PVV hekelt asielbeleid VVD-staatssecretaris Broekers-Knol: ‘Ze is de suikertante van Noord-Afrika!’

PVV-Kamerlid Gidi Markuszower heeft het helemaal gehad met het asielbeleid van VVD-staatssecretaris Ankie Broekers-Knol. In het asieldebat in de Tweede Kamer uitte hij zijn ongenoegen; ondanks de vele beloftes van bewindsvrouw lijkt het alsof onze grenzen wagenwijd open staan, wekelijks blijven de migranten in talrijke getallen aankomen. De PVV is hier klaar mee, aldus Markuszower.

Vandaag voerde de Tweede Kamer een debat over het asielbeleid. De bijdrage van D66 moesten we heláás missen (woordvoerder Sidney Smeets had, uh, andere dingen aan zijn hoofd), maar we hadden de PVV nog. Bij monde van Gidi Markuszower hekelde de partij het feit dat ‘iedereen die hiernaartoe komt mag blijven,’ terwijl Broekers-Knol al maanden achtereen belooft een strengere aanpak te realiseren. Tot op heden is daar weinig van te zien.

“Elke week stromen honderden buitenlandse indringers ons land binnen, met alle gevolgen van dien. Nederland is straks Nederland niet meer. Deze asiel invasie brengt ongekend leed mee voor onze eigen mensen, die door het vele asieltuig worden geïntimideerd, beroofd, verkracht en zelfs vermoord. En in plaats van dat deze staatssecretaris onze eigen mensen beschermd, zet ze onze grenzen wagenwijd open,” verkondigde Markuszower.

Hij ging verder: “Voor iedereen, ook voor hen die geen recht op verblijf hebben in Nederland. Iedereen mag van de staatssecretaris hier naartoe komen en iedereen mag hier blijven. De VVD-staatssecretaris is de suikertante van heel Noord-Afrika.”

Nogal stevige taal van het PVV-Kamerlid, maar de kritiek op staatssecretaris Broekers-Knol komt niet zo maar aangewaaid. Al ruim een jaar belooft ze verbeteringen, maar de IND lijkt bij lange na niet in staat te zijn om de toestroom van migranten in goede banen te leiden. De staatssecretaris heeft dus bij lange na niet geleverd wat ze had beloofd.

Vandaag werd de VVD’er dan ook flink bekritiseerd en zeker niet alleen door de PVV. Ook Forum voor Democratie was niet te spreken over het opengrenzenwalhalla dat het hedendaagse Nederland is. Gaat daar ooit nog verandering in komen, of hoe zit dat?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. coenzoon

  Belachelijk dat de stromen uit veilige landen blijven komen. 700 kanslozen per week die geen werk , geen woning , geen bestaan , geen scholing hebben. De criminaliteit tiert welig en de kosten rijzen de pan uit.

  Niets aan de hand zegt het partijkartel en moddert lekker verder getuige de laatste verkiezingen ! Het electoraat slaapt vrolijk verder

 2. coenzoon

  Wekelijks 700 kanslozen ! zonder woning , zonder inkomen , zonder scholing

  wekelijks 700 kanslozen erbij om de boel leeg te vreten.

  Voor de Nederlandse bevolking openen we een extra voedselbank

  1. Cootje

   We hebben nog betaalde vaccins over in Europa , want anders moeten ze bij aankomst in quarantaine . En hier raak je ze aan de straatstenen niet meer kwijt .

 3. Max Aue

  De PVV doet in de Tweede Kamer slechts voor spek en bonen mee. Alleen op DDS is er nog aandacht voor deze krakkemikkige partij.

  1. coenzoon

   Als de wachtlijsten voor een woning verder oplopen door de kanslozen , als de wergelegenheid verder afneemt door de kanslozen, als het aantal uitkeringen blijft stijgen door de kanslozen , als de vulling van opsporing verzocht verder gevuld wordt met deze kanslozen zullen we zien waar de krakkemikkige partij wat te vertellen.

   Helaas is Nederland dan volledig verziekt door het linkse nivellerende kotsbeleid en is renoveren een lange tijdrovende zaak.

   wím is er trots op dat een partij wordt ge- négérd door het partijkartel

  2. Cootje

   Ho ho is een lelijke terechte luis in de pels , en we gaan naar het draagvlak kijken als in juni / juli de 4 de golf Corona er is , gelukkig hoeft Wilders geen verantwoording te nemen voor het zwabber beleid Pinokkio .maar wel heerlijk een beetje zout in de verse Corona wonden strooien , en de horeca ondernemers afzeiken die op Pinokkio hebben gestemd . Geduld is een mooie zaak , onvrede peil is nog maar 37% voor Pinokkio en zijn clubje .nog 5 maanden Corona ellende en de wereld ziet er heel anders uit , Nederlanders moeten nu eenmaal harden in hun kruis worden geraakt dan zijn buren in Europa , maar als ze eenmaal om zijn

  3. Human Beast

   Aue lûl, het wordt tijd dat u een andere
   hobby zoekt. U verziekt hier het forum met uw
   domme gezwets.
   M.a.w. krijg de pleuritis aan uw hartklep.

   1. Cootje

    Volgens mij kan je je daar niet tegen inenten !

    1. Human Beast

     Dat is ook de bedoeling.

   2. CZ

    Eens met HB

  4. Jannes-46

   w

  5. Jannes-46

   Bang dat je onthoofd gaat worden Aue, als je niet zou opkomen voor de berbaren?

 4. STOP FVD

  Hahahaha :

  “Vandaag werd ze dan ook flink bekritiseerd en zeker niet alleen door de PVV. Ook Forum voor Democratie was niet te spreken over het huidige Nederlandse asielbeleid”.

  Hoe neem je jezelf nou eigenlijk serieus dan? Echt FVD is er niet over te spreken? WHahahahahahahaha.

  1. Forlan

   Whahahahahahahaha

   💩

  2. Nexit218

   Frusti neem nou eens die chill pil!!! Zoveel stress is echt niet goed hoor!

  3. Oepsie

   ls ik de bijdragen lees, wat u hier, tot vervelens toe, plaatst, vraag ik mijzelf af, hoe het gekomen is, dat u zo dom redeneert. U bent een WAO ontvanger? dan is het mij wat duidelijker. U had grootse plannen, maar door een gebrek aan ruggengraat, bent u door eigen (domme) keuze aan de onderkant van de samenleving terecht gekomen. Alles zit u tegen. een gruwelijk uiterlijk, een laag IQ, geen toekomst meer. Maar wel elke dag, proberen, om op te vallen. Valt niet mee, voor een onrendabele!

 5. Edjan

  De mohammedanisering van Nederland (en Europa) is een van de weinige dingen die goed volgens schema verlopen. Nog een jaar of 20, dan zijn de mohammedanen met ca 25% net zo sterk als de autochtonen. Dan zal de overheid de toevloed stoppen en kan ze door een kleine steun de ene of de andere kant bevoordelen. Verdeel en heers en de massa heeft niets meer in te brengen.

  Links stond ooit aan de kant van het “proletariaat” nu staan ze achter de elite.

 6. Pieter48

  De term asielzoekers geeft een verkeerd beeld van de ( vluchtelingen) in stroom. Het juiste woord voor deze reizigers moet zijn immigranten. Ondanks dat oorlogen niet eeuwig duren zijn gaan deze figuren nooit meer terug naar hun vaderland. Heel kort na het Joegoslavië conflict gingen de vluchtelingen uit dit gebied weer op vakantie naar hun vaderland. Het leven in ons land was veel relaxter dan in hun vaderland. Je kan in ons land heel oud worden zonder ooit te werken. Dus de statushouders kunnen hier hun hele verblijven ondanks dat de oorlogen in hun land van herkomst reeds lang tot het verleden behoren. Ondanks dat er niet of weinig gereisd mag worden komen er elke week toch rond de 450 asielzoekers of eerlijker gezegd immigranten ons al zeer overbevolkte landje binnen. Volgens links kunnen we niet zonder deze uitzonderingen zijn er zeker maar toch weinig positiefs toe voegende asielzoekers.

  1. CZ

   Onder Rutte 1 t/m 3 ruim 750.000 niet westerse ‘reizigers’ erbij gekomen. Tja, dat kost veel geld, miljarden zelfs. Het levert nagenoeg niets op, behalve woningtekorten en extra drukke op de gezondheidszorg die voor die ‘reizigers’ dan wel weer gratis is.

   1. Human Beast

    +++++

 7. Rieks

  Al meer dan twintig jaar belooft de VVD iets te doen aan de binnenstromende hordes maar er volgden geen daden. Eerst had je opperkwiebes Bolkestein, toen flapdrollen als Henk Kamp. Men volgde braaf het beleid van de Partij van de Asielzoekers ook waar het ging om al die Generaal Pardons.

  1. coenzoon

   ik heb niets toe te voegen,

   👏👏👏👏👏👏👏👏👌👌👍

   1. Monty

    Klapvee

    1. ikweetwatikwil

     Je hebt volgzame Zombies en klapvee. Geef mij de laatsten maar.

 8. sonny

  Broekers-Knol huldigt het idee dat deze economie ontwrichtende toestroom, de Nederlandse “arbeidsreserve” voorstelt!
  Minpunt is dat deze “reserves”, nooit aan spelen toekomen, het minimuminkomen aangevuld met toeslagen maakt arbeid onaantrkkelijk

  1. Max Aue

   “Broekers-Knol huldigt het idee dat deze economie ontwrichtende toestroom, de Nederlandse “arbeidsreserve” voorstelt!”

   Waar beweert ze dat?

   1. right

    Max@
    Het opvangen van de vergrijzing is haar geprefereerde aandachtspunt!
    In de basis een goed idee, maar de oplossing moet wel “werken”!
    Dat is heel problematisch, immers ongeschoolden zonder wil tot integratie en kennis van de taal, zijn een overtollige ballast voor economie en sociale stabiliteit!

   2. sonny

    Ernst/
    Indien ‘arbeidsreserve’, als argument onverteerbaar voor je is, dan maak ik er omvolking van!
    Een ander argument blijdt niet over!

    1. Max Aue

     Waar beweert Broekers Knol dat omvorming gewenst is?

     Je zwetst maar wat, domme jongen.

   3. Oepsie

    Gisteren bij ons op de koffie. Zij heeft het allemaal gezegd hoor speklapje, en wij waren erbij!!!!!!
    Genoeg informatie? Simpele speklap!

    1. Max Aue

     Oepsie begint te fantaseren.

   4. J. Punt

    Alleen een jobje bij Coolbleu, Starbuks of makdonalt red je het echt niet. Of 15 jaar over een filosofie studie doen.. ook zo nuttig

  2. J. Punt

   prop ze maar lekker in Amsterdam. Daar zijn ze gék op nutteloze uitvreters en criminelen. Kunnen ze weer lekker pamperen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.