omgeving rond zijn huis te bekladden met anti-Baudet slogans. Eén van de radicaal-linkse haattokkies werd zelfs meermaals op heterdaad betrapt. Maar de officier van Justitie vindt het niet nodig om deze gek te vervolgen.

Want je weet: met linkse haat is er volgens de linkse boven-ons-gestelden helemaal niets mis.

Je zult als Baudet maar rustig rond je huis wandelen en dan steeds weer dit zien. De

Dit gebeurt al heel lang. Volgens Baudet dus meer dan een jaar. Maar eigenlijk is zelfs dat een onderschatting. Want in 2017 (!) berichtte het Parool al dat zijn woonhuis beklad was door radicale feministen.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Ik begin me steeds meer zorgen te maken over de veiligheid van Baudet. Zelfs Geert Wilders lijkt niet zoveel haat op te roepen bij radicaal-links; dezelfde extremistische gekken die twintig jaar geleden Pim Fortuyn op brute wijze uitschakelden.

Dit begint heel eng te worden. Moge God Baudet beschermen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. Spoetnick

  Anderen stiekum uitschelden voor racist en seksist.
  Dat doen alleen fascisten.
  Dezen hebben een groene voedingsbodem gevonden in Nederland dankzij het partijkartel.

  1. Max Aue

   Ik ben het met Spoetnick eens dat je dit niet stiekem moet doen.

 2. janrama

  Zo zielig voor Baudet, gelukkig springt DDS manmoedig in de bres voor de leider van FVD.

  Mag ik het zeggen -PUSSYS

  1. trutje

   Waarom kom je niet op voor Lale Gul die door moslims bedreigt word of ben je zelf ook een PUSSY. Waar zijn nu al die deugmensen. Durven niet die lafbekken bang dat ze ook door moslims aangepakt worden ze weten dat mensen zoals Thierry niks terug doet.

   1. janrama

    Haha heb hier staan 13.5 x 21.0 x 5.0
    Salman Rushdie – De duivels verzen.

    De eigenaar van dit blog durft dit niet in huis te halen.
    Wie is hier een Pussy

    1. ManX

     Janlül, de moedige vrijheidsstrijder die Rushdie’s Duivelsverzen (1989) op zijn boekenplankje heeft staan, duikt weg en geeft geen antwoord op de vraag van Trutje: waarom kom jij niet op voor Lale Gül die een bestseller schreef (2021) en nu, op dit moment door moslims bedreigd wordt omdat zij uit de school klapte?

     1. Loelap

      Precies hij probeert de aandacht af te leiden!

 3. Realist

  Een reden destemeer om op Baudet of Wilders te stemmen om deze racisten op te pakken. Zie steeds meer overeenkomsten van links om er voor te zorgen dat Baudet of Wilders een tweede Pim Fortuin situatie ontstaat.

 4. Michael M

  Ik heb een idee voor radicaal extreem linkse haattokkies. Ten eerste de militaire dienstplicht herinvoeren om ze een normale gezonde opvoeding te geven en ze naar landen als Iran, Irak, Tjetjenië te sturen om ze verplicht te laten demonstreren voor mensenrechten in die landen waar dagelijks anno 2021 nog altijd mensen worden vermoord om hun geaardheid, geslacht, politieke voorkeur, geloof enzovoorts en deze radicale extreem linkse tokkies niet laten terugkeren naar Nederland. Zo houdt je die linkse lui bezig omdat ze zich uit pure verveling nep verhalen verzinnen om alles racisme facisme te noemen zelfs nog als je een scheet laat.

  1. Max Aue

   Extreem-rechtse jongeren schijnen ook enorm op te knappen van de dienstplicht.

   😂

 5. RvdBe

  De antifafacisten ondermijnen de democratie en vrijheid van meningsuiting, het kartel ziet dit met genoegen aan, en nestelen zich behaaglijk nog verder in het pluche.

 6. JFU

  Fascisme ten top!

 7. Meriadoc Brandebok

  Nou zeg, net als toen Ruttes verkiezingsborden werden beklad met een Hïtlersnorretje? Of Kaags posters van lantaarnpalen werden gepeuterd?

  Wat een aanstellerij weer.

 8. Duckday

  Breek het KARTEL en stem PVV of FvD .
  Dank zei dit kabinet is dit mooie land naar de klote geholpen. Misdaad tiert als nooit te voren Het grootstel deel van de tweede kamer of eerste kamer is voor zich zelf bezig .
  De huidige politiek is kuis verrot ike ike ik belangrijke zaken worden omzeilt en de andere kant op gekeken. We kunnen het veranderen de 17 heeft de kiezer de macht om het kartel omver te werpen.

  1. janrama

   De kiezer is niet dom en ziet dat er altijd een kartel partij bij moet.
   Dream on.

 9. Aborifa

  Als een paar boeren netjes aanbellen bij Jetten is Leiden in last.
  Waarom vervolgt OvJ bekende bekladder niet? Dit stinkt.

 10. Appelstroop

  Onmacht en angst, gebrek aan argumenten en haat.

  Ze doen maar, zolang ze z’n huis en hem zelf zelf maar met rust laten zoals toen met die vieze feministen. Als Kaag/Klaver/Ploumen/Marijnissen met Stalinsnorren wordt beklad, ligt er ook niemand wakker van, iig niet hier.

 11. Beukman

  Inderdaad betreurenswaardig. Baudet is Kamerlid, en Kamerleden moeten ongehinderd hun werk kunnen doen. Dit pas wel in een patroon: Omtzigt werd onlangs belaagd door viruswappies, en een aantal CDA-politici werden zwaar geïntimideerd door de boerenfascisten.

  Thierry woont een beetje in een dooie hoek van de gracht met weinig passerend verkeer. Heel eenvoudig om dingen op te plakken of te verven zonder dat iemand het ziet. Hang wat bewakingscamera’s op en publiceer de volgende keer dat dit gebeurt de beelden van de daders op internet.

  1. usb3.0

   beukho*r hoor je niet als blm de boel sloopt.

   ht*ps://nos.nl/artikel/2372476-black-lives-matter-protest-loopt-uit-op-rellen-in-luik.html

   1. Beukman

    Ik heb jou nog niet over Hіtlers gaskamers gehoord, wegkijker.

 12. Max Aue

  Baudet roept inderdaad veel haatgevoelens op en dat lijkt hij ook bewust te beogen. Zijn campagnebijeenkomsten zijn georganiseerde provocatie en het optreden van de politie wordt bewust uitgelokt om publiciteit te veroorzaken.

  Deze krokodillentranen maken een onoprechte indruk.

  Overigens ben ik van mening dat dit bekladden van posters onacceptabel is en dient te worden bestraft.

  1. Buzz68

   Waar willen de linksen toch altijd hun mening met geweld aan mij opdringen.
   Gun me mijn rechtse mening -en laat ons en onze rechtse spulletjes met rust. Al dat fanatisme van links drijft me alleen nog maar verder naar rechts.

 13. StemPzeweg

  Sjerry lijkt echt volle zalen te trekken en dit wordt ons volgende president 🙂

  1. ManX

   Ons land kent geen president, debieltje.

 14. StemPzeweg

  Sjerry Bidet op naar de 76 zetels

 15. HD

  Linkse laffe fascisten die doen dat, laten ze het maar een uitvechten op een open terrein.
  Dan kunnen we zien of Martijn Koninkjes daarna dan nog zo grappig zijn.

 16. Mar

  Er worden wel meer posters van politieke partijen beklad. In Putten en andere plaatsen zijn posters van de VVD beklad. Kreeg Mark Rutte o.a. een overbekend snorretje en werden er bekende symbolen toegevoegd.

  Misschien wel door mensen die ooit pro VVD waren en nu zwaar teleurgesteld.

 17. Freba

  En vooral de Linkse Meiden zouden zo graag wakker willen worden naast Thierry en met hem een beschuitje eten. Je ziet het pas als je Ze doorhebt…..Je zoon zal toch met zo’n type thuiskomen, boeha, wat een neppers..

  1. Loelap

   Dat idee heb ik ook.

 18. LifeBuddy

  Dit arische sLinkse land , moet snel door Rechts hervormd worden, willen onze kinderen nog in een Veilige toekomst kunnen wonen.

  1. Emma Louise

   17 maart is de laatste kans.
   Die 10.000 zoekgeraakte kinderen zijn dan op 18 maart weer terecht.

 19. Heras

  Wedden dat Halsema niet optreedt. Er zal weer niemand opgepakt worden.

  Trouwens, mensen zien hem niet als racist: en prikken door die framing heen.
  Fvd moet groot worden

 20. liefdevol rechts

  Hebben die linkse druiloren dan echt geen verstand?
  Wat voor ouders hebben die linkse druiloren?
  Wat voor opvoeding hebben die linkse druiloren gehad?
  “Als je het niet krijgt moet je het pakken, als je geen gelijk krijgt moet je beginnen met framen”
  Is dat wat er in die hoofden zit van die linkse druiloren?

  1. usb3.0

   Nee die hebben dat niet en stonden zeker niet vooraan toen dit werd uitgedeeld

 21. theArchitect2020

  Lieve mensen, om te beginnen heeft iedereen een mening dat is goed maar respecteer dat. Links/Rechts, Zwart/Wit, Rasist, geloof, uitsluit cultuur: dat ‘ probleem’ is ons mens aangepraat. Als je geboren wordt zijn die vooroordelen er niet, vind je iemand leuk of is een pestkop zonder bagage vrij van jarenlange propaganda of geloofs indoctrination vanuit elk geloof dit moet ophouden. Justitie is heel simpel: Goed of kwaad, we houden van Nederland,spreek nederlands respecteer elk mens respecteer onze cultuur, vrijheden maak dan een keuze.

  Wie op welke wijze ook een gevaar is voor onze maatschappij, haatzaait, discrimineert op welke wijze, uitsluit of omwille van JOU geloof veroordeeld je misdraagt, bedreigd.of erger gaat na 3 waarschuwingen voor de rest van zijn leven brommen
  Direct indirect verkracht of vermoord. Is direct doodstraf

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.