Caroline van der Plas geeft afwezige FVD'ers elleboogstoot: 'Ik heb gevraagd hoe het nou zit met Build Back Better'

Caroline van der Plas geeft afwezige FVD'ers elleboogstoot: 'Ik heb gevraagd hoe het nou zit met Build Back Better'

Caroline van der Plas bij Beau. Bron: Screenshot RTL.

Nadat BBB-fractievoorzitter Caroline van der Plas afgelopen dinsdag in aanvaring kwam met Thierry Baudet, die haar aanviel omdat ze "arrogant" zou zijn nadat ze weigerde een debatverzoek van de FVD-voorman te steunen, zijn de betrekkingen tussen de BoerBurgerBeweging en Forum voor Democratie niet opgeknapt.

Vandaag deelde Van der Plas opnieuw een stoot uit aan de FVD-fractieleden, die niet zijn komen opdagen bij een rondetafelgesprek met europarlementariërs in de Tweede Kamer. Veel andere partijen lieten ook verstek gaan: behalve Van der Plas waren alleen VVD, D66, CDA, Volt en JA21 vertegenwoordigd. Reden voor Van der Plas om uit te halen naar de partij van Thierry Baudet, die de laatste maanden het veel heeft over 'build back better,' volgens hem een wereldwijd complot om wereldleiders links beleid te laten uitvoeren.

Van der Plas: "Bij afwezigheid van onze ambtsgenoten van Forum voor Democratie," aldus de BBB-parlementariër schouderophalend: "heb ik de europarlementariërs maar gevraagd hoe het nou zit met Build Back Better en de The Great Reset." Haar boodschap voor Baudet is zonneklaar: "Ik duik nergens voor weg."

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties