Derksen heeft geen goed woord over voor “viespeuk eerste klas” Sidney Smeets: ‘Ben blij dat we van hem af zijn!’

In het verleden heeft Johan Derksen het vaak genoeg aan de stok gehad met D66-Kamerlid Sidney Smeets. Smeets, die volgens Derksen nooit naar een aflevering van Veronica Inside keek, begon enkele jaren terug een hetze uit te vechten met de heren van VI, maar nu blijkt Smeets zelf seksueel contact te hebben gezocht met minderjarigen. Derksen is maar al te blij de voormalige advocaat is opgestapt als Kamerlid. 

Deze week eindigde zowel de advocatencarrière als het kortstondige Kamerlidmaatschap van Sidney Smeets, die regelmatig seksueel contact zocht met minderjarige jongens. VI-voetbalcommentator Johan Derksen is er zeker niet rouwig om dat Smeets’ loopbaan een abrupt einde kent, ook vanwege de persoonlijke vete die hij met hem had:

“Deze Hans Worst kijkt nooit naar ons, maar hij is toen een soort tocht begonnen tegen ons. Toen zat René met het pruikje en ik maakte een grap over Akwasi en toen startte hij een actiegroep dat wij van de buis moesten. Deze fatsoensrakker is nog niet bij D66 of de meest gore details van hem komen boven, weet je wel. Eerlijk gezegd gunde ik het deze man van harte dat ze hem er meteen uit gesodemieterd hebben.”

Smeets was een van de eerste die riep dat Veronica Inside moest worden gecanceld, maar Smeets is nu zélf een van degene die wordt gecanceld door alles en iedereen omdat hij aan grooming van pubers deed.

Derksen vindt dit alles een klassiek gevalletje van ‘eigen schuld, dikke bult.’ Smeets legde altijd alles en iedereen langs de morele meetlat, maar blijkt zelf alle morele fatsoensnormen aan zijn laars te hebben gelapt. Derksen kan er wel van genieten: “Die man heeft boter op zijn hoofd. Hij gooit alle vuiligheid bij ons op tafel en zelf is het een viespeuk eerste klas.” Sidney Smeets heeft niet gereageerd op de uitspraken van de voetbalcommentator.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

77 reacties

 1. Max Aue

  De viespeuk Derksen neemt nadrukkelijk afstand van de viespeuk Smeets.

  1. Cootje

   Je moet het toch maar eens proberen om een wereldbeurt te krijgen van een 40 jarige vrouw , die geen kind meer is vraagt het maar aan Macron al overdrijft hij , maar een kind de zelfde handelingen laten plegen is totaal ziekelijk , en in sommige landen ben je hem kwijt tussen de draaimolen . Heb jij nog ideeën Max aue of Max au .

  2. coenzoon

   ach hútten , we weten inmiddels dat je pédó vereniging martijn een warm hart toedraagt . Jij hebt geen enkel recht van spreken om een ander de maat te nemen .

   De ware viespeuk ben jij , een hypocriete decadente tról

   1. Max Aue

    De vieze pédovereniging Martijn bestaat al jaren niet meer, coenzoon. Ik vrees dat je dat gewoon niet weet, want je weet niet veel en wat je denkt te weten is overwegend onzin.

    1. CZ

     Als het over kinder- en mannenliefde gaat heeft Ernst Max Van Velenamen het hoogste woord.

    2. coenzoon

     ik weet wel wat jij aanhangt en ik weet dat het OM een onderzoek gestart is naar de activiteiten na het verbod domme jongen

     niet iedereen is overtuigd dat je gestopt bent !

    3. Forlan

     Lao Tse?

     1. coenzoon

      noppen

     2. usb3.0

      tengo mazzadra aytas che ernst noppen laorogul

     3. Forlan

      Als je eens voor de gein op een artikel klikt van 2 jaar geleden dan kun je aan de manier van formuleren precies zien dat het Max/ernestje is.

      Hoe kansloos kun je zijn, jaren op rij hier mensen de maat nemen. Waarschijnlijk een zeer leeg bestaan.

      Waarom elke keer een nieuwe naam?

  3. right

   max@
   “viespeuk Derksen?”
   Derksen pakt enkel willige volwassen vrouwen!
   jij als p*do medestander bent uiteraard op de hand van ‘dirty` Smeets!

   1. sonny

    Hetero-s*ksualiteit is nog steeds de norm!
    Of men dat nu leuk vindt of niet!
    Deze norm behoeft overigens geen reclame, bevestiging of anderszins carnevaleske erkenning, zoals de ‘g*y pride` dan wel een eventueel toekomstige ‘p*do-pride`!

    1. Max Aue

     “ Hetero-s*ksualiteit is nog steeds de norm!
     Of men dat nu leuk vindt of niet!”

     In welke wet is die norm vastgelegd?

     1. coenzoon

      normen leg je niet in wetten vast sukkeltje

     2. Max Aue

      Waarin dan wel, coenzoon?

     3. usb3.0

      maxje meent hier dat ped*sekualiteit de nieuwe norm is, aangezien wij de aandoenlijke beter kennen als liefhebber van hebben van se* met zeer jonge jongetjes, het staat immers niet in een wet…

     4. sonny

      Max@
      Als ontaarde p*do, is normgedrag voor jou een mistige/verdwenen omstandigheid!
      Fixatie op kinderondergoed vertroebelt je geest, het is verworden tot een perverse kokervisie!
      Mijn welgemeend medeleven!

     5. Max Aue

      “ Fixatie op kinderondergoed”

      Ik vrees dat op dit blog nog meer pédofielen over seks met minderen fantaseren dan ik al vreesde.

     6. usb3.0

      “Ik vrees dat op dit blog nog meer pédofielen over seks met minderen fantaseren dan ik al vreesde.”

      Precies in maxjes’ straatje, maxje vindt dit heerlijk natuurlijk getuige maxjes’ goedkeuring van se* met jonge kinderen maxje vindt het zelfs aandoenlijk…

     7. Max Aue

      “Precies in maxjes’ straatje, maxje vindt dit heerlijk natuurlijk getuige maxjes’ goedkeuring van se* met jonge kinderen maxje vindt het zelfs aandoenlijk…”

      Gerrit liegt dit en dat weet hij. Ik heb nooit verklaard seks met kinderen aandoenlijk te vinden. Hij zal het citaat ook niet kunnen leveren.

     8. Max Aue

      “ maxje meent hier dat ped*sekualiteit de nieuwe norm is, aangezien wij de aandoenlijke beter kennen als liefhebber van hebben van se* met zeer jonge jongetjes, het staat immers niet in een wet…”

      Gerrit lijkt niet te weten dat seks met kinderen bij wet is verboden. En terecht.

     9. usb3.0

      maxje rechtvaardigt p̧edofilie, neemt geen afstand, bagatelliseert het, sterker nog,

      “De heer Oudshoorn heeft gelijk als hij zegt dat ik [maxje] warme gevoelens koester jegens kleine kinderen.
      ~maxje~”

      …fantaseren over seks met kinderen. Aandoenlijk is het ook.
      ~maxje~

     10. coenzoon

      denkt de tról nu werkelijk dat mensen gaan zoeken naar een uitspraak van de grootste smeerlap van het forum ? de aandoenlijke ben jij wím , de pleit bezorger voor vrijheid van de club martijn

      pédóseks is voor jou geen probleem maar een verbod op de pvv zal je verwelkomen net zoals je de moord op fortuyn verheerlijkt

      je bent een bijzonder minderwaardige hoop strónt wím , eine untermensch !

     11. Max Aue

      “ …fantaseren over seks met kinderen. Aandoenlijk is het ook.”

      Precies, Gerrit, dat gefantaseer van jou over seks met kinderen noemde ik aandoenlijk. Seks met kinderen is dat bepaald niet, trieste sukkel. Dat is weerzinwekkend, verwerpelijk en terecht strafbare.

     12. usb3.0

      “Gerrit lijkt niet te weten dat seks met kinderen bij wet is verboden.”

      Tuurlijk wet usb 3.0 dit wel maar dat is voor maxje geen belemmering om se* met jonge jongetjes aandoenlijk te vinden en om erover te fantaseren.

     13. usb3.0

      De enige die se* met jonge jongetjes aandoenlijk vind is maxje, pathologische leugenaar maxje probeert zijn ziekmakende ped*seksuele gedachtegangen op anderen te projecteren, wel fijn van maxje dat maxje toegeeft dat maxje se* met kinderen aandoenlijk vindt..

    2. sonny

     max@
     Op dit blog is maar één persoon die p*dofilie met pen, overtuiging en toetsenbord goedkeurt!
     Wie zou dat zijn?

    3. Max Aue

     “ pédóseks is voor jou geen probleem maar een verbod op de pvv zal je verwelkomen net zoals je de moord op fortuyn verheerlijkt”

     Drie keer gelogen, trieste sukkel.

     1. usb3.0

      Nee hoor, sterker nog,

      Als Pim Fortuyn premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.
      ~maxje~

      Volkert, waar ben je?
      ~maxje~

  4. usb3.0

   sydney smeets past pre-cies in het straatje van maxje als het gaat om jonge jongetjes

   1. Max Aue

    Gerrit praat de hele avond al over seks met jonge jongetjes. Wat een narigheid, arme kerel, je wilt zo graag seks met jonge jongetjes en het is verboden.

    1. coenzoon

     je kan toch wel wat tips geven wím

    2. usb3.0

     Er is hier maar 1 die seks met kindertjes aandoenlijk vindt en dat is maxje, sterker nog, maxje komt er openlijk voor uit, vind zelfs dat er ruimte moet zijn voor ped*seksuele sympathieën in de vorm van ped*partijtjes als martijn.
     Ik benoem enkel de feiten over maxje, dé aandoenlijke

     1. Max Aue

      “ Er is hier maar 1 die seks met kindertjes aandoenlijk”

      Seks met kinderen vind ik bepaald niet aandoenlijk, het is strafbaar en verwerpelijk. Aandoenlijk vind ik wel het gefantaseer van oude mannen op dit blog over seks met kinderen en de doorzichtige projectie van hun geaardheid op anderen. Dat is heel erg zielig.

     2. usb3.0

      Aldus de aandoenlijke

     3. coenzoon

      je hebt anders meermaals anders beweert leugenaar !

 2. Aborifa

  Typische D’66-gluiperd die S. Let ook op Kaag. Wanneer de vos de passie preekt………. Nieuwe bestuursstijl is een leeg begrip. Verwacht geen heil van deze loze kreet van de onwelriekende D’66 aartsburgers.

 3. Cootje

  Als je kinderen met volwassen onder dezelfde noemer zet , dan mag jij Smeets vriend wezen , hij zal zijn old boys netwerk hard nodig hebben , maar de gerechtelijke macht wordt verzorgt door D66 genitaliën , en dan heb je mogelijkheden in een bananen republiek .

 4. Fortiori

  Derksen heeft ook een mening, de mannen van V.I.

  1. coenzoon

   jij hebt geen mening roeptoeter

 5. Henrique Villiers

  Misschien kan Derksen zich ook eens uitspreken over de voormalige activeiten van de huisjes melkerij van de Vof van Haga en de uitleenservice van Dion Graus. Ik ben benieuwd.

  1. Cootje

   Of de declaraties van ruim 4 ton aan euro van Sophie in t veld . Of het met jong douwen van en mindere stadgenoot door PECHTHOLD , of de beurten die zelfs in de voorzittersstoel van de Tweede-Kamer zijn uitgevoerd en waar de vvd vlekken een spoor van een zaadlozing heeft nagelaten , derksen ligt de bal makkelijk in elk kamp want de politiek is verrot. Maar je bedienen van minderjarige in de Oxfam projecten is elke beschaving onwaardig , en ze komen er mee weg door en uitstekend old boys netwerk

 6. HD

  Toch bijzonder dat er veel zieke figuren zijn die dit ransige zwijn beschermen.

  1. sonny

   Volgens Trump is er een globaal meisjes/jongens p*do-netwerk!
   Waar het rookt, is ook vuur?
   It’s a bad world!

 7. sonny

  “normgedrag”, is algemeen geaccepteerd en goedgekeurd gedrag, hetgeen een meerderheid voorstaat!
  Er bestaat bijvoorbeeld nog steeds een volk dat mensen oppeuzeld, dat is aldaar ‘normgedrag” !

  1. Max Aue

   Ik begrijp dat we het toestaan van homoseksualiteit via meerderheid van stemmen moeten bepalen, Sonny?

   1. usb3.0

    maxje vindt natuurlijk dat het normaal gevonden moet worden dat jonge jongetjes en vrijbrief moet zijn voor viezeriken als maxje das wel duidelijk…

   2. coenzoon

    nee tról dat is jouw voorstel kwal !

    1. Max Aue

     Nee hoor, homoseksualiteit is in onze Grondwet gelijk gesteld met heteroseksualiteit. Slechts achterlijke figuren vinden dat geen goed idee,

     1. usb3.0

      maxjes vindt dat ped*seksualiteit gelijk moet worden gesteld aan homoseksualiteit..

     2. coenzoon

      jouw homofiele pédófile gevoelens zijn per wet verboden miesgasser. Ook met een kind van 13 of 15 wat jij de normaalste zaak van de wereld vindt hork

     3. right

      Maxx@
      “Grondwet gelijk gesteld”
      Dat argument bepaalt uiteraard niet dat andere geaardheden, dan h*tero’s de NORM zouden zijn!
      Iedereen begrijpt en ziet op dit moment je verlies aan steekhoudende argumenten!
      Ga slapen!

     4. Max Aue

      “ Dat argument bepaalt uiteraard niet dat andere geaardheden, dan h*tero’s de NORM zouden zijn!“

      Dat is juist, right, ook homoseksualiteit is niet de norm, de gelijkwaardigheid van deze seksuele geaardheden is de norm.

     5. usb3.0

      “de gelijkwaardigheid van deze seksuele geaardheden is de norm.”

      maxje vindt ook dat jonge jongetjes gelijkwaardig zijn, maxje verlaagd zich tot het niveau van de jonge jongetjes en hup maxje vindt het gelijkwaardig, de smeerlap..

     6. Max Aue

      “ maxje vindt ook dat jonge jongetjes gelijkwaardig zijn, maxje verlaagd zich tot het niveau van de jonge jongetjes en hup maxje vindt het gelijkwaardig, de smeerlap..”

      Gerrit snapt het niet zo. Seksuele geaardheden zijn niet verboden, ook pédofilie niet. Dat zou ook niet kunnen, seksuele geaardheden zijn een feit zoals de zwaartekracht een feit is. Seks met kinderen is wel verboden en naar mijn mening terecht, dat is verwerpelijk en crimineel.

     7. Max Aue

      “ jouw homofiele pédófile gevoelens”

      Coenzoon stelt hier homofilie en pêdofilie aan elkaar gelijk. Dat hij niet slim is was al bekend maar je blijft je toch altijd weer verbazen over zoveel verwarring.

     8. usb3.0

      usb 3.0 snapt het prima, en usb 3.0 zegt ook steeds dat maxjes’ zieke gedachtegangen wbt seksuele geaardheid met jonge jongetjes zichtbaar zijn, maxje probeert zijn ziekte zo profileren terwijl maxje het als normaal omschrijft als iemand een ped*seksuele geaardheid heeft…
      Het past precies in het straatje van maxje hier denkt maxje altijd mee weg te komen…

     9. usb3.0

      “Coenzoon stelt hier homofilie en pêdofilie aan elkaar gelijk”

      Nee hoor dat doet maxje, logisch ook want maxje heeft zeer warme gevoelens bij vergelijking

    2. Beukman

     De woke Rennie schrijft:

     jouw homofiele pédófile gevoelens zijn per wet verboden miesgasser.

     Hoe kom je daar nou toch weer bij, totalitaire Rennie? Jij denkt dat de staat gevoelens verbiedt?

     1. Max Aue

      De verwarring bij mensen als coenzoon en Gerrit is ronduit verontrustend. Men kan geaardheid niet onderscheiden van gedrag en wettelijke normen niet van persoonlijke opvattingen. Je krijgt dan de tranentrekkende onzin die we in deze draad kunnen aantreffen.

     2. Beukman

      De woke heren zijn klaarblijkelijk zo door het onderwerp geobsedeerd, dat we mogen hopen dat ze zichzelf spoedig een plezier zullen doen door uit de kast te komen.
      Voorlopig kan ik hen geruststellen: ze mogen voelen wat ze willen, er is geen wet die hen welke gevoelens dan ook verbiedt.

   3. sonny

    max@
    Sorry, maar de norm is al bepaald!
    De rest bestaande s*ksuele eigenaardigheden bestaan allicht, maar zijn niet de norm!
    Snap je dat écht niet, dat komt natuurlijk door die focus van je, een heuse p*do verdwazing, daar kan niemand je mee helpen!
    Nogmaals, sorry!

    1. Max Aue

     “ Sorry, maar de norm is al bepaald”

     Door wie is die norm volgens malle Sonny bepaald?

     1. coenzoon

      kijk even om je heen in de samenleving hufter

     2. usb3.0

      We weten dat als we dé norm zouden laten bepalen door maxje dat die norm heel veel jonge kindertjes zou traumatiseren

     3. Max Aue

      “We weten dat als we dé norm zouden laten bepalen door maxje dat die norm heel veel jonge kindertjes zou traumatiseren”

      Mijn norm is dat seks met kinderen een verwerpelijke misdaad is, Gerrit, vind jij dat ook?

     4. usb3.0

      Nee hoor, maxjes’ norm is dat maxje se* met kinderen aandoenlijk vindt…

   4. right

    Maxx@
    Woordblind??
    Sonny heeft je al duidelijk verklaard wat ‘normgedrag` is!
    dat stukje over mensen ‘oppeuzelen`!
    Dat heeft verder niets te maken met ‘wetten` of ‘goedkeuring`

    1. Max Aue

     Het niet mogen oppeuzelen van medemensen is in de wet geregeld, zoals de gelijkwaardigheid van homoseksualiteit en heteroseksualiteit bij wet is geregeld.

     Wat begrijp je hier niet van?

     1. usb3.0

      maxje denkt dat als het bij wet geregeld is, dat dit ook bij mensen zo is, de norm is man en vrouw wat de wet ook zegt, het vervelende aan kwiebussen als maxje is dat als je een mening daarover hebt je het gelijk niet begrijpt…

     2. Max Aue

      “de norm is man en vrouw wat de wet ook zegt”

      I rest my case. Tegen zoveel onzin valt niet meer te redeneren.

     3. usb3.0

      my ass met je i rest my case, je bent een bekrompen diversiteitsdrammer, types zoals jij zijn een gevaar, met name dus voor jonge jongetjes..

 8. usb3.0

  De norm is natuurlijk man en vrouw..

 9. Niet L niet R

  Het is om te kotsen, wat ik hier allemaal tegen kom!
  Een ding is duidelijk, voor ieder weldenkend mens!
  VAN KINDEREN BLIJF JE AF !!!!

  1. Max Aue

   Zo is het.

   1. usb3.0

    Dat vind maxje helemaal niet die vindt se* met kinderen aandoenlijk, de leugenaar…

 10. Cycle25

  De ranzigheid van D66 en VVD met hun dievenzooitje geeft maar eens mooi weer hoeveel smeerpijpjes Nederland telt. De ene staat garant om je kinderen vanaf de peuterschool met de gay-parade mee te laten doen, de ander staat garant om half Nederland te faciliteren met Ernst & Young – hoe ontwijk ik belasting – kantoren.

  Logisch dat het grote gros hierop stemt, Nederland is opgegeven en loopt aardig synchroon met het Romeinse Rijk.

  En “kinderziektes” slaan aardig toe in de Haagse drek…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.