Yay! Het OMT wil Nederland vanaf 26 juni mondkapjesVRIJ maken. Nou ja, toch niet helemaal

Tijd voor feest, jongens! Want het Outbreak Management Team – het team bureaucraten dat als “experts” de rest van Nederland al tijden de wet voorschrijft – heeft een nieuw advies voor het kabinet: geen mondkapjes meer vanaf 26 juni! Yes! Nou ja… behalve dan op het vliegveld en in het openbaar vervoer. Dus oké, eigenlijk toch niet mondkapjesvrij. Maar slechts, eh, “mondkapjesbeperkter.” 

De Telegraaf heeft groots nieuws voor Nederlandse burgers; voor al die mensen die knettergek worden van die walgelijke mondlappen die je het ademen bijkans onmogelijk maken. Duizeligheid. Hoofdpijn. Je zet die dingen een paar uur op, en het lijkt goddomme wel alsof iemand je een klap op je hoofd heeft gekregen.

Like onze gloednieuwe Facebook-pagina!

Maar binnenkort hoeft dat dus niet meer. Gelukkig! Weg ermee!

Nou ja, behalve als je met het openbaar vervoer reist én op het vliegveld. Dan moeten die helse dingen nog wél op. Want daar is het natuurlijk hartstikke niet veilig, in tegenstelling tot al die plekken waar het virus niet meer durft te komen zoals supermarkten. Of zo.

En kijk! Het OMT heeft ook een advies wat betreft de volstrekt willekeurige 1,5-meterregel, die om hilarische redenen wordt ingezet in de strijd tegen een virus dat zich via de lucht verspreidt (voor de social media giganten weer gaan straffen: dat is een link naar The Lancet, het meest “gerenommeerde en gerespecteerde” medisch-wetenschappelijke tijdschrift op aarde).

Die regel, die moet dus blijven. Minimaal tot half augustus. Tot die tijd mogen mensen ook bijvoorbeeld weer naar kantoor, als dan maar wel de helft van het personeel maximaal aanwezig is én de anderhalvemeterregel gewaarborgd wordt. Dank, almachtig OMT, dat je ons vrije burgers toestemming geeft op een normale manier in ons onderhoud te voorzien!

Ondertussen zijn miljoenen en nog eens miljoenen Nederlanders gevaccineerd. GEVACCINEERD. Met een vaccin dat volgens de internationale wetenschappelijke informatie ook heel duidelijk beschermd tegen “alle varianten” die in omloop zijn. Maar al die miljoenen Nederlanders mogen dus wel maximaal met de helft naar kantoor… en moeten ook nog eens mondkapjes op in het OV, en anderhalve meter afstand bewaren. Gekkigheid.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Hallo, kunnen we even wakker worden in Den Haag? Doe eens álle belachelijke regels afschaffen? Nederland wil geen “nieuw normaal,” met hier dan weer wel, en daar dan weer geen mondkapjes. We willen het oude normaal terug. En snel een beetje!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. nexit nu aub

  Ze blijven juist de idioterie doorvoeren. In de supermarkt waar iedereen door elkaar huppelt heb je hem niet nodig maar in het OV waar iedereen zit wel.

  De mafkeen blijven doorgaan met hun idioterie. Wat zeiden de mafkezen ook alweer over een mondkapje ?

  h**ps://www.youtube.com/watch?v=wosfny-no5o

  ga dus je ouwe moer in de zeik nemen maar niet mij !

  corona is een hoax ! Wel de manier voor build back better door te voeren wat overigens in 2018 bedacht is. Ver voor corona dus. Hoe kunnen al die instanties nu vergaderen in 2017 en 2018 over iets wat niet bestaat ?

  1. Pielo

   Zeker, die hele corona een hoax die is verzonnen om de slavernij in een nieuw jasje weer in te voeren. Het bedrijfsleven is voor 70 % al kapot gemaakt, alles geheel volgens plan. En het achterlijk volk wat dertig keer per dag aan het handjes wassen en braaf met hun mondkapje voor op de fiets of in de auto zit heeft nog steeds niet door dat ze het volk belazeren. En het aller allerergste is dat de dictators gewoon openlijk toegeven wat hun plannen zijn….nóg steekt een groot deel van het volk hun kop in het zand. Het volk wordt nu niet meer wakker, het gehoorzaamd braaf en volgt de bevelen op als makke schapen die niet beseffen dat ze naar het slachthuis gedreven worden. Ze zijn er achteraf te dom voor gebleken…..het is game over helaas !

   1. Mr.blauw.sky

    Bereid je maar vast voor op een Armaggedon, we hebben niet lang meer te gaan

    1. nexit nu aub

     ik mag het hopen dat je niet lang meer hebt stopidioot

 2. rafi

  De hoogmoedige socialistische mens denkt dat alles maakbaar is, maar de natuur gaat haar eigen gang. Nu blijkt er in het zuid-westen des lands een voor kleine kinderen gevaarlijk winters verkoudheidsvirus nu in juni al zijn kans schoon te zien doordat er geen groepsimmuniteit tegen opgebouwd heeft kunnen worden door alle lockdown-onzin. Als het werkelijk van die virologische ‘experts’ zijn, waarom hebben ze dit neveneffect dan niet voorspeld?
  Ben benieuwd wat moeder natuur ons nog meer zal voorschotelen. Zeker de gevaccineerden.

  1. nexit nu aub

   we krijgen nog veel meer ! Wat dacht je van al die gevaccineerde met een aangepast RNA profiel. Wat dacht je van de terugkeer naar de steriele omgevingen ?

   Mensen hebben letterlijk hun handen kapot gemaakt door tig keer wassen en insmeren met handalcohol.

   Er komt nog veel meer ellende. corona en de energietransitie hebben twee raakvlakken.

   politieke besluiten in plaats van besluitvorming op feiten
   politieke besluitvorming ongehinderd door kennis

   straks komt het slappe gel¾l , met de kennis van nu , had de beslissing van toen een andere geweest

   1. Mr.blauw.sky

    Yeppo , je zult zien dat die mensen met een aangepast RNA profiel ook geleidelijk aan een aangepast politiek profiel gaan ontwikkelen , zit er vernuftig ingeprogrammeerd dankzij de miljarden van Bill Gats .

 3. Emile Takma

  Het vaccinatieprogramma is een groot succes en maakt het mogelijk dat de mondkapjesplicht snel kan worden afgeschaft.

  Dat men nog een beetje terughoudend is in het OV lijkt me logisch.

  Enige voorzichtigheid is ook geboden omdat sommige groepen laagopgeleiden, allochtonen, christenen en debiele wappies weigeren zich te laten vaccineren. In die groepen kan het virus zo weer oplaaien.

  1. nexit nu aub

   de strónt vlé®k zijn gewauwel is weer tenen krommend. Hoe krijg je zoveel onzin en oneigenlijke argumentatie bij elkaar. Daar moet je de strónt vlé®k voor heten.

   quote Enige voorzichtigheid is ook geboden omdat sommige groepen laagopgeleiden, allochtonen, christenen en debiele wappies weigeren zich te laten vaccineren. end

   hoe besmet een ongevaccineerde dan al die gevaccineerde strónt vlé®k !

   1. Antihedo

    “hoe besmet een ongevaccineerde dan al die gevaccineerde strónt vlé®k !”

    Doordat het virus van een besmet persoon wordt doorgegeven naar een volgend persoon. Het virus komt ook bij gevaccineerde personen gewoon aan maar is niet overal even succesvol.

    1. Mr.blauw.sky

     Op zulke stompzinnige vragen moet je gewoon niet antwoorden .
     Hij doet het er gewoon om , onze huisschijterd .

     1. nexit nu aub

      he domme stopidioot , dank voior je voortreffelijke bijdrage in de discussie randdebiel

     2. Mr.blauw.sky

      Schitterende on -inhoudelijke reactie weer, leesblinde poepchinees

     3. nexit nu aub

      nog zo een top bijdrage van de stop idioot

     4. Mr.blauw.sky

      Identificeren gaat je ook al steeds slechter af, domme stopmalloot

     5. nexit nu aub

      nog zo een top bijdrage van de stop idioot..

     6. Mr.blauw.sky

      Sorry wat zei je, door al die herhalingen is het niet te zien welke de echte is in welke de na-apers..

    2. nexit nu aub

     dus het vaccin is niet zo effectief ? welke idioot heeft bedacht om de hele wereld te vaccineren als 99% niet getroffen kan worden door het virus.

     Is een gevaccineerde nu beschermd of niet ?

     1. Mr.blauw.sky

      “om de hele wereld te vaccineren als 99% niet getroffen kan worden door het virus.”

      Bravo tról, je hebt je heb jezelf weer overtroffen in de moeilijke discipline van ‘ redeneerschema’s voor dysletici ” .

     2. nexit nu aub

      je tilt dit blog echt naar een hoger niveau stopidioot

     3. Mr.blauw.sky

      Met jouw redeneerschema ’s als voorbeeld is dat een fluitje van een cent of had je dat nog niet door arrogante baby boomer

     4. nexit nu aub

      je tilt dit blog echt naar een hoger niveau stopidioot
      !

     5. Mr.blauw.sky

      Sorry wat zei je, door al die herhalingen is het niet te zien welke de echte is in welke de na-apers..

     6. Antihedo

      Het virus gaat niet met een boog om je heen als je gevaccineerd bent. Door de vaccinatie wordt je er niet ziek van.

  2. Pielo

   Enige voorzichtigheid is ook geboden omdat sommige groepen laagopgeleiden, allochtonen, christenen en debiele wappies weigeren zich te laten vaccineren. In die groepen kan het virus zo weer oplaaien.

   Tot welke groep behoor jij dan ?…de laagopgeleiden schat ik zo in, iemand die dit soort onzin uitkraamt heeft jaren onderwijs genoten….maar helaas wel in dezelfde klas of groep..

   1. Emile Takma

    Ik heb me wel laten vaccineren, Pielo, jij ook?

    1. nexit nu aub

     bijzonder dom maar kenmerkend voor je naïviteit strónt vlé®k

     veel suc6 van de winter tegen de mutaties.

    2. Emile Takma

     Pielo is stilgevallen.

     😎

     1. nexit nu aub

      tja , wat moet je verder zeggen tegen een laag geletterde die verplicht gevaccineerd is omdat hij in de opvang zit.

     2. Emile Takma

      “laaggeletterde”

      Zinnen beginnen met een hoofdletter en voor een komma hoort geen spatie, Poeperd.

     3. nexit nu aub

      gelukkig begrijp je wat er staat laag geletterde strónt vlé®k

  3. toetssteen

   @ET
   Volgens de bloedtest in het bezit van anti stoffen lijkt mij ook een geldige reden om neen te zeggen tegen een vaccinatie.

  4. Mistgabel

   Groot succes?
   Vorig jaar was het ook vermindert, toen men nog niet gevaccineerd was.

   Maar waar maakt u zich druk om?
   U heeft dat wondermiddel toch gehad en bent toch beschermd?

 4. Antihedo

  Ik ben toch zo blij dat onze “expert in alles” Micheal weer een stukje proza op zijn zolderkamertje geproduceerd heeft. Wat zou de wereld toch aan moeten zonder deze zolderkamergeleerden.

 5. Antihedo

  “En kijk! Het OMT heeft ook een advies wat betreft de volstrekt willekeurige 1,5-meterregel, die om hilarische redenen wordt ingezet in de strijd tegen een virus dat zich via de lucht verspreidt (voor de social media giganten weer gaan straffen: dat is een link naar The Lancet, het meest “gerenommeerde en gerespecteerde” medisch-wetenschappelijke tijdschrift op aarde)”

  Als het virus zich via de lucht verspreid is afstand houden een zeer effectief middel. door afstand te houden vind vermenging (verdunning) met schone lucht plaats en wordt de kans op overdracht kleiner. De 1,5 meter is arbitrair en onder de ene omstandigheden effectiever dan de andere omstandigheid.

  1. nexit nu aub

   wat een gewauwel ! Hoe verzin je het , verdund virus materiaal !

   De WHO sprak overigens over 1 meter
   Amerika spreekt over 6 feet ofwel 1.80
   Zo heeft iedereen een stupide niet werkende maat voor virus bestrijding.

   corona is een hoax !

   1. Mr.blauw.sky

    Ben je nou zo leesblind of ben je gewoon dom hufter :

    Quote : ” De 1,5 meter is arbitrair en onder de ene omstandigheden effectiever dan de andere omstandigheid. “

    1. nexit nu aub

     ben je nu leesblind , ongeacht welke afstand het zorgt niet voor “verdunning ” van virus materiaal domme gans

     QUOTE wat een gewauwel ! Hoe verzin je het , verdund virus materiaal ! END leer lezen stopidioot

   2. EvertB

    Als nitwit.nu.aub het artikel in The Lancet had gelezen, had het niet zo’n onnozel stukje geschreven. Hoewel, ik herinner mij nu dat jij enkele maanden geleden ook ranzige vlekken op je kanis kreeg toen bleek dat jij de Engelse taal niet machtig was.

    Antihedo gaf jou ook nog de verklaring voor het verdunde virus dat in die toestand minder te vrezen is.

    h.tps://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00869-2/fulltext

 6. Mistgabel

  Mondkapjes zijn ook totale onzin, dat hebben overigens van Dissel en de Jonge zelf gezegd.
  Winkelwagentjes waren totale onzin.
  De avondklok bleek ook totale onzin.
  Vaccinaties helpen niet tegen mutaties.

  Al met al dus totale onzin/waanzin.

 7. 56RdK

  “Nederlandse burgers; voor al die mensen die knettergek worden van die walgelijke mondlappen die je het ademen bijkans onmogelijk maken. Duizeligheid. Hoofdpijn. Je zet die dingen een paar uur op, en het lijkt goddomme wel alsof iemand je een klap op je hoofd heeft gekregen.”
  Een zeer slap volk dus.
  In Italie, Duitsland, Taiwan, Japan etc. is het dragen van een mondkapje heel gewoon, hoor je niemand klagen. Omdat het hun wél beschermd.

  Hier in dit land raken ze al ongesteld als ze een paar maanden niet naar school kunnen ondanks alle beschikbare en inzetbare communicatiemiddelen, als men ‘s-avonds even niet de straat op mag. Is aantasting van de vrijheid hoor je dan overal. Terwijl diezelfde vrijheid dankzij de door het volk gekozen partijen al flink aan het afbrokkelen is, denk alleen al aan de cartoons, de referenda, de migratie, klimaataanpak, aansluiting EU.
  Maar d a t ziet dat domme volk niet!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.