D66: “Glashelder” dat nu ook tieners zo snel mogelijk gevaccineerd moeten worden

Volgens D66-Kamerlid Jan Paternotte is het zaak dat de GGD’s zo snel mogelijk beginnen met het inenten van 12- tot en met 17-jarigen tegen Covid-19. Dat stelt de sociaal-liberale politicus nadat kinderartsen aangaven dat ze overtuigd waren van het nut van zo’n maatregel.

Paternotte denkt ook dat het helpt, met name nu de veel besmettelijkere deltavariant door ons land waart en over enkele dagen de dominante coronamutatie zal zijn. “Glashelder signaal van kinderartsen. Vaccinatie tieners helpt tegen nieuwe golf door deltavariant, houdt scholen open en geeft tieners zélf de keuze,” aldus het Kamerlid over waarom D66 wil dat de minimumleeftijd van Covid-vaccin verlaagd wordt naar twaalf.

“Maar allerbelangrijkste: ook voor tieners kan corona gezondheidsschade brengen, en die voorkom je met prikken,” meldt Paternotte tot slot.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Augustus

  “Maar allerbelangrijkste: ook voor tieners kan corona gezondheidsschade brengen, en die voorkom je met prikken”

  Ja want een IFR van 0.00 onder deze leeftijdsgroep moet je aanvechten met experimentele medicijnen. Politici met een achtergrondje in sociale wetenschappen moeten zich niet mengen met medische besluiten, idem voor afgekeurde artsen en dierenartsen bij het OMT. Kijk gewoon naar The Lancet, e.d.

  1. usb3.0

   De enige gezondheidsschade is dat men tieners opsluit, en tieners zijn niets gewend en hebben moeite met aanpassen door de disproportionele onnodige coronaregels..die brengen schade toe.
   En men weet niet wat een experimenteel mRNA vaccin doet met kinderen/tieners, wat ik wel weet is dat men een tienerlichaam niet de kans geeft om zichzelf te ontwikkelen, dus zelf een immuunsysteem te bouwen, dus men maakt het lichaam “lui”

 2. hans-e-pans

  Het spul dat eenmaal bij de leeftijdsgroep van de 12-jarigen tot 18-jarigen is geïnjecteerd zal het lichaam niet meer verlaten en in de toekomst onzichtbaar en waarschijnlijk zijn verwoestende werk doen.

  Welke ouder wil zijn of haar kind blootstellen aan een dubieuze medische proef, onder het mom van vaccineren, waarvan de uitslag waarschijnlijk pas eind 2023 bekend zal worden gemaakt.

  Het zogenaamde vaccin, dat een medisch probeersel is, dat het geen vaccin mag heten. De fabrikanten zijn in Nederland, en waarschijnlijk heel veel landen, vrijgesteld van aansprakelijkheid voor het geval er iets tijdens deze proef is fout mocht gaan.

  Als het zogenaamde vaccin echt zo goed en effectief is als dat de fabrieken zeggen waarom dan geen aansprakelijkheid dragen?

 3. Freba

  Wat zouden die twee “grapjassen” krijgen voor de promotie van een vaccin. Farma=criminele organisatie.

  1. Emile Takma

   Freba heeft vast wel bewijzen voor zijn lasterlijke bewering dat Jetten en Paternotte door de farmaceutische industrie worden betaald om het vaccineren van jeugdigen te bepleiten.

   Misschien ook niet, en was dit slechts een drol over de schutting.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.