Den Haag 9 april 2021 gesprek informateur 08

FVD ziet toekomst somber in met nóg strengere EU-klimaatwet: 'Onbetaalbare en volkomen zinloze doelstellingen!'

Geen categorieapr 21 2021, 17:00
Forum voor Democratie is niet te spreken over de nieuwe EU-klimaatwet. Nederland wordt hierdoor onderworpen aan een nog strengere klimaatwet, vindt de partij. Volgens de kritische partij dicteert de EU hiermee een wet die peperduur is en zinloze doelstellingen stelt. Ondertussen vreest de partij voor Nederlanders, want zij mogen vermoedelijk diep in de buidel tasten voor deze megalomane plannen.
De hoge Brusselse bobo's zijn natuurlijk weer apetrots op hun nieuwe klimaatwet. Ze hebben het voor elkaar gekregen om een nog strengere wet door het Europees Parlement te lozen. Een klimaatwet die maar liefst 55% CO2-reductie nastreeft voor 2030.
https://twitter.com/vonderleyen/status/1384830483389878272?ref_src=twsrc%5Etfw
De EU is daar erg verheugd over, en bij monde van EU-commissievoorzitter Ursula von der Leyen wordt gewag gemaakt van "duurzame financiën" en "klimaatneutraliteit, onze horizon."
Forum voor Democratie is echter absoluut niet te spreken over de nieuwe klimaatwet. De doelstellingen voor 2030 zijn voor de zoveelste maal opgehoogd, en deze verhoging komt natuurlijk met een flink prijskaartje. Forum vreest daarom het ergste: Nederlanders mogen weer hun portemonnee trekken, voor doelstellingen van EU-leiders.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1384777186427691008?ref_src=twsrc%5Etfw
De klimaatgekte in Brussel gaat uiteindelijk de rijkere landen in de EU het hardst treffen. Net zoals met het coronafonds mag Nederland, samen met andere rijke landen, weer gaan betalen voor andere lidstaten. Maar Nederlandse belastingbetalers kunnen niet eeuwig de suikerooms en suikertantes blijven van allerlei megalomane eurofiele plannen.
Forum voor Democratie pleit daarom nog steeds voor een Nexit, zij zien dit als de enige reële oplossing tegen de klimaatwaanzin én voor het behoud van de Nederlandse welvaart. Nou ja, het "restant" dan, aldus de partij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten