Esther Ouwehand (PvdD) wil een nieuwe, betrouwbare premier: ‘Niet één radicaal idee van Rutte gehoord, hij is af’

Wat PvdD-leider Esther Ouwehand betreft is Mark Rutte “af” als premier, en krijgt Nederland een nieuwe regeringsleider die wél te vertrouwen is. Dat zegt de oppositie-parlementariër vandaag tegen BNR Nieuwsradio in de wandelgangen van de Tweede Kamer.

Ouwehand is erg teleurgesteld in de teksten van Rutte bij Nieuwsuur gisteren. Daar zat “niet één” radicaal idee tussen, aldus de PvdD-partijleider. Enige hoop dat de VVD’er de veelbesproken bestuurscultuur ten goede kan keren koestert het Kamerlid dan ook niet meer: “Wat belangrijker is dat we een premier krijgen die we kunnen vertrouwen en wat dat betreft is Rutte af, daarna kunnen we het hebben over bestuurscultuur.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Emma Louise

  Kamerbreed wil het herwinnen van vertrouwen in Mark nog niet zo lukken. Maar men wilde toch eerst onderzoeken of er tussen partijen inhoudelijke overeenstemming valt te bereiken? Dat was tenminste wat Tjeenk Willink adviseerde. Daarna pas de poppetjes.
  Met Esther ben ik het eens dat Mark een zwak optreden had in Nieuwsuur. Als je radicale ideeën wilt introduceren maar er géén weet te noemen, ai…

  1. rutte leugenaar

   een pathologisch leugenaar blijft een pathologisch leugenaar. Niets nieuws onder de zon dus.

   1. usb3.0

    Vergis je niet hoor hoeveel Nederlanders op deze pathologische leugenaar hebben “gestemd”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.