Screenshot 2021 05 15 at 133123

Hamasvriend Ramsey Nasr haalt uit naar Rutte en liegt over Israël: "Etnische zuiveringen!"

Geen categoriemei 15 2021, 14:00
"Dichter" en acteur Ramsey Nasr is van Palestijnse afkomst. Prima. Maar wat niet prima is, is dat hij op Facebook liegt over Israël én ook meteen tekeer gaat tegen Mark Rutte omdat die een boodschap ter verdediging van Israël plaatste op sociale media. Want, zegt Nasr, de joodse natiestaat zou zich schuldig maken aan "etnische zuiveringen." Over de vele raketten die Hamas bewust op burgerdoelen afschiet heeft hij het dan weer niet.
"Hoi Mark! Even een berichtje om te zeggen dat je een schoft bent - als dit tenminste alles is wat je te zeggen hebt over de verwoesting en massaslachting die in Gaza plaatsvindt," schrijft Nasr op zijn Facebook-pagina. "Vrienden met Israël zijn is je goed recht. Etnische zuiveringen bagatelliseren is dat niet: dat heet medewerking. Groetjes, Ramsey."
Het is natuurlijk een ronduit walgelijke tekst. Israël maakt zich helemaal niet schuldig aan "etnische zuiveringen." Ja, er is heus wat af te dingen op het beleid van het land, maar haar van serieuze misdaden tegen de menselijkheid beschuldigen is niet alleen onbehoorlijk, maar ronduit leugenachtig.
https://twitter.com/MinPres/status/1393190477843795972
In zijn tweet, waardoor Nasr zo boos is geworden, schrijft Rutte dat hij bezorgd is over het "aanhoudende geweld in Israël en Gaza." Het is, gaat hij verder, "onacceptabel dat Hamas willekeurig raketten op de burgerbevolking afvuurt. Nederland steunt het recht van Israël op zelfverdediging, binnen de grenzen van het internationaal recht en proportionaliteit."
Volg mij op Twitter en word gratis en voor niets lid van mijn Telegram-kanaal.
"Binnen de grenzen van het internationaal recht en proportionaliteit" is natuurlijk duidelijk. Dat Nasr vervolgens toch over "etnische zuiveringen" begint is ronduit schandalig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten