smeets

Derksen heeft geen goed woord over voor "viespeuk eerste klas" Sidney Smeets: 'Ben blij dat we van hem af zijn!'

Geen categorieapr 18 2021, 17:00
In het verleden heeft Johan Derksen het vaak genoeg aan de stok gehad met D66-Kamerlid Sidney Smeets. Smeets, die volgens Derksen nooit naar een aflevering van Veronica Inside keek, begon enkele jaren terug een hetze uit te vechten met de heren van VI, maar nu blijkt Smeets zelf seksueel contact te hebben gezocht met minderjarigen. Derksen is maar al te blij de voormalige advocaat is opgestapt als Kamerlid.
Deze week eindigde zowel de advocatencarrière als het kortstondige Kamerlidmaatschap van Sidney Smeets, die regelmatig seksueel contact zocht met minderjarige jongens. VI-voetbalcommentator Johan Derksen is er zeker niet rouwig om dat Smeets' loopbaan een abrupt einde kent, ook vanwege de persoonlijke vete die hij met hem had:

"Deze Hans Worst kijkt nooit naar ons, maar hij is toen een soort tocht begonnen tegen ons. Toen zat René met het pruikje en ik maakte een grap over Akwasi en toen startte hij een actiegroep dat wij van de buis moesten. Deze fatsoensrakker is nog niet bij D66 of de meest gore details van hem komen boven, weet je wel. Eerlijk gezegd gunde ik het deze man van harte dat ze hem er meteen uit gesodemieterd hebben."

Smeets was een van de eerste die riep dat Veronica Inside moest worden gecanceld, maar Smeets is nu zélf een van degene die wordt gecanceld door alles en iedereen omdat hij aan grooming van pubers deed.
Derksen vindt dit alles een klassiek gevalletje van 'eigen schuld, dikke bult.' Smeets legde altijd alles en iedereen langs de morele meetlat, maar blijkt zelf alle morele fatsoensnormen aan zijn laars te hebben gelapt. Derksen kan er wel van genieten: "Die man heeft boter op zijn hoofd. Hij gooit alle vuiligheid bij ons op tafel en zelf is het een viespeuk eerste klas." Sidney Smeets heeft niet gereageerd op de uitspraken van de voetbalcommentator.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten