Screenshot 2021 05 27 at 205632

Wilders (PVV) haalt uit naar "leugenaars" Rutte en Kaag: 'Ze willen meer immigratie, meer multicul, meer onbetaalbaar klimaatbeleid'

Geen categoriemei 30 2021, 14:00
PVV-leider Geert Wilders ziet de kabinetsformatie met lede ogen aan. Voor we het weten krijgen we de linkse verliezers, PvdA en GroenLinks, in het kabinet. Iets waar Wilders absoluut niet op zit te wachten. Het is voor de PVV-voorman onbegrijpelijk dat Nederland een toekomst tegemoet gaat met méér immigratie, "multicul" en onbetaalbare klimaatpolitiek. De verliezers van de verkiezingen gaan de toekomst dicteren.
De PVV-leider is helemaal klaar met "deze twee leugenaars". Zowel Kaag als Rutte sturen Nederland een richting op waar niemand op zit te wachten. De verkiezingsuitslag was voor heel Nederland duidelijk: links heeft flink verloren. Maar toch krijgen we méér linkse thema's, afgaande op de stand van zaken bij de formatiegesprekken. GroenLinks en de PvdA worden continu uitgenodigd voor gesprekken met de VVD en D66. Daarnaast zien we ook een schare aan linkse lobbyclubs aanschuiven die proberen de agenda te bepalen. Wilders moet hier uiteraard niks van hebben en uit dit in ferme bewoording:
"Ze willen meer immigratie, meer multicul, meer onbetaalbaar klimaatbeleid, meer EU en ook nog eens PvdA en/of GL erbij. Alsof links de verkiezingen heeft gewonnen."
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1398627668585746446?ref_src=twsrc%5Etfw
Klare taal dus van de PVV'er. Hij raakt een gevoelige snaar tijdens deze toch al zeer logge kabinetsformatie. De verkiezingsuitslag sprak boekdelen, maar toch stevenen we af op een kabinet over links. Iets waar een groot deel van Nederland van gruwelt.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Maar zowel Kaag als Rutte kan het vrij weinig schelen. Naar bestuurlijke vernieuwingen kan Nederland dus fluiten. Het gaat gewoon weer vier jaar linkse klimaat- en migratiekolder worden vanuit het nieuwe kabinet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten