Filmpje! Gaslek zorgt voor enórme brand en explosie bij vakantiepark Beekse Bergen: hoofdgebouw helemaal afgefikt

In vakantiepark Beekse Bergen is het woensdagochtend helemaal misgegaan. Een gaslek zorgde voor een gigantische brand, die vervolgens het hoofdgebouw volledig in de as legde. In dat gebouw zit onder meer ook een restaurant en een zwembad. Gelukkig was er op het moment dat de brand huishield niemand in het pand. Er zijn daarom geen mensen gewond geraakt – of erger.

Like onze gloednieuwe Facebook-pagina!

De beelden die rondgaan van Beekse Bergen op sociale media zijn ronduit schokkend te noemen. Kijk maar naar deze video, gemaakt door Noël van Hooft van Omroep Brabant en publiekelijk door hem gedeeld op Twitter. Niet alleen is er een enorme brand, maar op een gegeven moment hoor je ook een enorme explosie; een explosie die zo groot is dat de camera omhoog gegooid wordt.

Die beelden zijn natuurlijk ronduit schokkend. Op sociale media zie je dan ook veel reacties van mensen die even helemaal van slag zijn. Niet zo gek natuurlijk, want we kennen Beekse Bergen allemaal, en zijn er misschien nog wel geweest ook. Ik wel tenminste, en vond het fantastisch.

Het goede nieuws? De brand is niet bij de dieren. Die zijn dus veilig. Misschien dat ze zich een hoedje zijn geschrokken – door de geur, de beelden, maar zeker ook door de explosie – maar dat is het dan wel. Voor de rest zouden ze nergens last van moeten hebben.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Zo, dat is wel even schrikken op deze woensdag!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Emile Takma

  “Het goede nieuws? De brand is niet bij de dieren. Die zijn dus veilig. Misschien dat ze zich een hoedje zijn geschrokken – door de geur, de beelden, maar zeker ook door de explosie – maar dat is het dan wel. Voor de rest zouden ze nergens last van moeten hebben.”

  Nou, dat is een pak van mijn hart!

  1. nexit nu aub

   domme jongen , de dieren hebben nergens last van gehad , het staat er echt !

   1. Emile Takma

    Klopt, Poeperd, en daar was ik natuurlijk enorm verheugd over.

    🥲

    1. nexit nu aub

     je bent een domme naieve strónt vlé®k dat wordt steeds duidelijker. Een onwetende kwal met het commentaar van een hufter

     een uitslaande brand en de strónt vlé®k schrijft dan,

     ” de dieren hebben nergens last van gehad , het staat er echt ! “

     1. Gerda2

      Nexit nu aub, ben jij dan niet heel opgelucht dat de beestjes nog ongedeerd rondlopen? Er zijn mensen die zeggen, dat je dieren meer kunt vertrouwen dan mensen, dus gelukkig maar dat ze in orde zijn.

     2. nexit nu aub

      zeker wel , ben echter niet zo dom om te zegen dat dieren nergens last van hebben. Dat is voorbehouden aan de decadente strónt vlé®k

    2. Telos

     Als het niet kan zoals het moet dan moet het maar gaan zoals kan. Van Velenamen bestoken zodat hij geen enkele ruimte krijgt.

   2. Gerda2

    Nexit nu aub,
    Daar heb je helemaal gelijk in.
    De beesten die het hebben zien gebeuren, zullen vannacht echt niet zo goed slapen.
    Gelukkig is hen slachtofferhulp aangeboden.

    1. nexit nu aub

     dat is goed om te horen , hopelijk wel met een beëdigde tolk . Je wilt ze niet verkeerd voorlichten waar de uitkering aan te vragen en waar de medische hulp aan te vragen.

     Ze hebben vast een trauma voor het leven !

 2. nexit nu aub

  Zonde van het park

  1. Gebande K0K

   Welk park domme poeperd?
   Het safaripark, het safari-resort, Speelland of het vakantiepark?

   1. Emile Takma

    😎

 3. Cyber

  Auw, geen supermarkt tijdens Decibel festival.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.