Europese Commissie dolblij vanwege BBB-plan: ‘We maken Europa groener, gezonder en digitaler!’

De Europese Commissie heeft een nieuwe website gelanceerd over de toekomstplannen van de EU voor, nou ja, voor ons allemaal. En wat valt op. Juist: dat het één groot Build Back Better-plan is. Alles moet “groener, gezonder, en digitaler voor de toekomst.” Maar hé, Build Back Better is echt geen groots opgezet plan hoor!

Like onze gloednieuwe Facebook-pagina!

Tegenwoordig moet je echt ziende blind en horende doof zijn om niet te bevatten dat het Build Back Better-plan van het World Economic Forum en diens grondlegger Klaus Schwab niet slechts een theoretisch projectje is voor een paar intellectuelen, maar dat het daadwerkelijk impact heeft op onze toekomst. Want ja, ook de Europese Commissie doet eraan mee. Met heel veel plezier zelfs.

Kijk maar naar deze aankondiging van de Commissie op Twitter:

“NextGenerationEU is meer dan een herstelplan – het is een eens-in-het-leven kans om sterker uit de pandemie te komen,” aldus de Commissie. “Check onze nieuwe website om te zien hoe we Europa groener, gezonder, en digitaler maken voor de toekomst.”

Zoals onderzoeksjournalist Arno Wellens stelt, “het ging om corona mensen, een virus. Dat is waarom dit begon.”

Nou ja, dat is misschien waarom het oorspronkelijk begon. Maar dat is natuurlijk al lang niet meer waar het over gaat. Zoals Klaus Schwab van het WEF steeds zegt, dit is namelijk een geweldige “kans” voor de boven-ons-gestelden om eindelijk op grote schaal te implementeren wat ze altijd al wilden. Build Back Better. De Great Reset. Want corona geeft ze de mogelijkheid.

Je moet onderhand echt stekeblind zijn om niet te zien dat dit is waar ze mee bezig zijn. En wij maar wachten op ons debat hierover. Komt dat er ooit nog?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Oh, en als de dames en heren het daar niet over willen hebben omdat BBB bij de WEF vandaan komt, prima. Laten we het dan hebben over deze nieuwe website met doelen van de Europese Commissie, en de manier waarop ze zélf zeggen dat ze corona als een geweldige kans zien om deze doelen te bereiken. Ja?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

70 reacties

 1. halo1

  “‘Groener, gezonder, digitaler”‘. Niets op tegen toch? Alleen wel zonder de nadelen s.v.p.: verlinksing, verloedering, kostenexplosies.

  1. nexit nu aub

   heel langzaam komt de @@p uit de mouw en wordt volledig duidelijk hoe regenten het door hun bedachte beeld “de pandemie corona ” misbruiken voor hun dubbele agenda !

   corona is een hoax en agenda 2030 het doel. “build back better ”

   * uitfaseren contant geld
   * uitfaseren aardgas
   * uitfaseren prive vervoer
   * invoering co2 paspoort
   * invoering testmaatschappij
   * invoering financieel paspoort
   * invoering elektrisch vervoer

   allen politieke onderwerpen die niets te maken hebben met de medische gevolgen van corona !

   corona is een hoax ! De bewijzen komen langzaam naar buiten.

 2. ikweetwatikwil

  Hoe kan het nu Groener, gezonder worden als alles vol gebouwd moet worden voor de massa immigratie . Wat brengt dat allemaal met zich mee.

 3. usb3.0

  “We”

 4. Emile Takma

  BBB is een intelligente bestrijding van de economische gevolgen van de Corona-pandemie in combinatie met een gerichte aanpak van een grotere ramp die er aan zit te komen, de klimaatcrisis.
  Het is een enorme stap voorwaarts dat de EU deze aanpak coördineert en streeft naar een gemeenschappelijke traditie. Anders zou er ook weinig van terecht komen.

  Als er ooit een reden was dat de EU zijn meerwaarde kan bewijzen is het nu.

  1. usb3.0

   Nee hoor dat is BBB helemaal niet vuile smerig flikker dat je bent, er worden een crisissen gecreëerd domoor, maar jij als absolute achterlijke eurofiele stinkmongool meent echt dat landen het niet zelf op kunnen lossen ipv aan de subsidietiet van de eu te hangen.
   De eu “coördineert” in haar eigen belang niet in het belang van Nederland, de eu is een enorm gedrocht en jij schoffeert de Nederlander…

   1. Branzino

    @usb3.0
    Gelukkig is BBB een gelopen race. De term BBB bestaat immers al jaren en wordt in toenemende mate gemeengoed. Deze ontwikkeling kan niet meer gestopt worden. Er moeten natuurlijk wel een groot aantal parlementaire processen doorlopen worden en daarin zullen veel wijzigingen aangebracht worden. Maar als principe is het een uitgemaakte zaak: onze samenlevingen zullen veranderen nu er toch heel veel op de schop moet. Gelukkig zien de gezond nadenkende politici dat nu al en gebruiken ze die uitgelezen kansen voor werkelijke vooruitgang. Alleen wat achtergebleven sukkels komen niet verder dan wat onschuldige scheldkanonnades die helemaal niemand pijn doen noch interesseren.

    1. Harry Haller

     Emile Takma krijgt epigonen: het dwingende taalgebruik van ons taalwonder Branzino gaat hoe langer hoe meer op dat van de multinicker lijken.

     1. Branzino

      @Harry Haller
      Ga je lekker? Inhoudelijk wel ijzersterk, zeg. Maar je negeert nu wel die deelnemers hier, die mij als één van de vele nicknames van Emile Takma zien. Toch weer wat gewonnen.

      Mag ik concluderen, dat jij wel slapeloze nachten hebt van BBB, als je toch wat inhoudelijks voor ogen had? Dat spijt me dan en is echt niet nodig.

      Verder zou ik het woord epigoon vermijden. Er zijn teveel deelnemers hier die de clou dan missen en dat zou zonde zijn van jouw briljante taalgebruik. Het dwingende in mijn taalgebruik zie ik niet. Het zal alleen wat gevoelige en volgzame types beïnvloeden.

      Je opmerking over mij als taalwonder zie ik als compliment. Je gebruikt het veel te vaak om nog toevallig te kunnen zijn.

     2. Harry Haller

      Branzino, ik ben niet tegen BBB, het lijkt me zeer logisch dat die kans nu gegrepen wordt. Wat ik mis zijn de mogelijkheden om deze ‘visie’ (vaak zijn het illusies) te realiseren.

      De visie is bijvoorbeeld om in 2030 elektrisch te rijden (8 miljoen elektrische auto’s) en gasloos te verwarmen (8 miljoen elektrische warmtepompen). Op zich prachtig, maar over hoe dit te realiseren bestaan slechts vage en onvoldoende plannen met windmolens en zonneweiden.

      Wat mijn opmerking over jou als taalwonder betreft – ik houd het je alleen voor in de hoop dat je bewustzijn ontdekt dat je ego graag opschept om zich daarmee te versterken.

     3. Branzino

      @Harry Haller
      Je klinkt zo gelukkig wat milder en dat maakt een gedachtewisseling een stuk plezieriger.

      Je opmerking over de onvolgroeidheid van Schwabs ideeën, plannen zou ik ze nog niet willen noemen, kloppen wat mij betreft. Maar dergelijk out-of-the-box denken, vergeef me de managementtaal, is nodig om vooruit te komen. Als we bij elke wild idee pas mee gaan denken als we helemaal zeker zijn van de uitvoerbaarheid en het succes ervan hadden we nu geen computers gehad, was Amerika niet ontdekt en zaten we niet in de ruimte. Ook kanker was een gewone niet te voorkomen en dus geaccepteerde ziekte geweest die net als de dood bij het leven hoort.

      Ik heb in trainingen geleerd niet in problemen te denken, maar in uitdagingen. Dat principe is als managementtaal verschrikkelijk uitgekauwd, maar toch nog heel erg geldig. En juist elektrisch rijden of gasloos verwarmen zijn heel grote uitdagingen, waarvoor nog antwoorden op problemen moeten worden gevonden. Ik ben ervan overtuigd, dat de serieuze intentie om die te vinden zal helpen bij de uiteindelijk realisatie, ergens vóór 2050. Rutte gaat al meedenken met Urgenda en dat had ook niemand een jaar geleden durven dromen. Kijken wat het oplevert, want Rutte heeft wat te vertellen in de EU en dus ook daarbuiten.

      Het mooiste voor nu zou zijn om een wat radicaler rechtse groepering, een traditioneel rechtse, een midden- en een linkse groepering in één kabinet samen aan deze uitdagingen te laten werken. Dergelijke partijen hebben tenslotte allemaal een substantiële aanhang in Nederland. Maar ik betwijfel of dat er nu al inzet. Misschien moeten we nog een kabinetsperiode wachten.

      Je opmerking over mij als taalwonder verbaast me. Ik heb het één of twee keer genoemd, waarom weet ik niet meer, maar jij komt daar steeds op terug. Ik kan je ook andere vaardigheden noemen, maar dan is mijn identiteit binnen 10 seconden bekend en daar ben ik werkelijk bang voor.
      En verder wat dat ego betreft, een grote fout die veel Nederlanders maken is zich niet te presenteren als iemand die wat te bieden heeft. Daarmee doen ze vooral zichzelf tekort. Je ziet het hier o.m. in de keuze van opmerkelijke nicknames. Ik hoef jou geen voorbeelden te noemen. Ik krijg er meteen beelden bij die niet positief uitvallen.

     4. Harry Haller

      Branzino, out of the box denken is goede voeding en inbreng tijdens een brainstormsessie. Als deze gedachten echter gevat worden in concepten plus visie en gekoppeld worden aan een horizon-met-jaartal, is het een vereiste dat daaraan een tijdspad wordt gehangen waarin de gefaseerde aanpak (Europawijd) helder staat omschreven met invulling van de technische en infrastructurele uitvoering. Dat mis ik. Tot heden is het veel wolkenfietserij waarbij andere grote economische entiteiten (China en Rusland) buiten beschouwing blijven.

      Natuurlijk zitten we middenin een draaikolk van nieuwe ontwikkelingen. Dit is niet alleen op gang gebracht door corona, maar zeker ook door de exponentiele toename van technische ontwikkelingen. Het zou vreemd zijn als die niet geimplementeerd zouden worden. De vraag is echter hoe dat gebeurt. Ik ben het met Gerda2 eens, die elders zegt dat het gros van de toepassingen bedoeld is om meer contr0le en dwang uit te oefenen. Je hoeft geen complotdenker te zijn om op te merken dat dit nu ook al vaak het geval is.

     5. Emile Takma

      “ik ben niet tegen BBB, het lijkt me zeer logisch dat die kans nu gegrepen wordt.”

      Fijn om te horen, Haller.

     6. Harry Haller

      Ja Takma, ik ben voor de vooruitgang. Verbaast je dat?

     7. Branzino

      @Harry Haller, Emile Takma
      Hier groeit iets moois.

    2. Mistgabel

     Leg dat.de heer Takma even uit.dat de BBB al.voor de corona was.

     Toen mensen het over BBB hadden werden ze voor wappies uitgemaakt.

     Ook over de Greenpas.

     Hilarisch toch.

     1. Branzino

      @Mistgabel
      BBB is een term die al in 2015 werd gebruikt voor de mogelijkheid om bij grote rampen( de tsunami in 2004 was een voorbeeld, epidemieën, oorlogen) de wereld grondig te hervormen. In zulke situaties is er sprake van grote chaos en is er grote behoefte aan herstructurering. Benut die behoefte en de energie die dat levert. Dat is de kern van BBB en heeft helemaal niets met corona te maken. Tien in 2020 corona-critici de link legden tussen de pandemie en BBB werden ze inderdaad wappies genoemd. Vooral omdat gesuggereerd werd dat de corona-pandemie was gecreëerd om die herstructurering eindelijk eens te kunnen starten.

      BBB is afgeleid van een oud Japans concept, dat in principe hetzelfde zegt. gebruik chaos om iets nieuws te creëren. Maar hier vinden we vooral mensen die helemaal niets nieuws, beters willen. Schwab probeert met toepassing van dit oude Japanse principe de wereld in beweging te krijgen.

      Er is overigens de afgelopen weken al vaker over de geschiedenis van BBB gesproken, vooral ook om an te geven de de corona-plannen al heel lang in voorbereiding zijn. Volkomen geschifte schrijvers dus.

    3. Stanly2000

     Piet,
     “Er moeten natuurlijk wel een groot aantal parlementaire processen doorlopen worden en daarin zullen veel wijzigingen aangebracht worden.” ????

     Dat hebben we deze week gezien en meegemaakt. In Den Haag weigert men er over te praten, laat staan te debatteren en/of wijzingen aanbrengen.

     1. Branzino

      @Stanly2000
      Ik had graag gezien, dat ze over BBB in debat gingen. Maar de opstelling van Baudet tegenover parlement en collega’s is zo idioot neerbuigend, dat elke bereidheid om op zijn verzoek in te gaan wordt weggeslagen. Het was geen verzoek van Baudet, maar een scherpe eis, vergezeld van vermoedens dat het wel weer geweigerd zal worden, zodat een verwijt bij voorbaat voor hem al nodig is. Baudet zal daarmee nooit iets bereiken. Hij probeert de Tweede Kamer en collega’s te kijk te zetten, maat doet dat vooral zichzelf. Dit wordt nooit wat.

     2. Stanly2000

      Piet,
      “Het was geen verzoek van Baudet, maar een scherpe eis,”

      “Ik wil heel graag ……”
      Ik kan dit nou echt niet zien als een scherpe eis.

      Als u gelijk heeft dat de opstelling van Baudet een reden is om NIET op zijn verzoeken in te gaan dan is het wel goed mis met onze hooggeschoolde jongens en meisjes in de kamer. Het is nog erger als gedacht, begint meer op een kleuterklas te lijken.

     3. Branzino

      @Stanly2000
      Het gaat niet om die paar woorden, maar om de houding die daarbij wordt vertoond. Die is vanaf het begin heel erg fout geweest. Op zijn manier kom je nooit tot iets en dat blijkt ook zo te zijn. Hij heeft nog helemaal niets bereikt.

      Ik ben blij, dat de parlementsleden zich van hun menselijke kant laten zien en zich gedragen zoals ze doen als ze geïrriteerd zijn. En geïrriteerd zijn ze altijd als Baudet geluid maakt.

     4. Stanly2000

      Dus u bent het met me eens.
      “Een kleuterklasje!” Volwassenen zouden zich niet zo gedragen.

     5. Branzino

      @Stanly2000
      Een kleuterklasje? O.k., als jij dat zo graag zo wilt noemen, maar dan wel met alleen heel hoogbegaafde kleuters, met Latijn en Grieks in hun pakketjes en geen kinderliedjes zingen maar het tweede pianoconcertje van Rachmaninov zelf kunnen spelen.

     6. Gerda2

      Branzino@ Het gaat niet om die paar woorden, maar om de houding die daarbij wordt vertoond. Die is vanaf het begin heel erg fout geweest. Op zijn manier kom je nooit tot iets en dat blijkt ook zo te zijn. Hij heeft nog helemaal niets bereikt.

      Dat is niet wat Stanly2000 bedoelt volgens mij.
      Hij zegt namelijk: “Als u gelijk heeft dat de opstelling van Baudet een reden is om NIET op zijn verzoeken in te gaan dan is het wel goed mis met onze hooggeschoolde jongens en meisjes in de kamer. Het is nog erger als gedacht, begint meer op een kleuterklas te lijken”.

      Ik vat het zo op dat je ondanks je aversie t.o.v. Baudet je over dit onderwerp gaat praten, maar het onderwerp blijkt amper te leven.
      Ja als het je niet interesseert en je weet er weinig- of niets vanaf gaat het moeilijk worden.
      Er zijn zelfs Kamerleden die amper weten wat BBB of the Great Reset beteken. Kijk maar eens op het filmpje op deze site 2 juni.
      De regering vindt dit prima natuurlijk en is niet heel scheutig met informatie.

     7. Stanly2000

      Piet,
      “maar dan wel met alleen heel hoogbegaafde kleuters, met Latijn en Grieks in hun pakketjes”
      Het is geen garantie dat deze kleuters redelijke tot goede politici zijn.

      Gerda2 helaas moet ik u gelijk geven. Men wil er niet over praten. De reden is mij niet bekend, maar het lijkt mij een belangrijk onderwerp wat ons allemaal aangaat en door de mensen opgebracht moet worden. Dus graag enige helderheid. Hoe of wat gaat er gebeuren? Wat gaat het ons kosten? Wat vindt Brussel of onze nog nationale regering hiervan?
      En als Baudet de enige is die hier vragen over stelt kan ik wel achter hem staan.

     8. Branzino

      @Gerda2
      Het is inderdaad zo, dat BBB en The Great Reset nauwelijks leven. Bij mij ook niet. Het zijn twee van de talloze concepten waarmee politici hun tijd vullen, althans de tijd die ze over hebben. Ik hoop, dat ze dat zo blijven doen, ik doe een beetje mee door boeken te lezen. Maar ik hoor t.z.t. wl wat er concreter wordt en ga er dan over meepraten. Er is nog tijd genoeg.

    4. Beukman

     De term BBB bestaat immers al jaren

     Inderdaad. De wappies denken dat BBB een coronadingetje is. Dat komt mede omdat ze niet kunnen googelen.
     Ook denken ze vaak dat het een geheim complot is. Er is echter niets geheims aan, nooit geweest ook.

     Hier een google-search naar “build back better” over 2018-2019:

     https://www.google.com/search?q=%22build+back+better%22&rlz=1C1GCEU_nlNL859NL859&sxsrf=ALeKk01JkSoul3Hn8re6e3JJL3GCX6Kr1Q%3A1623927656989&source=lnt&tbs=cdr%3A1%2Ccd_min%3A1%2F1%2F2018%2Ccd_max%3A12%2F31%2F2019&tbm=

     1. usb3.0

      Men misbruikt de term corona voor dit soort idioterie, en neükho*r framed het gelijk als complot.

     2. Mistgabel

      U ziet het volgens mij iets te rooskleurig in.

      Quote:

      Claus Schwab voorziet dat de mens en computertechnologie samensmelten in een nieuwe supermens door onder meer de chipimplementatie in het menselijke brein met behulp van de NeuroLink-technologie.

      Flikker op met die kerel, hij bepaalt toch niet wat er in de mens gaat.

      h**ps://www.bestebank.org/the-great-reset/

    5. Beukman

     De term BBB bestaat immers al jaren

     Inderdaad. De wappies denken dat BBB een coronadingetje is. Dat komt mede omdat ze niet kunnen googelen.
     Ook denken ze vaak dat het een geheim complot is. Er is echter niets geheims aan, nooit geweest ook.

     Hier een google-search naar “build back better” over 2018-2019:

     google.com/search?q=%22build+back+better%22&rlz=1C1GCEU_nlNL859NL859&sxsrf=ALeKk01JkSoul3Hn8re6e3JJL3GCX6Kr1Q%3A1623927656989&source=lnt&tbs=cdr%3A1%2Ccd_min%3A1%2F1%2F2018%2Ccd_max%3A12%2F31%2F2019&tbm=

     1. Jack Flash

      Klopt beukman, maar kom je daar nu pas achter?
      Tis wat.
      Dan ben je vast op de hoogte van de 17 SDG’s.
      Fijn voor jou.

     2. Beukman

      Er wordt hier vaak gesuggereerd dat BBB een nieuw en geheim plan is, Jack. Het is echter net zo nieuw en geheim als de SDG’s, nl NIET.

     3. usb3.0

      neükho*r zegt zelf dat er dus een build back better bestaat, net als the great reset, world economic forum, en dan anderen bestempelen als “wappie”

     4. Beukman

      Jouw hоer heeft gelijk, Universele Bus, het bestaat allemaal. Het bewijst maar weer eens dat lang niet alle dames van plezier achterlijk zijn.

      De wappies denken dat het een groot geheim complot is, sommigen van hen menen zelfs dat BBB is uitgevonden vanwege corona, terwijl anderen denken dat corona is uitgevonden om BBB op gang te kunnen zetten.

      Maar hé, ze kunnen niet allebei gelijk hebben toch?
      Klopt, ze hebben allebei ongelijk. Maar daarvoor zijn het dan ook wappies.

    6. usb3.0

     Er komt opstand tegen de manier waarop men, zeer agressief overigens, de bbb krankzinnigheid de mensen wil opleggen, nou is, op basis van leugenachtigheid vanuit de eu, eurofiele branzebinootje daar natuurlijk voorstander van

    7. nexit nu aub

     blabla bladieblablabla, wie leest de bagger van de decadnte tról malle pietje nog ? tijdverspilling

     1. Branzino

      @nexit nu aub
      “wie leest de bagger van de decadnte tról malle pietje nog ?”
      JIJ, toch?

     2. nexit nu aub

      waar maak je dat uit op domme jongen ?

     3. Branzino

      @nexit nu aub
      “waar maak je dat uit op …”
      Juist uit deze reactie van jou, maar dat heb je blijkbaar gemist. Je moet wel een beetje opletten, meteen al op de vroege morgen.

     4. nexit nu aub

      ongelezen volgt het antwoord, blabla bladieblabla domme jongen !

     5. Branzino

      @nexit nu aub
      “ongelezen volgt het antwoord”
      Je lijkt werkelijk niet in staat om de meest simpele gedachtegang te begrijpen. Hoe kun je nu een opmerking van mij (“JIJ, toch?”) pareren met een passende reactie (“waar maak je dat uit op … ?”), terwijl je beweert niet te weten wat ik schreef?

      Tip: zie sommige reacties als grapje (zo was die van mij bedoeld) en reageer dan passend. Nu maak je overal een drama van, je leest alles (geef het gewoon toe), begrijpt te weinig, maar reageert desondanks.

   2. september

    Hallo usb3.0 houdt het ons met dat domme gescheld ,debiel,imbeciel en stinkmongool die je bent met je rotkop die je hebt.Een minderheid is het maar met je eens.

    1. usb3.0

     Nee hoor, de meerderheid zegt het niet maar dit wel van tamil en co

  2. Mistgabel

   Zie dat de.media je aardig te pakken heeft.
   Noemen ze ook wel gehersenspoeld.

  3. Mistgabel

   Koekoek.

   Die klimaat shit hadden ze het al voor de corona over.

   Nu wordt er gedaan alsof…

   Manmanman, in het land der blinden.

 5. goedisfout

  Dat digitale klopt wel als rapportcijfer, éénen en nullen de grote sullen.

  1. Jack Flash

   “We maken Europa groener, gezonder en digitaler”
   Naar het Chinese SCS model.
   Een rollende sneeuwbal naar de afgrond.

 6. Gerda2

  In het bovenstaande filmpje deelt de heer Schwab ons mee dat deze
  revolutie ons/onze identiteit daadwerkelijk zal veranderen.
  Waarom moeten we dat willen?
  Schwab is een zieke geest.

 7. Gerda2

  In een interview in 2016 zegt Schwab dat we draagbare technologie, zogeheten wearables, binnen 10 jaar in onze kleding bij ons dragen. Hij suggereerde dat de technologie vervolgens ook geïnplanteerd zal worden in ons brein of onder onze huid.
  Schwab zegt dat we hierdoor met ons brein kunnen communiceren met de digitale wereld. Uiteindelijk vindt er een soort samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld plaats. De geestelijk vader van de Grote Reset denkt ook dat we gepersonaliseerde robots zullen krijgen die met kunstmatige intelligentie met ons kunnen interacteren.

  youtube.com/watch?v=UmQNA0HL1pw&t=26s

  1. Beukman

   Schwab heeft dat goed gezien. Hoewel, eigenlijk zegt hij niets nieuws.
   AI neemt een steeds grotere plaats in in ons bestaan. Microcomputers worden steeds vaker gebruikt in de gezondheidszorg om ons te genezen of om met bepaalde kwalen te kunnen leven. Een pacemaker is een bekend voorbeeld. Er wordt tegenwoordig zelfs op afstand geopereerd met geavanceerde robotjes die in het lichaam worden geplaatst.
   Leve de vooruitgang!

   1. Gerda2

    Hij heeft het echt niet over de pacemaker, die is er al zo lang.
    En de voorbeelden die jij noemt, zijn prachtig, ik ben ervan op de hoogte.

    1. Beukman

     Techniek valt niet te stoppen, Gerda.
     Je mag Schwab knettergek noemen. Dat blijkt dan iig niet uit dit filmpje.

     1. Gerda2

      Beukman,
      De dingen die Schwab in het laatste stukje van de video benoemt, hoeven helemaal niet voor medische doelen of andere goede doeleinden gebruikt te worden. Het is zeer aannemelijk dat de mogelijkheden die de wetenschap creëert, misbruikt gaan worden.

      Techniek valt niet te stoppen, zeg je.
      ?
      Als je bedoelt dat de ontwikkelingen in de wetenschap wat techniek betreft, niet gestopt kunnen worden, ben ik het met je eens.
      Hoe er echter met de geboden mogelijkheden wordt omgegaan is nummer 2.

      Als het goed is, is wetenschap altijd in ontwikkeling. Dat is niets nieuws.
      Je doet het voorkomen alsof mensen die commentaar leveren, tegen technische ontwikkelingen en/of de toepassingen daarvan zouden zijn.

     2. Beukman

      Het is me niet duidelijk waarvan je Schwab eigenlijk beschuldigt, Gerda. Toch niet omdat hij een paar toekomstvoorspellingen doet?

     3. Telos

      Aldus Bukman, de rugridder van Van Velenamen.

     4. nexit nu aub

      laat toch gaan die hufter van een bukhol ! volgens de zuigtról bestaat agenda 2030 niet dus moet de zuigtról gewoon zijn gore bek houden.

   2. usb3.0

    beukho*r vindt het prima dat hij de hele dag gevolgd wordt, sterker nog, beukho*r vindt dat iedereen zich MOET onderwerpen aan privacy schendende technologie én beukho*r vindt dat men verplicht een merkteken moet krijgen

  2. Mistgabel

   Die filmpjes van Schwab zijn knettergek.
   Maar ja, wij zijn de wappies volgens.de.MSM heulers dan.

   1. Gerda2

    De man zelf is knettergek.

  3. Jack Flash

   Komt echt niet op de staatstelevisie en in de kranten Gerda2.

   1. Gerda2

    Waar het uiteindelijk alleen maar om gaat is con-tro-le.

    1. Gerda2

     Geen cash geld meer, weinig/geen eigendommen meer (we leasen of huren), wat een zegen.

     1. Branzino

      @Gerda2
      Ik zou zijn boek eens lezen, want alleen dan kun je je een realistisch beeld vormen van de ideeën van Schwab c.s. Op deze manier, op basis van vage meningen en insinuaties, ontstaat er alleen maar verwarring.

     2. usb3.0

      “wat een zegen??”

      Dacht het niet..

 8. usb3.0

  Men zou zich eens moeten afvragen waarom ze de gewone burger arm wil maken met deze onzin?

 9. Mistgabel

  Tip:

  Schwab (de helderziende..) heeft gezegd dat er een grote cyberaanval komt en dan het gehele internet plat gaat.

  Kunt u er zich vast op voorbereiden…

  1. Branzino

   @Mistgabel
   Volgens mij wordt daarover in allerlei betrouwbare en minder betrouwbare berichten over geschreven als een door het WEF georganiseerde simulatie van een heel grote cyberaanval. Geen helderziendheid, maar gewoon een oefening.

   1. usb3.0

    “maar gewoon een oefening.”

    Net als het wereldwijde experiment

    1. Branzino

     @usb3.0
     Klopt, er is helemaal niets meer aan de hand dan iemand met wat geïnteresseerden die hun ideeën van tijd tot tijd bespreken. Er zijn echt boeiender en belangrijker thema’s om hier en in de Tweede Kamer aan de orde te stellen.

     1. nexit nu aub

      blabla bladieblablabla , het ochtend scheetje van malle pietje !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.