Forum voor Democratie eist: stuur asielzoekers uit Syrië terug, het is daar veilig!

De politieke partij Forum voor Democratie (FVD) vindt het ongekend dat het Nederlandse kabinet asielzoekers uit Syrië niet terugstuurt. Want, zegt de partij, het is alweer veilig in dat land. Daarom kunnen vluchtelingen uit Syrië gewoon verteld worden dat ze terug naar huis moeten. 

Denemarken is als enig lid van de Europese Unie van plan om Syrische vluchtelingen uit bepaalde gebieden in dat land terug te sturen. Dit omdat het er tegenwoordig veilig is. Met name Damascus en het gebied er omheen zijn volgens de Deens regering veilig genoeg, en dus moeten asielzoekers uit die omgeving die niet zelf direct een reden hebben dat ze vervolgd zouden worden door het Assad regime terug naar huis.

Forum voor Democratie vindt dat een buitengewoon goed idee, en wil dat de Nederlandse regering hetzelfde gaat doen. Sterker nog, de partij vroeg daar anderhalf jaar geleden al om.

Denemarken gaat Syrische asielzoekers naar huis brengen,” schrijft de partij op Twitter. “In Syrië is het tenslotte allang weer veilig. “FVD vroeg anderhalf jaar geleden al aan Rutte om hetzelfde te doen. Het is nu of nooit: we moeten voorkomen dat deze Syriërs een permanente verblijfsvergunning krijgen.”

Denemarken voert een een heel effectief terugkeerbeleid voor Syrische asielzoekers. De redering erachter is dat vluchtelingen alleen welkom zijn in Denemarken zolang ze daadwerkelijk voor iets op de vlucht zijn. Als het rustig is in eigen land kunnen ze gewoon weer terug. Willen ze dan toch naar Denemarken omdat het daar mooi is, en de welvaart er groot is? Dan kunnen ze op een normale manier een verzoek doen tot economische immigratie naar de EU. Maar ze zijn dan geen vluchtelingen meer. En dus moeten ze ook niet zo behandeld worden.

Het land gebruikt onder meer geld om deze mensen die dus niet langer vluchtelingen zijn terug te sturen. Zo kunnen ze tussen de 13.000 en 27.000 euro meekrijgen, wat in Syrië een klein fortuin is. Van de 13.000 Syriërs die naar Denemarken zijn gekomen hebben 200 hiervan gebruik gemaakt. De Deense staat wil dus meer doen om ervoor te zorgen dat Syriërs vrijwillig op dit soort aanbiedingen ingaan.

Interessant genoeg wordt Denemarken geleid door een sociaaldemocratische regering. Maar die sociaaldemocraten (zeg maar PvdA’ers) zijn alleen maar aan de macht gekomen door te beloven hard te zijn op immigratie en integratie. Zoals sociaal democraat Rasmus Stokland uitlegt, “We hebben al sinds de jaren 80 veel vluchtelingen opgevangen, waarbij het niet lukt om ze te integreren. Het leidt tot werkloosheid, criminaliteit en cultuurclashes.” En, zegt hij: “Voorheen lukte het niet om vluchtelingen terug te sturen. Dat willen we veranderen.”

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal, en word lid van onze groep op Facebook.

Wat FVD betreft kan Nederland hier dus het één en ander van leren. Als Syriërs niet langer écht “vluchtelingen” genoemd kunnen worden is het tijd voor ze om op het vliegtuig te stappen, en terug te keren naar huis.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

74 reacties

 1. Mark Auel

  Kunt u rekenen, wel reken er dan maar op dat dit in Nederland niet gaat gebeuren!

  1. rutte leugenaar

   uiteraard niet , 700 stuks per week komen er NOG STEEDS binnen !

 2. J. Punt

  Nee inderdaad niet. Omdat het in de haag een slapjanussen circus is die alleen goed zijn in belastinkjes bedenken om deze onzin over de rug van de bevolking te voeren. Grote bek naar de NL burger en door het stof kruipen voor complimentjes in Bruxelles. Schei toch uit mijn ‘vriend’ ! (Jammer dat er geen middelvingertjes als icoontje zijn)👎

  1. Abdul is Lam

   🖕toch wel.

 3. Pieter48

  Dat zou de normale gang van zaken moeten zijn.. Als het vaderland van de asielzoekers weer veilig is zouden ze terug moeten keren en hun land weer opbouwen. Maar het leven in dit land is voor asielzoekers het walhalla.Het is niet nodig om je hier in te spannen en toch een ontspannen leventje te genieten. Het is bij onze regeerders niet echt populair om asielzoekers maar iets in de weg te leggen. Daarom vervang het woord asielzoekers door het woord immigranten.Er verblijven hier nog immigranten die hier kwamen door oorlogen die al heel lang voorbij zijn. De kosten van de intocht van deze immigranten zijn niet te bevatten .

 4. usb3.0

  Huh eist? het is toch normaal dat mensen weer terug gaan naar hun eigen veilige land dat is toch de afspraak!

 5. Monty

  Thierry Baudet is weer boven komen drijven.
  Nadat de hele kamer Rutte de oren heeft gewassen, behalve Baudet.

  Komt hij opeens hiermee op de proppen.
  Welke prioriteiten heeft Baudet?

  1. usb3.0

   monty ontwijkt het vraagstuk dat migranten terug moeten naar hun veilige land..

   1. Monty

    ”moeten naar hun veilige land”

    Hoeveel mensen hebben zich na de tweede wereldoorlog gevestigd in het land waar ze na toe gevlucht zijn.

    Moeten is een groot woord, stimuleren is beter.

    Ik kan mij voorstellen dat als je hier met je gezin na toe bent gevlucht en hier al enkele jaren woont en werkt en je kinderen naar school gaan.
    Je een afweging maakt waar je kinderen de beste toekomst hebben.

    Veel mensen maken deze afweging. Over al ter wereld.
    Maar ik begrijp dat jij deze beslissing graag voor deze mensen neemt wat voor hen de beste toekomst is.

    1. usb3.0

     Nederland is te vol, het kost Nederland ( lees: de hardwerkende burgers van Nederland) bakken geld, 90% zit in een bijstand.
     En de extremen kennen we nu wel, het beleid is niet goed er moet sneller uitgezet worden.
     En wat er binnen komt is over het algemeen niet Nederland minded, daarnaast moet Nederland haar grenzen dichthouden voor mensen uit veilige landen.
     Ik ben voorstander van het opvangen van echte vluchtelingen zolang als nodig is maar ook dat mensen weer teruggaan naar het land om dit weer op te bouwen..

     1. usb3.0

      naar het land van herkomst

     2. Monty

      Duidelijk standpunt.
      Ik ben echter van mening dat vluchtelingen die zich hier hebben weten te vestigen, werken naar school, je niet moet verplichten terug te keren. Je kan ze stimuleren.

      Echter economische vluchtelingen moeten we wel terug sturen en niet met een zak geld. Een enkele ticket is voldoende. Het geven van geld is voor mensen juist een stimulans om hier te komen.

      Dat geld kan beter geschonken worden aan de lokale bevolking die niet kon vluchten.
      Om zodoende het gras bij hun net zo groen te laten worden als bij ons.

     3. usb3.0

      Er zijn er teveel die dit niet doen dat is een serieus probleem, sterker nog, vluchtelingen die zich hier hebben weten te vestigen, werken en naar school gaan nemen wel hun eigen cultuur mee die vaak niet strookt met de Nederlandse/westerse cultuur..

     4. Monty

      usb3.0
      Dan de Tamils en Vietnamese bootvluchtelingen ook maar terug sturen. Hebben zich ook niet aangepast.

 6. Max Aue

  Baudet ziet de laste tijd veel in deportatie.
  Deze week twitterde hij nog dat hij de allochtonen wilde deporteren naar Madagascar.

  1. Mark Auel

   Niks mis mee, prachtig eiland in de tropen dat Madagaskar.

  2. rutte leugenaar

   het gaat toch om veilige opvang ? waarom moet dat altijd Nederland zijn met zijn schamele 33.000 km2 grondgebied

   1. Harry Haller

    Op die zeer terechte vraag, zul je geen antwoord krijgen van het linkse crapuul.

    1. Max Aue

     Mijn goede vriend ziet kennelijk wel wat in om het door Adolf Hítler bepleite plan om alle Joden naar Madagascar de deporteren toe te passen op de allochtonen in Nederland.

     Die opvang in Madagascar was overigens niet zo veilig was bedoeld. In werkelijkheid zou Madagaskar in essentie een Duitse kolonie moeten worden, die als een politiestaat door de SS zou worden geregeerd, als een soort ‘supergetto’. Bovendien zouden de Joden als ‘gijzelaars’ kunnen dienen tegenover de geallieerden, waaronder de Joodse lobby in de Verenigde Staten. (Wiki)

     1. Harry Haller

      Dat jij direct in de Godwin-houding springt is gezien je eigen NSB-verleden natuurlijk begrijpelijk. Jammer voor jou, de oorlog waar jij zo verlangend naar omziet is reeds 75 jaar afgelopen.

      In deze tijd worden we met een gigantisch immigratieprobleem geconfronteerd dat behalve klauwen met geld (zeventienduizendmiljoen) per jaar kost, ook aan de overbevolking bijdraagt en de sociale cohesie ernstig aantast.

      Van dit punt uit bezien is gedwongen uitzetting een voor de hand liggende en logische oplossing.

     2. Beukman

      Van dit punt uit bezien is gedwongen uitzetting een voor de hand liggende en logische oplossing.

      Laat Forum dat dan ook gewoon zeggen, dus niet komen met het lսlverhaal dat Syrië weer veilig is, maar het eerlijke verhaal vertellen: “Je wordt in Syrië doodgeschoten, gemarteld en/of opgesloten, maar hé, sorry, je ziet toch zelf ook wel hoe druk het hier in Nederland al is?”

   2. Monty

    ”waarom moet dat altijd Nederland zijn”

    Als je wereld niet groter is als Nederland lijkt dat natuurlijk zo. Maar vluchtelingen verspreiden zich over heel de wereld.

    Misschien moet je je boreale horizon eens verleggen.

   3. Beukman

    Niks veilig.

    De conclusie dat de regio Damascus weer veilig is, is zeer omstreden. Er wordt niet tot nauwelijks meer gevochten, maar, stellen mensenrechtenorganisaties, dat wil niet zeggen dat het veilig is. De hoofdstad en het grootste deel van het land is na tien jaar burgeroorlog (weer) stevig in handen van president Bashar al-Assad. Maar daar zit tegelijkertijd ook het probleem: het Syrische regime staat bekend om haar genadeloze aanpak van de oppositie en iedereen die ervan wordt verdacht daarbij te horen.
    Er zijn talloze verklaringen over willekeurige arrestaties, maandenlange opsluitingen, martelingen en executies. Ook zijn er getuigenissen van Syriërs die terugkeerden, maar direct werden opgepakt en dagenlang verhoord. Mannen die zijn gevlucht omdat ze niet in het leger wilden, worden soms alsnog opgepakt om in dienstplicht te gaan.

    parool.nl/wereld/is-syrie-veilig-de-deense-overheid-vindt-van-wel-en-stuurt-vluchtelingen-terug~b65552de/

    1. Harry Haller

     “Er wordt niet tot nauwelijks meer gevochten, maar, stellen mensenrechtenorganisaties, dat wil niet zeggen dat het veilig is.”

     Als oorlogsvluchteling word je teruggestuurd zodra er geen oorlog meer in je land is, dat lijkt me de deal.

     En met vluchtelingenorganisaties veeg ik m’n reet af: die woke linkse malloten vinden geen land ter wereld veilig genoeg om te wonen.

     1. Mark Auel

      Dat je nog aandacht geeft aan die woke sukkels Harry.

     2. Beukman

      Forum stelt dat het weer veilig is in Syrië, Dr. Dozemans. Hoe veilig is een land waar je na aankomst wordt gemarteld, geëxecuteerd en/of wordt opgesloten?

      Ik stel voor dat Baudet snel afreist naar Syrië om zelf poolshoogte te nemen. Wedden dat we dan binnen drie dagen een triomfantelijke tweet van hem krijgen waarop te zien is hoe Assad hem de hand schudt. Onderschrift:

      Bashar heeft mij persoonlijk verzekerd dat Syrië weer helemaal veilig is.

     3. Beukman

      Wie had de laatste presidentsverkiezingen in de VS ook alweer gewonnen, woke Auwel?

     4. Max Aue

      😂

     5. Harry Haller

      Wardy Doosje: iedere journalist die een vluchtelingenorganisatie interviewt zal een huilartikel kunnen schrijven over hoe erg het overal is. Dat is namelijk hun verdienmodel.

      Als er in een land geen oorlog meer is, horen vluchtelingen teruggestuurd te worden. Punt uit. Wat er verder met hen eventueel, misschien, wellicht ooit zou kunnen gebeuren interesseert me geen bal. Opflikkeren naar je eigen land. Overal ter wereld en in elk land deugt er wel iets niet. We moeten ophouden dat zielig te vinden en ze in ons ruggengraatloze maatschappij uit te nodigen.

     6. Mark Auel

      We weten het nu onderhand wel Bukman dat jij bijzonder in je nopjes bent met de grootschalige fraude die daar heeft plaatsgevonden waardoor die debiel Biden President is geworden, we zullen het er maar op houden dat jij ook een oplichter bent die niet van zijn eerste leugen is gebarsten dat merk je sowieso aan al je uitingen.

     7. Beukman

      Er zijn geloof ik 80 rechtszaken gevoerd, Auwel, die resulteerden in nul bewijs van fraude. De bron van de fraudeverhalen is en was Trump zelf, die ALTIJD klaagt dat er gefraudeerd is. Voorbeeld. Volgens hem heeft H. Clinton in ’16 de popular vote alleen maar gewonnen door fraude. Vervolgens heeft er een groot onderzoek naar deze fraude plaatsgevonden. Wat denk je: geen greintje bewijs gevonden.

      Dat jij steeds in de praatjes van die sukkel trapt zegt veel over jouw slaafse karakter, Auwel, en over je gebrek aan beoordelingsvermogen.

      Overigens is er nog niets gebleken van de praatjes dat Biden debiel of seniel zou zijn, in tegendeel. Dat jij echter zelf debiel én seniel bent, blijkt hier iedere dag opnieuw.

     8. Beukman

      Als er in een land geen oorlog meer is, horen vluchtelingen teruggestuurd te worden. Punt uit.

      Dat schreef je net ook al, Dr. Doosje.
      Je bent dus met me eens dat Forum geen lսlverhalen moet ophangen over de vermeende veiligheid van Syrië, aangezien Syrië helemaal niet veilig is?

     9. Mark Auel

      Hoe zat het ook al weer met die WH medewerker Brian Sicknick die volgens jou met een brandblusser was doodgeslagen waar je hier triomfantelijk tientallen keren mee aan kwam kakken smerige leugenaar Bukman?

      ‘Capitol Police Officer Brian Sicknick died of natural causes a day after defending the Capitol during the January 6 assault, the D.C. medical examiner’s office announced Monday. Sicknick was previously believed to have died from injuries sustained during the riot.’

      cbsnews.com/news/brian-sicknick-capitol-riot-died-natural-causes/

      Je deugt niet Doosje!

     10. Beukman

      Dat is dan fijn, Auwel. Ik lees ook:

      “The United States Capitol Police will never forget Officer Sicknick’s bravery, nor the bravery of any officer on January 6, who risked their lives to defend our democracy,” the department added.

      Enfin, ook jij begint langzaam aan wel door te krijgen dat je bent genaaid door Trump, de man die niet tegen zijn verlies kan en nog nooit enig verlies heeft willen toegeven, met als culminatie die vreedzame bestorming van het Capitool die resulteerde in zes of zeven doden, inclusief die van twee agenten die zo getraumatiseerd raakten dat ze later zelfmoord pleegden.
      En over hoe “debiel” Biden wel niet is, daar hebben we het nog wel eens over.

     11. Mark Auel

      Een slap verweer Doosje, tientallen keren heb je die leugen hier triomfantelijk geuit, het zou je hebben gesierd om erop terug te komen, want jij hebt heus wel meegekregen dat het brandblusser verhaal uit de duim gezogen was, zoals zoveel uit de duim werd gezogen door jou en je mede woke rukkers.

      Heeft die debiel Biden zijn mondkapje al zelfstandig gevonden in zijn eigen broekzak of moet zijn eega hem daar steeds mee helpen?

      😀

     12. Harry Haller

      Wardy Doosje (wat zul je vroeger gepest zijn met die naam): “Je bent dus met me eens dat Forum geen lսlverhalen moet ophangen over de vermeende veiligheid van Syrië, aangezien Syrië helemaal niet veilig is?”

      Nee viezerik, natuurlijk ben ik het niet met je eens. Jij gelooft een links socialistenblaadje met huilverhalen waar ik al decennia lang niet meer intuin. Dat jij zo’n sukkel bent om in al die tearjerkers te trappen zegt alles over je verstandelijke vermogens – een onvolgroeide idioot, dat is wat je bent.

      Als een decent en beschaafd land als Denemarken op regeringsniveau en na overwegingen besluit dat Syrie veilig is, hecht ik daar eerder geloof aan dan aan de quatsch van het hoofdstedelijke kattebakvullinkje met een oplage van krap 41 duizend oud-AJC’ers.

     13. Beukman

      Dat is niet zomaar een uit de duim gezogen verhaal, Auwel.

      Some media outlets, quoting sources in law enforcement, issued incorrect initial reports that Sicknick had died after being struck in the head with a fire extinguisher during the unrest.

      en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Brian_Sicknick

      Verder begrijpt iedere sukkel dat er verband is tussen het afschuwelijks wat de man op 6 januari overkwam en zijn overlijden. Ik raad je aan om de wikipedia-pagina te lezen. Hou wel een teiltje in de buurt.

      Maar jij volhardt dus dat Biden heeft gewonnen door grootschalige fraude, ook al hebben 80 rechters of zo geen spoortje bewijs gevonden?
      Geloof je eigenlijk ook nog steeds dat er is gefraudeerd via stemmachines van Dominion?

     14. Beukman

      Wardy Doosje (wat zul je vroeger gepest zijn met die naam)

      Ik vermoed dat de man heeft geleerd er zijn schouders over op te halen óf zelfs de vermoorde onschuld speelt, Dr. Doosje. Zoals mr. Smoketoomuch in deze Monty Python sketch:

      youtube.com/watch?v=bUMrkHrHWbE

      Voor zijn zus zal het wellicht wat lastiger zijn flauwe grappen over haar naam te negeren.

     15. Mark Auel

      ‘Maar jij volhardt dus dat Biden heeft gewonnen door grootschalige fraude, ook al hebben 80 rechters of zo geen spoortje bewijs gevonden?
      Geloof je eigenlijk ook nog steeds dat er is gefraudeerd via stemmachines van Dominion?’

      Daar sta ik beslist niet alleen in Bukman, ruim 80 miljoen Amerikanen denken krek hetzelfde dat die debiele Biden door fraude aan het bewind is gekomen, ik heb er ook nog steeds vertrouwen in dat de waarheid boven tafel komt, en wat betreft die verloren rechtszaken, die ruggengraat loze varkens die zich rechter durven te noemen scheten in hun broek uit angst voor rellen door jouw geloofsgenoten en dat zwarte tuig wat jij ook altijd zo verdedigt. In Maricopa County Arizona is ook nog het èèn en ander gaande trouwens, die liberalen schijten hun doodsangst dat die hertelling hun misdaden aan het licht gaan brengen, de strijd is nog lang niet gestreden al denken jullie van wel!

     16. Beukman

      Maricopa County Arizona is ook nog het èèn en ander gaande trouwens, die liberalen schijten hun doodsangst dat die hertelling hun misdaden aan het licht gaan brengen, de strijd is nog lang niet gestreden al denken jullie van wel!

      Dat is waar ook, Auwel. Drie hertellingen hebben steeds opgeleverd dat Biden het gewoon eerlijk heeft gewonnen. Dus hebben ze nu maar een door een Trumpist geleid particulier bedrijf gevraagd om nóg eens te gaan tellen. Voorlopig echter vechten ze elkaar daar de tent uit, want hey, je mag natuurlijk alleen meedoen als uit een bloedproef blijkt dat je 100 procent loyaal bent aan de Leider.

      azmirror.com/blog/recall-effort-against-4-maricopa-county-supervisors-falls-short/

      Wil je nu echt dat ik ga voorspellen dat als hier ook uitkomt dat er niet is gefraudeerd, jij nóg blijft volhouden dat eigenlijk Trump heeft gewonnen?

      Trump is de grootste loser uit de recente Americaanse geschiedenis, en hij heeftverloren van de naar eigen zeggen weakest candidate ever, te weten Joe Biden.

      Eén troost heb ik voor je: destijds zijn er ook miljoenen mensen gehypnotiseerd door sterke leiders als Stalin en Hіtler om de meest stupide apekool te geloven. Je bevindt je dus in goed gezelschap.

     17. Mark Auel

      ‘Eén troost heb ik voor je: destijds zijn er ook miljoenen mensen gehypnotiseerd door sterke leiders als Stalin en Hіtler om de meest stupide apekool te geloven. Je bevindt je dus in goed gezelschap.’

      Dit moge zo zijn Bukman Doosje, maar met jou wil ik toch voor geen geld van de wereld ruilen, hoe is het in dat open riool aan de Amstel, hier is het 26 graden met vanavond een kans op een onweersbuitje, goed voor mijn druivenranken trouwens, ouwe leugenaar.

      😀

     18. Beukman

      Dit moge zo zijn Bukman Doosje, maar met jou wil ik toch voor geen geld van de wereld ruilen, hoe is het in dat open riool aan de Amstel, hier is het 26 graden met vanavond een kans op een onweersbuitje, goed voor mijn druivenranken trouwens, ouwe leugenaar.

      Dat klinkt goed, Auwel. Hongarije is een prachtig land, maar ieder zijn meug, en dat is maar goed ook. Jij zou niet met mij willen ruilen, ik niet met jou. Een groot nadeel van Hongarije is trouwens de ellendige taal die ze spreken, bijna niet te leren. Hoe is het inmiddels met je Hongaars?

     19. Beukman

      A propos Auwel en Dr. Haller. Ik ben eens gaan googelen op dat Doosje van jullie. Behalve opwindende uitspraken als Sta op het punt om in de regen te gaan hardlopen; fanatiek of niet zo slim? en zeer lovende typeringen als Wardy is voor ons een verrassende voorbijganger geweest die ons verder heeft leren kijken dan het oog reikt lees ik ook dat hij in Heukelum woont – vraag me niet waar dat ligt.

      In verband met het beter doorvoelen van jullie ziektebeeld. Hoe stellen jullie het je precies voor: dat ik al jarenlang hier op DDS net doe of ik in Amsterdam woon terwijl ik in werkelijkheid een Heukelummer ben? Of sta ik gewoon keihard op mijn CV te liegen, en ben ik inderdaad de Amsterdammer waarvoor ik me hier uitgeef?

     20. Mark Auel

      Jij en je baas liegen overal over Bukman Doosje, dus waarom daar niet over?

      😀

     21. Beukman

      Ssssst…. ik lees dit over mezelf:

      Wardy maakt mensen groter, door ze te complimenteren met hun kunnen.

      Auwel heeft iets met leugenaars, vandaar zijn Trumpliefde. Dan zal hij zeker ook in mijn leugens trappen.

     22. Max Aue

      “Een groot nadeel van Hongarije is trouwens de ellendige taal die ze spreken”

      Dat probleem lijkt me nog wel overkomelijk. Erger is dat het land inmiddels een afzichtelijke fascistoïde dictatuur is, zonder vrije pers en rechtspraak en is vergeven van de muggen. Je kunt daar, ik spreek uit eigen ervaring over een akelige vakantie, gewoon niet buiten zitten.

      Het land is geen rechtspraak meer en om die reden trekken daar jongeren en hoger opgeleiden daar in grote getale weg. Het land loopt volledig leeg en Orban dringt er wanhopig aan op dat de Hongaren meer kinderen gaan verwekken. Dat gaat niet lukken, zeker niet zolang de fascistoïde kleptokraat Orban daar de scepter zwaait.

      Een gevolg is dat de huizen er spotgoedkoop zijn en daarom woont onze Mark Auwel er ook. Je kunt je daar voor een appel en een ei een luxe huizenbezitter wanen.

     23. Beukman

      De nadelen die je noemt van Hongarije zijn voor Auwel evident voordelen – op de muggen na dan. Hij zal er zich als een vis in het water voelen. Ook al omdat hij steeds meer ideologisch gelijkgestemde buitenlanders om zich heen krijgt, waardoor hij in een grote fysieke bubbel terechtkomt.
      De vraag hoe: is krijgen wij hem daar weer uit?

    2. rutte leugenaar

     Als bukhol nou even contact zoekt met demente joe zodat ie stopt met de bombardementen is Syrië erg veilig.

     De demente biden brengt de gelukszoeker stromen weer razend snel opgang de demente volidioot

     1. Mark Auel

      Ja Max Aue, ik heb even geen zin weer naar boven te scrollen, of jij nu denkt of ik nu in een spotgoedkoop huis woon, of dat in je scheve kankerkop de rare gedachte is opgekomen dat er veel muggen zijn, feit is dat ik woon zonder de aanwezigheid van moslim geteisem of Afrikaanse boomklevers, het is nu 26 graden Celsius is en jij stik jaloers bent omdat je nog in die Haagse griebusbuurt in je geblurde hoekwoning dagelijks je sloggy volschijt uit angst dat je een van deze dagen hoogstwaarschijnlijk eens dood wordt getrapt door iemand die je diep beledigt hebt in pakweg de laatste vijftien jaar.

      😀

     2. Max Aue

      Nou nou, Mark, dat wordt nog een pittige reis vanuit Hongarije om je verlangen te bevredigen een opponent op het internet de ingewanden aan gort te kunnen trappen. Je bent diep gekrenkt en daardoor flink van het padje. Je verdient hulp maar ik vrees dat je een zorgmijder bent.

      By the way, ik heb het opgezocht, de Vogelwijk in Den Haag is bepaald geen griebuswijk. Het behoort tot de duurste wijken van Den Haag. De huizen daar kosten twintig keer zoveel als het huis dat jij in het leeglopende Hongarije voor een appel en een ei op de kop wist te tikken.
      Je haat kennelijk rijke mensen, maar dat is niet ongebruikelijk bij socialisten.

     3. rutte leugenaar

      Wederom een inhoudelijke bijdrage van de strönt vlëk van DDS, tenminste van uit het oogpunt van de decadente tröl zelf. De verbale diarree stroomt over het scherm

     4. Meriadoc Brandebok

      De Vogelwijk is inderdaad bepaald geen griebusbuurt. Ik ken het wel; het ligt praktisch op loopafstand van de zee. Wie daar woont heeft het goed getroffen. Geldt trouwens voor alle streken aan de Nederlandse kust.

 7. STOP FVD

  FVD moet nu toch al weleens weten dat “eisen” niet de juiste weg is. Daar hebben ze tot de dag van vandaag nog niets mee bereikt, ze eiste einde lockdown, eiste einde avondklok, eiste einde alle corona maatregelen, etc etc. Resultaat? : 0,0

  Wellicht een keer iets anders proberen, ten slotte is wat te “eisen” nog zo gek niet wat mij betreft, maar je kan daar ook anders proberen mee om te gaan. Misschien ook niet via Twitter, reagerend op een krantenartikel. Ach, wellicht doen ze het ook alleen voor de achterban/buhne. Je moet wat als je niets te vertellen hebt.

  1. ikweetwatikwil

   Anders denkenden hebben in de ogen van Stop niets te vertellen ,trouwens Max kan er ook wat van. Die maakt nog steeds niet duidelijk waarom de naam Max Aue. Die naam roept iets slechts op.

   1. STOP FVD

    Dat ze niets te vertellen hebben ligt aan henzelf dat is duidelijk!

    1. ikweetwatikwil

     Alleen maar in jouw en Maxs ogen en dat zegt niets.

     1. STOP FVD

      Meer de praktijk dan wat ik er van vind. Dat jouw dat niet aanstaat, daar kan ik dan weer niks aan doen.

    2. rutte leugenaar

     jij denkt dat omdat je de naam voert stop fvd dommerd

     1. STOP FVD

      Goh, en wat denk jij met jouw naam? LOLOLOL.

     2. rutte leugenaar

      Stop fvd is een wens domme jongen.

      Rutte leugenaar is een feit domme jongen.

      Zoek de verschillen volidioot

     3. STOP FVD

      Wat jij wil wappie

  2. usb3.0

   Het is geen eis maar gewoon een regel dat deze mensen terug moeten maar ze gaan niet en dan mag je eisen, migratiewappie stopje kan het niet verdragen dat er eisen worden gesteld

   1. STOP FVD

    Ik verwijs naar de kop van het “artikel” :

    “Forum voor Democratie eist:”

    Derhalve, heeft weinig te maken met wat ik wel of niet kan verdragen stickie!

    1. usb3.0

     En terecht FvD heel alle recht om te eisen..

     1. STOP FVD

      Gebaseerd op? Weet je wat, laat ze lekker eisen. Ben jij en coenzoon weer blij dat ze weer een sterk tweetje er uit hebben gegooid. Meer zal het niet worden.

     2. usb3.0

      Goed stopwappie, verder moet je gewoon je mond houden

 8. Harry Haller

  Syriers zijn binnengekomen en opgevangen als vluchtelingen uit oorlogsgebied. Daar mogen ze ons dankbaar voor zijn.

  Nu alles veilig is rest nog: oprotten, terug naar je eigen land. Plaats maken voor andere echte vluchtelingen en/of woningen vrij maken eigen jongeren en starters die nu kansloos zijn op de woningmarkt.

 9. Peter Loosduinen

  Ons land is vol !!!
  Steeds meer afschuwelijke windmolens en wegen met geluidsschermen.
  Vroeger was het nog eens leuk om een ritje te maken in mijn provincie Zuid-Holland om te genieten van de grazige weiden, kerken, koeien en bij het landschap passende windmolens.
  En dan nu : lelijke landschappen / minaretten van een vreemde niet bij ons horende godsdienst/ overvolle steden met te weinig huizen voor de eigen bevolking.
  Stop de immigratie en zorg dat afgewezen gelukzoekers en vluchtelingen terugkeren naar huis en haard in land van afkomst.

  1. Max Aue

   “zorg dat afgewezen gelukzoekers en vluchtelingen terugkeren naar huis en haard in land van afkomst.”

   Misschien kan dat met het Madagascar-plan van de Leider Thierry Baudet, Peter.

   🤪

   1. usb3.0

    maxje heeft het zieke gedachtegoed van hïtler overgenomen dat alle Poolse joden naar Madagaskar moeten worden gedeporteerd en dat projecteert geesteszieke maxje gewoon op Baudet

  2. Winfrida

   @Peter Loosduinen

   Kijk, als het veilig is kunnen vluchtelingen weer terug naar het land van herkomst. Ons landje is al jaren te vol, het gaat maar door en wordt uiteindelijk onbewoonbaar verklaard.

 10. J. Punt

  Op die andere site van bnn vara huilen ze dikke traantjes als er niet genoeg schorem uit afrika hier in de open armen van alle overheids instanties wandelen. Service en geloofwaardigheid naar de autochtone bevolking is minimaal, die durven niet te ageren, bang dat ze worden uitgemaakt voor een niet-deuger zoals ik.

 11. september

  Hallo Beukman je heb helemaal gelijk over Auel zegt,is allemaal onzin,je moet je er niks van aantrekken!

 12. M.Dikker

  Gisteren konden we in de kranten lezen dat niet alle Syriërs zo leuk, lief en aardig zijn, maar dat er ook een aantal in Nederland zijn die misdaden tegen de mensheid hebben gepleegd in eigen land. Eentje (en ik vermoed wel meer) is nu zoek… Zo zie je maar; niet alle vluchtelingen zijn automatisch zielig. Sommigen zijn in het thuisland dader i.p.v. slachtoffer en wij ontvangen ze met gezang, bed, bad en brood…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.