DerksenWildersRutte

Johan Derksen scheldt Maxim Hartman uit en weigert interview met hem

Geen categoriemei 31 2021, 8:32
Presentator Maxim Hartman en analist Johan Derksen hebben afgelopen weekend een flinke confrontatie gehad. Een biografie over het leven van de besnorde voetbalcommentator komt deze week uit, en ter gelegenheid daarvan wilde Maxim Hartman hem interviewen.
Daar kwam echter niks van in, want de Veronica Inside-stamgast moet niets hebben van Hartman en zijn strapatsen. "Ik zie die man op tv en dat vind ik zó’n paardenl*l; daar wil ik niet door geïnterviewd worden," aldus Derksen bij SBS. Als reden voert Derksen het "effectbejag" en "gekke" gedrag van de presentator op. "Helemaal niet leuk," besloot de oud-hoofdredacteur.
Hartman is niet onder de indruk van de afwijzing van Derksen. Hij stelt vast dat hij geminacht wordt door de Grolloo-inwoner. Het laat hem koud, laat hij weten aan RTL Boulevard: "Ik vind het op zich wel mooi dat iemand van 72, zo’n oud baasje, nog het laatste restje testosteron uit zijn gerimpelde balletjes weet te wringen omdat hij eigenlijk gewoon bang was om door mij geïnterviewd te worden."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten