Het Nederland van Sigrid Kaag (D66): ‘Kabinet steunt dubieuze Palestijnse organisaties’

D66-leider en minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag heeft haar stempel hard gedrukt op het Nederlandse buitenlandsbeleid. Want, is bekend geworden, Nederland steunt maar liefst minimaal zeves “dubieuze” Palestijnse organisaties. Twee van deze groepen hebben banden met het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina. En die groep staat, schrik niet, op de Europese lijst van terroristische organisaties.

Nederland steunt dus (indirect) terroristische groepen. Dat is hard gezegd, maar de waarheid.

Ondanks meerdere waarschuwingen van Israël heeft het Nederlandse kabinet letterlijk miljoenen euro’s gegeven aan de zeven controversiële ngo’s. Zeker twee van die organisaties krijgen nu ook nog steun. Ja, vandaag de dag.

Eén daarvan is Defense for Children International – Palestine (DCIP). Deze groep heeft volgens Israëlische inlichtingendiensten (en die weten hier toch het één en ander vanaf) een heel, heel nauwe band met het Volksfront. Een medewerker die is aangeklaagd zegt zelfs in een politieverhoor, laat De Telegraaf weten, dat de organisatie niet eens geld hoeft wit te wassen, “want de Nederlandse hulpstroom blijft toch wel komen.”

Volgens Omroep ON!-verslaggever Ernst Lissauer is dit allemaal “slechts het topje van de ijsberg. “Daarnaast stelle men de vraag: waarom? (want dit gebeurt al vele jaren bewust),” stelt hij.

In mei confronteerde de omroep de vrouw die verantwoordelijk is voor dit soort financeringen al: Sigrid Kaag. Van D66. Had zij, vroeg de verslaggever van de omroep, eigenlijk al excuses aangeboden aan de familie van Rhina Shnerb? Die jongevrouw is omgekomen bij een terroristische aanslag die medegefinancierd is door Kaag, zei de verslaggever. Dus: waar blijven die excuses? Kaag antwoordde daarop dat de Nederlandse ambassadeur langs was geweest bij de familie, maar dat bleek later een leugen te zijn.

Dit is natuurlijk het Nederland van Sigrid Kaag: een land dat terrorisme steunt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Wat een schande.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

106 reacties

 1. Mark Auel

  Ongelooflijk dat die vieze tyfush@er in de regering kan zitten.

  1. nexit nu aub

   mooi gesproken , ik vraag me af welke 1,7 miljoen mafkezen op deze palezwijnen hóer hebben gestemd. Het is toch ongehoord hoe Nederland een deel van de oorlog tegen Israël financiert. Deze wolf is sch@@pskleren wordt in de eigen partij al helemaal afgefakkeld omdat het nieuwe leiderschap niets anders dan een verkiezingsslogan blijkt te zijn.

   Je moet een beroeps hypocriet zijn om je stem nogmaals te geven aan die tról

  2. Beukman

   Die andere sterke vrouw, Femke Halsema, vertelde onlangs nog op de tulluffiessie hoe kereltjes zoals Mark Auel haar dochter opwachtten toen die uit school kwam om haar in koor toe te schreeuwen:

   JE MOEDER IS EEN HΟER!!!!!

   Waar komt die obsessie voor prostituees toch vandaan bij kereltjes als Mark Auel? Komen ze soms tekort bij hun vrouw?

   1. Cootje

    Nou is dat niet fris , maar ook niet fris als je als burgemeester van alle Amsterdammers met een button 1873 gaat lopen , dan laat je wel voor een gekleurd karretje spannen , en zij vertegenwoordig met haar partij die zwarte minderheid , en je moeder is een …. komt veel voor bij een andere allochtonen groep ., en een sterke vrouw met een button 1873 is toch ook teveel gekleurd en dat is haar partij ook , die hebben zelfs ex moslimbroederschap in hun clubje , noemen ze diversiteit

    1. Beukman

     WAT ERG COOTJE!!!!!
     Onze burgemeester is…. tegen…. de SLAVERNIJ in Suriname die tot 1873 voortduurde!!!

     En dat maakt haar een hοer?

     1. usb3.0

      beukho*r is van de zieligheidsindustrie

     2. nexit nu aub

      bukhol begrijpt niet dat een burgemeester geen activist is.

      neem het de dommerd niet kwalijk. Zijn denkvermogen is zeer beperkt.

      Welke hóer genoot wachtgeld en schreef in haar boek ” ik ambieer geen publieke functie meer na mijn kamer lidmaatschap ”

      Hóeren teren op een ander zijn zak met hóerenstreken bukhol. Valsema kan zo instappen.

     3. Cootje

      Jij bedoelt onze succesvolle VOC tijd , die heeft Nederland geen windeieren gelegd , van deze regering mogen oostblokkers op een hoop wonen en gebruikmaken van stapelbedjes , en de chauffeurs onze nationale parkeerplaatsen onder schijten , haar Afrikaanse allochtonen vrienden noemen haar graag ze , en slavernij , moet je feitelijk geen Duitser Nederland in laten , maar dat zijn geen huilebalken die komen ook niet onder een boom vandaan , die hebben de oorlog gewonnen althans economischs .

   2. LifeBuddy

    Sinds wanneer kunnen beukende arische sLinkse met de Gekke koeien ziekte, hier nog reageren? Ik ben dr voor veel minder al uitgegooid!!!

    1. Mr.blauw.sky

     Dat krijg je ervan ouwe vrek, als je het vertikt om ook maar één cent doneren aan deze website te doneren. Wat vrijgevigheid betreft kun je nog een voorbeeld nemen aan jouw “arische” helden zoals beukman .

     1. Beukman

      Inderdaad.
      Sowieso kan Buddy wel een voorbeeld aan me nemen.

     2. nexit nu aub

      een voorbeeld aan jouw nemen bukhol ? dan moet je wel een mislukte kakkerlak zijn zoals die blauwe idioot

   3. Mark Auel

    Rukman denkt wanneer je terecht een tyfush@er benoemt die ook nog eens medeschuldig is aan de moord op een joods meisje omdat zij die palezwijnen die haar hebben vermoordt geld toestopt een obsessie hebt voor h@eren, wat een hulpeloze en waardeloze zak str@nt ben je toch Rukman. Je verdient die vleeshaak ten volle!

    1. nexit nu aub

     zonde van die vleeshaak , krijg je nooit meer rein !

    2. Beukman

     Wat heb jij toch met prostitutie, Mark? Laat je je eigen vrouw soms voor je pezen om de huur van je caravan op te brengen?

     1. Emile Takma

      😂

     2. Mark Auel

      Ik hoop dat dat vieze stinkwijf van je darmkanker krijgt en je kinderen aansteekt Rukman.

     3. nexit nu aub

      kan de strónt vlé®k uitleggen wat er zo grappig aan de domme insinuatie van zijn billenmaat bukhol is ?

     4. usb3.0

      tamil voorbips maatje van beukho*r komt er ook even bij.. typisch? als het over hoëren gaat

     5. Mr.blauw.sky

      Vandaag’s voorbips maatje komt ook meteen weer om de hoek gluren.. typisch? als het over strónt gaat..

     6. nexit nu aub

      een voorbips met strónt , je bent niet echt wijs hufter

     7. Beukman

      Ik hoop dat dat vieze stinkwijf van je darmkanker krijgt en je kinderen aansteekt Rukman.

      Kanker is niet besmettelijk, sukkel. Dat zou jij toch moeten weten.

     8. Mark Auel

      Whatever Rukman, die larven van je mogen ook onder een betonmortelwagen komen, mij om het even.

     9. Mr.blauw.sky

      Wat een dom gewauwel weer met je.seniele associaties poeprat

     10. nexit nu aub

      als ze maar niet onder je schoen komen , dan verspreiden de kakkerlakken

     11. Beukman

      Whatever Rukman, die larven van je mogen ook onder een betonmortelwagen komen, mij om het even.

      Je kan nu wel stoppen, Mark. Het is inmiddels wel duidelijk waarom jij vrouwen waar je het niet mee eens bent hοeren noemt. Daarvoor hoef je niet eens een psychiater te zijn.

     12. nexit nu aub

      bukhol snapt nog steeds niet wat een hóer is in de volksmond. Wat kan je anders verwachtten van een decadente onwetende tról

     13. Mr.blauw.sky

      Daar bij jou in Amsterdam hebben Nederlandse scheldwoorden een heel andere betekenis dan in de rest van Nederland, dat weet iedereen toch ?? Nietwaar poepclown?

     14. Beukman

      bukhol snapt nog steeds niet wat een hóer is in de volksmond.

      Vertel het me maar, Rennie.

     15. nexit nu aub

      het is je al uitgelegd hufter maar je bent te dom om het op te pakken bukhol. Zinloos tijdverdrijf een decadenbte tról iets uit te leggen hufter

     16. Usb

      Tja

     17. Beukman

      Kortom, Rennie, Mark Auel is geen haar beter dan de Marokkaanse knullen die “hοer” sissen naar Nederlandse meiden. Dat hij zijn eigen vrouw prostitueert en hij zijn ouwe SRV-bus voor dit doel heeft omgebouwd ten behoeve van de Hongaarse markt, zij hem vergeven overigens.

     18. nexit nu aub

      merkwaardige conclusie weer van onze bukhol. Zeer herkenbaar voor een decadente tról die volledig vast gelúld is.

  3. LifeBuddy

   +++++++++++++

 2. Cootje

  Mag je niet schrijven over het beerput van Kaag

 3. Cootje

  Heerlijk bericht over de fatsoenlijke politiek , heerlijk de komende weken uitvergroten en dan de scherven bij elkaar vegen , en op het parade bootje van D66 mieteren

 4. Cootje

  Is er nergens nog bewijs van belangenverstrengeling met twee paspoorten komt de aap uit de mouw bij de partner keuze, nu begrijp ik ook de voorkeur van de deal met mondkapjes van lienden , als je maar dicht genoeg bij het vuur zit , bananen republiek waardig

 5. Cootje

  Het is toch een echte bananen republiek

 6. Cootje

  Beukman kom er maar in , het info wordt gesteund door jou clubjes zuiver tot op de graad

 7. usb3.0

  Deze heks is natuurlijk een gevaar voor de Nederlandse democratie

 8. Marija

  Dat wijf moet per direct uit onze politiek verwijderd worden, wat een afgang zeg.

  1. Augustus

   Niet alleen er uit, maar ook een strafprocedure. Graag samen met haar stempostfraudeur Ollongren daarbij.

 9. HD

  Die Kaag toont het nieuwe fuhrerschap, wat Adolf Hitler met het Joodse volk deed doet Kaag dunnetjes over.
  En iedereen staat te juichen van blijdschap.
  In Nederland is echt alles mogelijk.

  1. Mr.blauw.sky

   Je kan nog beter in noord-korea wonen qua vrijheid !

   1. nexit nu aub

    op bepaalde punten zeker kwallekop. Of dacht je dat daar de is-lam ook maar iets te vertellen had/heeft in de woke wereld van links extremisten stommeling !

 10. ikweetwatikwil

  Kaag is gevaarlijk voor Nederland

 11. Vrijedenkert

  Het begint al met Palestijnse autoriteit (PLO) die uitkeringen verstrekt aan familie’s en nabestaanden van zogenaamde martelaren, hoe meer Israëli’s om zeep geholpen hoe hoger de uitkering….
  Palestijnse autoriteit gebruikt hiervoor donorgelden o.a. belastinggeld van Nederlandse burgers en huidige man van Kaag was minister in het kabinet van Arafat dus een hoge positie binnen de PLO.
  Uitkeringen verstrekken aan familie van opgesloten terroristen en aan nabestaanden van dode terroristen is gewoon een vorm van terrorisme financieren en dit is al jaren gaande ook al voor Kaag en Nederland blijft gewoon gezellig geld overmaken terwijl het algemeen bekend is wat er met een deel van gelden gebeurt.

  En dan krijg je nog alle bijkomende zaken genoemd in artikel….

  1. nexit nu aub

   en dan wil de hork die hier verantwoordelijk voor is MP van Nederland worden !

   je moet er niet aandenken dat al kaq in die rol zou kunnen kruipen met haar achterbakse gedrag

   1. Vrijedenkert

    Dit is al gaande sinds 1994 na Oslo-akkoorden en oprichting van de Palestijnse autoriteit dus niet alleen huidige horken in kabinet maar ook alle voorgaande horken hebben zich hier schuldig aangemaakt en ons belastinggeld hieraan gespendeerd.

 12. Telos

  Dit is natuurlijk geen verrassing, iedereen weet of had kunnen weten dat Sigrid getrouwd is met een Palestijn.

 13. Beukman

  Poe poe.
  NIEMAND is brandschoon in het conflict dat in het MO speelt.
  Dit betekent dat ook geen enkele organisatie brandschoon is, en/of niet op z’n minst samenwerkt met een organisatie die niet brandschoon is. Het is een gore bende daar.

  Een hoop gekrakeel dus om niets, bedoeld om een sterke vrouw te beschadigen die gewoon met haar poten in de drek staat, en in tegenstelling tot al die hysterische verontwaardigde mannen NIET bang is om haar handen vuil te maken.

  Kaag is niet mijn partij, maar mijn respect voor haar groeit met de dag.

  1. GvdGvd

   Als je respect opbrengt voor dit mens, dan ben je zelf het laagste van het laagste, en een verrader van Nederland (wat er nog van over is) ga uw schamen in het verste uithoekje van uw kamer.

   1. Beukman

    Ach kijk, een goedmens met brandschone handen, hier op DDS.

    1. Emile Takma

     GvdGvd lijkt me een echte deuger.

    2. usb3.0

     En zo wuift beukho*r het gewoon weg en zegt beukho*r eigenlijk dat hij pal achter heks en terroristenlover kaag staat

     1. Beukman

      Lucifer weet straks wel raad met jou, deugman. Als iemand een pesthekel heeft aan brandschone handen, is Hij het wel.

     2. usb3.0

      beukho*rtje oordeelt graag over anderen beukho*r meent namelijk dat hij wél brandschoon is.

      Beukho*rtje vindt het beleid van kaag een prima, beukho*r staat pal achter deze heks met haar antisemitische trekjes die, en daar is beukho*r het ook volledig mee eens, terroristische organisaties helpt met Nederlands belastinggeld

     3. usb3.0

      satan is overwonnen aan het kruis, domoor

     4. nexit nu aub

      ach bukhol , wie neemt het adept serieus ? kennelijk weer ontsnapt aan de aandacht van de verpleging !

     5. Beukman

      Beukho*rtje meent helemaal niet dat hij brandschoon is, deugman.
      En als jij werkelijk meent dat Satan aan het kruis overwonnen is, dan zal het straks even schrikken zijn voor jou.

      Lekker makkelijk he, om anderen te laten sterven zodat jij na jouw dood zo de Hemel binnen kan. Maar zo werkt het dus niet, deugman. Daar kom je nog wel achter.

     6. nexit nu aub

      wat een gewauwel bukhol, je lijkt malle pietje wel !

      blabla bladieblablabla

     7. usb3.0

      “Beukho*rtje meent helemaal niet dat hij brandschoon is”

      Jawel dat meent beukho*rtje wel..

     8. usb3.0

      Maar beukho*rtje! jij bent bewust onwetend

   2. Monty

    ”wat er nog van over is”

    Wat hebben we het slecht hè. Onvoorstelbaar dat er mensen naar ons land vluchten.

    1. GvdGvd

     Vluchten ? Noem het maar naar binnen halen !

     1. Monty

      ”Noem het maar naar binnen halen”

      Wel een beetje omslachtig dan om ze door Afrika en Azië met smokkelaars te laten komen en ze met rubberenbootjes via de Middellandse zee via Europa naar Nederland te halen.

      Misschien dat Omzigt dit boven water kan halen en de verantwoordelijken met keiharde bewijzen kan ontmaskeren.

      Als hij weer beter is tenminste.

   3. Cootje

    ++++++++++++++

  2. Cootje

   Respect is toch wel bedenkelijk met zo directe achterban , respect opbrengen voor dubieuze betalingen waar ze al 10 x voor op haar vingers is getikt , is het respect van een dorps idioot , respect op brengen in onze bananen republiek voor drie van onze grootste banken die zich zelf verrijkt hebben met dubieuze activiteiten heeft toch veel weg dat de macht maar wat doet wat ze uitkomt. En het is te hopen dat al die dubieuze activiteiten regelmatig boven tafel komen , en dan mag het hele zogenaamde politieke bestel omvallen , en al die verdachten voor het gerecht gooien en niet doodzwijgen

 14. Kleurloze Politiek

  Stelletjes hypocrieten van het eerste uur hier.
  Ik steun Kaag 200% en ik heb goed nieuws voor jullie, mijn buurvrouw Joods van geloof heeft zich twee dagen geleden tot de Islam bekeerd en nee ze is niet gedwongen of met een Moslim man getrouwd maar puur uit zichzelf en uit liefde..
  Of te wel in your face.

  1. GvdGvd

   Vraagje, hoeveel pilletjes heet u op vandaag ?

   1. GvdGvd

    Heeft u op vandaag ?

  2. AS210854

   Waar woon jij dan, ach ja in een psychiatrische instelling. 🤣😂

  3. Nexit aub

   Voor islamofoben is dit onvoorstelbaar, Kleurloze Politiek. Antisemieten kunnen zich ook niet voorstellen dat je iets positiefs ziet in het Jodendom.

  4. usb3.0

   kleurloos is een antisemiet die niets met Nederland op heeft, sterker nog, kleurloos verhaal over zijn buurvrouw is gelogen, overigens bekeerd men niet tot de islam maar tot een satanische ideologie die islam heet..

   1. Kleurloze Politiek

    Mijn verhaal gelogen nee ik heb geen rede om te liegen .. ik zou zeggen vraag het de PVV grootste islam haters en toch is het de partij met de meeste bekeerlingen tot de Islam in de tweede kamer .. en hoe zou dat toch komen.
    Zijn het dan echt allemaal randdebielen in de PVV.
    Of zijn jij en je mede haters hier de gene die ze niet meer helemaal op een rijtje hebben.

    En over antisemitisme gesproken 40% van mijn vrienden in mijn vrienden kring herft een Joods achtergrond.
    Sterker nog ik heb jaren met Joods club gevoetbald ( zaalvoetbal ) en als ik een ding heb geleerd dan is dat die jongens nog liever met Moslims omgaan dan met huichelaars als jij en je mede haters.
    Want zoals zij zeggen de Joden waren niet door Moslims Europa ontvlucht maar juist door landverraders als jij die hen voor 7 gulden verkocht.

    En achteraf doen alsof het jullie echt om die arme joden te die is.
    Nee de Joden vonden zelfs de zesdaagse oorlog tegen de Arabieren niets vergeleken met wat hen eeuwen lang is aangedaan..

    Knoop het dus goed in jullie oren jullie zijn de grootste verraders en niet de Moslims.

    1. nexit nu aub

     daar hebben we onze dyslectische lange tenen marokkaan. Het topic gaat niet over de PVV domme jongen maar over al kaq die terroristische groeperingen support met Nederlands belastinggeld domme jongen , knoop dat goed in je oren sukkel!

     p.s wat schrijft hamas in zijn handvesten domme jongen ! donder dus op met je sprookjes

    2. usb3.0

     De islam zegt dat je moet liegen omwille van diezelfde satanische ideologie islam, jij bent een schande voor moslims die wél het beste voor hebben.

     1. Mr.blauw.sky

      Nee hoor, dat lieg je weer dat hij liegt en met je door en door haatdragende scheldpartijen bewijs je weer op dat.je een oppervlakkigen naamchristen ben met een ombekeerd hart…
      Je moet wel een Jehova getuige zijn alles wijst erop

  5. nexit nu aub

   uiteraard steun jij al kaq lange tenen marokkaan. De vernietiging van de staat Israël en het jodendom is prioriteit 1 voor de is-lam.

   dat men daar Nederlands belastinggeld voor gebruikt is mij 1 brug te ver domme jongen

  6. Mistgabel

   Dus je bent het met de steun van terroristen eens.
   Terroristen die tig doden op hun geweten hebben.

   U past precies bij die terroristen partij.

 15. Monty

  ” Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag”

  Deze vrouw wordt toch door geen enkele Arabische man serieus genomen.

  1. Nexit aub

   😃

  2. usb3.0

   Jawel hoor door haar eigen man die eens lid was van de terroristenclub plo met nauwe banden met hamas en de fatah beweging

   1. Monty

    Denk je dat nu werkelijk dat een PLO terrorist onder de voeten van een vrouw zou leven.

    Dan klopt heel het verhaal niet meer dat vrouwen niks te vertellen hebben.
    Of heeft kaag het alleen wel?

 16. Bob Fleumer

  Mevrouw Quaag/Kaag is een reëel gevaar voor ons land, als je gelden misbruikt van hardwerkende Nederlanders om allerlei terroristische organisaties van middelen te voorzien ben je crimineel bezig, deze vrouw moet gearresteerd worden en berecht.
  Iets voor het OM om Geert Wilders zijn vervolging te staken en deze dame op te pakken en te vervolgen zij heeft veel meer op haar kerfstok dan de heer Wilders.

  1. Meirelle

   Neem een borrel en ga lekker slapen. Er is nogal wat verschil tussen beide politici.

  2. Usb

   Je spoort niet lekker Bob.

 17. Kleurloze Politiek

  Ben ik de man met de lange tenen of zijn jullie de gene die met opgevoed zijn..
  Zoals gezegd ik heb nooit wat tegen Joden of Christenen gehad ,terwijl jullie diep tot aan je tenen vol haat zitten tegen alles wat links Arabisch Moslim En niet westers is.
  Alles en iedereen wat niet rechts stemd heeft volgens jullie niets met dit land.

  Maar weet je ik heb letterlijk de maling aan wat ieder van jullie denkt of vindt het laat me werkelijk ijskoud.

  What doesn’t kill you makes you stronger

  1. usb3.0

   “ik heb nooit wat tegen Joden of Christenen gehad”

   Jawel, je bent een antisemiet en hekelt het christendom naast het feit dat je een enorme aversie hebt tegen Nederlandse meningen, heb je ook een hekel aan Nederland..

 18. Kleurloze Politiek

  Ben ik de man met de lange tenen of zijn jullie de gene die met haat en afgunst opgevoed zijn..
  Zoals gezegd ik heb nooit wat tegen Joden of Christenen gehad ,terwijl jullie diep tot aan je tenen vol haat zitten tegen alles wat links Arabisch Moslim En niet westers is.
  Alles en iedereen wat niet rechts stemd heeft volgens jullie niets met dit land.

  Maar weet je ik heb letterlijk de maling aan wat ieder van jullie denkt of vindt het laat me werkelijk ijskoud.
  What doesn’t kill you makes you stronger

  1. nexit nu aub

   je bent een antisemiet !

   1. Kleurloze Politiek

    Zegt iemand die op Baudet op FvD stemd en steund die notabene binnen zijn eigen partij roept dat de corona virus het werk van een Joods geleerde is..
    En bovendien de partij waarin antisemitisme de normaalste zaak van de wereld is..

    Een partij waar het wemelt van de extreemrechtse haatkoppen..
    Een partij die de MH17 gebeuren bagatelliseert en een mes in de ruggen van de slachtoffers steekt.
    Een partij die openlijk toe geeft dat de zwart man niet in Europa thuis hoort.

    Maar wat wil je met iemand zoals jij die 24/7 hier op dds zit en maandelijks zijn handje ophoud voor een wajong..
    Want iemand zoals jij die geen scholing geen diploma geen werk geen vrienden hebt of te wel geen leven..

    1. nexit nu aub

     onze antisemiet laat iedereen de revue passeren maar de dyslectische idioot is het topic volledig kwijt.

     Het gaat over financiering van islamitische terroristische cellen met Nederlands belastinggeld lange tenen marokkaan. Beperk je eens tot het topic domme jongen !

     1. Kleurloze Politiek

      Hoe zo beperken tot het onderwerp jij mag wel naar een andere met modder gooien maar als jij die zelfde modder teruggekaatst krijgt dan is meneertje op zijn teentjes getrapt..

      Weet je hoe ze dat noemen kinderachtig dus als jet niet kunt hebben dat jij ook een keer de wind van voren krijgt dan zou ik me maar dimmen of je gedraagt je als een volwassen kerel.

    2. usb3.0

     “die notabene binnen zijn eigen partij roept dat de corona virus het werk van een Joods geleerde is..”

     Je bent een leugenaar die er alles aan doet om het gesprek te veranderen naar joden die kleurloos zo intens haat dat moet namelijk van de koran..

   2. usb3.0

    Zeker is kleurloos een antisemiet en dan druk ik mij nog zacht uit, als aanhanger van de satanische ideologie heb je namelijk ook een enorme hekel aan Nederlandse wetgeving..

 19. Mistgabel

  Zei ik. Die hoort allang in het gevang en die Rutte ook.

 20. Kleurloze Politiek

  @Usb3.0

  Nog maals ik antwoord geen psychopaten zoals jij.
  Maar als jet echt wilt weten ik ben een trotse Moslim die hier is om nietsnutters zoals jij flink het leven te verzuren voor zo verre jij überhaupt al een leven hebt..

  1. usb3.0

   “ik ben een trotse Moslim die hier is om nietsnutters zoals jij flink het leven te verzuren”

   Kijk de ware aard van dé islam…

 21. Bes Tolen

  Over waar Jeruzalem lag, is in de middeleeuwen verschil van inzicht geweest. Deelnemers aan kruistochten naar het Oost Middellandse Zeegebied schijnen van mening te zijn geweest, dat het om Constantinopel ging. Het ziet er naar uit, dat kruisvaarders nooit in het huidige Jeruzalem zijn geweest. Vrijwel onbereikbaar voor hen en een oninteressante vlek. Doordat zowel (christendom,) jodendom als islam er nu van uit gaan, dat het huidige Jeruzalem het echte Jeruzalem is, is er nu een probleem.

 22. usb3.0

  Zij is een serieus probleem in onze maatschappij net als de islam overigens..

  1. Kleurloze Politiek

   De Islam is nooit een probleem geweest, het zijn psychopaten zoals als jij die de schuld van hen eigen totale mislukte leven in de schoenen van een andere schuiven.
   En dan is het de schuld van links en dan van zus en dan van zo, maar zelf je hand in eigen boezem steken ho maar..
   Typisch extreem rechtse nietsnutters..
   Ik heb echt medeleven met wilders waar zijn achterban uit bestaat..
   En zelfs wilders heeft openlijk toegegeven dat zijn achterban niet capabele genoeg is om als lijstrekker in gemeenteraad te functioneren.

   Dus doe je zelf een groot plezier en ga aan je leven werken in plaats van hier de boeman uit te hangen
   Mensen zoals jij voegen totaal niets toe behalve mekkeren

 23. 56RdK

  “Dit is natuurlijk het Nederland van Sigrid Kaag: een land dat terrorisme steunt.”
  En van de PvdA, CDA, VVD, GL!

  Partijen die decennia lang ongebreideld de grenzen openstellen voor lui die onze westerse en vrije manier van leven (vooral die van de vrouw) volstrekt afwijzen en tegenwerken tot en met dodelijke aanslagen toe!
  Partijen die uit het zogenaamd rechtsgevoel massamoordenaars en hun handlangers met het addergebroed hierheen halen!

  Maar gezien de vrij recente verkiezingsuitslag vind het klootjesvolk het prima!

 24. 56RdK

  @Kleurloze Politiek,

  Onomstootbare feiten c.q. kéiharde waarheden zijn moeilijk te verkroppen, hé!
  Nou sterkte hoor!

 25. Angelus pacis

  Mevrouw Kaag had de vraag natuurlijk goed begrepen. Getrouwd met een Palestijn, dit was te verwachten….

  1. Telos

   Niet alleen dat… Die Palestijn was in dienst van Fatah, de politieke taak van de terreurorganisatie PLO. In 1993 is Kaag uit haar diplomatieke functie ontheven omdat zij, tegen de instructies in, met Anis al-Qaq in het huwelijk trad.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.