Zielig! Judassen van JA21 plakken dapper hun mini-posters over die van Forum voor Democratie

Hoe weet je dat JA21 een heel zielig clubje van kleine Judassen zonder originele ideeën is? Nou, daar zijn nogal wat antwoorden op te verzinnen. Zo hoef je alleen maar te kijken naar het optreden van Joost Eerdmans bij al die NPO-shows waar hij maar wat welkom is. Er komt werkelijk geen originele gedachte uit. Er zit daar een halve ambtenaar heel droog wat talking points op te dreunen, en dat is het dan.

Dus ja. We wisten al dat ze weinig creatief waren. Maar dit is wel héél zielig:

Dan heb je dus een bord waarop je posters kan hangen. Heel leuk. En wat doen die aanhangers van JA21? Die plakken ‘m zo, pardoes, over een verkiezingsposter van Forum voor Democratie heen. Je weet wel: de partij waar deze lieden een paar maanden geleden nog bij hoorden, maar die ze nu verguisden omdat Thierry Baudet zich niet zomaar liet wegwerken toen zij een ranzige coup probeerden uit te voeren.

Zielig gewoon.

Maar ja, wat verwacht je ook van een stel halve rovers die bij mainstreamkranten liegen over De Dagelijkse Standaard? Ergens valt dit soort kleinzielig gedrag me nog méé van ze. Stiekem snorretjes tekenen op foto’s van Baudet past wat dat betreft beter bij ze, zou je denken.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Nou ja, zo is in ieder geval wel in één foto duidelijk gemaakt hoe sneu deze JA21-figuren zijn. Da’s dan toch nog winst.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Barbera

  JA21 en Hiddema zijn geen judassen maar zagen de gekte van Baudet op tijd.

  Zie liever de mening van Derksen.

  Ik dacht dat Thierry Baudet de enige was in Nederland die de weg kwijt was en zich de afgelopen weken als een dorpsidioot heeft gedragen, maar 75 procent van zijn aanhang hoeven we ook niet meer serieus te nemen.

  Ik kan geen enkele reden meer bedenken dat je stemt op iemand die zich zó misdragen heeft en zo aangetoond heeft dat hij het leiden van een partij, laat staan het leiden van een land, niet aankan. Als hij Nederland moet redden, dan zijn we reddeloos verloren.”

  1. driewerf

   ALS JE NU ALLEMAAL HET ZEURGORDIJN ONDER MIJ NEGEERD STERFT HET VANZELF UIT MENSEN .ZO MOEILIJK IS DAT TOCH NIET.

   1. Loelap

    Bolle Barbera zit te loeren op elk nieuw onderwerp om als eerste te kunnen reageren.
    Kinderachtig! Je verveelt je zeker in het bejaardentehuis.

  2. driewerf

   IN DIT GEVAL BOVEN MIJ …

 2. Spaanse_K0K

  Door Kenneth Steffers 13 februari 2021

  Op Twitter doet de GroenLinks-fractie Hardenberg ‘huilie huilie’ omdat hun posters zijn overgeplakt door posters van het FVD. Gelukkig heeft de VVD aangeboden om naast hun eigen posters ook plakkaten van GroenLinks te zullen ophangen. Een fijne kartelsamenwerking tussen GroenLinks en de VVD lijkt dan ook geboren!

  Het iets te enthousiaste campagneteam van Forum voor Democratie wilde graag laten weten dat er tijdens de naderende Tweede Kamerverkiezingen op Thierry Baudet gestemd kan worden, dat de lockdown moet worden stopgezet en dat we Nederland weer terug moeten stemmen. Een aantal opgeplakte verkiezingsposters van GroenLinks moesten het daarbij ontgelden

 3. driewerf

  ALS JE NOU ALLEMAAL DIRECT DAT ZEURGODIJN HIERONDER MIJ NEGEERD STERFT HET VANZELF UIT ZO MOEILIJK IS HET NIET MENSEN

  1. EvertB

   kleine letters kunnen wij ook lezen

   1. driewerf

    Dat is mooi dat je dat ook kunt vent

 4. DubbelZout

  Dat is nog eens een puik staaltje “In your face”, gewoon bam die smoel van Thierry afplakken

 5. Yoyo

  Net zoals Wopke: ” En nu doorplakken”.
  Zie het als eerbetoon aan Het Forum Voor Democratie, Michael…🙂

 6. aver

  Zielig!

