FVD opent aanval op OMT: ‘Sportschool dicht, maar we moeten geloven dat ze het beste voor hebben met de volksgezondheid!’

Forum voor Democratie vindt het niet kunnen dat “na bijna 5 maanden” de sportscholen nog steeds niet opengegooid worden. De beslissing om de versoepelingen verder uit te stellen doet de partij zich hardop afvragen of het OMT wel écht het beste voor heeft met de volksgezondheid.

“Wéér uitgestelde versoepelingen,” schrijft FVD op Twitter. “We mogen na bijna 5 maanden nog steeds niet naar de sportschool. Tegelijkertijd moeten we geloven dat het OMT het beste voorheeft met de volksgezondheid.”

FVD twijfelt daar dus ten zeerste aan.

“FVD wil dat Nederlanders nu eindelijk in alle vrijheid écht gezond kunnen leven,” gaat de partij verder.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. STOP FVD

  Opent? Ze hebben niets anders te doen dan openlijk constant de achterban te bewegen lekker te doen waar ze zelf zin in hebben. Lekker voor het idee van een SAMENleving, en nu weer lekker janken over iets wat niet kan. Wel gek dat de FVD een artikel van de NOS citeert, niet eens van de DDS!

  Het punt dat ze maken slaat overigens helemaal nergens op, alsof je alleen gezond kan leven met behulp van een sportschool. We kunnen toch lekker naar buiten, beetje hardlopen, wandelen, dat is gezond genoeg. Daar heb je gewichten tillen niet voor nodig. Er zullen wel veel sportschoolhouders sponsor zijn van de FVD of zelfs lid, tja dan doe je wat voor je achterban!

  1. usb3.0

   Voor diegene die sporten is het natuurlijk wél belangrijk, getuige jouw wappie reactie sport jij nooit

 2. usb3.0

  Nee dit heeft niets met onze gezondheid te maken, waar ze ons willen hebben is in een testmaatschappij € 7,50 per test zelf betalen als je naar een restaurant wil, en je persoonlijke privacy en medische geheime gegevens achterlaten natuurlijk..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.