Gordon emigreert definitief naar ‘zandbak’ Dubai: ‘Hij is z’n afscheidsfeest al aan het organiseren’

De kans is groot dat Gordon definitief vertrekt uit Nederland. Dat onthulde SBS-programma Shownieuws gisteren. Gordon zou zijn televisiewerk in ons land willen doorzetten, maar is verder helemaal klaar met Nederland, en wil zich daarom vestigen in Dubai. De entertainer zou zelfs al bezig zijn een grote afscheidsfuif te organiseren.

Showbizz-deskundige Bart Ettekoven zei in het over Gordon in Dubai: “De plek waar hij zich fijn en prettig voelt. Hij zegt dat hij het gewoon niet meer zo heeft met Nederland en dat hij er op uitgekeken is. Hij wil echt daar naartoe.” Naar “de zandbak” dus, aldus de Privé-redacteur.

Ettekoven en zijn collega’s trokken wel enige wenkbrauwen op toen ze het lijstje strenge islamitische regels opsomden die gelden in de Arabische stadstaat, die vermoedelijk conflicteren met Gordons leefwijze, waaronder alcohol drinken, drugs gebruiken en seks hebben met mannen. Of zoals de entertainmentjournalist het verwoordde: “Alles wat Gordon leuk vindt is daar verboden.”

De precieze vertrekdatum van de voormalige zanger is nog onbekend.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Rieks

  We zwaaien hem uit en wensen hem het beste. Als ik hem was zou ik hier wel een flatje aanhouden want ik zie hem snel weer terug komen. Of zou het een grap zijn?

  1. hans-e-pans

   Niet twijfelen, strik erom heen en hem desnoods gaan brengen.

   Ze hebben het daar ook al vernomen dat hij komt.

   Ze hebben daar hoge begouwen genoeg.

 2. JFU

  Nu de rest nog van die z.g.n. ‘toppers’.

 3. polleke67

  Hij heeft mij al een paar keer blij gemaakt met: “Ik stop met zingen” of “Ik stop met TV programma’s”…. Wedden dat ie weer terug komt???

 4. Vrijedenkert

  Toedeledoki en vooral wegblijven!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.