  Een blog dat zich voordoet als politiek journalist en vervolgens een stuk schrijft dat zo doordrenkt is met subjectiviteit en moddergooisels dat dit alleen, zonder over te geven, te lezen valt als je een FvD-aanhanger bent.

  Overplakken. Het is misschien niet netjes, maar ook niet verboden. En laat dat “niet netjes zijn” nou net het punt zijn dat ze willen bereiken.

  Niet zo janken, Dagelijkse Standaard. FvD heeft het verziekt.

 7. Tedje Kruis

  En vorige week plakte FvD massaal over andere posters heen…

  Toen schreef DDS dat de andere partijen huilie huilie deden.

  Maar mooi dat de twee meest vreselijke partijen elkaar bestrijden.

  1. ZWAAR13

   HALLO ALLEMAAL IK ZET EVEN EEN BAKJE KOFFIE WILLEN JULLIE OOK EN WILLEN JULLIE ER MELK EN SUIKER IN NOU TOT ZO HE

 8. Brenda Welsh

  De ijdeltuit Thierry is op campagne met maar één voornemen : “kijk mij nou” , kwam een kwartier te laat voor de npo1 show op de radio1 en draaide zijn eigen singletje. Dan vandaag, Azarkan, niets aan duidelijkheid te over. Het kan ook nog zomaar zijn dat Denk het FvD voorbijstreeft.
  Kom dat zien !

  1. driewerf

   Steunbeer is ok terug uit magic land merk ik hahahaahahaha

  2. halo1

   Jaja.. Azarkan.. profiteren(d) van de NL-infrastructuur.. geheime agenda…alle nadelen onder het tapijt… vrouwen toch vaak naief..

 9. Mar

  Door het hele land zijn VVD-posters beklad. Rutte en De Jonge kregen het bekende snorretje en ook nazi-symbolen kregen een plekje op de posters.

  En posters over andere posters heen plakken is al zo oud als de weg naar Kralingen (of Rome voor wie niet in de buurt van Rotterdam woont).

 10. Mushroom2100

  De enige die de fvd heeft verraden is Baudet zelf en dat begon al bij zijn overwinningsspeech toen de uil van minerva landde. Het was voor mij de eerste en tevens laatste stem op hem. De man is mentaal labiel en zal nooit regeringsverantwoordelijkheid kunnen dragen laat staan nederland kunnen leiden. Niet de minsten in z’n eigen gelederen zoals Nanninga, Eerdmans en Hiddema zagen dit ook in. Hen wegzetten als verraders is tendentieus en een zwaktebod slechts om Thierry buiten schot te houden. Eerdmans is voor mij met JA21 een serieuze optie voor 17 maart. Het is een behendig politicus, heeft ie in Rotterdam in een schijnbaar onmogelijke coalitie wel bewezen, en hij is welbespraakt. Aangezien geen enkele partij met FvD en PVV zal gaan samenwerken zou JA21 nog wel eens de enige mogelijkheid kunnen worden voor een rechtse meerderheid.

 11. Piet151

  “Maar ja, wat verwacht je ook van een stel halve rovers die bij mainstreamkranten liegen over De Dagelijkse Standaard? ”

  Oei, dat was me wel een leugen van Nanninga in het FD van een maand geleden over DDS: “Intern (Piet151 – bij het FvD) heb ik lang geprobeerd de boel bij te sturen. Zo’n anderhalf jaar lang trok ik bij iedere uitglijder en faux pas aan de bel bij het bestuur. Dat we geen wappies moeten aantrekken en weg moeten blijven bij clubs als Dagelijkse Standaard en Viruswaanzin.”

  Meer werd er niet over DDS geschreven. Of ze dat werkelijk gezegd heeft, weet ik niet, maar zo ja, is dat een leugen? Ik heb de indruk, dat ik een andere definitie van een leugen hanteer.

 12. andergeluid

  Oh ik dacht dat ze daarmee aan willen geven dat Forum voor Democratie ja 21 zetels gaan halen :):):)
  dus FVD hoeft alleen de onder tekst aan te passen met zetels :):):) wat een kinderachtig gedrag zeg
  en daar moeten de mensen dan hun stem uit brengen doet mij denken toen ik nog klein was en aan belletje trek deed die dag noemden ze die dag luilak.
  Deze traditie bestaat dacht ik ook al niet meer.
  Althans niet meer in die vorm.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.