Zien! K3 haalt ongenadig hard uit naar coronabeleid De Jonge en Rutte in liedje: ‘ze flikken het keer op keer’

Gisteren waren de dames van K3 te gast bij het programma Even tot hier, een satirische programma. In een bewerkte versie van het nummer ‘10.000 luchtballonnen’ haalden ze hard uit naar het coronabeleid van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Beide heren werden aangepakt op de beloofde versoepelingen die ze keer op keer niet nakomen. 

De huidige K3-formatie, binnenkort krijgen we een geheel nieuwe formatie, kreeg de kans om eens goed uit te halen naar het inconsistente Nederlandse coronabeleid. Op een prachtige manier wisten ze het nummer ‘10.000 luchtballonnen’ om te toveren naar een kritisch nummer over het coronabeleid.

Zowel Mark Rutte als Hugo de Jonge worden door de dames aangepakt in het nummer:

“Mark en Hugo komen steeds met een plan met een datum erbij. Ze bouwen een schitterend luchtkasteel, maar dan blijkt dat het echt nog niet kan. We waren zo blij, maar die datum blijkt steeds opnieuw irreëel. Telkens weer. Oh, ze flikken het keer op keer.”

K3 had flink wat kritiek te uiten op het coronabeleid. Het ontbreekt keer op keer aan perspectief, en als het kabinet eens met een datum komt dan krijgt Nederland enkele dagen later alweer te horen dat het ‘hoogst onzeker’ is of die datum wel reëel is. K3 nam dit geflipflop even goed op de hak:

“Want ze bieden ons zo graag perspectief opdat alles weer mag. Weer een worst voor mijn neus, jongens allemachtig. Wij zijn toch niet dom en naïef: zo’n onhaalbare dag, nou dat vinden zelfs wij superkinderachtig. Kap es man, met je knullige stappenplan.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Gebande_3

  Nog zo een sterke “Even tot hier”:
  youtube.com/watch?v=zbc5piH0GAM

 2. Max Aue

  DDS laat zich in de opinievorming inmiddels leiden door K3. Gisteren werd Sylvana opgevoerd als betrouwbare bron.
  Het gaat bergafwaarts met dit blog.

  1. Chee

   @max onze ouwe huisp3do en tral die hier al dik 10 jaar hier 24/7 zijn domme verbale diarree op dds plempt, meld voor de 30e keer deze week dat dds achteruit gaat.

   1. Max Aue

    meldt, Einstein.

    1. coenzoon

     Nee hoor , hij heet Chee blinde @

     1. Edjan

      Coenzoon, +++++

  2. coenzoon

   Dat jij je wil verlagen tot dit discutabele niveau alom beleerde strönt vlëk. Ik zou razend snel het account beëindigen.

   Decadente sukkel

   1. DubbelZout

    Aldus mister account beëindiger himself

 3. STOP FVD

  HAHAHAHAHA, droeftoeters, mijn buurvrouw van 3 hoog vindt het ook allemaal niks, en heb nog wel een collega. Lekker boeiend dus wat zij ervan vinden!

 4. Mireille

  De mannen van VI en nu K3 gaan het beleid bepalen. Nu nog Celine Dion, of Beyoncé.

 5. Heinz

  Ik zou zeker de mening van Machine Head peilen. Of Van Morrison: Van Morrison Tickets? – Royal Park Live 2021 – Bestel nu snel je Tickets

  Bestel nu Tickets voor Van Morrison in Paleis Soestdijk Baarn op 10 Juli 2021. Van Morrison komt naar Nederland voor uniek optreden tijdens Royal Park Live in 2021. Altijd op tijd geleverd. 100% ticketgarantie.

  ..

 6. DubbelZout

  Corona criminelen Thierry en Zwybertje, Gerard Joling, Lange Frans en nu ook K3
  Het intellectuele niveau in het wappiekamp stijgt met de dag 😀

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.