Johan Derksen scheldt Maxim Hartman uit en weigert interview met hem

Presentator Maxim Hartman en analist Johan Derksen hebben afgelopen weekend een flinke confrontatie gehad. Een biografie over het leven van de besnorde voetbalcommentator komt deze week uit, en ter gelegenheid daarvan wilde Maxim Hartman hem interviewen.

Daar kwam echter niks van in, want de Veronica Inside-stamgast moet niets hebben van Hartman en zijn strapatsen. “Ik zie die man op tv en dat vind ik zó’n paardenl*l; daar wil ik niet door geïnterviewd worden,” aldus Derksen bij SBS. Als reden voert Derksen het “effectbejag” en “gekke” gedrag van de presentator op. “Helemaal niet leuk,” besloot de oud-hoofdredacteur.

Hartman is niet onder de indruk van de afwijzing van Derksen. Hij stelt vast dat hij geminacht wordt door de Grolloo-inwoner. Het laat hem koud, laat hij weten aan RTL Boulevard: “Ik vind het op zich wel mooi dat iemand van 72, zo’n oud baasje, nog het laatste restje testosteron uit zijn gerimpelde balletjes weet te wringen omdat hij eigenlijk gewoon bang was om door mij geïnterviewd te worden.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. nexit_nooit

  En weer heeft Johan Derksen helemaal gelijk.

 2. RobVerhoeven

  Met zijn reactie op de terechte stelling van Derksen bevestigd Hartman het gelijk van Derksen!
  Vraag is waarom een gelouterde sterreporter (hahaha) als Hartman zo graag een oude baas met gerimpelde balletjes wil interviewen? Zit ie zonder werk?
  En wáár ‘werkt’ ie eigenlijk?

 3. Emile Takma

  “Ik vind het op zich wel mooi dat iemand van 72, zo’n oud baasje, nog het laatste restje testosteron uit zijn gerimpelde balletjes weet te wringen omdat hij eigenlijk gewoon bang was om door mij geïnterviewd te worden.”

  Leuk.

  1. CZ

   Tot zover Max Simon Van Velenamen.

   1. Emile Takma

    Gelukkig heeft de top-debater CZ zich weer gemeld. Dat wordt weer een inhoudelijke discussie op niveau!

    😂

    1. CZ

     Aldus Max Quispel Van Velenamen.

    2. september

     Ga maar dan zeggen tot zover CZ

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.