Ha! Linkse messias Biden zet turbo op Trump’s migratiebeleid en militariseert migratieroutes: ‘Knuppels en traangas’

De linkse, Amerikaanse president Joe Biden lijkt stilletjes toe te moeten geven dat Trump’s migratiebeleid toch zo slecht nog niet was. Op verzoek van de Verenigde Staten gaan Mexico, Guatemala en Honduras nu duizenden agenten en militairen inzetten om immigranten tegen te houden, terwijl de Amerikanen opnieuw tienduizenden militairen aan hun zuidelijke grens stationeren. Dat gaat gepaard met grof geweld: knuppels en traangas wordt niet geschuwd.

Trump werd door mensenrechtenorganisaties, politieke tegenstanders en eigenlijk praktisch iedereen, fel bekritiseerd voor zijn geslotengrenzenbeleid. Oh oh oh, wat was die man toch inhumaan. Maar nu Biden in minder dan drie maanden tijd met honderdduizenden migranten werd geconfronteerd, is hij begonnen aan een restrictief migratiebeleid dat nog veel verder gaat dan dat van Trump.

Het beleid bestaat uit een enorme versterking van de eigen grens en het aangaan van een militaire coalitie met Midden-Amerikaanse landen. Biden gaat die landen flink betalen, en zij houden migranten tegen via checkpoints en patrouilles. Dan zijn de Amerikanen ook snel af van die zielige beelden van kinderen in (door Obama gebouwde) stalen kooien. Daar krijgen ze echter wel net zulke ongunstige beelden voor terug, volgens de Volkskrant:

“In januari, kort voor de inauguratie van Biden, werd al zichtbaar wat militarisering van het migratiebeleid betekent in de praktijk. Een migrantenkaravaan van enkele duizenden mensen uit Honduras stuitte in Guatemala op het leger en de politie. Met knuppels en traangas gingen de troepen de ongewapende migranten te lijf. Per bus werden ze teruggestuurd naar Honduras. Het is precies die praktijk die nu wordt aangemoedigd door Biden. ‘Het doel is om de reis moeilijker te maken en om het moeilijker te maken de grenzen over te steken’, stelde woordvoerder Psaki.”

Het blijkt maar weer eens dat linkse praatjes misschien mooi klinken, maar geen gaatjes vullen. Biden wordt nu dus eigenlijk gedwongen het migratiebeleid van Trump voort te zetten én zelfs nieuwe stappen te ondernemen. Dus al die verhalen van Democraten over medemenselijkheid? Lol, dat was gewoon voor de bühne. Tot zover dus de progressieve messias Joe Biden die Amerika wel even ging redden van Trumpiaans beleid. Lol!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

65 reacties

 1. coenzoon

  Deze demente bejaarde heeft dit over zich zelf afgeroepen. Net als mutti scandeerde deze volidioot “iedereen is welkom ” wij hanteren een ruimhartig vreemdelingen beleid.

  Gevolg , heel midden en deels zuid amerika is aan de wandel naar het noorden. Deze volidioot heeft dat dus over zichzelf uitgeroepen. Vervolgens begint deze randdebiel wederom te bombarderen in Syrie waardoor Europa ook met een ontembare gelukszoekers stroom wordt geconfronteerd.

  Trump , we need you !

  1. Monty

   ”Trump , we need you !”

   Waarom? Om zelf het heft in handen te kunnen nemen bij de genocide op de Amerikaanse burgers.

   Trump is een groot voorstander van vaccineren het gene jij genocide noemt.

   Dat kan Biden ook wel.

  2. STOP FVD

   Weer eens volledig misplaatst ongefundeerde opmerkingen geplaatst door iemand die denkt dat hij overal van op de hoogte is en volledig de wijsheid in pacht heeft.

   Jij hebt 1 ding in pacht, en dat is volslagen domheid!

   1. Nexit218

    Maatje!!! Hoe is het nou? Je lijkt wel met de dag meer gefrustreerd te raken! Eet je wel goed? En goed opletten dat je een beetje aan ontspanning doet! Anders ga je problemen met je gezondheid krijgen hoor! Nou geniet een beetje van je leven he! Tot snel!
    Met vriendelijke groeten

  3. Harry Haller

   Je hebt helemaal gelijk, coenzoon. De demente Biden is vele malen erger dan Trump. Logisch, de Democratische partij is een misdaadsyndicaat en opa Biden wordt aangestuurd door de Capo di Tutti Capi.

  4. STOP FVD

   Je weet niet eens wat je zelf zegt, oliedom wappie dat je er bent. Ik ga het niet nog eens voor je uitspellen. Je leest wat je wilt lezen, behalve als het in het Engels is.

   1. AS210854

    Wil je een echte pappie zien? Kijk dan in de spiegel. 😂🤣😂🤣

    1. AS210854

     Pappie moet natuurlijk wappie zijn.

 2. LifeBuddy

  Tot aan de arische sLinkse stembus, was alles net als hier te zien op de media. Daarna werd alles mistig en naaide ze de [democratie] een oor aan. Meer Dictatuur kunnen we er niet van maken.

 3. HD

  Wat zijn ze nu stil die linkse hufters

  1. STOP FVD

   Nee hoor, want jij leest wat je wilt lezen, namelijk een simpele halve waarheid. “Vergeten” van het melden van zeer relevante informatie. Ik wil het nog wel een keer opnoemen :

   Trump liet kinderen van hun ouders afscheiden. En hield niet bepaald bij waar de een en de ander was. INHUMAAN! DAT doet Biden dus absoluut niet. Dus hypocriet? Ik dacht het niet. De schrijver van dit stompzinnige artikeltje duidelijk wel.

   1. coenzoon

    QUOTE Trump liet kinderen van hun ouders afscheiden. END

    Vier keer zoveel kinderen zitten NU in de kampen domme zak !!!!

    Doe is wat fact checking zak hooi

    1. STOP FVD

     Nou beste man, laat eens zien waar je deze informatie vandaan hebt? Iets roepen betekent niet dat het waar is, zeker in jouw geval.

     En zijn deze kinderen eigenlijk gescheiden van hun ouders?

     1. coenzoon

      nou beste man , ga je eerst eens informeren . Dan kunnen we verder praten Het gesprek m,et een onwetende die niet weet dat Biden de belangrijkste afspraak uit de campagne geschonden heeft is zinloos.

      Dan krijg je domme prietpraat

     2. coenzoon

      domme tról , oliedomme tról

      hoeveel linken wil je hebben , kan je het zelf nu echt niet vinden ?
      h**ps://www.groene.nl/artikel/ook-onder-president-biden-zitten-kinderen-in-kooien
      h**ps://www.parool.nl/wereld/straks-zit-ook-joe-biden-opgescheept-met-kinderen-in-kooien~bd9074d8/
      h**ps://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/crisis-of-uitdaging-biden-worstelt-met-lot-kindmigranten~ba0a7c72/

      Wou je er meer sukkeltje ? probeer je eigen krantje dan even

    2. STOP FVD

     Fact check even voor je gedaan (bron BBC) :

     How do Biden policies differ from Trump?
     Under a pandemic-related health order called Title 42, the previous president’s administration automatically deported anyone caught illegally crossing the border.

     Mr Biden has applied the order to adults and families, but not to unaccompanied children.

     Mr Trump had previously sought to deter immigration by arresting migrant families and separating the children – including infants and babies – to be housed with minors who had not been brought to the border by their parent or legal guardian.

     The so-called “zero tolerance” policy drew widespread outrage and led Mr Trump to issue an executive order in June 2018 that halted the family separation policy.

     Ik weet niet hoe goed je Engels, maar mij lijkt het zonneklaar wat het verschil is en waarom er nu zoveel kinderen in de kampen zijn.

     Maar daar weet jij vast weer iets moois van te maken.

     1. Harry Haller

      STOP FVD is een hysterische bakvis van 19 of 23 (hooguit) die het gillen en krijsen niet kan laten.

      Ga koken of met je kut spelen, achterlijk wijf.

     2. coenzoon

      oliedomme tról

      h**ps://eenvandaag.avrotros.nl/item/grootste-migrantenstroom-in-20-jaar-bezorgt-nieuwe-president-van-de-vs-joe-biden-slapeloze-nachten/

      ben je er inmiddels achter dat heel midden amerika onderweg is naar suiker oompje joe en de kinderen achter het hek gaan domme zuigtról

      Zal wel stil blijven hoewel je arrogantie is grenzenloos

    3. Max Aue

     is = eens

 4. sonny

  Commentaar overbodig!
  Hypocrisi ten top!

 5. STOP FVD

  Oh oh oh wat zijn we op de hand van Trump. Ik snap het Baudet kopieert hem en daarmee vinden jullie hem ook fantastic!

  Biden gaat veel verder? De grens kan niet dichter, dus wat bedoel je ermee? En de kooien door Obama gebouwd nog even opnoemen, compleet irrelevant. Want wat VEEL belangrijker is en dat “vergeet” je even te noemen, TRUMP scheidde de kinderen van hun ouders. Het gaat om DAT inhumane beleid waar kritiek op was.

  Dat doet Biden dus NIET! Dus wat JIJ bedoelt met erger, is weer eens op helemaal NIKS gebaseerd anders dan het proberen te verheerlijken van dat Trump nog niet zo slecht was (dat was hij dus wel (kinderen van ouders scheiden!!!!!!!)).

  1. coenzoon

   wat een gewauwel !

   1. STOP FVD

    Inderdaad, het artikel is volstrekt gewauwel, ik ben het met u eens!

    1. coenzoon

     je bent het eens dat je onzin roeptoetert , das fijn , nu nog een inhoudelijke bijdrage op het feit dat bij Biden 4 x zoveel kinderen gescheiden leven van de ouders

     1. STOP FVD

      Zie boven, ik wacht je reactie met spanning af.

     2. coenzoon

      biden sluit meer kinderen op dan trump ! suc6 , probeer eens ccn ofzo , dat programma waar zoveel vertrouwen in was tijdens de verkiezingen

     3. Monty

      @coenzoon
      ‘biden sluit meer kinderen op dan trump”

      Dat doet hij toch goed dan.
      Of is het nu opeens wel zielig voor die kindertjes.

     4. Max Aue

      Coenzoon ontpopt zich hier als een warme pleitbezorger van een humaan vluchtelingenbeleid en heeft op dit punt zware kritiek op Biden.

      Het kan verkeren.

     5. coenzoon

      weer een onzinnige conclusie domme tról

  2. Monty

   @STOP FVD
   En wat zou het probleem zijn als Biden erger is als Trump.
   Dat zou toch toegejuicht moeten worden.

   Of zijn die immigranten nu opeens zielig geworden.
   Misschien is Biden hypocriete. Hij gaat door waar Trump gestopt is.

   Is het ook weer niet goed.

 6. Monty

  Deze extreme maatregelen zullen zeker goed vallen bij verschillende republikeinen.

  Dit zal ook wel goed vallen onder verschillende reageerders.

  Trump is een watje vergeleken bij de daden van de opa Biden.

 7. Meriadoc Brandebok

  In de VS zijn linkse politici voor onze begrippen rechts. Als gevolg daarvan voert links Amerika een voor onze begrippen rechts migratiebeleid.

  De Europeanen zijn na de Tweede Wereldoorlog fors naar links opgeschoven.

  1. coenzoon

   😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂

   suiker oompje biden en die heks harris zijn rechts , ik begrijp het

   😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂

  2. Harry Haller

   “De Europeanen zijn na de Tweede Wereldoorlog fors naar links opgeschoven.”

   Jazeker, daar heb je gelijk in Meriadoc. De cultuurmarxisten van de Frankfurter Schule (Adorno, Marcuse e.a.) hebben de ideeen van Hegel, Marx en Freud van een nieuwe lading voorzien en met groot succes in de praktijk gebracht.

   Heden ten dage zucht heel Europa onder die linkse gedachtenterreur (policor/woke) en we zijn er voorlopig nog niet van af. Maar het nuchtere verstand en de logica zullen zegevieren, daar ben ik vast van overtuigd.

   1. Max Aue

    Ach gossie, daar hebben we de cultuurmarxisten weer.

    Het wordt een beetje zielig, goede vriend.

    1. Harry Haller

     Jouw ontkenning wordt zielig, Max Auwelu*l.

     Tegen beter weten de realiteit ontkennen levert door z’n cognitieve dissonantie vaak stekende hoofdpijn op.

     1. Max Aue

      Kan mijn goede vriend een politicus of levende schrijver noemen die zichzelf presenteert als een cultuurmarxist?

      Ik geef toe, het is een retorische vraag.

     2. Harry Haller

      Nee, domme man. Zo noemt niemand zich. Maar ik kan er wel tritsen opnoemen die 110% politiek correct denken, die hartstikke woke zijn en extreem links tot in het beenmerg. Legioenen idioten die denken dat je onbeperkt dobbernegers kunt binnenhalen die niks kunnen en die je levenslang van geld, zorg en huisvesting moet voorzien.

      Cultuurmarxisten kennen geen ratio, maar leven op emotie: gelijkberechtiging, solidariteit en zieligheid zijn hun brandstof. Wie die dwaasheid kan of moet betalen, of er wel ruimte is en of de cultuur en sociale samenhang dat allemaal aankan interesseert ze geen moer – de wereld redden op marxistische grondslag is het patroon van hun gevaarlijke denken.

     3. Harry Haller

      Cultuurmarxisme of Cultureel Marxisme legt een grote nadruk op het analyseren, beheersen en veranderen van de populaire cultuur, het populaire discours, de massa-media, en de taal zelf.

      De term `politieke correctheid’ wordt veel gebruikt: politieke correctheid laat veel zaken onbesproken, kenmerkt zich door een woordgebruik dat discriminatie en ongelijkheid tracht uit te wissen en gebruikt woorden in een andere betekenis dan ze vroeger hadden. Politieke correctheid is geïnspireerd op het gedachtegoed van het culturele marxisme.

      Karl Marx meende al dat oude waarden door nieuwe moesten worden vervangen. Daartoe moesten die waarden eerst worden vernietigd, waarna er uit de chaos nieuwe zouden kunnen ontstaan. Aanvankelijk werden de pijlen gericht op de vervanging van het kapitalistische economische systeem door een samenleving waarin de productiemiddelen in handen van het proletariaat zouden zijn. In 1917 richtte Lenin de Sovjet-Unie op, waarbij het marxisme in de vorm van het communisme in praktijk gebracht werd. De rol van de staat werd allesoverheersend en de partij diende als proletarische voorhoede. Rond 1990 kwam het communisme, dat miljoenen slachtoffers had geëist, ten val, viel de Sovjet-Unie uit elkaar en werd de Koude Oorlog beëindigd. Niettemin kwamen vroegere communisten in Europa als socialisten aan de macht (Barroso), zonder dat zij werden aangesproken op hun verleden.

      Naast de economische had het marxisme een culturele poot, die in 1923 gestalte kreeg in een instituut dat later bekend werd als de Frankfurter Schule. Van daaruit werd kritiek geleverd op de westerse cultuur en beschaving. Zij bestreed racisme, seksisme, kolonialisme, imperialisme, homohaat, fascisme en vreemdelingenhaat. Het christendom werd gezien als rem op de gewenste ontwikkelingen. Het doel was nu de vernietiging van de westerse cultuur met haar traditionele waarden en ook weer het scheppen van chaos, zij het met andere middelen dan het economische marxisme hanteerde.

      Herbert Marcuse gaf in de jaren zestig het culturele marxisme in het Westen een grote impuls. Niet de arbeiders maakten de revolutie, maar studenten en academici. Door hun positie in de samenleving zouden die bij uitstek geschikt zijn om de revolutionaire voorhoede te vormen. Daarmee begon ‘de mars door de instituties’ en kwamen het onderwijs in al zijn geledingen, de nieuwsvoorziening, het bestuursapparaat en het welzijnswerk grotendeels in hun handen, wat zij nog steeds zijn. Het kapitalisme, het christendom, de heersende moraal, het gezin, het nationalisme en het patriottisme moesten het voortaan ontgelden en het onderwijs moest op de schop. Vrouwen moesten zelfstandiger worden en gaan werken. Het christendom, waar het individu centraal staat, kwam onder vuur; het staat fundamenteel tegenover het communisme dat het collectief boven het individu stelt. Gelijkheidsdenken, solidariteit, nivellering, globalisering en maakbaarheid van de samenleving werden het credo, evenals cultuurrelativisme, dat alle culturen als gelijkwaardig beschouwt. De provobeweging met in haar kielzog de kraakbeweging, de milieubeweging, de vredesbeweging, de vrouwenbeweging en de dierenbevrijdingsbeweging met hun acties waren een uitvloeisel van het nieuwe denken.

       

      Het culturele marxisme is intussen diep in onze samenleving doorgedrongen en dat geldt ook voor politieke correctheid. Beide worden geassocieerd met hen die zich (neo)liberaal, sociaal-democratisch of socialistisch noemen en de christen-democraten doen ijverig mee. Lenin kwalificeerde de liberalen al als ‘nuttige idioten‘, omdat ze zich voor zijn karretje lieten spannen.

       

      Welke middelen worden gebruikt om het doel te bereiken? Indoctrinatie, propaganda, leugenachtige voorlichting en verzwijgen van nieuws dat niet in het marxistische denken past, zijn schering en inslag. Om het volk afleiding te bieden wordt het rijkelijk voorzien van ‘brood en spelen‘. Een debat met uitwisseling van argumenten wordt zoveel mogelijk vermeden. De politiek correcten zien zichzelf als goed (‘Gutmenschen‘); de anderen zijn fout en moeten tot zwijgen worden gebracht. Dat maakt het moeilijk om kritiek te uiten op wat er in de samenleving gaande is. Critici worden al snel gedemoniseerd en ten onrechte uitgemaakt voor fascist of racist, soms worden ze bedreigd of aangevallen en in het ergste geval gedood (Fortuyn).

       

      Geprobeerd wordt de vrijheid van meningsuiting aan banden te leggen als uitingen beledigend voor bepaalde groepen uitgelegd kunnen worden. Veel geld wordt verspild aan onrendabele projecten (windmolens) en hypes die niet voldoende wetenschappelijk zijn onderbouwd (opwarming van de aarde door verhoogde CO2-uitstoot). Tegelijkertijd worden de belastingen verhoogd, gevangenissen gesloten, defensie uitgehold, de AIVD afgeslankt, de zorg verschraald en ga zo maar door.

       

      Door de stelling, dat immigranten nodig waren om het vuile werk te doen, kwam massa-immigratie op gang. Dat proces wordt nog steeds ondersteund door de politiek correcte politici, ambtenaren, journalisten en advocaten hoewel onder geen bevolkingsgroep het werkloosheidspercentage zo hoog is als onder de immigranten. Met het binnenhalen van een (deels islamitische) onderklasse wordt een nieuw proletariaat geschapen geheel volgens de marxistische ideologie. Vergeten wordt dat het in stand houden van een verzorgingsstaat, gebaseerd op een overheid met een waterhoofd, die het volk steeds meer belastingen oplegt, op den duur niet te combineren is met het toelaten van grote aantallen armen.

       

      Politiek correcte politici willen de islamisering niet tegengaan (motie Halsema werd alleen verworpen door PVV en SGP), maar plegen daarmee verraad aan hun streven naar seksuele bevrijding, gelijkheid tussen man en vrouw en uitbreiding van homorechten. Ze zien gemakshalve over het hoofd, dat de islam intolerant is en zich tegen ongelovigen en tegen de democratie richt. De islamieten in de nieuwe onderklasse worden gepamperd, hun eisen ingewilligd, hun daden goedgepraat of verdoezeld, hun cultuur wordt beschermd, de ‘multicultuur‘ bejubeld.

       

      Tegelijkertijd wordt de autochtone bevolking een postkoloniaal schuldgevoel aangepraat. Problemen in Afrika en het Midden Oosten worden toegeschreven aan de voormalige koloniale machten. Het Westen komt om in zelfhaat. De Europese kolonisatie van vreemde landen wordt veroordeeld, maar de kolonisatie van Europa door immigranten van buiten ons werelddeel wordt gestimuleerd, hoe hypocriet kun je zijn? Het nieuwe proletariaat zou heel goed zijn agressie op de westerse samenleving kunnen gaan botvieren. Hoewel het culturele marxisme geen geweld predikt, zou het daar wel eens op kunnen uitdraaien, temeer omdat de lontjes steeds korter worden.

       

      Het links-islamitische bondgenootschap is bezig de westerse cultuur en beschaving te vernietigen. De helaas door het merendeel van de politici bejubelde EU is een bureaucratische moloch, en een geldverslindend, megalomaan, socialistisch project, dat erop is gericht de identiteit van de deelnemende landen te vernietigen en Europa in chaos te storten op weg naar een Nieuwe Wereld Orde. Vrijheid en democratie worden op het spel gezet door een elite, die zichzelf bovenmatig beloont. Het kabinetsbeleid leidt tot neergang van de westerse cultuur en de welvaart, geheel volgens de beginselen van het culturele marxisme. Dit moet Rutte voor ogen hebben gestaan toen hij zijn kabinet als het beste van na de Tweede Wereldoorlog kwalificeerde.

       

     4. Max Aue

      “Legioenen idioten die denken dat je onbeperkt dobbernegers kunt binnenhalen die niks kunnen en die je levenslang van geld, zorg en huisvesting moet voorzien.”

      Ik zie dat mijn goede vriend het cultuurmarxisme moeiteloos een eigentijdse snit weet aan te meten.
      Daarin lijkt hij op de dwaas Lukassen die alles wat hem in deze tijd niet bevalt in één beweging onder het ruime verzamelbegrip cultuurmarxisme weet te vegen.

      Ongeestig is het niet, dat moet ik mijn goede vriend wel nageven.

     5. Max Aue

      Waar zou mijn goede vriend die lange lap tekst die hij hier zonder bronvermelding als eigen tekst presenteert vandaan hebben gepikt?

     6. coenzoon

      op dezelfde manier zoals jij dat doet , malle pietje dat doet en bukhol dat doet , ctrl-c daarna ctrl-v

     7. Harry Haller

      Iedereen, behalve May Aue, begrijpt dat die ‘lap tekst’ geen eigen tekst is maar een copy/paste.

      Deze glasheldere verklaring van het cultuurmarxisme lag opgeborgen in mijn archief, zodat ik ‘m op afroep kon ophalen om sukkels als jij omver te halen.

     8. Max Aue

      Ik achtte mijn goede vriend ook niet in staat om zo’n tekst te schrijven, hij is geen academicus, maar ik blijf wel nieuwsgierig naar de auteur. Kan hij een slipje van de sluier oplichten?

     9. Meriadoc Brandebok

      “Europa in chaos te storten op weg naar een Nieuwe Wereld Orde”

      Dit stuk komt dus van een vieze complotsite.

      Niet serieus te nemen.

     10. coenzoon

      als linkse mafklappers beginnen met complottheorie heb je volledig gelijk harry

      bokje kan niet beter

     11. Edjan

      Harry Haller, mooi stuk over het cultuurmarxisme.
      De gebruikelijke personen vinden het maar niks en hun belangrijkste argument is dat jij geen academicus bent.

      Citaat: “… maar de kolonisatie van Europa door immigranten van buiten ons werelddeel wordt gestimuleerd …” massa-immigratie is staand beleid in de eu. De eis tot integratie is al lang geleden los gelaten. De oorspronkelijke bewoners moeten zich nu aanpassen en verder wordt ze een schuldgevoel aangepraat door linkse nep-historici. De bedoeling hiervan is dat de oorspronkelijke bewoners hun identiteit kwijtraken, ontworteld raken. Zo zijn ze makkelijker monddood te maken en onder de knoet te brengen.

     12. Max Aue

      “ Citaat: “… maar de kolonisatie van Europa door immigranten van buiten ons werelddeel wordt gestimuleerd …” massa-immigratie is staand beleid in de eu. ”

      Ja, Edjan, dat staat in de zonder bronvermelding gepikte tekst van Haller.

      Kun jij aangeven hoe deze tekst aansluit op de cultuurmarxistische theorieën van Gramsci c.s.? Volgens mij hadden deze oeroude marxisten het daar nooit over.

     13. Harry Haller

      Edjan, Max Aue is ook geen academicus: hij is socioloog dat staat in de wetenschappelijke wereld qua pretniveau net boven de allerlaagste trede, de filosofie.

      Het heeft Max altijd gestoken dat hij in de academische wereld niet voor vol wordt aangezien en niet meetelt. Maar voor een wat zwaardere studie was hij simpelweg te licht. Iets wat je nog dagelijks in al zijn reacties terugleest.

     14. Max Aue

      Gaat mijn goede vriend nog onthullen wie de schrijver is van de tekst die hij parmantig als een eigen schrijfsel presenteerde?

     15. Beukman

      conservatief.fandom.com/nl/wiki/Cultuurmarxisme

      Wat een geouwehоer van een ouwehоer.

     16. coenzoon

      tról 3 komt tról 1 even assisteren in deze moeilijke tijden

     17. Max Aue

      Dank, Beukman, het lukte me niet de bron van de tekst op te sporen.
      Het blijft wel onduidelijk wie de auteur is maar ik vermoed, gelet op de ronkende en flodderige stijl, dat het malle Sid Lukassen is, die citeert zichzelf ook graag.

     18. coenzoon

      tról 1 likt tról 3 even

     19. Beukman

      Max, ik heb ad random een zinnetje tussen aanhalingstekens geplaatst en gegoogeld. Dat is de truc.
      De ouwehоerauteur noemt Sid trouwens in de bronvermelding.
      Bijna alle auteurs van teksten over cultuurmarxisme hebben hun teksten van Sid.
      Sid is 10x erger dan het ergste virus. Hij heeft een r-getal van ver boven de 30.

     20. Beukman

      tról 1 likt tról 3 even

      Jij bent over de datum, Rennie, anders had jij ook even gemogen.

     21. coenzoon

      net zoals voor het vaccin bedank ik hartelijk tról 3

     22. Beukman

      Max aut:
      Het blijft wel onduidelijk wie de auteur is maar ik vermoed, gelet op de ronkende en flodderige stijl, dat het malle Sid Lukassen is, die citeert zichzelf ook graag.

      Dat zou zo maar eens kunnen. Onderaan het stuk wordt als referentie een oud artikel van DDS opgevoerd dat bijna alleen maar door Sid geschreven kan zijn:

      dagelijksestandaard.nl/2013/06/cultureel-marxisme-en-politieke-correctheid/

      De auteur daarvan is weggepoetst. Volgens mij overkwam Sid dat lot op het moment dat ze hem bij DDS niet meer lustten.

      Sid is een intens naar zichzelf verwijzend wezen.
      Sid is een fenomeen. Net als Rutte. Maar dan anders.

     23. Max Aue

      “Sid is een intens naar zichzelf verwijzend wezen.”

      Die is leuk.

     24. Beukman

      En dat maakt Sid tot een gesloten systeem. Een zwart gat bovendien.
      Je ziet wel vaker, zoals bij onze vriend Dr. Haller, en vroeger onze andere vriend Floris, dat wie te dicht bij Sid in de buurt komt, niet meer aan hem kan ontsnappen.

    2. coenzoon

     zielig zijn de kindjes die biden achter slot gooit toch ?

     Niet inhoudelijk voor de 50ste keer 👏👏👏👏👏👏

     Gaat de strónt vlé®k door voor de wc rolhouder ?

   2. Meriadoc Brandebok

    Nee, dat is een fascistische complottheorie, die is geadopteerd door extreemrechtse ideologen. Het ligt anders.Na de Tweede Wereldoorlog gingen centrumrechtse partijen linkse standpunten overnemen omdat men niet meer terugkon naar het ongereguleerde kapitalisme, militairisme en nationalisme van het interbellum. Het was ook in die tijd waarin projecten als de Europese integratie en de NAVO werden opgezet. De Verenigde Staten hebben die ontwikkeling nooit doorgemaakt en tobben nu nog met ongereguleerd kapitalisme en hechten derhalve ook overdreven aan het leger.

 8. STOP FVD

  HARRY HALLER, kut he als de waarheid hard is en je FEITEN niet kan weerleggen, ga je zielige dingen roepen. Jouw niveau is bijkans nog lager dan dat van coenzoon. Succes met je leven wappie!

  1. coenzoon

   FEIT ,

   h**ps://eenvandaag.avrotros.nl/item/grootste-migrantenstroom-in-20-jaar-bezorgt-nieuwe-president-van-de-vs-joe-biden-slapeloze-nachten/

   hup , achter de trailies met die kids !

   Als een links adept de term wappie gebruikt is zijn argumentatie op !

 9. Drollevanger

  Ik begin me steeds vaker af te vragen waarom de hele wereld probeert naar landen te emigreren die door de gehate van oorsprong Europese blanken worden gerund, of als kolonie werden opgezet.
  Waarom vlucht niemand wereldwijd naar bv Saudie-Arabie, een steenrijk land. Ook Syrie staat niet in de emmigratie top 10. Of Egypte, Algerije misschien.
  Men vlucht zelfs naar landen waar men de vroegere opbouwende blanken probeert buiten te sluiten zoals bv Z-Afrika.(mij benieuwd hoe lang het duurt voor daar met de geldelijke steun van deugende blanken, het peil van Zimbabwe wordt bereikt. Of is men daar al op die gezegende eindstreep aangeland.
  Zelfs Moskou wordt overstroomt door islamitische bewoners van de Kaukasus.
  En als deze islamieten in Europa zijn gesetteld trekken ze de plaatselijke standbeelden, met de hulp van de “GOEDMENSCLUBS en D66achtigen” van hun sokkels.
  Ik hoorde eens een blikken dominee, die sprak, “In het laatste der dagen zult gij vreemde gezichten zien”.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.