Radicale haatislamist gaat helemaal los op video: “Moslimlegers, roep Jihad tegen Israël uit!”

Is dit Gaza of Londen? Het is ongelooflijk, maar een Engelse video is viraal gegaan van radicale islamisten die op hoge toon actie eisen van “islamitische legers” tegen Israël. En wel meteen. “Schamen jullie je niet?!” vraagt de leider van de bende aan islamitische soldaten en zelfs hele legers. “Roep Jihad tegen Israël uit. Wij zullen jullie steunen!”

De leider van de groep islamisten stond onlangs, zomaar in het Verenigd Koninkrijk, te zwaaien met onder meer Palestijnse vlaggen. Want ze vinden het “geweld” van Israël tegen de Palestijnen vreselijk. Niet omdat ze geweld afkeuren, welnee. Maar omdat het joden zijn die iets doen tegen wat zij moslims vinden. Daar zit het pijnpunt.

“Wij staan hier omdat we moslims zijn,” aldus de haatbaard. “Die broeders in Palestina [er bestaat niet zoiets als Palestina. Er zijn Palestijnse gebieden maar dat is het dan wel, red.] zijn onze broeders. Dat is ons bloed.” Vervolgens legde hij uit dat onze “religie één is,” en het hart en de ziel en wat dies meer zij. Oh ja. De radicale moslims in Groot-Brittannië en de radicale moslims van Hamas in Gaza vormen één en dezelfde gemeenschap. Aldus meneer de extremist.

“De oplossing [voor het conflict, red.] is heel simpel: Jihad in de naam van Allah! We hebben legers, we hebben tanks, we hebben soldaten. Waar wachten ze op?!”

Vervolgens richt de gek zich direct tot de officieren van de “islamitische legers.” “Waar wachten jullie op?! Jihad is jullie verantwoordelijkheid! Veeg de zionistische entiteit van de aardbodem. Hoe dúrven ze Palestina te bezetten?! Hoe dúrven ze…” Op dat moment wordt het totaal onverstaanbaar omdat zijn mede-extremisten keihard “takbir!” (er is maar één God) en “Allahu akhbar” (God is de grootste) beginnen te roepen.

“Hoe durven ze?!” En dan: “Hebben jullie dan geen greintje eer in je?! Wij de moslims in het Westen steunen jullie! We bidden voor jullie. Maak Jihad in de naam van Allah! Vernietig de zionisten! Jullie hebben de legers en tanks. Ga los! Verwijder ze! En wij zullen “dua voor jullie maken.” Dat laatste betekent gewoon dat ze voor ze zullen bidden.

Met andere woorden, deze quasi-heldhaftige extremist eist dat “islamitische legers” Israël aanvallen en dan gaan hij en zijn vrienden … niet meevechten… maar wat gebeden voor ze zeggen. Je zou erom lachen als het niet zo… Nee, wacht, je zou er gewoon om lachen.

Vervolgens begint meneer erop los te dreigen. “Heel spoedig zullen jullie de reactie van deze gemeenschap zien! Heel spoedig, als we deze dictators verwijderen, deze tirannen.” Er zal één of andere militaire leider komen, met een enorm krachtig leger, “en dan zul jij, zionistische entiteit, niet meer bestaan!”

“We zijn voor niemand bang, behalve voor Allah!” gaat de overduidelijke wannabe terrorist verder. “We zijn niet bang voor de Verenigde Naties!” Nee, wie wel? “We zijn niet bang voor de Britse overheid!” Da’s nogal wiedes; diezelfde overheid heeft deze extremisten in staat gesteld naar het Westen te komen, in plaats van te blijven ergens in een hellhole in het Midden-Oosten waar ze thuishoren. “We maken ons nergens druk om! We zijn alleen bang voor Allah. Jihad!”

En voor alle duidelijkheid: dit tuig loopt dus vrij rond op Europese straten, en kan ongestoord dit soort haatteksten uitbraken. Fijn idee, hè?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Edjan

  En links staat erbij te klappen en te juichen.
  De wereld is van iedereen, zingen de nuttige idi0ten.

  1. Eppo123

   Eens dat zingen die links kneuzen, die overigens wel bepalen hoe het er in dit land aan toe gaat.

   1. Edjan

    Helaas…

 2. marcel_2011

  Dit is een regelrechte oproep tot oorlog. Had ik dit over moslims geroepen dan had ik waarschijnlijk de politie al aan de deur gehad. En… bang voor allah?? Nou ik niet hoor.
  allah is de verpersoonlijking van het kwaad. En dat moeten we bestrijden.

 3. leukeditter

  mooi zet al die moslimlegers bij elkaar dan is 1 bommetje genoeg

 4. HD

  Deze kneus heeft toch een gsm, opsporen dan en opruimen, hoeft niets van teruggevonden te worden.

  1. Eppo123

   Precies daar heeft Israel wel de techniek en durf voor in huis.

   1. ikweetwatikwil

    Och Israël herkend (net als ik) de gekken en dwazen wel zonder technische snufjes.

 5. Appelstroop

  Selectieve verontwaardigheid van deze haatwollah. Genoeg plaatsen waar moslims het zwaar hebben of zelfs worden uitgeroeit (ni hao), maar wee oh wee als Israel durft te reageren op 4K raketten die op burgers worden afgeschoten, dan is de moskee te klein. Antisemitische varkens, jodenhaat wordt ze met de paplepel ingegoten.

  Wat een minachting voor z’n Allah trouwens, die zou met een handbeweging het hele conflict kunnen oplossen, heeft Allah deze boosmeneer niet voor nodig.

 6. 56RdK

  “En voor alle duidelijkheid: dit tuig loopt dus vrij rond op Europese straten, en kan ongestoord dit soort haatteksten uitbraken. Fijn idee, hè?”

  Ja, hier kan het ongebreideld en gesubsidieerd scholen en internaten openen, ook in moskeeën hun gif spuien over de labiele doch onze maatschappij gevaarlijke aanhang!

  Want we hebben artikel 1 van de Grondwet, en die houden we overeind ook al lopen we gevaar!

 7. alla-af sn-akbar

  Als we de politiek zijn gang laten gaan is dit ons voorportaal. Maak je borst maar nat mensen.

 8. Eppo123

  Kruisvaarders verenig u en trek ten strijde.

  1. Zouaaf

   Mee eens, inschepen!

 9. Ertho Mobrust

  Goedwerkend Stalinorgel te koop! Afstemmen voor gebruik is aanbevolen.

 10. Ritter

  Het echte schandaal: waarom meldden journalisten niet dat Hamas in hun gebouw in Gaza zetelde?

  ht*ps://brabosh.com/2021/05/19/het-echte-schandaal-waarom-meldden-journalisten-niet-dat-hamas-in-hun-gebouw-in-gaza-zetelde/

 11. Spoetnick

  De lafaards roepen op tot Jihad.
  De sukkels plegen de aanslagen.
  Onschuldige burgers zijn de slachtoffers.

 12. Michael M

  Deze haatbaard is aanhanger van de duivel IS. Verheerlijking van geweld, dood en haat. Bij deze geest hangt een zwarte wolk. Griezels zijn het. Een schande voor anderen die wel vrede willen. Door dit soort figuren krijgen we nooit de wereld in vrede met liefde der licht wit licht. Links graaft zo ook een kuil voor zichzelf.

 13. RvdBe

  De “moslimlegers” durven niet, bang voor een nieuwe 6 daagse oorlog waarin de moslimlegers weggevaagd werden door het kleine Israël.
  Een vernedering die ze nog niet vergeten zijn.

 14. Sando

  Israël heeft ook de brand in de haag aangestoken erg hè!!! .Nu sta IK eens te juichen.

 15. Eppo123

  Afschieten dat soort idioten.

  1. Mark Auel

   Het wordt inderdaad tijd dat dit moslimbraaksel eens massaal van de wereld af wordt geholpen.

   1. Emile Takma

    Daar hebben we genocide-Mark. Inmiddels bepleit hij een Holocaust op 1,8 miljard moslims. Daarbij vergeleken zijn Adolf Hítler en Joseph Stalin maar kleine krabbelaars.

    1. usb3.0

     emietje verdedigt de satanische ideologie islam, een ideologie die iedereen, die deze haatideologie niet aanhangt, als voer voor de hel zien dat zijn er er dus 6,1 miljard en die ideologie verdedigd emietje takema tot op het bot, over genocide gesproken..

     1. Vanduinen

      Rare zin met 2x verdedigd. 1x goed, 1x fout. Het maakt het lezen lastig.

     2. rutte leugenaar

      nee hoor , er staat dood simpel dat het gewauwel van de strónt vlé®k geen enkele inhoud heeft.

      De stroónt vlé®k wil nou eenmaal niet inzien dat de volgende holocaust geregisseerd wordt door de is-lam.
      De strónt vlé®k is dan ook volledig antisemiet

 16. usb3.0

  En nu houden emietje, maxje, beukho*rtje, stopwappie en co hun hele grote smoelen stijf dicht

 17. Wally

  Typisch dat zo’n domme baard dan ZELF lekker in het westen blijft…. dat dan weer wel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.