Martin Bosma (PVV) woedend op PvdA: ‘Partij maakt officieel deel uit van manifestatie vol jodenhaat’

PVV-Kamerlid Martin Bosma is niet te spreken over de PvdA. Nota bene een bestuurslid van de Haagse PvdA sprak gisteren op een pro-Palestina manifestatie. Wat voor het PVV-Kamerlid onacceptabel is. De huidige PvdA is niet meer te vergelijken met Dreesiaanse PvdA van weleer. Bosma wil hier zeker vragen over gaan stellen bij het eerstvolgende Kamerdebat over discriminatie. 

Bechir Louhichi, bestuurslid van de PvdA Den Haag, was gisteren een van de sprekers bij een pro-Palestijnse demonstratie. Louhichi sprak over het volgende: “De strekking van mijn verhaal is een blijft dat je geen recht kan dragen als je niet tegen onrecht opkomt en je zult nooit vrede realiseren als je niet tegen oorlog bent.”

PvdA’er Louhichi is dus van mening dat de terroristen van Hamas opkomen tegen ‘onrecht’. Wat zijn pleidooi nog ongeloofwaardiger maakt; Hamas escaleert de hele situatie door keer op keer bewust raketten op steden af te vuren in de hoop dat de Iron Dome niet alles kan onderscheppen. Dat het leger van Israël vervolgens Hamas-doelwitten terug aanvalt is niet heel verwonderlijk. Misschien moet Louhichi de lieden van Hamas gaan uitleggen dat oorlog niet het antwoord is.

Voor Bosma was de manifestatie niets meer dan een door Jodenhaat gedreven demonstratie. En het Kamerlid is dan ook niet te spreken over het feit dat uitgerekend een bestuurslid van de PvdA op zo’n manifestatie loopt te prediken over “vrede”.

De sociaaldemocraten kunnen hun borst gaan natmaken voor een pittig betoog van Bosma in de Tweede Kamer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

86 reacties

 1. rutte leugenaar

  Geheel correct , daarom is de PVDA ook gemillimeterd.

  Na het optreden van hun sterspeler adje melkert hebben ze nooit meer een rol gespeeld van belang omdat iedereen zijn interesse in de regentenclub heeft verloren.

  nivelleren is een feest volgens deze club , enkel voor de ambtenarren

  1. hans-e-pans

   Als er een van de PVV of een van de FVD iets inbrengt, of ergens op reageert of op een andere wijze aandacht vraagt, dan zijn deze altijd woedend of woest. Maar als je dan de beelden daarvan ziet dan is er niets van opwinding of woedends of woest te zien.

   Dus dat woedend of woest valt allemaal wel mee, of zelfs tegen.

 2. Sando

  Jaren!! Lid geweest schaam mij er nog voor nee nooit meer PvdA.

 3. Edjan

  De islam wil vrede, vecht voor vrede. Tegen de oorlogszuchtige, onrechtvaardige joden. Het beste zou zijn, als de joden hun ongelijk inzien en zich overgeven.
  Peace, man.
  Waar de joden dan heen moeten? Ach, naar dezelfde plek waar al die “ongelovigen” in Turkije, Libanon, Egypte etc. etc. naar toe zijn gegaan. Weetikveel waar dat is.

  Maar dan, als Israël weg is, dan is het VREDE op aarde. Je zult het zien. Echt niet dat de vredige islam dan met de christenen verder gaat, echt niet, hoor.
  sarcasme uit.

  1. CZ

   “De islam wil vrede …”

   Whahaha 🙂

 4. RvdBe

  Bruin links haat joden, niks nieuws onder de zon.

 5. Edjan

  Links zegt: “er is maar éen soort van antisemitisme, en dat is als je tegen Soros bent”.

  1. Emile Takma

   De hysterische kritiek op Soros is inderdaad mede antisemitisch geïnspireerd.

   1. Edjan

    Ja, kritiek op Soros is antisemitisch en hysterisch. En daarom deugt die kritiek niet. De logica van Emile. 🤣

    1. Janna47

     @Edjan
     De tactiek werkt, fantastisch….ze komen uit hun holen voor Soros.

 6. LifeBuddy

  ”en je zult nooit vrede realiseren, als je niet tegen oorlog bent.” Waarom gaat hamas dan raketten afschieten naar israel?. Deze sLinkse kronkel HITST het Volk op.

 7. Emile Takma

  Martin Bosma toont zich helemaal niet woedend maar beoordeelt het conflict in lijn met die van zijn partijleider en, gelukkig, dus anders dan de PvdA en andere fatsoenlijke partijen.

  Deze stemmingmakerij helpt niet echt.

  1. rutte leugenaar

   welke stemmingmakerij strónt vlé®k ? Jouw dagelijkse gewauwel behelst meer stemming kweken dan ooit iemand zal lukken

  2. Harry Haller

   De PvdA is geen fatsoenlijke partij, verre van dat.

   De PvdA is een smerige club Palestijnen-lovers die godzijdank door volslagen incompetentie, gebrek aan visie en constant wedden op het verkeerde paard, is gedecimeerd en gemarginaliseerd.

   Geen wonder dat Emile Takkezooi de partij op handen draagt en er op stemt.

  3. usb3.0

   emietje is een antisemiet die graag de aandacht verlegt…

 8. Mar

  Tijd voor een goed gesprek met rabbijn Lody van de Kamp, beide heren en anderen ?

  Ik ben huiverig voor mensen die een overdreven aandacht voor antisemitisme hebben, of een overdreven liefde voor Is­raël – soms is dat gewoon een manier van verzet tegen de moslimgemeenschap in Nederland. Dat heb ik ook met de term ‘joods-christelijke samenleving’. Waar komt die term vandaan? Voor de oorlog hadden Joden nog steeds niet overal gelijke rechten in Nederland, en vervolgens is onze gemeenschap gedecimeerd. Nee, als ik die term hoor, dan voel ik mij als Jood gebruikt om moslims uit te sluiten, en anderen te weren.”

  1. rutte leugenaar

   nog een jood erbij op het forum , wordt erg druk met mensen die proberen te overtuigen met hun geloof.

   Als ik de marokkaan hier te keer hoor gaan tegen een joodse passant ben ik huiverig voor jou ideeën en mening. We hebben al eens eerder de oproep gehad ” gaat u maar rustig slapen , wij waken “

   1. EvertB

    Maar wist jij dan niet dat een rabbijn een jood is?

  2. Edjan

   Er zijn een hoop joden dusdanig links dat ze eerder links zijn dan jood. En links is vóor de Palestijnen. En vóor de moslims. En dus tégen de joden. Dus linkse joden zijn tegen de joden.
   En populisten die overdreven(!) vóor Israël zijn? Dat zijn in feite moslimhaters.
   En zo klopt het linkse wereldbeeld weer als een bus.
   En in het linkse wereldbeeld is de islam de godsdienst van de vrede.

   1. Emile Takma

    “En links is vóor de Palestijnen. En vóor de moslims. En dus tégen de joden. Dus linkse joden zijn tegen de joden.”

    De deductieve salto mortale van Edjan.

    😂

    1. rutte leugenaar

     je begrijpt de bewering niet strónt vlé®k ? best wel triest

     Als je de bewering niet begrijpt had je ook in 40-45 zo een meelopertje uit de nsb geweest. Maar goed dat wist iedereen hier al.

    2. september

     Ze zijn alleen maar tegen de Staat Israel.En joden tegen joden daar in heb je gelijk,wat je over Edjan zegt.

    3. Edjan

     Emile, als je niks te zeggen hebt, hou dan je mond.

     1. rutte leugenaar

      kan je rekenen ? ………………………………..

