Wat?! BIJ1-kip Jeanette Chedda pakt “witte gehandicapten” aan: ‘Wit privilege, terug naar start en doe je huiswerk!’

De nummer vier op de lijst van BIJ1 blijkt net zo geschift te zijn als haar partijgenoten. Want deze Jeanette Chedda laat op Twitter weten dat “witte gehandicapten” hun snater moeten houden. “Ga terug naar start en doe je huiswerk,” zegt ze tegen dit soort mensen als die zich volgens haar “niet bewust zijn van hun witte privilege.”

Witte gehandicapten moeten het nu ook ontgelden? Echt? Is dat de nieuwe lijn van het fascistische BIJ1? Gaat hun haat voor alles dat blank is zo ver dat zelfs mensen die een lichamelijke beperking hebben “terug moeten” en zich diep moeten schamen, alleen maar omdat ze een lichtere huidskleur hebben?

Ja. Zo ver gaat het inderdaad. Lees deze tweet maar van Jeanette Chedda, de totaal gestoorde nummer vier op de kieslijst van de partij bij de aankomende Tweede Kamerverkiezingen:

Dit gaat veel verder dan “racisme.” Want ja, dat het racistisch is ten opzichte van blanke Nederlanders (die deze partij steevast wegzet als “wit,” wat toch vreemd is want de enige “witte” mensen die ik ken albino zijn) kan een blinde nog zien. Maar zie hoe die blankenhaat zo ver gaat dat ze zelfs gehandicapte blanken haten en op hun plek willen zetten.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Twitter!

Eigenlijk is het dieptriest dat er dit soort mensen rondlopen in ons land. Nederland was ooit zo’n mooi, tolerant land, waar een volk leefde dat het prima naar zijn zin had. Maar nu is het gewoon zielig geworden. Je hebt dit soort mensen die alles aan Nederland overduidelijk haten. En die haat nog met trots ten toon spreiden ook… en er vervolgens nog even een stapje bovenop doen als ze ‘zwakte’ ruiken omdat iemand een handicap heeft. Maar wat zijn we toch heerlijk inclusief met elkaar en Sylvana Simons, zeg! Ongelooflijk.

Dit kan écht niet. Bij elke andere partij zou deze feeks subiet van de kieslijst gegooid worden. Maar niet bij BIJ1. Daar is ze een heldin vanwege haar haatbagger. Nee, hier knapt Nederland écht van op, hoor!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. StemPzeweg

  Nederland heeft zeker wel een racisme probleem maar dat uit zich in white privilege. Jeanette heeft dus wel een punt al snap ik dit niet helemaal. Misschien is het toch verstandig om eerst de huiswerk te doen om in welk context ze dit heeft geplaatst. Alles minder dan dat is gewoon makkelijk scoren

  Als er een partij is die tegen onrecht is en iedereen gelijk behandeld dan is het BIJ1 wel

  1. Seneca

   @stempzeweg
   dat was eveneens het geval met de nationale socialisten in Duitsland van de vorige eeuw. wat is dit voor gebazel. het niveau onderwijs is blijkbaar nog lager dan ik dacht. eigenlijk dient u en al die lieden van BIJ1 voor de rechter gedaagd worden. u bent het prototype van de meelopers uit die periode van de vorige eeuw. toen werden het nsb’ers genoemd en dat noem ik u ook.

  2. Nostradamus

   HAHAHA, aljeblieft zeg, wat een dom gezever. Ben jij ook zo’n handophouder die in dit Bij1 racisme een verdienmodel ziet?

  3. Marija

   Pzeweg
   Hahahahahaha wat een nonsens.

 2. struisvogelpolitiek

  Het komt wel vaker voor bij die pigmentverwenden. Geef ze een hand dan pakken zij de hele arm.

 3. palko

  Die volgevreten parasieten horen, wat mij betreft, thuis in een afvalemmer. Waar ze pas weer uit mogen komen als ze minimaal 40 kilo aan overgewicht zijn kwijtgeraakt.

  1. Franz Biberkopf

   Wat een beschaafde reactie, palko!

   1. Seneca

    @bibberkop
    over wie heb je het, lummel? ik hoor niets over dat tuig van BIJ 1 en ja die zijn gekleurd dus het is gekleurd tuig. jij bent het er wel mee eens dus jij bent ook tuig; misschien niet gekleurd maar wel een stuk blank uitschot.

  2. StemPzeweg

   Maar deze uitspraak heeft verder niks met racisme te maken 😄

   1. Franz Biberkopf

    Uiteraard niet, racisme bestaat alleen maar bij de gekleurde medemensen.

    🙂

    1. halo1

     Zgn. “racisme”(= links frame) bestaat alleen maar als mensen het ernaar maken: door onaangepastheid, onkunde, onbeschoftheid of provocatie. Maar dat geldt net zo goed voor blanken. Het (betere naam: afweermechanisme ) is een beschermingsinstrument van iedere gemeenschap om het leven aangenaam te houden. Je kan niet van ons verwachten dat we maar de andere kant opkijken ..

    2. Loelap

     Ik vind de uitspraak van deze Bij1 mevrouw behalve walgelijk ook enorm racistisch.

    3. Loelap

     Jij bent een echte nsb-ēr. Frans. Je haat blanken terwijl jezelf blank bent en je heult openlijk met de vijand. Laat jezelf nakijken of verhuis naar een derde wereldland met je morele praatjes.

     1. Franz Biberkopf

      “Je haat blanken terwijl jezelf blank bent ”

      Ik haat ze niet hoor, behalve misschien een beetje als ze racistische haattaal uitslaan.

     2. Nostradamus

      Dan haat jij jezelf dus ook een beetje. Dat verklapt je steun voor dit soort racistische types.

    4. driewerf

     Het linkse gepeupel is groot geworden met stikkertjes die kregen ze vroeger ook van de juf als ze iemand hadden verraden

   2. Loelap

    Nee hij zegt iets over haar gewicht niet over haar kleur. Beter lezen slimpie.

    1. palko

     @Loelap, Goed en begrijpend lezen is aan Adolf Bibberkop blijkbaar niet besteed. Tsja, dat krijg je als je lang geleden bij het uitdelen van de hersencellen voor het verkeerde loket van het Gemeentehuis stond……

 4. AidemediA

  Ja ja, mevrouw heeft zelf een blm handicap. Dus waarom mag ze het dan niet over “witte” gehandicapten hebben, denkt ze. Je weet toch. Vroeger zei men black is beautiful, nu is black een synoniem voor, tegen alles wat wit is.

  1. Franz Biberkopf

   Zeker, racisme komt alleen maar voor bij zwarten, bij blanken nooit.

   🤪

   1. StemPzeweg

    ++++

   2. driewerf

    Wímpie heeft de stikkers gevonden net een klein ventje die zijn geluk niet op kan .

  2. Loelap

   De haat naar blanken toe is gebaseerd op jaloezie, niet meer niet minder.

  3. Marija

   Het is te gek voor worden dat wij ons dit laten welgevallen, het venijn spuit haar ogen haast uit.

 5. AS210854

  Als ze zo tegen wit is, waarom dan die WITTE jurk aan.

 6. Glenn_911

  Er moet juridisch een verbod worden gelegd op BIJ1, deze haatzaaiende groep draagt niks nieuws bij voor de Nederlandse samenleving in tegendeel.

  1. Franz Biberkopf

   Op basis van welk wetsartikel zou je BIJ1 willen verbieden?

   1. werikke

    net als met jou , zeer verwarde mensen . tegen zichzelf beschermen . deze partij is net als jij bezig tegen alles aan te schoppen en te parasiteren op de werkende Nederlander.

  2. Nostradamus

   Deze partij uit openlijk racisme en zou inderdaad hard aangepakt moeten worden.

 7. Wally

  Wat moet je hierop zeggen? Doe aangifte! Dit is zo overduidelijk racisme dat dit zelfs in dit debiel geworden land niet kan. Pak dit mens op!

 8. Nostradamus

  Bij1zaam is een betere naam voor deze racistische partij.

 9. Pieter48

  Deze waanzin kan je verwachten van deze figuren die menen dat ze recht van spreken hebben omdat hun verre voorouders niet geheel correct behandeld zijn door onze verre voorouders. Nu blijkt dat onze verre voorouders door de Vikingen ook niet correct behandeld zijn.Daar hoor je niemand meer over. De oorzaak van deze vermeende zielige uitlatingen is ontstaan omdat ze weten als je maar lang genoeg zeurt en zielig doet je meer bij de NPO mag komen uithuilen.De linkse hulp troepen staan klaar met pampers en zakdoeken. Wat een volk. Om te janken.

  1. Loelap

   95% van onze voorouders waren arm tot straatarm en werden uitgebuit. Men werd gemiddeld 45 jaar en het leven was beroerd. Je had ook veel lijfeigenen in Europa wat pas eind 1800 werd afgeschaft. Deze mensen hadden niets maar dan ook niets met slavernij te maken.
   Dus om te stellen dat onze voorouders zich schuldig hebben gemaakt aan slavernij, klopt niet.
   Slavernij was in handen van een paar rijke families.

   1. Freba

    Na 1800 afgeschaft? Lees eens over de noordelijke provincies hoe het daar aan toe ging met de Herenboeren en hun gevolg. Niets te vertellen. Je dochters werden misbruikt en meer “ongein”. En dan komt er een mannetje die zegt dat je in feite een Edelgermaan bent en dus wat voorstelt. Wedden dat je hem achterna rent. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Overigens was het in de Katholieke provincies niet beter. Wij laten onze Mobieltjes ook in elkaar zetten door slaven. Tegenwoordig noemen we het overwerk………

 10. liefdevol rechts

  Zoals ik al eerder heb gezegd, het racisme is begonnen met de grote migratie enkele jaren geleden en het waren deze migranten die het woord hebben uitgesproken om ons te onderwerpen aan hun normen en waarden.

 11. Yoyo

  Je begrijpt haar wel, als je het partij-programma van bij1 leest.
  Als je daar achter moet staan, ben je echt behoorlijk van het pad.
  Marxisme 3.0 volkomen knetter.
  Het CPB mag het niet doorrekenen, dat valt ook niet te doen, overigens.
  Zelfs niet met gedekoloniseerde wiskunde…🤣

 12. Flach

  Nou ik heb een paar keer een reactie geschreven, maar blijkbaar mag je niet zeggen dat dit soort lui zelf mislukkelingen zijn en daar de schuld van bij een ander leggen. Ze bakken er zelf niks van, maken niets af, worden moe van een werkwoord, zitten massaal in de criminaliteit, hebben veelal al een strafblad voor hun 25e en vinden het gek dat een baas liever een wat gemotiveerder persoon aan wil nemen.
  Geen mea culpa, maar een ander de schuld geven van hun eigen falen.
  Want waarom lukt het andere mensen van kleur dan wel? Ik heb zelf vrienden en zelfs familieleden van div afkomst en die heb ik nog nooit horen jammeren en hebben hier net zo’n hekel aan als ik. Maar ja, die hebben wel geleerd, hebben wel hun handen uit de mouwen gestoken en zijn dankbaar voor allee kansen die ze hier gekregen hebben.
  Ik stop maar, want het wordt toch weer niet geplaatst waarschijnlijk. so much for free speech 🙁

 13. Freba

  Heb 7 jaar gewerkt als wachtcommandant politie aan het bureau Ganzenhoef in de Bijlmermeer. Niet te tellen het aantal (gekleurde) vrouwen die voor mij zijn verschenen met de vraag om er niet een leuke blanke politieagent aanwezig was. Een licht getint kind was nog niet aanwezig in hun familie. Een licht getint kind geeft status. De rest mag zelf ingevuld worden. Op1 zit dus in feite vol met “Jaloerse Meiden”.

  1. AidemediA

   Een reactie van een dienstbare en waakzame (freba) moet je met een grote korrel zout nemen. Die flippo’s hebben totaal geen eigen mening en een beetje fatsoen. Op Nederlandse burgers rammen met knuppels. Met een keiharde waterstraal spuiten op Nederlandse burgers, als een hogere juut dat zegt, is zeer kwalijk. Aangiftes niet opnemen, geen tijd, behalve de voorgedrukte tegen de heer Wilders. Stiekem de kodak apparatuur bedienen, als incassomedewerker van de staat. En als medelanders rotzooi trappen snel de andere kant opkijken. Dus Freba een beetje dimmen graag, wat mij betreft.

 14. Jopie

  Kijk haar eens goed in het gezicht, dat is toch zielig.

 15. 56RdK

  “Eigenlijk is het dieptriest dat er dit soort mensen rondlopen in ons land”.
  “Dieptriest” is nogal zachtjes uitgedrukt!

  Het is gewoonweg schandalig dat dit soort idioten subsidies ontvangen en aan tafel mogen in het Catshuis bij Rutte c.s.! Het is godsgeklaagd dat dit soort idioten hier toegang tot dit land hebben gekregen. Idioten die door andere politieke idioten (PvdA, D66, GL, CDA, VVD, CU, etc.) worden gefaciliteerd! Idioten die een heel land naar de verdoemenis helpen!

 16. 56RdK

  En wat gaat het OM ondernemen tegen deze raciste, tegen deze racistische uitspraak?
  Of volstaat straks weer een excuses van dat bruinhemd?

 17. Smek

  Komen binnenkort wat kooien vrij in de dierentuinen ,kunnen we daar die zwarte apen niet in zetten. Word zeker een publiekstrekker.

  1. usb3.0

   bij1 zijn dé nieuwe racisten..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.