[Filmpje] De immigratie is totaal uit de hand gelopen: jaarlijks NETTO 100.000 immigranten erbij

Dr. Jan van de Beek zegt in gesprek met Ongehoord Nederland! dat er jaarlijks 100.000 immigranten bijkomen. Netto. Want in totaal komen er 200.000 a 250.000 nieuwkomers naar Nederland. Een heleboel gaan ook “weer weg.” Maar de balans is toch nog 100.000 erbij, netto, per jaar.

Dr. Jan van de Beek heeft samen met andere wetenschappers onderzoek gedaan naar de kosten van immigratie voor Nederland. Die blijken astronomisch te zijn. Maar dat is niet heel gek. Want volgens Van de Beek komen er jaarlijks maar liefst 100.000 nieuwkomers bij. Dat is netto; degenen die weggaan zijn er al van afgestrokken.

Dat zegt de wetenschapper bij Omroep ON!

De reden dat dit kan gebeuren is dat ons land de eigen soevereiniteit heeft weggegeven. Jaarlijks komt er een middelgrote stad bij aan allochtonen, aan mensen die niets hebben met de Nederlandse cultuur, en helemaal moeten inburgeren – als ze dat al doen. Oh, en gemiddeld kost dat ook nog eens geld. En flink wat ook.

“Westerse migranten” leveren wél netto voordeel op. Maar uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika… tja. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, en er zijn goede redenen om specifieke mensen naar Nederland te halen. Maar over het algemeen geldt dat ze eerst en vooral kosten opleveren. En zich ook nog eens niet al te best aanpassen.

Waarom doen we dit? Van de Beek heeft daar een helder antwoord op: het is niet alsof de burger hier naar is gevraagd. Als land hebben we de “soevereiniteit over immigratie weggegeven.” Dit wordt dus bepaald door internationale verdragen en natuurlijk de EU. De eigen landsgrenzen waren ooit heilig, maar zijn dat al heel lang niet meer.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal, en word lid van onze groep op Facebook.

Het resultaat? Ongebreidelde, onbetaalbare immigratie. En de radicaal-linkse weg-met-ons elite zag dat het goed was.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. M.Dikker

  Hahaha, kun je nagaan wat een idioten wij zijn. Wij, Europeanen, mogen nergens heen zonder paspoort/ID en straks ook niet zonder coronapaspoort en niet-Europeanen komen ongehinderd naar binnen.

  1. rutte leugenaar

   Correct , elke week 700 stuks , die laten vrouwtje overkomen met 2 kinderen en de andere 7 blijven achter. Vangen kindertoeslag voor een weeshuis , riante sociale huurwoning en huurtoeslag, uitkering en zorgtoeslag en de Nederlandse jeugd mag 20 jaar op een huurwoning wachten. Lang leve de linkse übermensch met zijn verblijfsvergunningen tombola. Het domme stemvee loopt blind achter de linkse demagogie aan. Zelfstandig denken hoeft men niet in onze failliete verzorgingsstaat.

  2. usb3.0

   Bam de spijker op z’n kop..

 2. Edjan

  Je kunt er zwaar over filosoferen waarom onze overheid dit eigenlijk doet, al die mensen hier binnen halen.
  De een denkt, dat het een foutje is. Dat denk ik niet want het ligt al heeel lang zo.
  De tweede denkt dat het uit humanisme is. Denk ik ook niet, want de meeste politici zijn niet zo heel erg humaan en verder: meer dan 90% van die zgn, “vluchtelingen” komt hier alleen maar omdat er poen te halen valt.
  De derde denkt dat door de vergrijzing er tekorten op de arbeidsmarkt gaan komen. Maar helaas, de niet-westerse nieuwkomers vinden maar zelden werk: ze blijven meestal in een uitkering.
  Verder valt op dat de niet-westerse nieuwkomers veel druk leggen op de sociale woningmarkt, op de zorg en op de sociale zekerheid (uitkeringen), dat ze zich vaak niet aanpassen; dat hoeft ook niet meer van onze overheid, onze overheid stelt onomwonden dat het nu maar eens tijd wordt dat de blanken zich aanpassen en dat ze hun gewoonten en cultuur bij het grof vuil zetten.

  Zou het ook kunnen dat de werkelijke reden van die massale immigratie met vaak mensen die ons vijandig gezind zijn, alleen maar bedoeld is om de autochtone bevolking te ontwortelen? Om ons onze identiteit af te nemen? Om een grijs-bruin slavenras te creëren? Om onderlinge twisten te laten ontstaan en de verschillende groepen via het verdeel- en heersprincipe te manipuleren?

  1. ikweetwatikwil

   Zou het ook kunnen dat de werkelijke reden van die massale immigratie met vaak mensen die ons vijandig gezind zijn, alleen maar bedoeld is om de autochtone bevolking te ontwortelen? Om ons onze identiteit af te nemen? Om een grijs-bruin slavenras te creëren? Om onderlinge twisten te laten ontstaan en de verschillende groepen via het verdeel- en heersprincipe te manipuleren

   Je zou het haast geloven Edjan.

   1. usb3.0

    Omvolking? cultuurverkracht*ng elitaire bovenlaag, oeps nu moet ik uitkijken dat ik niet weggezet word als complottheoriedenker… maar geloof mij de eu is bezig om zoveel mogelijk mensen naar Europa te krijgen…

 3. Xenon

  Het is toch al lang berekend…rond 2070 zijn de niet-westerse
  allochtonen door migratie en de baarmoeder in de meerderheid
  in Nederland. 99 procent hiervan is moslim.
  Dat tij is niet meer te keren.
  Het enige wat wij kunnen doen is onze kinderen en kleinkinderen
  voorbereiden op de donkere tijden die komen gaan.

  1. Edjan

   Klopt, Xenon, 2070 valt het doek voor ons en misschien zelfs al in 2050.

   1. Spoetnick

    En dan worden we ook nog opgezadeld met de klimaateisen om voor al die nieuwkomers een leefbare wereld te behouden. Alleen geïndoctrineerde slaven krijg je zo gek. Daarom is ontkenning en struisvogelpolitiek zo belangrijk. Het volk zou massaal in opstand komen als ze de waarheid zouden beseffen. Of is het gewoon lafheid ?

    1. M.Dikker

     Ik denk ongeloof.

    2. usb3.0

     Het laatste

     1. usb3.0

      Volgevreten westerlingen die zich tegenwoordig drukker maken om hun genderneutraliteit en klimaatidioterie dan overleven wat je bv in een oorlog moet doen.
      Deze generatie heeft geen idee

  2. M.Dikker

   Helaas geloven die ons niet…

 4. leukeditter

  blijf stemmen op rutte, kaag en consorten en het lachen zal u verder en verder vergaan , komt daar de corona hoax nog bij die nooit meer stopt dus tel uit uw winst in dit mooie nederland wat over 15 jaar mohhamedland heet vol met moslims die er geen 1 te vertrouwen is

 5. Paardenmiddel

  Rutte heeft nooit iets opgehad met de nederlanders, en we zijn allang de baas niet meer. Kijk maar naar onze frauduleuze verkiezingen. De Vn en de Who willen rutte en kaag, dus dat krijgen ze. Ze willen de democratie kapot dus chaos kweken door immigranten, dan gebeurt dat gewoon. Wilders schreeuwt al jaren tegen dit beleid, (fvd nu ook,) maar er zal niets veranderen hoor.

 6. Michael M

  Is overigens bekend. Er is nog altijd geen Stop. Begrijp ook totaal de bedoeling hier niet van om de halve wereld naar hier te halen op dat hele kleine stukje aarde. Terwijl de wereld groot genoeg is. Dr waarheid is: Degene welke ze hier naartoe haalt schijnt bakken geld ermee te verdienen. Draait alleen nog maar om de centen.

 7. Michael M

  Edjan ook in jou verhaal zit een kern van waarheid. Veel linkse activisten en extreem links hebben een bloedhaat en zelfhaat. Ze haten hun eigen kern, cultuur, hun eigen huid alles. En ze keren zich massaal tegen zichzelf. Dat zijn hele slechte eigenschappen van deze zielen. Waar vele andere landen trots zijn op hun eigen cultuur, land, vlag, alles, hebben wij hier in Nederland een steeds meer zielige linkse zelfhaat der zielen. Geen land zal zichzelf zo uitvlakken zoals velen linkse malloten welke dat hier doen in dit mooie kleine volle landje met 8 baans autowegen. Totdat zij zichzelf na die zelfhaat werkelijk tegenkomen maar dan!

 8. alla-af sn-akbar

  Groen Slinks heeft altijd de mond vol over CO2 uitstoot. Die moet naar beneden. Welnu
  een Somalier in Nederland stoot 10 keer meer CO2 uit dan een Somalier in Somalie.
  Dus als al die idioten van de groene khmer consequent zouden zijn zouden alle gelukzoekers eruit moeten. Zeer goed voor het klimaat.

 9. Vrijedenkert

  Natte droom van partijkartel: meer meer meer! Als dit zo doorgaat zal binnen enkele jaren al onze voorzieningen en sociaal stelsel niet meer te betalen zijn…
  Dus geen sociaal vangnet meer, geen sociale huurwoningen meer en geen collectief zorgstelsel meer en nog veel meer wat voorgoed zal verdwijnen omdat het dan niet meer te betalen is door diegene die werken en belasting betalen!

 10. Meneer de Wit

  Ik heb hier maar één reactie op:

  NEXIT!!! Zo snel mogelijk uit de EU

 11. Branzino

  Het zou de beeldvorming zeer helpen als Van de Beek ook zou aangeven hoe dit netto aantal is opgebouwd. Want enerzijds is dit te splitsen in westerse en niet-westerse allochtonen. Anderzijds zijn die aantallen onder te verdelen in werkmigranten, studie-migranten, onderzoekers, familieleden, familie-hereniging en ook nog een paar asielzoekers, vaak niet-westers. Van die laatste zijn er jaarlijks ongeveer 25.000. Dan geven diezelfde cijfers een ander beeld. Het grootste deel van die migranten kunnen we niet missen.

  1. Stanly2000

   Piet, waar ze ook vandaan komen of wat ze ook doen, het blijven 100000 immigranten. En of we ze niet kunnen missen bij een 340000 werkelozen valt ook nog te betwijfelen.

   1. Mark Auel

    Piet bedoelt dat hij hen niet kan missen, die zak verdient er namelijk aan!

   2. rutte leugenaar

    Malle pietje is onderdeel van de gelukszoeker industrie. Verwacht dus geen objectief geluid of een ondubbel zinnige reactie.

    Ook hier heeft het varken een dubbele agenda

    1. Branzino

     @Mark Auel, rutte leugenaar

     “Zak”, “varken”? Lezen jullie wel eens wat jullie schrijven of plempen jullie dat gewoon hier maar neer?

     Ik coach en begeleid inderdaad jonge asielzoekers (o.m. uit Afghanistan, Somalië, Libië) bij hun zoektocht hier langs allerlei onwillige instanties en individuen. Ze willen namelijk niets anders dan een goede opleiding volgen en hier een toekomst opbouwen als volwaardig lid van onze samenleving. Ik reken jullie ook tot die onwillige individuen. Maar dat is allemaal “liefdewerk-oud-papier”. Ik krijg er geen cent voor betaald.
     Mijn beloning bestaat voor 100% uit onbetaalbare ervaringen met unieke jonge mensen die na onvoorstelbare ellende nog iets van hun leven proberen te maken buiten hun vaderland. Dat wordt hen hier erg moeilijk gemaakt. Dat vind ik terecht, want we moeten zorgvuldig zijn met opvang. Die begeleiding lukt, ondanks de tegenwerking, heel aardig, hoewel niet met iedereen.
     Dergelijke ervaringen zou ik jullie ook gunnen.

     1. rutte leugenaar

      blabla bladieblablabla arrogante decadente zak !

     2. Harry Haller

      Branzino is een toedekker, goedprater en mooilüller als het om zijn geliefkoosde immigranten gaat. In zijn oneindige linkse goedheid denkt hij dat Nederland de hele wereld kan ontvangen en onderhouden, de onbenul. Alle CBS-cijfers weet hij steevast omlaag te praten naar 30duizend en alles wat negatief lijkt moffelt hij weg, de leugenaar.

      Branzino is een vieze collaborateur die Nederland helpt uitverkopen en vernietigen. Een gewetenloze schurk die zijn eigen volk verloochent ten faveure van exotische parasieten.

     3. Max Aue

      “In zijn oneindige linkse goedheid denkt hij dat Nederland de hele wereld kan ontvangen en onderhouden, de onbenul.”

      Deze domme opmerking staat in de retorica ook wel bekend als de stropop. Alleen zeer zwakke debaters maken er gebruik van.

     4. rutte leugenaar

      hoezo strónt vlé®k , denk je dat je onbeperkt mensen kan stapelen op 33.000 km2 wím ? Je bent nog arroganter dan gedacht . Noemen ze een hugotje doen !

     5. usb3.0

      Zwakke debaters als maxje gaan bij gebrek aan argumenten niet in op de topic

     6. Branzino

      @Harry Haller
      Ik praat geen CBS-cijfers omlaag naar 30.000. Die CBS-cijfers geven zelf die plm. 30.000 aan. Maar daar staat ook bij, net als in mijn toelichting, dat het daarbij alleen om asielzoekers gaat. Die grotere aantallen staan er ook, met alle landen van herkomst en zelfs de migratie-reden. Ik interpreteer die cijfers alleen maar. Je zou ook zelf wat onderzoek kunnen doen.

      Je kwalificaties van mij als een vieze collaborateur die Nederland helpt uitverkopen en vernietigen, een gewetenloze schurk die zijn eigen volk verloochent ten faveure van exotische parasieten, laat ik voor wat er staat. Misschien een nawee van een zware zaterdagavond? Gaat vanzelf over.

   3. Branzino

    @Stanly2000
    Als we Nederland zouden afsluiten voor elke immigrant zou het snel bergafwaarts gaan met onze ontwikkeling. Wat dacht je van wetenschappers aan onze universiteiten of bedrijven? Wat dacht je van arbeidsmigranten die de tomaten plukken waar landgenoten te beroerd voor zijn en liever geld bij de Sociale Dienst ophalen. Wat dacht je van gezinsleden van dergelijke migranten? Allemaal voorbeelden van mensen die hier hun steentje bijdragen, waar wij van profiteren en die hier gewoon belasting betalen? Die paar asielzoekers kunnen we er ook daarom gemakkelijk bijhebben.

    1. usb3.0

     Er kleven veel meer voordelen aan, we spreken niet over arbeidsmigranten maar over illegale vluchtelingen, 90% komt in de bijstand en als jij denkt dat Nederlanders niet willen werken zou ik als ik jou was morgen gelijk even gaan solliciteren en je uitkering opzeggen..

     1. rutte leugenaar

      inderdaad , veelal ongedocumenteerde , uitgeprocedeerde dieven en rovers. Tenzij ze in Amsterdam verblijven daar heeft de linkse idioot groot wassink een zak geld staan voor dit uitvretende schorem.

      Normale mensen moeten paspoorten en andere reisdocumenten overleggen en dit afrikaanse schorem reist ongehinderd heel Europa door.

     2. Branzino

      @usb3.0
      Ik begin er genoeg van te krijgen om zoveel deelnemers hier steeds weer te moeten corrigeren. Deze cijfers gaan niet over illegale vluchtelingen. Die worden namelijk nergens geregistreerd, komen niet in aanmerking voor bijstand en niets anders dan hier en daar bed-bad-brood. En nogmaals over die cijfers zelf. Het gaat om een immigratiesaldo van 100.000. Dat zijn voor verreweg het grootste deel migranten uit Eurpoese landen (plm. 50%), de rest komt van elders en zijn ook arbeidsmigranten, studenten, wetenschappers, gezinsleden. En er zijn inderdaad ook plm. 30.000 toegelaten asielzoekers, statushouders dus. Geen illegalen!

      Ik zeg ook niet. dat Nederlanders niet willen werken, maar niet iedereen wil elk fatsoenlijk werk doen. Buitenlanders springen in dat gat.

     3. rutte leugenaar

      je hoeft niemand te corrigeren blabla bladieblabla malle pietje

      Sterker nog , je hebt geen capaciteiten om iemand te verbeteren. Je bent niet eens in staat om een simpele persconferentie af te luisteren arrogante decadente domme tról

     4. Branzino

      @@rutte leugenaar
      Je moet me wel even tijd gunnen om te lunchen. Maar kijk eens, ik heb die persconferentie echt helemaal bekeken en ook gereageerd.

    2. rutte leugenaar

     blabla bladieblablabla

     17.500.000 op 33.000 km2 , Hans Janmaat zei het al , vol = vol

     opzouten met die islamitische leegzuigers die hun ideologie naar het westen komen brengen. Vluchten voor islamitische misstanden en dan hier die achterlijke ideologie promoten.

    3. Oepsie

     Geweldig hoor borstkloppertje! Eindelijk een echte ”Altruïst”’, die zijn middelen beschikbaar stelt van al die ”zielige mensjes”. Maar wel makkelijk praten/schrijven, als je je gehele leven al een handophouder bent en omdat er zelfs niemand in je buurt gezien wil worden. Maar goed, je vindt jezelf blijkbaar belangrijk. Ik vind een zielige en eenzame proleet!

    4. Branzino

     @Oepsie
     Dank voor je complimenten. Ik wijt die voor het gemak maar aan het feit dat je me niet kent en niet intelligent genoeg bent om inhoudelijke opmerkingen te maken. Geeft niets, zulke mensen als jij zijn ook nodig en nuttig.

     1. Oepsie

      Oh ja joh! Je antwoord zegt meer dan genoeg, over het feit dat ik gelijk heb, want wat je doet heet in de psychologie ‘verstoppen. Dat wordt in veel gevallen gebruikt door ‘mensen’, die niets te melden hebben, dan de opmerking ”ik mag naar de voedselbank”. Zoek hulp! Er valt wat aan te doen met medicijnen of een bezoek aan een psychiater. Het zal voor ”Ú”, niet meevallen, maar ik geloof in de mens hoe dom ook, dat er iets te redden valt.

     2. Branzino

      @Oepsie
      Je hoeft mij gelukkig niet te onderwijzen met populaire psychologische prietpraat. Ik ban in dat vak voldoende thuis. Je hebt hier vast al vaker meegekregen, dat ik als ZZP-er/organisatiepschycholoog een heel goed belegde boterham verdien, vaak bij overheidsorganisaties. Hier wordt het me vaak als verwijt aangewreven, maar ik zal dit beroep nog een tijdje moeten uitoefenen, niet to mijn ongenoegen overigens.

     3. Harry Haller

      Piet Branzino heeft nog zeer onlangs toegegeven dat hij in twee technische vakken is afgestudeerd.

      Psychologie heeft hij dan ook slechts als bijvak gehad, maar daarin beunt hij nu als ‘organisatiepsycholoog’ bij en betaalt hij zijn tweede huis in Italie van.

      De overheid gaat echt met jan en alleman in zee: geen wonder dat zoveel projecten budgetoverschrijdend faliekant verkeerd aflopen. Iedere loslopende charlatan wordt er binnengehaald.

     4. Branzino

      @Harry Haller
      Je bent onverbeterlijk. Wat wil je hiermee nu aangeven? Je kleineert en diskwalificeert een jou totaal onbekende. Daarmee valt je diskwalifcatie in het niets. Maar als het je helpt, ik heb er geen moeite mee. Ik ga je alleen niets geven, waarmee je mijn identiteit zou kunnen achterhalen. Zelf ben je wat onvoorzichtiger geweest door lang geleden het werk en een boek van je broer te noemen.

      Ik zou alleen nog, ter verdediging van onze overheid waar inderdaad soms grote projecten niet naar wens verlopen, willen aangeven dat de media alleen over die extreme mislukkingen berichten. Over de vele geslaagde projecten, ook van mij, hoor je niemand.

     5. rutte leugenaar

      Kom op malle pietje , meer tekst , meer onzin blabla blablabla domme decadente tröl

     6. Harry Haller

      Branzino, je geeft je uit als organisatiepsycholoog en doet je voor als organisatiepsycholoog.

      Maar je bent geen organisatiepsycholoog.

      Je bent een ingenieur die graag wat boekies erbij las, als hobby of vanuit interesse, over organisatiepsychologie. Dat kwalificeert jou als een beunhaas. Een soort Emile Ratelband zeg maar.

      Laat je je overheidsambtenarren ook over gloeiende kolen lopen of houd je het liever bij glasscherven en punaises? En weten ze op de respectievelijke departementen over je stuitende gebrek aan diploma’s?

     7. Branzino

      @Harry Haller
      Ik ga je helpen. Psycholoog is geen beschermde titel, zoals drs. dat wel is. Je herinnert je vast onze discussie nog. Iedereen mag zich psycholoog noemen, ik bijvoorbeeld, maar jij ook. Heb je toch een titel, toch?

      Op verschillende departementen kennen ze mij zo goed, dat ik meerjarige raamcontracten heb afgesloten voor mijn begeleiding tot op DG-niveau. Ze kennen mijn diploma’s en juist die combinatie van techniek en gedragswetenschappen speelt daar een belangrijke rol. Ik hoef hen niet te benaderen, zij bellen mij. Geen concurrentie dus.

      Als je trouwens bij psychologie denkt aan over gloeiende kolen lopen, zou ik je graag eens bijpraten. Maar ik vermoed, dat je met deze opmerking een bepaald beeld van mij wilt schetsen. Prima toch?

     8. Harry Haller

      Branzino, ik weet dat psycholoog geen beschermde titel is. Mijn broer -wel een afgestudeerde drs. psycholoog- heeft er vaak genoeg over geklaagd dat beunhazen zonder voldoende kennis van zaken zijn pad kruisten en de markt verpestten. De overheid ging een aantal jaren geleden ook in zee met yogajuffies en koffiedikkijkers, alles om de ‘progressieve’ ambtenaren een graantje te laten meepikken uit het personaltrainer-woud.

      Een (voormalige) DG heb ik goed gekend: een pijprokende monkelaar die al zijn onderhorigen ook op allerlei cursussen stuurde om hun functioneren een ‘boost’ te geven. Het kon hem niet dol genoeg zijn.

      En nee, met de vuurlopers bedoel ik uiteraard niet de serieuze psychologie, maar de kwakzalvende Emiel Ratelbands c.s. Voorshand heb ik de sterke neiging om jou daar ook onder te schuiven.

     9. Branzino

      @Harry Haller

      Je klinkt wat toegankelijker voor mijn reacties, dank.
      Natuurlijk vinden academisch geschoolde psychologen dat anderen hen voor de voeten lopen. Dat vindt vrijwel elke vakman. Ik ook. Ik ben academisch geschoold in de psychologie, maar dan zonder afsluiting met een academische graad. Gecombineerd met mijn middelbare leeftijd heb ik meer ervaring opgedaan dan menig afgestudeerde. Maar in ons vak is het heel simpel. je bent net zoveel waard als je opdrachtgevers je waard vinden. Als die blijven komen of je bij collega’s aanbevelen, ben je blijkbaar je geld waard. Of dat nu over gloeiende kolen lopen is, communicatietraining of één-op-één coachgesprekken, dat maakt dan niet uit. Iets wat werkt, is de moeite waard, ook als verder niemand begrijpt waarom.
      Ik maak soms gebruik van werkwijzen die menigeen de wenkbrauwen doet fronsen. Muziek is bijvoorbeeld één van die hulpmiddelen. Heel effectief en plezierig. Maar niet iedereen kan zich eraan overgeven en dan werkt het niet of zelfs averechts. Maar dat weet je broer ook, toch? Want dat is het vakmanschap waarover een coach/trainer moet beschikken.

      “Voorshand heb ik de sterke neiging om jou daar (onder Ratelband dus) ook onder te schuiven.” Prima!

  2. usb3.0

   Het feit blijft dat er meer binnekomen dan weggaan

 12. Xyz1234

  Dit is het aloude Kalergi plan wat ten uitvoering wordt gebracht. Massa immigratie wordt ideologisch gedreven door mensen die de Westerse samenleving willen uitwissen.

  1. Max Aue

   Vergis je niet, er bestaan echt mensen die dit soort waanzin geloven.

   1. Oepsie

    Alsof, ik me zou vergissen, in jouw geestelijke vermogens. Niet dus, maar misschien wat minder medelijden, zou beter zijn speklapje!

 13. Max Aue

  Dr. Jan van Beek gaat vast een geziene gast worden bij de kersverse extreem-rechtse omroep Ongehoord Nederland.

  1. Harry Haller

   Max Auehoe*r is zeer extreemlinks: logisch dat hij alles rechts van het midden als extreemrechts beschouwt.

   Het tekent het beperkte en rigide denkraam van de zeloten van de linkse kerk.
   Vullis.

  2. usb3.0

   Aldus extreemlinkse opper-fascist maxje

 14. Drollevanger

  Als rond 2070 de meerderheid in ons land moslim is zal Nederland wegzakken in de Noordzee, Niet meer onderhouden dijken zullen overstromen
  Het zal ons gaan zoals in alle door moslims overheerste gebieden. Ook Syrie was 100 jaar geleden een toppunt van beschaving, Voordat Egypte werd overlopen door de islamieten was het land duizenden jarenlang een centrum van beschaving. In het tweestromenland(Irak) lagen voor de inval van de moslims de wortels van onze wetenschap en manier van denken.
  Kijk en huiver tussen de ruines van onze oorspronkelijke beschaving, wat ervan is
  overgebleven.
  Al 1600 jaar is daar niks nieuws meer uitgevonden.

 15. alla-af sn-akbar

  Jawel hoor: kannibalisme

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.