Wilders walgt van islamisering Nederland: ‘Ik wil geen krijsende moskeeën, straatterreur, homohaat en antisemitisme’

PVV-leider Geert Wilders uit zijn ongenoegen over de islamisering van Nederland op sociale media. Met het oplaaien van het Palestijns-Israëlische conflict waren er flink wat antisemitische leuzen en gedragingen te horen en zien op de Nederlandse straten afgelopen week. Wilders vraagt zich openlijk af of je dit soort kritiek nog wel kan uiten in Nederland. 

In de typische PVV-stijl doet Wilders zijn beklag: “Ik wil Nederland terug. Geen krijsende moskeeën, burka’s, hoofddoekjes, mannen met baarden in lange jurken die onze taal niet spreken, geen vrouwenbesnijdenis en onderdrukking, geen eerwraak, geen straatterreur, homohaat en antisemitisme. Mag ik dat nog zeggen in Nederland?”, aldus de PVV-voorman op Twitter.

En hoe zorgwekkend ook de beelden waren van afgelopen weken – waarin de Khaybar-leuzen van stal werden gehaald en het antisemitisme de Europese straten vulde – is Wilders wel weer eens flink aan het overdrijven. Iedereen weet inmiddels dat Wilders een flinke afkeer heeft van de islam, maar doen alsof kritiek hierop geven niet mag is nogal schromelijk overdreven.

Het is logisch dat hij zich zorgen maakt om de rappe stijging van homohaat en de explosie aan antisemitische uitingen in Europa, maar om nu indirect te stellen dat je dit soort dingen niet kan zeggen in ons land is onzinnig. Ook is de eeuwige aversie van Wilders tegen de hoofddoek ook vrij contraproductief.

Wilders kan gelukkig nog steeds vrij zijn mening ventileren, maar hij moet zo langzamerhand eens kappen met het insinueren dat Nederland een of andere bananenrepubliek is waar de vrijheid van meningsuiting niet bestaat. Wilders kan al jaren vrijuit fulmineren tegen de hoofddoek zonder dat hij door het OM gedwongen wordt daar over te zwijgen, maar hij zou er beter aan doen om zijn pijlen te richten op puur en alleen het islamisme en de groei van het antisemitisme in Europa. Dat zou zijn kritiek zo veel meer constructief én inhoudelijk maken.

Dus Geert Wilders: stop met het insinueren dat islamkritiek nog steeds taboe is in Nederland. Het is beter als men zijn energie inzet om de radicale uitwassen te blijven bestrijden en benoemen. Met deze slachtofferrol bereikt de PVV uiteindelijk helemaal niets. Nada.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

77 reacties

 1. Emile Takma

  Weten we toch, Geert.

  1. usb3.0

   flikker op islamlover

   1. september

    Trek je niets aan van usb3.0 laat die zelf opdonderen

    1. CZ

     Aldus Max Emile Van Velenamen, en zijn rugridder.

 2. Gebande_3

  Verschrikkelijk vind ik die ongepaste vrijheid van meningsuiting.

  1. rutte leugenaar

   ik ook , zou dus prettig zijn als je gewoon je snater houdt micro zwetscockje

 3. Cootje

  Wilders moet nog even een paar jaar geduld hebben , de zuivere tweedeling in Nederland is al een jaar of 40/50 bezig en de rechtse denkers winnen terrein , Vlaams belang in Vlaanderen wordt al boven de 40% gepeild en Nederland volgt binnenkort . Je hebt hier van die mafkezen die ontkennen dat banlieues net als in Frankrijk niet bestaan , maar overal wordt er narcotica afval gedropt en werknemers van bedrijven bedreigt , bestuurders van steden verteld dat ze een leuk gezin hebben , en als ze er een paar pakken wordt hun handel vanzelf weer opgevuld , deze mensen kunnen mensen beïnvloeden met hun 40/50 miljard omzet . Afrekeningen in onze hoofdstad en elders is schering en inslag , ondermijning ligt op de loer met ontevreden mensen die het geloof in de politiek volledig verloren zijn groeit . En er komen er vanzelf steeds meer mensen bij als ze de rekening op hun bordje komt , dus geduld is een schone zaak voor wilders

  1. Monty

   ”Wilders moet nog even een paar jaar geduld hebben”

   Wilders heeft 4 jaar de tijd gehad om het volk te kneden voor de verkiezingen en het is hem wederom niet gelukt om het merendeel van het volk achter hem te krijgen om Nederland te de-islamiseren.

   Sterker nog, hij is zelfs door 200.000 trouwe aanhangers verraden.
   Mensen geloven hem niet meer.

   Wilders waarschuwt al 15 jaar voor aanslagen.
   Wat heeft hij gemeld over de resente aanslag in Amsterdam waar 4 gewonden en 1 dode vielen te betreuren.

   Helemaal niks.

   1. Cootje

    Mensen geloven hem niet meer , maar de twee thee drinkende partijen hebben samen evenveel zetels , dus die geloven ze op zeker niet meer , het socialisme heeft een spoor van fraudes zelf verrijkingen, oplichtingen diefstallen en zijn in geheel Europa uitgekakt of verdacht van deze praktijken , behalve in Denemarken daar hebben eieren voor geld gekozen en Wilders beleid voor een gedeelte waar gemaakt , enkele reis naar huis is hun motto , en met deze oplichters bende wil Kaag gaan samenwerken , waar een socialist geweest is groeit nooit geen gras meer

    1. Emma Louise

     “waar een socialist geweest is groeit nooit geen gras meer”

     U bedoelt te zeggen dat de socialisten werk hebben gemaakt van de schadelijke effecten van teveel stikstof in de lucht en de roekeloze groei van gras radicaal hebben gestopt? En met het inzaaien van bloemenzaden hebben zij gezorgd voor bloeiende bloemen en aantrekken van insecten, vlinders en vogels? Hmm, zo had ik het nog niet bekeken.

     1. rutte leugenaar

      nee , strónt vlé®k dat bedoelt cootje niet te zeggen als je de reactie leest domme jongen.

      vlinders en vogels leggen het loodje door linkse riool socialisten. o.a door de windmolens en de vlinders door de verstedeling !

      Je bent een leugenaar !

     2. Emma Louise

      Verstedelijking, poepie? Niet zo fijn als we nog één miljoen woningen willen bouwen. De laatste vlinder fladdert dan sip uit ons versteend landje.

      Zo’n twintig jaar geleden zag je autoraam nog zwart van de insecten na een ritje door ons gevarieerde en kleurrijke landschap. Tegenwoordig blijft je autoraam nagenoeg vrij van insecten. En vlinders? Je ziet ze nauwelijks meer in de buitengebieden. Verstedelijking, poepie?

     3. rutte leugenaar

      ik snap dat je het niet begrijpt wím !

      linkse flapdrollen zijn altijd erg ingenomen met hun onwetende decadente spiegelbeeld

     4. CZ

      Aldus Max Emma Van Velenamen, hij zwetst er lekker op los!

   2. Cootje

    Maar let maar op hoe de samenleving totaal verhard met de komende jaren , die staat er gekleurd op en is niet zo zwart wit als jij denkt , er komen nog zat gebeurtenissen omdat goed uit te vergroten , opsporing verzocht heeft een eentonig artiesten bestand en elke week nieuwe hoofdrol spelers . En dat worden de mensen toch zat.

   3. usb3.0

    monty praat alsof monty helemaal niet het beste voor heeft met Nederland..

  2. Brenda Welsh

   Wilders’s Partij voor de Vrijheid is geen partij voor u als het over homofilie gaat.

 4. Monty

  ”Ik wil geen krijsende moskeeën, straatterreur, homohaat en antisemitisme”

  Als hij denkt dat je dit bereikt met het sluiten van moskeeën en het verbieden van de koran komt hij toch bedrogen uit.
  Als hij dit alles niet wil moet hij iets ondernemen tegen de mensen die dit uitdragen.

  Maar vreemd genoeg beweerd Wilders dat hij geen problemen heeft met moslims.

  Hoe gaat hij dit aanpakken?
  Of laat hij dit over aan zijn adepten die wel problemen hebben met moslims en dit ook uiten.

  1. usb3.0

   monty wil wel graag krijsende moskeeën, straatterreur, homohaat en antisemitisme..

 5. StemPzeweg

  Jammer Geert. Ik wil wel krijsende moskeeën, straatterreur homohaat en antisemitisme 😛

  1. rutte leugenaar

   dat blijkt ook uit je stemgedrag !

  2. ikweetwatikwil

   StemP VV 🙂

  3. leukeditter

   zei de grootste homo

 6. ikweetwatikwil

  Getverderrie. Alweer een hoofddoek. In de Tweede Kamer, nu de VN. Ik wil mijn Nederland terug. Stop de islamisering! Dat is Wilders. En hij heeft gelijk

  De rest van het artikel komt uit de koker van Bart Reijmerink.

 7. Tommy76

  Ik lees: “Wilders kan gelukkig nog steeds vrij zijn mening ventileren”.

  Volgens mij wordt Wilders al 17 jaar beschermt anders zou hij allang vermoord zijn.

  Dus de opmerking dat hij ‘vrij’ zijn mening mag ventileren is op zijn minst zwaar overdreven. Wilders mag zijn mening ventileren op straffe van continue bewaking waarbij hij dagelijks moet vrezen voor zijn leven.

  Voor de mensen die denken dat we nog vrij onze mening mogen en kunnen geven raad ik aan om met een Joods keppeltje op in bepaalde wijken in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag enz pro Israelische geluiden te gaan verkondigen.

  Nu nog ‘bepaalde’ wijken. Eer we twee generaties verder zijn alle wijken?

  Gisteren weer een Joodse man in Berlijn mishandelt. Enkel en alleen omdat hij Joods is. Er werd hem niet eens gevraagd naar zijn ‘vrije’ mening maar werd direct en zonder verdere aanleiding mishandeld…

  Het wordt niet beter hoor.

  1. Emile Takma

   “ Voor de mensen die denken dat we nog vrij onze mening mogen en kunnen geven raad ik aan om met een Joods keppeltje op in bepaalde wijken in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag enz pro Israelische geluiden te gaan verkondigen.”

   Zijn al eens dodelijke slachtoffers gevallen? Volgens mij wordt dit nogal overdreven.

   1. Tommy76

    Dat was inderdaad ook de algemene opvatting zo’n 100 jaar geleden. Uiteindelijk vielen er 6 miljoen doden.
    Gaan we weer afwachten tot het zo ver komt?

    Pogroms waren er overigens ook al ver voor de holocaust. De Holocaust was echter de ultieme uiting van de haat.

    Na de Holocaust was het antisemitisme grotendeels verdwenen uit het Westen echter nu importeren we het.

    De geschiedenis herhaalt zich. Joodse instellingen staan reeds onder constant toezicht van politie. Dat is niet voor niets.

    Als je even googlet dan kom je de diverse antisemitistische moorden of zeer zware mishandelingen tegen in de afgelopen jaren in Europa. In Nederland gebeurt het vaker dan je denkt echter de media houdt vaak angstvallig de etnische achtergronden van slachtoffer en dader achter.

    Maar misschien is het iets voor jou om met een keppeltje door bepaalde wijken in de grote steden te lopen. Misschien dat dat jouw ogen opent.

    Uiteindelijk krijgt het gehele Westen het deksel op de neus.

    1. Emile Takma

     @Tommy,
     Je onderbouwt je bewering dus niet. Ik geef toe dat ik een retorische vraag stelde.

     1. usb3.0

      maxje-mietje takema poept wat over dat er geen slachtoffers zijn gevallen en als je dan zegt dat dit wel zo is vraag maxje-mietje een bron, maar maxje-mietje kan niet bewijzen dat er geen slachtoffers vallen.
      En maxje-mietje is een schoft die hier de hele dag zijn achterlijk imbecielen mongolen reacties geeft.

      Jannes slaat de spijker op z’n kop..

     2. september

      Trek je niets aan van usb3.0.met zijn gescheld,het is zelf een debiele imbiciele Mongool

    2. Edjan

     Tommy +++++++

   2. Jannes-46

    Takma, ben je blind of zo. Doe maar eens een keppeltje op, neem een Israëlische vlag mee, en ga eens door die kansenparelwijken (elders ook wel getto’s of banlieues genaamd) in bijv. Amsterdam lopen. Ik verneem heel graag je bevindingen hier.
    Ik ben het met Wilders volmondig eens dat er een superminister van immigratie en de-islamisering moet komen. Dat helpt dan ook meteen o.a. de woningnood en criminaliteit op te lossen.

  2. Monty

   ”met een Joods keppeltje op in bepaalde wijken in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag’.

   Een Ajax Feyenoord of ADO shirt heeft het zelfde effect.

   1. usb3.0

    Jij moet je achterlijke smoel eens houden met je bagatelliserende küt opmerkingen

  3. Niet L niet R

   Zeker niet wordt alleen maar slechter!

 8. staleo

  Hier vandaag in de Limburger: Pool rijdt in greppel.
  Heb je ooit gelezen Marokkaan, Turk, Syrier etc. rijdt in greppel?
  Tegenwoordig spreekt men uit Internationale medewerker, maar als ze in een greppel rijden mag er gerust Pool bijstaan.
  Waarom niet afkomst van mes steker in AZC Budel en afkomst van mes steker in Amsterdam waar men al zeker weet dat het geen terroristische daad is.
  Over vrijheid gesproken

  1. leukeditter

   marokkaan staat zo lelijk he als je dat zegt..belg of pool gaat beter pfff

  2. Emma Louise

   “Heb je ooit gelezen Marokkaan, Turk, Syrier etc. rijdt in greppel?”

   Nee, nooit. Die kunnen veel beter sturen.

   1. rutte leugenaar

    Op een kameel mogelijk , gemotoriseerd wil nog niet echt lukken wím

   2. Cootje

    Zijn vaak wel de artiestengroep van opsporing verzocht , elke week een nieuwe casting met nieuwe gezichten , je zit wel eens te hopen op een roetveeg aflevering , meestal sturen die artiesten geleende auto’s , en als dank steken ze die dan in de fik , maar dat schijnt bij hun cultuur te horen , en ze rijden ook wel eens tegen een boom hebben geen respect voor het milieu , of ze kunnen het verschil in snelheid niet tussen een Audi en een ezel .

 9. Monty

  ”‘Ik wil geen krijsende moskeeën, straatterreur, homohaat en antisemitisme’’

  Als Wilders woord had gehouden waren het er wel minder mínder geweest.

  Maar Wilders is ook een leugenaar. Zo zou hij dat wel ‘even regelen’ minder Marokkanen.
  Hij doet niet onder voor Rutte als leugenaar.

 10. Niet L niet R

  Een eerlijke weergave van de oververtegenwoordigd misdaan onder de gelukzoekers mag niet!

  1. AS210854

   👍

 11. Monty

  Het lukt Wilders al meer als 15 jaar niet om 16,5 miljoen Nederlanders te overtuigen dat nog geen 500k mensen in ons land het echte probleem / gevaar zijn voor onze samenleving.

  Zou dit misschien komen dat het grootste gedeelte van die 16,5 miljoen landgenoten dit niet zo ervaart zoals hij doet voorkomen?

  In het grootste gedeelte van ons land hebben we geen last van ”krijsende moskeeën, straatterreur, homohaat en antisemitisme’ veroorzaakt door de nog geen 500k moslims.
  Als dit wel het geval was, was Wilders al jaren de baas van Nederland geweest.

  1. Harry Haller

   Al jaren lang liegt het CBS dat 5% van de bevolking moslim is: dat is dus 890.000 mensen en niet ‘nog geen 500.000′ zoals onze dorpsgek Monty beweert.

   Dat het CBS liegt is overduidelijk: al meer dan een decennium verkondigt ze deze 5%-leugen, terwijl de instroom van immigranten (waaronder veel moslims) al die jaren is door gegaan. De meeste schattingen houden het op zo’n 1,2 miljoen moslims, dus ruim het dubbele wat Monty Python beweert.

   Verder zijn er veel immigranten die geen moslim zijn, maar wel overlast geven, hoog scoren in de misdaadstatistieken en wijken tot getto’s degraderen. Ook daarover heeft Wilders het.

   Dat de PVV 17 zetels heeft toont aan dat een groot deel van het electoraat de zorgen van Wilders deelt. Ook andere partijen maken zich zorgen, maar hebben het niet tot speerpunt gemaakt.

   Overal waar moskeeen verschijnen of versterkte gebedsoproepen klinken, zijn massale protesten van omwonenden, die echter vakkundig worden gesmoord door gemeenteraden en organisaties die om het hardst brullen over ‘racisme, discriminatie, godsdienstvrijheid’. Dat stigma willen weinigen.

   Nederlanders zijn te bang voor verandering en hebben vaak andere belangen die prevaleren om te stemmen. Maar enquetes wijzen keer op keer uit dat het grootste deel van de Nederlandse bevolking de islam een gevaar vindt en zou wensen dat het minder werd.

   De belangrijkste vraag is echter waarom Malle Monty altijd weer de islam verdedigt en Wilders aanvalt. Dit gaat verder dan een persoonlijke voor- of afkeur. En gaat zelfs verder dan een missie. Zijn eeuwige gezeik over altijd hetzelfde onderwerp lijkt veel eerder op de dwangneurose van een zware patient, of op een opdracht. Laten we het maar op het laatste houden: Monty is overduidelijk een betaalde tröll.

   1. Monty

    ”‘nog geen 500.000′ zoals onze dorpsgek Monty beweert.”

    Dit is het getal wat ‘Rutte liegt’ vermelde gisteren bij een artikel dat heb je zeker gemist. Anders had je hem ook wel voor dorpsgek verklaart.

    Ik trok deze nog in twijfel dacht ook dat het er meer waren.

    Maar om nu de kennis van ‘Rutte liegt’ in twijfel te trekken.

    1. Harry Haller

     Sukkel Monty: het CBS geeft aan dat 5% van de bevolking moslim. Dat is het officiele cijfer. En dat zijn 890.000 mensen.

     Dus Rutte liegt, wat geheel in de lijn der verwachting ligt omdat hij een pathologische leugenaar is en openlijke al vele tientallen keren over alles heeft gelogen. Of hij zo slecht geinformeerd dat hij zelfs de meest basale cijfers niet paraat heeft.

     In beide gevallen is het een totale misser van Rattenvanger Rutte.

     1. Emile Takma

      “het CBS geeft aan dat 5% van de bevolking moslim. Dat is het officiele cijfer. En dat zijn 890.000 mensen.”

      Juist, en daarom is het bizar om over islamisering te brallen.

     2. Monty

      @Harry Haller
      ”Sukkel Monty: het CBS geeft aan dat 5% van de bevolking moslim. Dat is het officiele cijfer. En dat zijn 890.000 mensen.

      Dus Rutte liegt,”

      Dus ‘Rutte leugenaar’ liegt ook die kwam met ‘nog geen 500k idioten’ (doelende op het aantal moslims).

      Zullen we ‘Rutte leugenaar’ dan ook maar als dorpsgek bestempelen?

     3. Harry Haller

      Nee Takma, CBS liegt al jaren over dit cijfer. Zie mijn reactie hierover elders in deze draad.

      Los daarvan: ook een groep van een kleine miljoen mensen kan een samenleving danig belasten en ontwrichten door overmatige aandacht af te dwingen, onredelijke eisen te stellen, slecht te integreren, hoog te scoren in de misdaadstatistieken en in zijn algemeenheid een cultuur in te brengen die zich niet laat implementeren.

      Dat zien we overduidelijk in Nederland. De multiculturele samenleving is mislukt en ik ben niet de enige die daar zo over denkt.

     4. Emile Takma

      Het CBS liegt niet en daar hebben ze ook geen reden toe. Men legt op de site uitgebreid verantwoording af van de moeilijkheden bij het registreren maar komt toch tot een wetenschappelijk onderbouwd aantal.
      Dat ze hier bewust over zouden liegen is ongefundeerde laster.

      De bewering dat een minderheid van moslims Nederland ontwricht is te idioot voor woorden.

   2. Monty

    ”Dat we de feestdag beter kunnen schrappen en kunnen vervangen voor het suikerfeest?

    De strönt en zijn woke gedachte zijn te zielig voor woorden. Een feestdag voor nog geen 500K idioten”

    Wie is er nu de dorpsgek?
    Tekst van de slimste reageerders van dit blog.

    1. Harry Haller

     Qua stupiditeit, geestelijk onvermogen en zeikzeuren, span jij sowieso de kroon, betaalde beroepströl.

     1. Monty

      Geef nu maar gewoon toe dat ‘rutte leugenaar’ met zijn ‘nog geen 500k’ gewoon gelogen heeft en hij ook een dorpsgek is.

   3. Edjan

    Harry Haller. Klopt. Al ergens in de 80er, 90er jaren (dus 30, 40 jaar geleden) toen men het aantal mohammedanen nog correct telde, ging het aantal richting 1 miljoen. Dat kwam slecht uit toen er verkiezingen gehouden werden: het zou “Wilders in de kaart spelen” (een van de ergst denkbare zaken). Dus ging men een “verbeterde’ telling invoeren. Alleen eerste en tweede generatie immigranten werden nog meegeteld, bij hogere generaties ging men er van uit dat ze dermate geïntegreerd zouden zijn dat ze 100% Nederlanders waren. Die werden dus niet meer meegeteld.
    Dat wensdenken heerst hier en daar nog steeds, maar steeds meer mensen zien dat het niet klopt: steeds meer wordt duidelijk dat veel immigranten uit hogere generaties zich afzetten tegen de Nederlandse cultuur en zich ophouden in parallelle samenlevingen.
    Het “mooie” was echter, dat ondanks dat de immigratie flink doorging, het officiële aantal immigranten begon te dalen.
    Al een hele tijd geleden stopte de overheid helemaal met tellen want “discriminerend”. Ik schat dat het er op dit moment al 2 miljoen zijn. Kwestie van de grafiek doortrekken zoals die liep vóor de “verbeterde” telling.

    Nu wordt je, als je dit zegt, door sommige lieden om de oren geslagen met de “officiële” bronnen die nog steeds melden dat er slechts 550.000 mohammedaanse immigranten zouden zijn. Dat die bronnen dit al 25 jaar zeggen bij voortgaande immigratie, dat dit niet kan kloppen, daar moeten we vrijwillig blind voor zijn.

    2 miljoen nu, bij ongewijzigd beleid over ca. 45 jaar in de meerderheid.
    Nu weet niemand meer precies hoeveel het er zijn, maar het getal 550.000 blijft verder klinken.

    Mohammedanen zijn niet geïnteresseerd in democratie; zouden ze dat wél zijn en op een mohammedaanse partij stemmen, dan zou die 16 – 17 zetels krijgen.

    1. Harry Haller

     Zo is dat, Edjan. Helemaal correct.

    2. Emile Takma

     Mogelijk moet mijn goede vriend dit even lezen:

     ht*ps://nos.nl/collectie/11672/artikel/2163084-het-aantal-moslims-stijgt-maar-met-hoeveel

   4. Emile Takma

    “ Dat het CBS liegt is overduidelijk: al meer dan een decennium verkondigt ze deze 5%-leugen“

    Onderbouw het eens, dit is borreltafel gespeculeer.

    1. Mark Auel

     Jij liegt al meer als tien jaar betreffende de cijfers van het aantal moslim braaksel in dit land Wìm Hùtten, en het CBS ook, je denkt toch niet echt dat die leugens van jullie nog serieus genomen worden?

     Edjan geeft het hierboven exact weer hoe de cijfers gemanipuleerd worden!

     1. Emile Takma

      Daar hebben we Rob de Haan weer. Van hoeveel mensen ga je vandaag weer de ingewanden aan gort schoppen, simpele ziel.

     2. usb3.0

      maxje-mietje walgt helemaal niet van de krijsende moskeeën, maxje-mietje wenst nog meer haatpaleizen in Nederland, vergis je niet hoe maxje-mietje de islam verdedigt, maxje-mietje is een zeer warme pleitbezorger van de satanische ideologie islam…

     3. Mark Auel

      Jij mag mij gerust bij mijn naam noemen hoor Wìm Hùtten, ik doe daar niet zo schijterig over in tegenstelling tot jou, maar het feit blijft bestaan dat je een notoire gore leugenaar bent in werkelijk alles wat je hier verkondigt en wat betreft moslimbraaksel in het bijzonder, op wat andere linkse malloten na gelooft geen hond jou hier.

     4. Edjan

      Harry Haller, citaat: “daarom is een eerlijke discussie met jou (Emile Takma) voeren onmogelijk.” Klopt, het is zinloos.

     5. september

      Edjan zegt dit heel goed en we laten Max,Emiel en zijn vele namen maar,we nemen er alleen maar kennis van.

    2. Harry Haller

     Leg eens uit Takma, hoe het cijfer van 5% al 20 jaar gelijk kan blijven ondanks dat de immigratie -uit veelal moslimlanden- ongehinderd door is blijven gaan.

     1. Emile Takma

      Omdat de meerderheid van de instroom niet moslim is en moslims net zo snel seculariseren als christenen, goede vriend.

      Het CBS meet naar vermogen maar komt eenvoudig niet tot een ander cijfer.
      Pew komt een fractie hoger uit maar dat bevestigt slechts de juistheid van de CBS-gegevens.

     2. Monty

      @Harry Haller,
      Leg jij eens uit hoe ‘rutte leugenaar’ , de aller slimste reageerder van dit blog er zo naast zit.
      Doordat ik zijn cijfers heb aangehaald valt iedereen over elkaar heen met allemaal verschillende cijfers.

      Jammer dat je dit gisteren niet was opgevallen, had je ‘rutte leugenaar’ de oren kunnen wassen en voor dorpsgek kunnen verklaren.

     3. Harry Haller

      Dat is geen verklaring, Takma: je liegt, lült, zwatelt en zwetst er weer op los om je geliefde moslims in hun reet te kruipen en uit de wind te houden.

      Je bent een smerige proleet. En Mark Auel heeft in alles wat hij zegt volkomen gelijk. Je zal alles bij elkaar liegen als het jou uitkomt – daarom is een eerlijke discussie met jou voeren onmogelijk. Vieze psychopaat.

     4. CZ

      Oud nieuws Harry, en je wist het!

     5. Edjan

      Harry Haller, citaat: “daarom is een eerlijke discussie met jou (Emile Takma) voeren onmogelijk.” Klopt, het is zinloos.

     6. Monty

      Rest ons alleen nog de vraag waarom heeft onze aller slimste reageerder verkeerd cijfers gebruikt.

      Of is het gewoon een domme jonge?

    3. september

     Laten we het er maar op houden dat er meer dan 890000 moslims zijn ,dus die 500000 van R.L. klopt gewoon niet, hij kan niet rekenen,hij zegt wel eens meer verkeerde. dingen.En die meerderheid aan moslims maken ,over 45 jaar, maken de meeste hier niet meer mee,zijn we te oud voor

     1. Edjan

      September. Nee, daar zijn we gelukkig te oud voor. Maar velen hebben kinderen en sommigen kleinkinderen. Die maken het wél mee.

      Vroeger vroeg ik me wel eens af, hoe machtige samenlevingen toch maar zo snel konden verdwijnen. Van de Minoïsche samenleving is dat te verklaren: een enorme vulkaanuitbarsting. Maar over het verdwijnen van de Romeinse samenleving tast men nog grotendeels in het duister.

      En nu gebeurt het alwéer en zitten we er midden in, en sommigen zijn blij! Als dat mensen zijn die er geld mee verdienen, kan ik het me nog voorstellen. Maar veel mensen noemen zichzelf humanistisch (zoiets als medemenselijk) en menen dat ze er goed aan doen talloze mensen hierheen te halen die weinig tot niets met onze cultuur op hebben en voor 90% alleen maar komen om het geld. En zo gaat het langzaam over. Een heel continent veroverd zonder éen schot te lossen.

     2. usb3.0

      beetje prietpraten over hoeveel moslims (lees: islamisten) er in Nederland zijn om vervolgens het goed te praten dat men moskeeën laat krijsen dat allah de enige god is en dan de allergrootste smoel hebben over het christendom

 12. sonny

  Ieder die een multiculturele samenleving nastreeft heeft geen besef van diepgewortelde gedragspatronen, welke eeuwen behoeven om neutraal en/of inpasbaar te worden met andere sterke culturen!
  Politici denken dat immigratie begeleiding en integratie planning de samenleving verbroederd!
  ” no way “!
  De praktijk bewijst keer op keer dat mensen met een islamitische migratieachtergrond, op een kluitje gaan leven, onwillig om de Noord Europese cultuur te omarmen.
  Het is zelfs aantoonbaar dat deze groepen onze cultuur provoceren, tarten, om deze in te wisselen voor de hunne!
  Het electoraat speelt dat spelletje blind en onwetend mee!

  1. right

   Sonny@
   Naar het stemgedrag te oordelen heerst in Europa een epidemische bewustzijnsvernauwing, anders kan ik het niet verklaren!
   Deze sociale en morele verwording van Europa wordt extra versterkt door de Corina sores!
   Het is wachten op de ” awakening”, als deze uberhaupt ooit gaat plaatsvinden!
   Hoop doet leven!

   1. sonny

    Right@
    Men voert als argument aan, dat de meerderheid kiezers, een regering met humaan links-progressieve inslag wenst.
    Niets is minder waar, men is laks en vertrouwd blind op de “oude” partijen!
    Gemakzucht en angst voor bitternodige pragmatische, nieuwe politiek.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.