Wilders (PVV) haalt uit naar “leugenaars” Rutte en Kaag: ‘Ze willen meer immigratie, meer multicul, meer onbetaalbaar klimaatbeleid’

PVV-leider Geert Wilders ziet de kabinetsformatie met lede ogen aan. Voor we het weten krijgen we de linkse verliezers, PvdA en GroenLinks, in het kabinet. Iets waar Wilders absoluut niet op zit te wachten. Het is voor de PVV-voorman onbegrijpelijk dat Nederland een toekomst tegemoet gaat met méér immigratie, “multicul” en onbetaalbare klimaatpolitiek. De verliezers van de verkiezingen gaan de toekomst dicteren. 

De PVV-leider is helemaal klaar met “deze twee leugenaars”. Zowel Kaag als Rutte sturen Nederland een richting op waar niemand op zit te wachten. De verkiezingsuitslag was voor heel Nederland duidelijk: links heeft flink verloren. Maar toch krijgen we méér linkse thema’s, afgaande op de stand van zaken bij de formatiegesprekken. GroenLinks en de PvdA worden continu uitgenodigd voor gesprekken met de VVD en D66. Daarnaast zien we ook een schare aan linkse lobbyclubs aanschuiven die proberen de agenda te bepalen. Wilders moet hier uiteraard niks van hebben en uit dit in ferme bewoording:

“Ze willen meer immigratie, meer multicul, meer onbetaalbaar klimaatbeleid, meer EU en ook nog eens PvdA en/of GL erbij. Alsof links de verkiezingen heeft gewonnen.”

Klare taal dus van de PVV’er. Hij raakt een gevoelige snaar tijdens deze toch al zeer logge kabinetsformatie. De verkiezingsuitslag sprak boekdelen, maar toch stevenen we af op een kabinet over links. Iets waar een groot deel van Nederland van gruwelt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Maar zowel Kaag als Rutte kan het vrij weinig schelen. Naar bestuurlijke vernieuwingen kan Nederland dus fluiten. Het gaat gewoon weer vier jaar linkse klimaat- en migratiekolder worden vanuit het nieuwe kabinet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. usb3.0

  Ik zou graag willen dat Wilders dit zegt tijdens het vragenuurtje

  1. CZ

   Zou het wat uitmaken denk je?

   1. usb3.0

    Nee dat niet, maar dan kunnen Nederlanders die het zien nooit meer zeggen ik wist het niet want het is mij niet verteld..

 2. Emile Takma

  Geert is zielig.

  1. usb3.0

   Nee hoor, de enige zielepoot die hier rond reaguurt s maxje-mietje zelf en dat weet maxje-mietje ook zelf wel natuurlijk…

   1. Emile Takma

    Het Nederlands van Gerrit verbetert. Hij mag over naar groep 4.

    1. CZ

     Aldus Ernst Emile Van Velenamen

   2. Canta

    usb3.0
    Jij wil toch graag als Christen gerespecteerd worden?
    Mij is altijd verteld dat je als Christen je medemens helpt. Dat betekent dat je niet stemt op een partij die propageert mensen in de kou te laten staan.
    Al eerder wees ik je op “de barmhartige Samaritaan”. Een ECHTE Christen gedraagt zich dusdanig. Jij kunt dus wel heel hard roepen dat je Christen bent maar dat zijn slechts woorden.
    Een echte Christen herken je aan zijn gedrag. En jouw gedrag lijkt daar niet op.

    1. Edjan

     Canta, de barmhartige Samaritaan ontfermde zich als enige over iemand die verwond op de grond lag. Hij gaf hem wat kleding en bracht hem naar een herberg waar hij een paar overnachtingen en verzorging betaalde. Dat kon de Samaritaan blijkbaar goed missen. daarna ging de Samaritaan verder met zijn leven.
     Een heel ander verhaal is om een heel leger vreemdelingen binnen te halen (waarvan maar 7% echte vluchteling en de rest voor de poen: verder vaak vijandig gezind) die met voorrang een huis te geven (en zelf te moeten wachten) en zorg en uitkeringen (en er zelf op achteruit te gaan).

     Dit is het verschil tussen medemenselijkheid en krankzinnigheid.

     1. Harry Haller

      Bravo Edjan.

      Maar ik denk dat jouw duidelijke boodschap te hoog gegrepen is voor onze voormalige kleuterjuf – die is gewend om louter Jip en Janneke-taal te lezen.

     2. Canta

      Edjan
      Kennelijk begrijp jij niet dat je dat verhaal niet letterlijk moet nemen maar dat het om de intentie gaat. Die Samaritaan steunde deze man in zijn eentje. Wij zijn met een heel land dat behoort tot één van de rijkste landen ter wereld dus wij kunnen ons dit makkelijk veroorloven en ook wij gaan, net als die Samaritaan, gewoon door met ons gewone leven.

     3. Edjan

      Canta, de intentie is om een ander te helpen zonder jezelf tekort te doen.
      Dat begint bij “links” zoek te raken.

     4. Harry Haller

      Canta gaat uit van wat HAAR intentie is. De volgende keer zegt zij -als dat zo uitkomt- dat je bijbelteksten letterlijk moet nemen.

      De intentie en opdracht is overduidelijk Canta en is door Edjan uitstekend verwoord. Lees zijn reactie nog een paar keer door en biedt dan nederig je excuses aan voor je ongelooflijke stupiditeit.

      Je zat er weer eens naast, zoals gebruikelijk.

     5. Canta

      Edjan
      “Canta, de intentie is om een ander te helpen zonder jezelf tekort te doen.
      Zolang wij onszelf nog steeds tot de rijkste landen ter wereld kunnen rekenen, betekent dat, dat we onszelf zeker geen tekort doen.
      En zelfs als we iets zouden moeten inleveren dan horen we nog steeds tot die rijkste groep landen.

    2. usb3.0

     canta! de topic gaat over dé leugenaars rutte en kaag, en jullie, maxje-mietje en jij verdedigen leugenaars die van alles beloven maar niet doen, dus leugenaars zijn, het persoonlijk maken zegt meer over jouw incompetentie…

     1. Canta

      usb3.0
      “maxje-mietje en jij verdedigen leugenaars die van alles beloven maar niet doen, dus leugenaars zijn.”
      Ten eerste is het feit dat je iemand als mietje aanspreekt niet echt Christelijk. Dan over de beloftes. Begrijp jij eigenlijk wel wat een coalitie is? Niemand die daarin zit kan al zijn beloftes inwilligen. Het is afwegen met elkaar. In het ene krijgt de ene partij hun zin en bij iets anders de andere partij. Dat heet polderen.
      Door te beweren dat je Christen bent heb JIJ het persoonlijk gemaakt.
      Dus ga nou niet jammeren als je daar op wordt aangesproken.

     2. CZ

      Nog een rugridder van Max Van Velenamen of is het Van Velenamen zelf?

     3. usb3.0

      canta ontwijkt natuurlijk de topic en dat is logisch want canta heeft namelijk de enorme behoefte om leugenclown rutte en haatmadam kaag te verdedigen, leugenclown rutte en zijn terroristische handlanger kaag liegen dat ze barsten.
      Hoe ik iemand aanspreek daar ga ik zelf over natuurlijk.
      Verder is het zo dat canta het blijkbaar prima vindt dat hij wordt voorgelogen..
      En doordat canta geen argumenten heeft blijft canta het “persoonlijk” maken, dit zegt iets over canta natuurlijk, canta is immers diegene die wél de eerste steen kan gooien..

    3. Robert75

     Wat een onzinverhaal van Canta zeg. Ten eerste de gelijkenis van de Barmhartige Samaritaan was een antwoord van Jezus die hij gaf op een vraag van de Schriftgeleerde, die Jezus een loer probeerde te draaien. Want ze probeerde Jezus namelijk te verleiden tot het geven van een vals antwoord zodat ze hem konden wegzetten als bedreiger. Maar Jezus had hun hypocrisie natuurlijk allang door en beantwoorde die vraag met een gelijkenis waarin hij eigenlijk de hypocrisie van die Schriftgeleerde blootlegde.

     Hij vroeg Jezus namelijk wat die moest doen om het eeuwige leven te krijgen. En toen begon Jezus over de Wet die de Schriftgeleerde zou moeten kennen. Maar hij leefde daar niet na. Dus toen die vroeg wie is dan mijn naaste? Legde Christus op subtiele manier uit dat als God zou moeten kiezen tussen die Schriftgeleerde of die Samaritaan dan zou God in ieder geval niet voor hem hebben gekozen want daar was die veel te hypocriet voor.

     En het leuke is dat die Schriftgeleerde wist dat Jezus waarheid sprak dus het was eigenlijk vrij pijnlijk voor die Schriftgeleerde dat antwoord.

     1. Canta

      Robert75
      “Wat een onzinverhaal van Canta zeg”
      Je vertelt het verhaal maar vergeet te vertellen dat ze wilde weten
      wie hun naaste is, want ze dachten dat alleen andere joden hun naaste waren. Jezus maakte ze met dat verhaal duidelijk dat elke mens je naaste is. Veel Nederlanders hier denken ook dat alleen Nederlanders hun naaste zijn.

  2. CZ

   Aldus Van Velenamen.

   1. usb3.0

    🤗

  3. september

   Trek je maar niks. aan van usb.3.0 en C.Z die hebben altijd de zelfde reaktie

   1. CZ

    En waar is Ernst Taalnazi Van Velenamen als je hebt nodig hebt?

   2. Forlan

    ReaCtie.

    Of mag je alleen taalnazi spelen als het geen linkse praatjes zijn?

   3. Pauline Kummer

    Hebben ook hetzelfde rugnummer, het is raar maar waar.

  4. Jannes-46

   Nee Takma, Truus Tafeldans is zielig o.a. door onderdanig een hoofddoek te dragen bij zo’n fascistische Iraanse ayatollah.

  5. Duckday

   Het is gewoon triest dat de kudde het niet ziet dat het gewoon de waarheid is

 3. Monty

  ”Nederland verdient beter dan deze twee leugenaars.”

  Als Wilders de leugenaar zelf woord hou krijgen we ook beter.
  Want als Wilders hen veroordeeld krijgt zoals hij heeft beloofd moet Nederland wel opnieuw kiezen.

  Maar zou Wilders woord houden of zou hij net zo hard liegen als pinokio?

  1. Jannes-46

   Wat is dit nou voor krom Nederlands?

  2. Jannes-46

   Niet goed opgelet bij de inburgeringscursus Nederlands?

   1. Monty

    Phoe phoe.
    Snap je het niet.

    1. Human Beast

     Nope

  3. Human Beast

   Wot??

 4. RvdBe

  Denk dat Rutte in principe ook niet meer immigratie wil, maar hij is dermate sterk te beïnvloeden en verknocht aan z,n torentje dat deze slapjanus gewoon mee gaat met de rooie hordes.

 5. Canta

  Tijdenlang lees ik hier van reageerders dat we een linkse regering hadden.
  Alles wat zich aan de linkerkant van PVV en FvD bevindt heette hier links.
  En nou hebben de Nederlanders ineens rechts gestemd??????
  Het is wel duidelijk. Men begrijpt hier absoluut niets van de politieke regenboog.

  1. Harry Haller

   Canta, de extreemlinkse PvdA en GroenLinks hebben bij de laatste verkiezingen zwaar verloren. Van die luchtfietserij moet de kiezer dus niks hebben. Het afwijzen van die kolderieke standpunten inzake immigratie, multicul en klimaat kun je dus vertalen als een keus voor een meer rechtse politiek.

   1. Canta

    Harry Haller,
    “Het afwijzen van die kolderieke standpunten inzake immigratie, multicul en klimaat kun je dus vertalen als een keus voor een meer rechtse politiek.”
    Leg me dan eens uit, hoe het kan dat ik tot de verkiezingen, hier steeds las dat het kabinet een links kabinet was. Dat de VVD links was. En nu is de keuze voor de VVD ineens RECHTS???????

    1. Harry Haller

     Ik leg je niks uit Canta. Als je niet begrijpt wat ik zeg, is ieder aanvullend woord vergeefse moeite. Je bent een domme vrouw en waaiert in je ‘discussie’ altijd alle kanten op. Daar ga ik niet meer in mee.

     1. Canta

      Harry Haller
      Ja, dat is over het algemeen de reactie van iemand die geen argumenten meer heeft!!!

   2. Canta

    Harry Haller
    Last van geheugenverlies. Hier bij DDS werd het kabinet Rutte ( van VVD, CDA D66 en CHU) steeds betiteld als LINKS.
    Nu hebben die partijen in de laatste verkiezingen 78 zetels gekregen en nu heet het ineens dat Nederland voor rechts heeft gekozen?????
    PVV en FvD hebben samen 25 zetels, maar ja dat is ondertussen veranderd want er zijn weer een aantal weggelopen.
    Links ( SP, PvdA en Gr.L) hebben samen 26 zetels.
    Nederland heeft gekozen voor het midden en daar horen partijen als PVV en FvD absoluut niet bij.

    1. Beukman

     Nederland heeft gekozen voor het midden en daar horen partijen als PVV en FvD absoluut niet bij.

     Inderdaad en sterker nog: deze partijen doen er zelf alles aan om NIET te worden uitgenodigd aan de formatietafel, terwijl ze tegelijk de grootste muil opentrekken over het verloop van die formatie.

     1. Emile Takma

      Dat is juist, Wilders en Baudet willen helemaal geen rol in een regering. Ze willen lawaai maken vanaf de tribune.

     2. september

      Daar in heb je wel gelijk

    2. Harry Haller

     Canta is het vrouwelijk equivalent van zuigtröl Monty.

     En Bukman speelt helemaal niet meer mee. Ook nu is er niemand die op hem reageert.

  2. usb3.0

   “Alles wat zich aan de linkerkant van PVV en FvD bevindt heette hier links.”

   Klopt en de vvd voert als rechtse partij links beleid dus links, iedereen snapt dat jij het iig niet hebt begrepen..

   1. Canta

    usb3.0
    ” Klopt en de vvd voert als rechtse partij links beleid dus links, iedereen snapt dat jij het iig niet hebt begrepen..”
    Als dat zo is, leg me dan eens uit dat men nu zegt dat Nederland voor rechts gekozen heeft als het ( volgens jou) voor iedereen duidelijk is dat men een links beleid heeft gevoerd. Dan zou je toch zeggen dat men voor dat linkse beleid heeft gekozen.

 6. Mar

  Wilders is zelf een multicul persoon.

  1. Canta

   Mar
   Ja, en Thierry ook.
   Je zou gaan denken dat ze met hun politieke keus hun eigen identiteit proberen te verbloemen.

 7. Beukman

  Als Geert werkelijk wilde dat een anti-immigratiepartij als de zijne werd uitgenodigd om deel te nemen aan de regering, zou hij zich wat minder sektarisch en compromisloos moeten opstellen. Én hij zou publiekelijk zijn uitspraak dat hij niet met Rutte in één Kabinet wil moeten intrekken.
  Zolang hij dat niet doet, is hij als een krijsend kind dat langs de kant anderen vertelt wat ze moeten doen. Pathetisch.

  1. CZ

   Aldus Bukman de rugridder van Van Velenamen.

  2. usb3.0

   beukho*r praat natuurlijk onzin..

  3. Beukman

   Opvallend hoe de tаrrels altijd weer met hun mond vol tanden staan.
   Probeer het eens inhoudelijk, heren.

   1. usb3.0

    Inhoudelijk op onzin?

   2. Harry Haller

    Laten we vooral niet vergeten dat Beukman de smeerlap is die vindt dat Theo van Gogh en Wilders hun dood en al 14 jaar durende beveiliging zelf over zich hebben afgeroepen. Moet je maar geen kritiek op de islam hebben, vindt hij.

    In mekaar geramd door een groep Marokkanen? Moet je maar niet zeuren over hun buurtterreur

    Als homo’s met een betonschaar het ziekenhuis in geslagen? Moet je maar niet hand in hand lopen, dan vraag je er toch om?

    Meisje van 16 jaar verkracht? Dan moet je maar niet zo’n kort rokje dragen. Daar kunnen de moslims niet tegen.

    Bukman is al enige tijd het padje kwijt, dat is duidelijk: zijn moreel kompas staat geheel richting Mekka gericht en de vrijheid van meningsuiting moet per morgen worden afgeschaft zodat die zielige islam niet langer beledigd wordt .

    1. Edjan

     H Haller ++++++++++++

   3. september

    Já,je hebt hier van die ,,Heren,,die Vaak onzin zeggen

 8. Canta

  Harry Haller
  “Maar ik denk dat jouw duidelijke boodschap te hoog gegrepen is voor onze voormalige kleuterjuf – die is gewend om louter Jip en Janneke-taal te lezen.”

  Inderdaad heb ik die regelmatig VOORgelezen. Als volwassene pas je je aan aan de luisteraar en lees je kleuters geen Shakespear voor. Hoe ver ben jij gekomen met het LEZEN van boeken? Puk en de petteflat? Kon je die nog volgen of was die al te moeilijk.

  1. Harry Haller

   Het is Puk en de Petteflet.

   1. Canta

    Harry Haller
    Ja het niveau van Pet was voor kleuters iets te hoog gegrepen Dat was meer voor de leeftijd vanaf een jaar of 6/7
    Ben blij te ontdekken dat jij in ieder geval wel tot het niveau van Puk bent gekomen.

 9. 56RdK

  In een paar woorden: Nederland gaat gehéél naar de klote!
  Niet meer en niet minder!

  1. Janna47

   Tja Nederland gaat inderdaad naar de gallemiezen, want daar is dat zooitje voor ingehuurd. En ze doen hun best. Vooral mevrouw Kaag doet wat haar opgedragen is.
   Rutte luistert nog niet erg goed, want denkt het zelf nog beter te weten, maar ook dat gaat goed komen, omdat ze hem wat voor gaan houden….en dan, ja gaat’ie mee…

  2. Emile Takma

   Als je er maar van genieten kunt, 56RdK.

   1. CZ

    Aldus Max Zuiger Emile Van Velenamen

 10. alla-af sn-akbar

  Het is zoals Syp Wynia al heeft geschreven, links heeft de verkiezingen verloren en de
  formatie gewonnen. Dit politieke systeem is dus achterhaald. We moeten naar iets beters.
  Ik ben voor het Zwitserse systeem met bindende referenda voor alle belangerijke zaken.
  Moet je alleen niet bij D666 zijn. De referendum partij die het referendum afschaft.

 11. Robert75

  Canta 5 uur geleden
  Robert75
  “Wat een onzinverhaal van Canta zeg”
  Je vertelt het verhaal maar vergeet te vertellen dat ze wilde weten
  wie hun naaste is, want ze dachten dat alleen andere joden hun naaste waren. Jezus maakte ze met dat verhaal duidelijk dat elke mens je naaste is. Veel Nederlanders hier denken ook dat alleen Nederlanders hun naaste zijn.

  —————————————————————–

  Het is ook een onzinverhaal waar je mee komt. Omdat je die gelijkenis blijkbaar wil plakken op alle christenen. Maar dat is helemaal niet wat Jezus heeft bedoelt. Hij sprak namelijk tegen een Schriftgeleerde en dat waren mannen met macht en invloed. Die eigenlijk mede de politiek uit die tijd bepaalde. Als Jezus in de tijd zou zijn geweest had die de politici aangesproken. Dan had hij die mensen gewezen op hun hypocrisie.

  En ja kan wel zeggen dat in de Bijbel staat heb je naaste lief. Ja dat is allemaal waar en allemaal goed. Maar nergens in de Bijbel staat dat je je koninkrijk maar moet laten overlopen door mensen die zowel religieus als ook cultureel compleet aan je vervreemd zijn. Dat staat namelijk niet in de Bijbel.

  Je naaste lief hebben is bv een zwerver eten geven of wat geld. Maar dat wil niet automatisch zeggen dat je hem dan ook maar in je huis moet laten wonen.

 12. 56RdK

  @Takma,
  Natuurlijk geniet ik in volle teugen ervan hoe ons land door decennia foute politiek volledig naar de klote is en wordt geholpen. Het land waar velen het leven voor hebben gegeven.
  Natuurlijk geniet ik ervan. Sterker nog, heb er elke nacht een natte droom van!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.