   2. Beukman

    Er zijn een hoop joden dusdanig links dat ze eerder links zijn dan jood.

    Aldus Edjan.

    Hoe verzin je het! Dit is de logica die sommige moslims hanteren om crimineel gedrag van islamitische terroristen te beredeneren: “Dat zijn geen moslims hoor, want di mogen dat helemaal niet doen.”

    Ben je zelf toevallig een moslim, Edjan?

    1. rutte leugenaar

     bukhol heeft weer problemen met de realiteit , lijkt wel een alias van de stopidioot. Die heeft ook altijd moeite met realiteit

    2. Edjan

     Beukman, je kletst als een kip zonder kop.

     1. Beukman

      Mijn punt was, Edjan, dat jij het bent die als een kip zonder kop kletst met je bewering dat een hoop joden linkser zijn dan joods.
      Dat is hetzelfde als beweren dat ijsberen groter zijn dan wit.

     2. september

      Beukman zegt het dat verkeerd over jou dat een hoop joden linkser zijn dan joods.Je zei dat linkse joden tegen andere zijn.Beukman citeert je verkeerd.En over die ijsberen wat een grapjas

     3. Edjan

      Beukman, zoek je kop en zet hem erop. Ijbeer.

     4. Harry Haller

      Edjan: de tijd dat Beukman nog meetelde als debater lig ver achter ons. De laatste maanden ontpopt hij zich steeds openlijker tot de linkse agitator die hij al vele jaren is.

      Natuurlijk heb jij volkomen gelijk met je opmerking “Er zijn een hoop joden dusdanig links dat ze eerder links zijn dan jood.”

      Een grondkenmerk van de linkse gelovigen is immers dat het moreel correcte denken (de linkse dogma’s) boven alles gaat en individualiteit, geloof en persoonlijkheid ondergeschikt zijn aan het grote doel, op straffe van uitsluiting uit de roedel. En daar zijn alle linkse meelopertjes als de dood voor.

     5. Beukman

      Nogmaals, jood zijn is een kenmerk dat geheel losstaat van de politieke kleur, daar kunnen jullie niet omheen, hoe je jood(s) ook definieert.

      Edjans opmerking slaat dus nergens op. Ze is slechts bedoeld om het deel van de joden waar hij moeite mee heeft te plaatsen buiten zijn eigen definitie van jood(s).
      Helaas, Edjan, er bestaan retelinkse joden die zich knetterjoods voelen. Ga jij hen nu vertellen dat ze eerder links zijn dan joods?

    3. Rieks

     Maar als rechts zijn meer oplevert is hij rechts.

 9. 2O3O

  Joden zijn populair op dit forum. Gaza De Gazastrook is behalve drukbevolkt ook nog eens extra kwetsbaar. De Hamas-beweging is er aan de macht, en die verkeert continu op voet van oorlog met Israël. Dat land houdt daarom de Gazastrook al bijna dertien jaar afgesloten van de buitenwereld, met als gevolg dat de economie er volledig in duigen ligt, en de gezondheidszorg van een heel laag niveau is. Elektriciteit is er maar een paar uur per dag.

  Onleefbaar

  Midden-Oostencorrespondent Olaf Koens zegt: “Gaza is zonder twijfel de meest depressieve plek waar ik ooit ben geweest. Inwoners per km2 ongeveer 4000. Trefkans ?

  1. rutte leugenaar

   Als we populariteit even laten varen zou ik zeggen ” palestijnen ga aan het werk en zorg dat je elektriciteit voorziening op orde komt in plaats van met raketjes spelen “

   1. Mireille

    Israel gaat over de electriciteits voorziening in Gaza, ook nog zo’n puntje. Maar dat zult u toch wel weten, niet dan? Brandstof voor aggregaten wordt als het gegund is door Israel verzorgd, @boy !

    1. rutte leugenaar

     hoe stom moet je zijn om je energieleverancier naar het leven te staan als je geen enkel perspectief hebt ! men geeft in alle draadjes aan hoe stom die islamitische terroristen zijn.

  2. Stanly2000

   2030
   “Dat land houdt daarom de Gazastrook al bijna dertien jaar afgesloten van de buitenwereld, met als gevolg dat de economie er volledig in duigen ligt,”
   Wel genoeg geld schijnbaar om raketjes te kopen, tunnels te graven en de leiders in luxe te laten leven. Trouwens ook hun neven van Egypte houdt de Gaza zoveel mogelijk afgesloten.

  3. Harry Haller

   De Gazastrook had een tweede Singapore kunnen zijn als ze alle internationale hulp hadden gebruikt voor het opzetten van grote havens, uitgebreide opslag- en overslagfaciliteiten, een goede infrastructuur alsmede het aanknopen van warme betrekkingen Israel. Als ‘Rotterdamse haven’ voor het Midden-Oosten en doorvoerland voor het hele achterland, was de Gazastrook welvarend en rijk geworden.

   Ze kiezen echter voor het investeren in wapentuig, een voortgaande oorlog (die ze altijd zullen verliezen), voor onderdrukking en terreur door de door hen gekozen leiders en het in armoede ondergedompeld houden van de bevolking. Dit alles aangevuld met een ongebreidelde bevolkingsaanwaspolitiek. Bij elkaar het recept voor een uitzichtloos bestaan voor alle betrokkenen.

  4. CZ

   Code 2O3O bedient zich van propaganda, Adolf zou er zijn puntje aan kunnen zuigen.

  5. RobVerhoeven

   Des te dommer is het om raketten te gaan afvuren op de buurman die duidelijk verder is op dit gebied, en dat alleen maar omdat je ze gekregen hebt van een andere Jodenhatende natie?
   Er gaan Palestijnse lanceringen dusdanig mis lees ik, dat de raketten op eigen grondgebied terecht komen en dat de eigen burgers daar het slachtoffer van zijn.
   De dag dat de gemiddelde moslim/Arabier beseft dat ie te stom is voor dit soort ingewikkelde dingen brengt ons dichter bij de oplossing van dit probleem!

 10. Michael M

  Weet u wat ik een schande vindt? Om alléén maar slecht over Israël te praten terwijl iedereen weet dat er als eerste 1600 vijandelijke terroristische Hamas rakketten zijn afgevuurd op Israël terwijl Israël nog niet 1 kogel afvuurde. Het ging alleen over uitzetting in het land. Kun je nagaan hoe agressief de agressor is met direct 1600 vijandelijke rakketten af te vuren. Mensen kunnen dat inbeelden hoe dat is. Stel je eens voor dat je buurland België of Duitsland 1600 raketten op Nederland afvuurde. Zeggen we dan: dankjewel? Nee, dan laat je ook je tijgertanden en tijger klauwen zien. Nostradamus

  1. Niet L niet R

   Perfect verwoord, maar voor vele op deze site is. dat tegen dovemansoren!

   1. Oepsie

    Die ‘velen’ alhier, zijn niet meer dan lieden, die in hun gehele leven nog nooit iets hebben bijgedragen aan wie of wat dan ook. Ik zeg, “follow the money”, want dan ben je snel klaar met dit soort antisemieten, want ‘money’, is voor hun geen optie. Want de meesten houden hun handje op en wachten elke maand op die vastgestelde aalmoes.

 11. AS210854

  Die van DENK kon er anders ook wat van op een demonstratie tegen Israël.

 12. Ritter

  Uittreksel uit het Hamas-handvest om te delen met uw gekozen functionarissen

  Er was een tijd dat alle gekozen functionarissen een aangewezen terroristische organisatie erkenden en het geen kracht voor ‘verzet’ noemden.

  Er was een tijd dat de media alle aangewezen terroristische groeperingen ‘terroristische groeperingen’ noemden en niet selectief de Palestijnse ‘islamitische’ en ‘militante’ groeperingen .

  De volgende zijn feitelijke citaten uit het fundamentele handvest van Hamas uit 1988. 58 procent van de Palestijnen stemden voor Hamas in het parlement op basis van dit handvest:
  ===============

  “Israël zal bestaan ​​en zal blijven bestaan ​​totdat de islam het zal vernietigen.” (Opening)
  “Onze strijd tegen de Joden is erg groot en erg serieus.” (Preambule)
  “ Hef de vlag van de Jihad op in het aangezicht van de onderdrukkers, zodat ze het land en de mensen zouden verlossen van hun onreinheid, gemeenheid en kwaad.” (artikel 3)
  “Hef de banier van Allah over elke centimeter van Palestina” (artikel 6)
  “Moslims vechten tegen de Joden (doden de Joden) … er staat een Jood achter mij, kom en dood hem ” (Artikel 7)
  “Niets in nationalisme is belangrijker of dieper dan in het geval waarin een vijand moslimland zou moeten betreden” (artikel 12)
  “Er is geen oplossing voor de Palestijnse kwestie behalve via de Jihad. Initiatieven, voorstellen en internationale conferenties zijn allemaal tijdverspilling” (artikel 13)
  ===================

  ht*ps://brabosh.com/2021/05/16/uittreksel-uit-het-hamas-handvest-om-te-delen-met-uw-gekozen-functionarissen/

  1. Emile Takma

   Brabosh.

   😂

   1. CZ

    Quispel Code Van Velenamen

  2. rutte leugenaar

   de strónt vlé®k heeft toch al gezegd dat verwijzingen naar deze site – ongeacht de teksten die op veel plaatsen staan 🙂 – niet serieus genomen kunnen worden

   😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

 13. Ritter

  In de marge van 2.500 raketten wordt Rutte ‘een schoft’ genoemd

  ht*ps://www.ewmagazine.nl/opinie/opinie/2021/05/in-de-marge-van-2-500-raketten-wordt-rutte-een-schoft-genoemd-823983/

 14. Niet L niet R

  De Partij v.d.Arbeid laat weer duidelijk zien, dat zij achter de agressie van Hamas staan die wederom begonnen is!
  Kijk hier in Nederland naar de personen die agressief demonstreren, dat zou de PvdA tot nadenken moet brengen!
  Onder Drees zou dit niet gebeurt zijn, in alle opzichten is deze partij de weg kwijt!

  1. Rien E

   Drees heeft destijds niet voor niets zijn partijlidmaatschap opgezegd. En ik vermoed zo dat dhr Vredeling (ooit minister van defensie) dat ook gedaan zou hebben. Toen hadden pvda-ers nog principes.

 15. 56RdK

  Wellicht moet Bosma dan maar ook de beïnvloeding vanuit de koran-, weekendscholen en aan de islam gerelateerde instituten zoals de moskeeën aan de orde stellen. Want daar wordt het gif verspreidt dat voor polarisatie in deze samenleving zorgdraagt (en niet alleen dat) met alle gevolgen van dien. Toen en nu!

 16. Stopperspil

  Bosma kan bij een volgend kamerdebat over discriminatie desgewenst ook de vloer aanvegen met Simons van Bij1. Zij beschuldigt Israël van etnische zuiveringen. Leon de Winter legde zondagochtend op tv nog eens uit dat toen werd afgesproken dat de Joodse inwoners daar weg moesten (en dat deden ze met achterlaten van huizen en bedrijven) er rond de 200 duizend Palestijnen woonden. Nu zijn het er 2 miljoen. Hoezo dus etnische zuiveringen.

 17. M. Brandenburg

  De PvdA is terug bij haar linkse roots, niets bijzonders, het jasje mag over de jaren sionds de jaren 40 dan elke keer zijn gewisseld de linkse kern is nog steeds intact en klopt nog steeds zoals het deed bij de NSBérs van welleer en we weten wat hun gedachtegoed toeleidde.

  1. Emile Takma

   De PvdA keert inderdaad terug naar het sociaal-democratische gedachtegoed maar moet constateren dat dezelfde beweging wordt gemaakt door alle fatsoenlijke partijen. Ze heeft dus gelijk maar krijgt het vooralsnog electoraal niet.

   1. rutte leugenaar

    sociaal democratie is dood strónt vlé®k

    burgers kunnen het niet meer betalen

 18. Hamer Sikkel

  Martin Bosma identificeert zich met de zionistische apartheidsstaat Israël en realiseert zich niet, dat de strijd tussen kernmacht en bezetter Goliath en het verzet plegend onderdrukt volk Palestina cq David een
  ongelijke en oneerlijke strijd is en derhalve door de Intetmationale gemeenschap zal worden veroordeeld.
  ⁉️

  1. Harry Haller

   Hamas maakt er een gewoonte van om vanaf de daken van scholen, ziekenhuizen en woningen raketten op Israël af te schieten, heel goed wetende dat ze daarmee een doelwit worden voor vergeldingsaanvallen. Het gebruiken van burgers als menselijk schild, in dit geval nota bene de eigen burgers, is een officiële oorlogsmisdaad.

   Het conflict is onoplosbaar, veroorzaakt door onverenigbare religies. En de Palestijnse economie draait maar om één ding: slachtofferschap en zieligheid. Sukkels als Antifa HamerSikkel trapt daar natuurlijk met open ogen (ziende blind) in.

   1. Emile Takma

    Het conflict heeft niets met religie te maken, goede vriend, dat is een frame van islamofoben.
    Het conflict heeft een feitelijke basis en die is dat een koloniale roofstaat met miljardensteun vanuit het westen de vrijheid kreeg om het land te roven van het Palestijnse volk en dat volk vervolgens economisch te verlammen, te onderdrukken en te discrimineren. Het legitieme verzet van dit onderdrukte volk wordt door de militaire grootmacht Israël, in strijd met het volken- en oorlogsrecht bloedig de kop ingedrukt. Het Westen kijkt passief toe. Een afschuwelijke schande.

    1. Stopperspil

     Israël is dankzij werklust en intellect ontstaan. Van een armoedige woestenij is een vruchtbaar en welvarend land gemaakt. De Arabieren die daar wonen profiteren daarvan mee. Dat Israël ook een militaire grootmacht is geworden komt domweg omdat van begin af aan de omringende landen de Joden het succes niet gunden en keer op keer oorlogen begonnen. En als het conflict niets met geloof te maken heeft, waarom gaan dan in de hele wereld alleen moslim-jongelui plus dan de gebruikelijke linkse meelopers de straat op?

     1. Emile Takma

      Dat Joden mensen zijn die werklust en intelligentie bezitten betwist ik niet, maar dat kun je met net zoveel recht zeggen van de nazi’s die op een intelligente manier effectief en efficiënt 6 miljoen Joden vermoordden.
      Dit argument slaat dus helemaal nergens op.

      Dat ze een militaire grootmacht werden heeft overigens ook weinig met werklust en intelligentie te maken, dat is het gevolg van de miljardensteun van het Westen aan deze Westerse kolonie in het Midden Oosten en het feit dat we zelfs zo gestoord waren om deze staat de atoombom te schenken.

     2. Harry Haller

      Emile Takma is tot in het diepst van zijn DNA een antisemiet. Een Jodenhater en islamlover die het liefst vandaag nog ziet dat die smerige apen en varkens van Joden (dixit Hamas) door de heroische martelaren en heldhaftige Palestijnen worden uitgemoord.

     3. Edjan

      Harry Haller
      +++++

    2. rutte leugenaar

     waren het de islamfoben die de eerste raket afvuurde of was het islamitisch terroristisch tuig wat midden in de nacht begon met het beschieten van burger doelen op grondgebied van israel ?

     Het conflict was jaren rustig maar het nieuwe kopstuk van hamas wil zichzelf even introduceren. Afschieten , opruimen die terroristen

   2. Hamer Sikkel

    Het is voor sommigen hier kennelijk normaal als een driejarig lichamelijk beperkt jongetje door twintig stoere gozers in elkaar wordt geslagen.
    Er vallen slachtoffers voornamelijk in drukbevolkt Gaza, waar het prijsschieten is voor dat heldhaftige IDF.
    Met steun van ultra-religieuze en fundamentalistische zionisten, die de regering-Netanyahu overeind houden.
    De publieke opinie in de gehele wereld keert zich wederom tegen
    dat reactionaire apartheidsland.⁉️

    1. Emile Takma

     We kunnen er inderdaad niet meer omheen: Israël is een apartheidsstaat en de situatie is in toenemende mate vergelijkbaar met de situatie indertijd in Zuid-Afrika, een kolonialistische minderheid die de autochtone bevolking discrimineert en onderdrukt.
     Ik zie nu bij de VN een toenemend besef dat deze situatie niet kan voortduren.

     1. Harry Haller

      Schlemiel Takkezooi toont een deerniswekkend tekort aan realiteitsbesef.

     2. rutte leugenaar

      weer het omdraaien van de feiten strónt vlé®k

      Niet Israël is de agressor maar de islamitische terrorist !
      Wordt tijd dat Israël terugslaat op het niveau van de terroristen. Het kan inderdaad niet voort duren dat midden in de nacht projectielen worden afgeschoten op burger doelen in Israël. Hoog tijd om de kakkerlakken bestrijding op te voeren.

     3. Emile Takma

      … argumenteerde mijn goede vriend.

      ☹️

     4. rutte leugenaar

      tja recht is recht en krom is krom

      hamas is een terroristische groepering !
      met terroristen wordt niet onderhandeld strónt vlé®k

    2. Emile Takma

     “ Het is voor sommigen hier kennelijk normaal als een driejarig lichamelijk beperkt jongetje door twintig stoere gozers in elkaar wordt geslagen.”

     Dat dat vinden sommigen hier niet alleen normaal, ze zijn ook nog verontwaardigd over het brutale gedrag van de peuter.

  2. EvertB

   De Iron Dome heeft miljarden gekost en vrijwel volledig door de VS gefinancierd.

   De apartheidsstaat Israël krijgt jaarlijks voor 3,5 miljard dollar militaire bijstand van de Verenigde Staten. Ook onder Joseph Biden gaat die steun gewoon door aan de sadistische, corrupte en vredehatende zionist Netanyahu. VS en Israël zijn, op top level, close. Europa en Israël zijn bepaald geen vrienden zoals Netanyahu persoonlijk ooit aan onze voormalige Minister van Buza, Uri Rosenthal, toevertrouwde. Havik Netanyahu duldt geen kritiek en is een ergerlijke sta-in-de-weg naar vrede.

   De Egyptenaren ontvangen jaarlijks zo’n 7 miljard dollar. Dat wordt met name in Amerikaans graan uitbetaald. Om de Egyptische volksmassa’s kalm te houden.

   Al met al kost dat project in het Midden-Oosten tientallen en tientallen miljarden euro’s en dollars. And still counting…

   1. rutte leugenaar

    quote Ook onder Joseph Biden gaat die steun gewoon door aan de sadistische, corrupte en vrede hatende zionist Netanyahu. end

    probeert evert nu een beeld te scheppen dat Netanyahu begonnen is met de beschietingen ?

    Egypte heeft de grenzen met de jordaanoever al decennia potdicht . Ze willen geen enkele kakkerlak erdoor hebben.

    De sta-in-de-weg is de nieuwe hamas leider die zich probeert te profileren.

    Waarom proberen minkukels toch altijd de feiten te ontkrachten

    1. EvertB

     Hoewel men in die regio niet onbekend is met landjepik, eonische leugenaar, grenst Egypte niet aan de Jordaanoever.

     Heb jij 19 mei trouwens al op je muur gekrijt?

     1. rutte leugenaar

      toch zijn de grenzen pot dicht domme jongen , al jaren lang !

     2. Harry Haller

      Hoewel Egypte niet aan de Jordaanoever grenst, heeft het de grenzen met Gaza (wat RL bedoelt) al vele jaren gesloten om dat zij met dat primitieve, bloedfanatieke Hamas-gespuis niets te maken willen hebben, ouwe ZwetserB.

     3. Emile Takma

      Dat bedoelt RL niet, goede vriend, hij snapt er niets van.

      Maar ik begrijp dat jij je geestverwant uit de wind moet houden.

     4. rutte leugenaar

      dat jij te dom bent om de regio en zijn grenzen voor ogen te hebben wil dat nog niet zeggen dat dat voor iedereen geldt decadente strónt vlé®k

   2. Emile Takma

    Sterk betoog, Evert.

    1. rutte leugenaar

     hoe krijg jezelf een compliment ? nou zo , meneer velenamen

    2. Harry Haller

     Ja, en ook helemaal niet eenzijdig geframed, deze bij elkaar gejatte tekst van AntisemietB.

     1. EvertB

      Jij demonstreert een schrijnend gebrek aan (historische) kennis van het judaïsme, semitisme en zionisme, Harry.

      Ik ben verre van antisemiet en heb hekel aan zionisme.

      Als jij wilt weten hoe ik tegen het conflict Israël en Gazastrook aankijk, neem dan een kijkje op h//ps://www.nkusa.org/index.cfm.

      Kijk en luister goed naar het ‘Interview with Rabbi Dovid Feldman at the Nakba Day rally in Paterson, New Jersey, Today, May 16.’

     2. EvertB

      Ook op bovengenoemde website is onderstaande uit 2009 te lezen. En nog steeds actueel. 👇

      Orthodoxe rabbijnen die de Thora-Ware Joden vertegenwoordigen en de rabbijnse autoriteiten zullen hun verontwaardiging tonen over de zionistische staat “Israël” en zijn wreedheden tegen de inwoners van Gaza. Wat heeft ertoe geleid dat een volk tot een dergelijk niveau van verdorvenheid is vervallen? Kom en luister naar onze boodschap! Zionisme en de staat “Israël” is uitdrukkelijk verboden volgens de Torah. Het is ons verboden om enige poging te doen om de door God verordende ballingschap te verlaten; Het is ons verboden om welk volk dan ook te onderdrukken en we moeten loyale burgers zijn in elk land waarin we wonen, we moeten God navolgen – we moeten vriendelijk en medelevend zijn.

      Jodendom is een religie van duizenden jaren. Het zionisme is een relatief nieuwe beweging van iets meer dan honderd jaar, opgericht door niet-religieuze joden die ernaar streefden de religie om te zetten in nationalisme en voortdurend in opstand kwamen tegen de geboden van de Almachtige. Dit heeft zijn hoogtepunt bereikt in de vreselijke wreedheden die vandaag tegen de bevolking van Gaza worden begaan.

      Joden die trouw zijn aan de Almachtige en Zijn Torah schreeuwen het uit. Hoor onze stemmen bij het protest dat op zondag 4 januari 2009 om 16.00 uur zal plaatsvinden in het park tegenover de Verenigde Naties in New York City, NY.

  3. rutte leugenaar

   waarom begint het kopstuk van hamas dan de nachtelijke beschieting met de buurman ?

 19. Duckday

  De PVDA is ook een zeer gevaarlijke partij die in staat zijn vreemde dingen te doen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.