Zelfs Telegraaf geeft toe: benzineprijs hoger dan ooit, maar het interesseert het kabinet niet

Bij De Telegraaf begint de redactie zich ondertussen dan toch een béétje te ergeren aan de houding van het kabinet. Telegraaf-redacteurs hebben namelijk, net als u en ik, een auto. En tja, het wordt steeds duurder om te tanken.

Sterker nog, de benzineprijzen lopen volledig uit de hand. De historische grens van 1 liter benzine voor 2 euro is al overschreden. Als het zo doorgaat kunnen straks alleen nog leden van de bovenste middenklasse en de rijken tanken. Voor de rest van de Nederlanders is het dan: verplicht reizen met het OV, de fiets, óf de benenwagen.

Zelfs bij De Telegraaf vinden ze dat wat te ver gaan. En dus publiceert de krant voor wakker Nederland (haha) nu een artikel waarin ze kritiek leveren op het kabinet én stellen dat het ’t kabinet allemaal niets uit lijkt te maken.

“Benzineprijs aan de pomp hoger dan ooit, maar kabinet haalt schouders op,” aldus de krant die door critici ook wel gezien wordt als het huisblad van Mark Rutte’s VVD.

De Telegraaf pusht duidelijk voor een verlaging van de accijnzen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Nikita

    Kom er maar in Herpes en neem je vriendje prutlip maar mee,

  2. september

    Heb gelukkig geen enkele brandstof nodig

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.