Wierd Duk fakkelt kabinetsformatie af: ‘PvdA heeft nauwelijks zetels, maar bereidt het regeerakkoord voor’

Volgens Telegraaf-journalist Wierd Duk laat de formatie duidelijk zien dat Nederland een zogeheten lobbycratie is. Naast de gekozen volksvertegenwoordigers zien we een schare belangengroepen aanschuiven bij de formatiegesprekken. Iets wat Duk niet als wenselijk ziet, zeker niet omdat de formatie geleid wordt door een partij met nauwelijks aanhang. De PvdA (9 zetels)  lijkt de touwtjes in handen te hebben. Bij WNL Opiniemakers uitte Weird Duk stevige kritiek op de formatie. Volgens de criticaster is het duidelijk dat Nederland een lobbycratie is. Doordat al die belangengroepen ongegeneerd kunnen aanschuiven wordt nog maar eens bevestigd wie er aan de touwtjes trekken. Er is in feite niks veranderd aan de Haagse politiek, aldus Duk:

“Wat we zien is oude politiek. Iemand van de PvdA, een partij die nauwelijks zetels heeft, is in feite een regeerakkoord aan het voorbereiden. Daarbij ontvangt ze allerlei lobbyclubs. De laatste lobby die is aangeschoven, krijgt het meeste in de melk te brokkelen. Dat depolitiseren van de politiek is al decennia aan de gang. Het is hartstikke slecht.”

Duk uit hier terecht kritiek op, ook vindt hij dit een grove belediging jegens de Nederlandse kiezer. We hebben namelijk onze mening geuit in de stembus, maar ondertussen sturen de belangengroepen het toekomstige kabinet in een bepaalde richting. Iets wat volgens de Telegraaf-redacteur niet zo zou moeten zijn, want de kiezer hoort de richting te bepalen:

“Den Haag had ons burgers voorgehouden dat er niet alleen een andere bestuurscultuur zou komen, maar ook een andere manier van politiek bedrijven. Dan moet je niet beginnen met uitgebreid die lobbyclubs te inviteren om te vragen wat hun belangen zijn. Wij hebben die lobbyclubs niet gekozen.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het ‘nieuwe leiderschap’ en een ‘nieuwe bestuurscultuur’ waren gewoon een grote farce van de twee grootste partijen van het land – D66 en VVD. Wierd Duk laat ons zien, met al die linksige lobbyclubjes die zijn aangeschoven aan de formatietafel, vanuit welke kant de wind zal gaan waaien. De PvdA-kant, dus.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

92 reacties

 1. DutchOutlaw

  Juist ja,……en dat had Geert Wilders voor de verkiezingen óók al voorspeld.
  Hij had dus alweer gelijk.
  Maar goed,zolang er domme Hollanders zijn die op de kartelpartijen blijven
  stemmen zal er helemaal niks maar dan ook helemáááááál niks veranderen.
  Maar wel allemaal gewoon blijven zeiken op Geert Wilders en wat er allemaal
  wel niet goed gaat in Nederland. Maar Geert Wilders heeft het voor de zoveelste
  keer bij het rechte eind. En ondertussen gaat Nederland naar de klote!

  1. nexit nu aub

   Zeiken over Wilders lukt wel , hij is zo extreem , de waarheid is meestal keihard en dan blijkt dat zijn standpunten de realiteit vertegenwoordigen !

   700 islamieten mogen we wekelijks verwelkomen. De pvda viert feest en volgens rutte passen er makkelijk 22 miljoen inwoners in de megastal Nederland ! Linkse activisten willen geen megastallen behalve als het islamieten betreft. Dan mag de veestapel onbeperkt uitgebreid worden.

  2. waterman

   Volledig mee eens Dutch outlaw. Ik heb jouw mening al honderden keren op internet geschreven. Helaas verandert er nog weinig. Hopelijk wordt de Nederlandse burger ooit eens wakker.

  3. waterman

   We kunnen duidelijk stellen dat de linkse partijen voor een groot deel door fascistoide en nazistische landverraders worden geleid. Van democratie is geen sprake meer. Landverraders besturen ons land.

   1. Emile Takma

    Je kunt ook stellen dat de aarde plat is een dat corona een hoax is, waterman. Ik zie hier zoveel onzin voorbij komen dat niets me nog verbaast.

    1. CZ

     Tot zover Max Graadsma Van Velenamen.

    2. september

     We nemen er maar allemaal kennis van ,sommigen veranderen toch nooit.

  4. Emile Takma

   Belangrijker dan de vraag of malle Geert gelijk heeft is dat hij geen gelijk krijgt.
   Dat is een prettig feit.

 2. gebande_4

  Een ieder in politiek Nederland vindt het natuurlijk bijzonder belangrijk van de Vreemde Eend Weird Duck vindt.
  Zijn mening is net zo invloedrijk als mijn mening.

  1. halo1

   Alleen jij zit niet in een nieuwsforum (gelukkig!)….het is natuurlijk allemaal het gevolg van het afbranden van Rutte.. dat heeft de positie van links danig versterkt…en dit was lijkt me ook de ware reden! Ze hadden de verkiezingen verloren.. dus dan maar zo!

  2. usb3.0

   Wierd duck heeft natuurlijk gewoon gelijk net als Wilders en jij maakt er een soort van hysterisch grapje van.
   Het is natuurlijk schandalig dat een partij die enorm heeft verloren de dienst uit gaat maken..

   1. CZ

    Cock is een bejaarde, hij heeft niets anders dan DDS.

 3. nexit nu aub

  Zo draait de pvda toch al jaren lang aan de wieltjes. De pvda is (te) ruim vertegenwoordigd in het ambtenarren legioen en het old boys netwerk. Kijk eens naar het aantal pvda burgemeesters en dan naar het aantal pvv burgemeesters bijvoorbeeld. Vriendjespolitiek wat men probeert te verkopen onder de noemer kwaliteit. De kwaliteit is inmiddels door de kiezer beoordeeld, K walitatief U itermate T eleurstellend.

  1. Edjan

   nexit +

 4. JoopvdJoop

  Als je kritisch bent op de integratie,klimaattransitie ,vluchtelingenbeleid dan ben je bij die linkse kletsmajoors af.
  De tijd zal het tij keren en al die linkse wappies ter verantwoording roepen.
  Heropvoeding?

 5. 56RdK

  @DutchOutlaw,
  Geert Wilders heeft al jaren gelijk. Ook ten aanzien van de islam. Waar Pim Fortuyn ook al voor waarschuwde!

  Maar de politiek, ministeries, adviesorganen, bestuurslagen, universiteiten en media staan al decennia onder invloed van naïef, dom en achterbaks volk van het CDA, D66, PvdA, VVD en de laatste jaren ook GL.

  Dus was Pim een facist, een racist, net zoals Geert. Of nog meer terug in de tijd Hans Janmaat, die ook alle multiculti-ellende voorzag. Ergo, de oude Drees voorzag het ook en zegde daarom zijn lidmaatschap van de PvdA op.

  Ja, Nederland gaat heel hard naar de klote!
  Één voorbeeld uit de duizenden: 95% van de Covid-patienten op de IC zijn niet-westerse allochtonen. Mag en mocht niet worden gepubliceerd, was te stigmatiserend. Idem ten aanzien van het volk in de gevangenissen, een blanke Hollandse crimineel daar is op een hand te tellen. Mag niet bekend worden, vandaar dat Opsporing Verzocht verdwijnt. Pas niet in het plaatje van eerder genoemde partijen. Partijen die alles en iedereen maar toelaten zolang zij zelf als bewoner er vooral geen last van hebben!

  1. halo1

   Kunt u die 95 % hard maken? PVV en FVD zouden dit toch moeten aankaarten?

   1. nexit nu aub

    ga eens zelf op onderzoek uit !!

    Dat eeuwige gezeik , kunt u het hard maken , is er een link terwijl het dagelijks in het nieuws is. sukkel

   2. Jannes-46

    Geert Wilders heeft dat toentertijd aangekaart in de kamer en werd, zoals te verwachten was, door o.a. Yasser Klaver uitgemaakt voor racist, waarmee snotneus Klaver zichzelf voor gek zette omdat e.e.a. met ras niets te maken had.

   3. trutje

    Google veel coronapatienten met migratie achtergrond op ic’s. Taalproblemen kunnen rol spelen. Meer dan de helft van de coronapatienten in het amsterdamse UMC heeft een niet-westerse achtergrond.

  2. Emile Takma

   “95% van de Covid-patienten op de IC zijn niet-westerse allochtonen”

   Heet 56RdK een bron voor deze opmerkelijke bewering?

   1. Emile Takma

    Heet = Heeft

   2. usb3.0

    “Heet 56RdK een bron voor deze opmerkelijke bewering?”

    Gezond verstand en het feit dat maxje-mietje als door een wesp is gestoken reageert..

   3. nexit nu aub

    volg het journaal een keer hufter , hoef je geen overbodige vragen te stellen strónt vlé®k

  3. Jannes-46

   95% is het onderwerp en enkelvoud, dus……….95% is en niet zijn.

   Overigens ben ik het hartgrondig eens met uw betoog.

  4. Marija

   Hoe hebben ze het voor elkaar gekregen hè.

 6. Ad Fundum

  Urk heeft een oppervlakte van ruim 11,5 km2 en inwoners 21.000. Niemand die er klaagt dat Urk te vol is. Hoezo dat Nederland dan wel te vol is. Dat is zoeken naar spijkers op laag water. Die enkele Islamiet gaat in het grote geheel op.

  1. halo1

   Urkers zijn grotendeels harde werkers…NL-mentaliteit….spreken de taal. Ziet u het verschil: hoe naief kan iemand zijn?

   1. Ad Fundum

    Duidelijker zal ik het verwoorden: Urk 1737 km2, Nederland 420 km2

   2. Emile Takma

    De vaccinatiegraad is in Urk verontrustend laag.
    Dat bewijst dat daar relatief weinig verstandige mensen wonen.

    1. nexit nu aub

     wat een gewauwel strónt vlé®k , je loopt steeds te verkondigen dat de cijfers dalen door de vaccinaties. Moet een flinke uitbraak zuijn in het zwarte kousen gebeuren

     Of lúlt de strónt vlé®k gewoon weer uit de nek !

     1. Emile Takma

      Dat blijkt ook in Urk.

      ht*ps://www.destentor.nl/urk/corona-wint-weer-flink-terrein-op-urk-kans-op-groepsimmuniteit-afgenomen~a7a8269d/

     2. usb3.0

      pathologische leugenaar maxje-mietje neemt er even een berichtje van begin april bij

     3. nexit nu aub

      heb je geen echte link strónt vlé®k ? de stentor 😂🤣😂🤣😂🤷‍♀️

  2. Jannes-46

   Die enkele islamiet gaat ook vaak in stukjes op tussen het grote geheel, en neemt dan nog wat ongelovigen mee in zijn reis naar het martelaarschap.

 7. Emile Takma

  Hamer is niet als informateur benoemd omdat ze lid van de PvdA is. Ze heeft, met name in haar rol als voorzitter van de SER, bewezen enorme verbindende kwaliteiten te hebben. Op die vaardigheid is ze benoemd.

  1. rafi

   O, vandaar dat ze al die linkse, ongekozen lobbyclubjes laat meepraten!

  2. rafi

   O ja, gezien het grote belang dat je hecht aan ‘verbindende kwaliteiten’: wat denk je? Zou ze dan ook niet moeten proberen een eind te maken aan die cordons sanitaire? Of is ze ZO verbindend nu ook weer niet? Dat wil zeggen: alleen als het de linkse landverraders zo uitkomt?

   1. Emile Takma

    “Zou ze dan ook niet moeten proberen een eind te maken aan die cordons sanitaire?”

    In Nederland;and bestaan geen cordons sanitaire.

    1. Harry Haller

     Welzeker, zwamneus, bestaan er cordons sanitaire: heel deugend Nederland boycot al een decennium lang de PVV, omdat ze zo dolgraag de islam en moslims tot hun inclusieve natte droom willen maken.

     1. Emile Takma

      Nee, de PVV nam de afgelopen jaren deel aan de regering, er worden samen met de PVV moties ingediend in de Tweede Kamer en men werkt in alle opzichten met elkaar samen.
      Cordon sanitaire is grote onzin. Dat zagen we alleen in België.

     2. CZ

      Aldus Max Emile Van Velenamen

     3. Harry Haller

      Je liegt en lült weer schaamteloos, Takma. Het kabinet Rutte-1 kon met GEDOOGSTEUN van de PVV gedurende twee jaar regeren, tot het CDA de stekker eruit trok. De PVV heeft nooit deel uitgemaakt van een regering.

      En er worden hoogst zelden door andere partijen PVV-moties ondersteund. Van samenwerking is bijna op geen enkel vlak sprake.

      Dat je een pathologische leugenaar bent weet iedereen. Maar kun je het misschien wat beter verpakken zodat je niet binnen een seconde door de mand valt?

     4. nexit nu aub

      je liegt WEER strónt vlé®k !

      moties van de pvv worden steevast afgewezen , ietwat bijgeschaafd en dan ingediend door een club uit het partijkartel en uiteraard aanvaard !!!!

      Je probeert de boel weer te kleuren. Er is wel degelijk een cordon sanitair , zoals bij kiezen kamer voorzitter , invulling burgermeester posten , invulling van commissies enz enz

      De strónt vlé®k zegt er is geen cordon sanitair, het staat er echt , wat een flapdrol

     5. Emile Takma

      De PVV nam via een gedoogconstructie deel aan de regering omdat ze geen bewindslieden kon leveren. Er worden regelmatig moties van de PVV door de fatsoenlijke partijen gesteund, recent nog de motie over verhoging salarissen zorgpersoneel.

      Deze voorbeelden tonen aan dat het absurd is van een cordon sanitaire te spreken, goede vriend.

     6. nexit nu aub

      👏👏👏👏👏👏👏👏👏

     7. Harry Haller

      Het zijn geen voorbeelden, smerige leugenaar.

      Het is gezwam in de ruimte. Je bent uitgekletst, je weet dat je liegt en probeert er weer een punt aan te lüllen.

      Er bestaat in Nederland een levensgroot cordon sanitaire en de PVV is daar de dupe van: alle ‘fatsoenlijke’ partijen die Nederland verraden en in de uitverkoop doen, ondersteunen het.

     8. Emile Takma

      Er is sprake van een cordon sanitaire la een partij volledig wordt uitgesloten voor regeringsdeelname en samenwerking met andere partijen.

      Daar is hier evident geen spraken van, goede vriend. Je bewering mist feitelijke grond.

      Zie ook: ht*ps://nl.wikipedia.org/wiki/Cordon_sanitaire

     9. CZ

      Tot zover leugenaar, zwendelaar en oplichter Max Emile Van Velenamen

     10. usb3.0

      “Daar is hier evident geen spraken van”

      Wat ben jij toch een smerige zieke leugenaar..

     11. Beukman

      Nee, de PVV nam de afgelopen jaren deel aan de regering

      aldus Emile.
      Of de PVV technisch gezien deelnam aan Rutte I? Met één been, zou ik zeggen.

      Vast staat wel dat dat hele cordon sanitaire-verhaal een zielig theorietje is, waarvan de gebruikers steevast niet alleen “vergeten” te vermelden dat Wilders zelf ook een paar partijen bij voorkeur heeft uitgesloten, maar hij ook met zijn rigide onconstitutionele programma de boodschap zendt om vooral niet met hem in zee te gaan. Het heeft allemaal weer een hoog calimerogehalte.

     12. usb3.0

      Wilders’ partij wordt structureel buitengesloten net als FvD dat zijn 1,8 miljoen kiezers, dus men sluit Wilders niet buiten maar Nederlanders.

     13. Emile Takma

      “Of de PVV technisch gezien deelnam aan Rutte I? Met één been, zou ik zeggen.”

      Ik maakte de opmerking in de context van de absurde bewering dat voor de PVV een cordon sanitaire zou gelden. Als je een partij via een gedoogconstructie uitnodigt om een regering mogelijk te maken is de stelling dat voor die partij een cordon sanitaire geldt gefalsifieerd.

     14. Beukman

      Natuurlijk sluit men Wilders met zijn maffe onuitvoerbare programma uit, Universele Bus. Het zou tijdverspilling zijn om dit niet te doen.

      Omgekeerd sluit Geert Rutte en Groen-Links bij voorbaat uit. Prima! Dat schept duidelijkheid, en wie kan daar nu tegen zijn?

     15. usb3.0

      Je bent een leugenaar, PVV word buitengesloten net als FvD dat zijn 1,8miljoen kiezers die in de maling worden genomen, je bent natuurlijk een enorme achterlijke pathologisch leugenachtige imbeciel als je dit ontkent, maar dat je een achterlijke pathologisch leugenachtige imbeciel bent is natuurlijk dé understatement van het jaar…

     16. nexit nu aub

      de strónt vlé®k doet even een ruttetje , hij heeft geen actieve herinnering aan een cordon sanitair !

      De strónt vlé®k is helaas niet gestikt in zijn eerste leugentje

     17. Beukman

      Als je een partij via een gedoogconstructie uitnodigt om een regering mogelijk te maken is de stelling dat voor die partij een cordon sanitaire geldt gefalsifieerd.

      Dat zeker.
      De aanhang vreet de cordon sanitaire-theorie als zoete koek. Wat veel zegt over die aanhang.

     18. nexit nu aub

      wat is het nou bukhol ? is nou wel of geen cordon sanitaire ? je spreekt je zelf nogal tegen in je reacties decadente kwal.

     19. Emile Takma

      “PVV word buitengesloten net als FvD”

      wordt

      De PVV wordt niet buitengesloten, Gerrit. Ze werken met alle fracties in de Kamer samen bij het indienen en steunen van moties, commissievergadering, voorzitterschap etc.

     20. usb3.0

      1,8 miljoen kiezers worden buitengesloten beukho*r, ga jij dit nu echt met droge ogen ontkennen?

     21. nexit nu aub

      dat doet bukhol met alle gemak , zo de wind waait , waait me jasje ,

     22. usb3.0

      Tuurlijk word de PVV wel buitengesloten en iedereen weet precies wat ik bedoel met buitengesloten, dan hebben we het, omdat je een beetje dom bent of je doet je natuurlijk nog dommer voor, over het vormen van een kabinet, dat nuance geneuzel van je kennen we inmiddels wel, naast het feit dat jij matuurlijk een pathologisch leugenaar bent…

     23. nexit nu aub

      ach kijk naar de stemming over de kamer voorzitter !!

      hoeveel meer bewijs wil je hebben ?
      partijkartel is pure maffia !

     24. Beukman

      wat is het nou bukhol ? is nou wel of geen cordon sanitaire ?

      Zo moeilijk kan het toch niet zijn, tаrrel, zelfs niet voor jou.
      Probeer gewoon eens te onthouden dat als een of meerdere partijen op grond van structurele verschillen in inzicht in hoe het land moet worden bestuurd geen heil zien in samenwerking in een regering, dit niet meteen een zielig “cordon sanitaire” is, maar gewoon een pragmatische afweging. Niemand zal het Wilders euvel duiden dat hij bij voorbaar Klaver en Rutte uitsluit, om maar een voorbeeld te noemen. In tegendeel zelfs: goed dat hij dit van tevoren alvast heeft gemeld.

     25. Emile Takma

      “ 1,8 miljoen kiezers worden buitengesloten beukho*r, ga jij dit nu echt met droge ogen ontkennen?”

      Kan Gerrit zich een Coalitie herinneren waarbij minder dan 1,8 miljoen kiezers werden ‘buitengesloten’?

     26. nexit nu aub

      lees je eigen gewauwel even terug bukhol !!!!

      consequent ben je niet hork !

     27. nexit nu aub

      en de strónt vlé®®k komt weer met zijn mantravraag ! zielige decadente tról

     28. usb3.0

      Naast de 1,8 miljoen die nu structureel worden buitengesloten wat maxje-mietje een prima ontwikkeling vindt

     29. nexit nu aub

      de twee aandacht hóé®en hebben weer genoeg aandacht gehad met hun gewauwel

      Eerst was het cordon sanitair logisch en begrijpelijk

      Nu bestaat het cordon sanitair plotseling nit meer.

      Zielige decadente sneuneuzen braken dagelijks hun portie verbale diarree uit. Wat moet j met zulke hufters. Af laten sterven, goodbye

    2. rafi

     Het cordon sanitaire rond de PVV dateert van NA de val van dat kabinet met PVV-gedoogsteun. Dus mag Takma dat nooit opvoeren als tegenbewijs. En met een cordon sanitaire wordt natuurlijk uitsluiten van coalitie-deelname bedoeld. De waarheid verdraaien is zeer populair in linkse kringen, want ze staan niet in de waarheid, maar dienen de leugen.

 8. StemPzeweg

  De Engelse vertaling van zijn naar is erg toepasselijk

 9. staleo

  Halo 1 Emile Takma
  Met betrekking tot het aantal niet westerse covid patienten het volgende:
  Anderhalf of 2 weken geleden werd op het journaal gesproken over de factor 2 – 4 wat dus wil zeggen dat voor iedere westerling er 2 tot 4 niet westersen zijn opgenomen.
  Als je in aanmerking neemt dat er 18 miljoen mensen in Nederland wonen, waarvan ongeveer 1 miljoen niet westerse dan zou om een juiste verhouding te kunnen maken voor iedere allochtoon 17 autochtonen covid patient moeten zijn.
  De allochtoon maakt dus maar 5,5% uit van de Nederlandse bevolking maar is wel met gemiddeld factor 3 ( dus 3 x zo vaak als een autochtoon met covid opgenomen.
  Uitgaande van het totale aantal inwoners kom je dus uit op rond de 85%.
  Bron nieuwslezer NOS Journaal.

 10. Marija

  Stemmen heeft daarom geen enkele waarde meer.

  1. Emile Takma

   Ik adviseer Marija daarom om thuis te blijven. Er zijn genoeg verstandige mensen die wel stemmen.

   1. usb3.0

    natuurlijk adviseert mietje taklsma dit en we weten allemaal wel waarom…

    1. CZ

     Maar wat Van Velenamen adviseert is irrelevant en volstrekt imbeciel, zoals je weet.

 11. sonny

  Ongelofelijk dat het electoraat nog denkt ,ertoe te doen!
  De souvereiniteit van de afzonderlijke EU regeringen, is al lang geleden verkwanseld aan de Brusselse machthebbers!
  De besluitvorming aldaar wordt dwingend geordonneerd en braaf uitgevoerd door de “democratisch?” gekozen coalitie’s, bestaand uit marionetten!

  1. right

   sonny@
   Inderdaad, het democratisch stemrecht stelt niet veel meer voor, het is voor de buhne!
   Het kiesvee wordt te “dom” geacht, om de perverse EU doelstellingen te begrijpen, men wilt af van de Nationalistische cultuurgedachten, een culturele vergaarbak van alle nationaliteiten is het doel!
   Hierdoor ontstaan volkse tegenstellingen en polarisaties, hetgeen ideale omstandigheden zijn voor een dictatoriale volksmenning, onder het mom van “ordehandhaving”!
   De plannen voor een multicultureel EU leger, zijn reeds in verre staat van ontwikkeling!

   1. Gebande_5

    het democratisch stemrecht

    Wat moet ik mij daarbij voorstellen en welke andere soorten stemrecht herkent u in deze turbulente tijden?

   2. Lucienne

    Cultuur…Vecht voor het behoud van ringsteken, zaklopen en paling trekken.

   3. Edjan

    @ right, klopt. Democratie is zo goed als dood. Men streeft naar diverse bevolkingsgroepen zonder culturele eigenheid. Die groepen moeten ongeveer even groot worden zodat de eu ze bij onderlinge conflicten met een klein leger onder de duim kan houden.

 12. staleo

  Emile Takma,
  Zou u ook nog kunnen reageren op mijn uitleg van 11 uur geleden, of heeft u hier geen duidelijk weerwoord op.

  1. NO8DO

   Er is op ening moment een waarneming/publicatie/weergave geweest, dat 85% op de IC`s opnames zwaarwichtige mannen waren.
   Welke conclusie trekt u hier uit?

  2. Emile Takma

   Ik kan geen chocola maken van uw creatieve rekensom, staleo, maar volgens ging mijn vraag over de bewering dat 95% van de IC-populatie uit allochtonen zou bestaan. Dat leek me zeer onwaarschijnlijk en ik vroeg naar een bron.
   Die zag ik nog niet voorbij komen.

   1. CZ

    Aldus Max Simon Van Velenamen.

 13. staleo

  NO8DO
  In het journaal van anderhalve week geleden werd alleen verteld dat het aantal niet westerse covid opnames in verhouding tot de westerse covid opnames de facter 2 – 4 betrof.
  Dat wil dus zeggen dat op iedere autochtoon er minstens 2 tot zelfs 4 niet westerse covidpatienten in het ziekenhuis opgenomen zijn .
  De rest is alleen de uitleg hoe men aan het percentage van 95% komt

  1. NO8DO

   Duidelijk.
   U wilt een eenmalige opmerking gedurende pakweg 1 jaar Corona-ellende maatgevend maken voor de hele periode, omdat dat u nu wel even uitkomt.
   Alle andere constateringen schuift u gemakshalve opzij.

 14. staleo

  Emile Takma
  Ik heb u aangegeven dat het bericht kwam van het NOS JOURNAAL dus het lijkt mij sterk dat zij die nooit iets ten nadele zeggen van allochtonen dit nu zonder reden wel doen
  DAT IS DUS DE BRON.

  NO8DO
  IK neem aan dat de gegevens waar de NOS mee kwam niet van een dag zijn dus uitvluchten verzinnen kan altijd.
  Van u heb ik echter geen redelijk wederhoor gelezen.

  1. Emile Takma

   Ik heb even gegoogeld, staleo, maar die 95% slaat gewoon nergens op. Dit had je zelf ook kunnen bedenken.

   1. CZ

    Aldus Max Emile Ernst Etc. Van Velenamen

 15. staleo

  Emiele Takma,

  Schreeuwen is heel gemakkelijk en dat ben ik van u ook al bekend.
  Ik heb u een duidelijke verklaring gegeven waarom ik tot het percentage van 85% ben gekomen.
  Kunt u ook met cijfers dit onderuit halen?

  1. CZ

   @Staleo: Nee dat kan Van Velenamen niet en dat wil hij ook helemaal niet. Hij wil alleen maar zuigen, klieren en treiteren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.