shutterstock 1447404296

Europese Commissie dolblij vanwege BBB-plan: 'We maken Europa groener, gezonder en digitaler!'

Geen categoriejun 17 2021, 9:58
De Europese Commissie heeft een nieuwe website gelanceerd over de toekomstplannen van de EU voor, nou ja, voor ons allemaal. En wat valt op. Juist: dat het één groot Build Back Better-plan is. Alles moet "groener, gezonder, en digitaler voor de toekomst." Maar hé, Build Back Better is echt geen groots opgezet plan hoor!
Tegenwoordig moet je echt ziende blind en horende doof zijn om niet te bevatten dat het Build Back Better-plan van het World Economic Forum en diens grondlegger Klaus Schwab niet slechts een theoretisch projectje is voor een paar intellectuelen, maar dat het daadwerkelijk impact heeft op onze toekomst. Want ja, ook de Europese Commissie doet eraan mee. Met heel veel plezier zelfs.
Kijk maar naar deze aankondiging van de Commissie op Twitter:
https://twitter.com/EU_Commission/status/1405426404838326279
"NextGenerationEU is meer dan een herstelplan - het is een eens-in-het-leven kans om sterker uit de pandemie te komen," aldus de Commissie. "Check onze nieuwe website om te zien hoe we Europa groener, gezonder, en digitaler maken voor de toekomst."
Zoals onderzoeksjournalist Arno Wellens stelt, "het ging om corona mensen, een virus. Dat is waarom dit begon."
Nou ja, dat is misschien waarom het oorspronkelijk begon. Maar dat is natuurlijk al lang niet meer waar het over gaat. Zoals Klaus Schwab van het WEF steeds zegt, dit is namelijk een geweldige "kans" voor de boven-ons-gestelden om eindelijk op grote schaal te implementeren wat ze altijd al wilden. Build Back Better. De Great Reset. Want corona geeft ze de mogelijkheid.
https://twitter.com/heidegger79/status/1404798389334810631
Je moet onderhand echt stekeblind zijn om niet te zien dat dit is waar ze mee bezig zijn. En wij maar wachten op ons debat hierover. Komt dat er ooit nog?
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Oh, en als de dames en heren het daar niet over willen hebben omdat BBB bij de WEF vandaan komt, prima. Laten we het dan hebben over deze nieuwe website met doelen van de Europese Commissie, en de manier waarop ze zélf zeggen dat ze corona als een geweldige kans zien om deze doelen te bereiken. Ja?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten