Zihni Özdil gaat los na NPO-ontslag Fidan Ekiz: ‘Ze hebben allemaal een stronthekel aan allochtonen die niet zielig willen zijn’

Voormalig GroenLinks-Tweede Kamerlid Zihni Özdil is he-le-maal klaar met de NPO specifiek, en het linkse denken over allochtonen in het algemeen. Want, zegt hij in een nieuwe vlog, al die mensen hebben een onbeschrijfelijke spuughekel aan allochtonen met de moed een “eigen mening” te hebben. En als je “niet zielig” gevonden wilt worden als allochtoon, haten ze al helemaal.

Zihni Özdil is naam aan het maken als opiniemaker. Veel mensen vinden dat hij een verfrissend geluid heeft. Hij is namelijk links, maar niet politiekcorrect. Veertig jaar geleden was dat normaal – maar zo ver moeten we wel teruggaan om dat soort geluiden te vinden. Want sindsdien is het één grote politiekcorrecte bende op links. En een ieder die daar tegen in durfde te gaan werd systematisch eruit gewerkt.

In zijn nieuwe vlog laat Özdil geen spaan heel van de NPO en linkse mensen in het algemeen vanwege hun behandeling van allochtonen. Hij was, zegt hij, namelijk “best wel fan” van het programma De Vooravond, gepresenteerd door Fidan Ekiz en Renze Klamer. Want ja, er was entertainment bij dat programma, maar “het knetterde” inhoudelijk af en toe ook “omdat daar de onNederlandse traditie was dat presentatoren ook af en toe hun mening gaven” (LOL! WAT?)

“Sterker nog, dat is helemaal niet waar,” corrigeert Özdil zichzelf dan ook. “Dat doen presentatoren vaak genoeg alleen was het Fidan die een kleurtje heeft en niet volgens de progressieve normen een zieligheidsverhaal heeft. ‘Oh ik ik heb een kleurtje, ik ben zielig, geef me subsidie.’ Nee, Fidan staat in haar eigen kracht en wanneer ze dat nodig acht geeft ze kritiek op haar eigen groep.”

“Je hoeft het niet met haar eens te zijn, maar ik vind dat verfrissend,” aldus Özdil. “Dat hebben we nodig in dit land.

Maar daar denken ze bij de NPO dus heel anders over. “Het grappige is, dit moeten jullie echt van mij geloven. Ik heb in de top gezeten van de progressieve bastions van Nederland: in de massamedia, in de wetenschappen aan universiteiten, én in de politiek. Er is één gemene deler van wit progressief Nederland: ze hebben allemaal een stronthekel aan allochtonen met een eigen mening die niet zielig willen zijn. Hun grootste strijd is daar tegen.”

“Wanneer dat gebeurt schuwen ze ook geen enkel middel. Lang verhaal kort, daarom moest Fidan opeen oprotten. Ze werd niet eens op de hoogte gesteld. Renze Klamer ook, haar co-presentator. Ze werden een soort van ‘teringhonden’ genoemd, wegwezen.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Zo, die kan de NPO in zijn witte, progressieve zak steken!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. nexit_nooit

  Normaliter krijgen kritische allochtonen hier het advies om terug te keren naar hun vermeende geboortegrond.
  Zou dat advies nu ook langskomen?

  1. Cootje

   Ze hebben geen betrouwbare bootjes

  2. usb3.0

   nexit begrijpt het niet..

 2. Emile Takma

  De kijkcijfers waren niet geweldig en de NPO gaat op zoek naar een nieuwe formule.

  De rest is fantasie.

  1. Cootje

   Ha ha Hoelang geven we nog geld uit dat van ons is aan gekleurde omroepen die het overal het uitgescheten socialisme , of sociaal Democraten ondersteunen , die in heel Europa gestolen fraudeert zich zelf verrijkt hebben en hun machten gedeeld met vrienden , in Spanje Portugal ,Griekenland kunnen ze nu nog 75/85% gelijk in de gevangenis douwen , nee je moet naar de eenzijdige programma’s kijken van Geert mak of Frans Bromet , die zijn regelrecht uit de jaren 50 getrokken toen universele elite de gewone man nog wat op de mouw kon spellen , en die een spoor van vernieling heeft achtergelaten .

   1. Niet L niet R

    Ben bang dat alles het zelfde blijft juffrouw Kaag heeft een grote vinger in de pap, en eenieder weet wat haar wensen zijn, nog meer links, de rest van de Nederlanders vergeten!

  2. usb3.0

   “De kijkcijfers waren niet geweldig en de NPO gaat op zoek naar een nieuwe formule.”

   Tuurlijk ped*seksuele domme jongen..

  3. nexit nu aub

   de NPO geeft een andere verklaring strónt vlé®k !

   ze stuurde wel vaker iemand weg die niet goed viel in het linkse gedachtegoed maar een eigen mening had.

   strónt vlé®k doet weer een ruttetje en heeft geen actieve herinnering. Moet dementie zijn.

 3. Drostemannetje

  Soms heb je linkse mensen die ineens het licht zien. Ze worden gelijk door links door het slijk gehaald. Zie Plasterk of nu Ozdil. Fidan komt er wel. Ze heeft die linkse engnekken niet nodig. DE NPO blaast zich eigen op als ze gaan samenwerken met de rascisten van Zwart.

  1. Emile Takma

   Drostemannetje en Mestvork denken dat Fidan wordt vervangen vanwege haar ‘rechtse’ standpunten.

   Dan begrijp je er niet veel van.

   1. Cootje

    Die waren net als Lale gul uitstekend , maar de linkse omroepen hebben het liefst nog de geiten uit de bergen en de dokwerkers uit Amsterdam en het Malieveld vol , al die politieke organisaties hebben zich verrijkt via de ontketende domme werkende klootjesvolk met als achterdeur een publieke omroep om stelselmatig het geloof of de socialistische politiek te promoten . Lodewijk de Waal en Wim kok waren schoolvoorbeelden er van , eenzijdige berichten en gekleurde politiek is leuk en verkoopbaar in een laagconjectuur , maar met de snelle berichtgeving internet zijn de mooie verhalen afgelopen en blijkt dat het een stel heikneuters zijn . Zich nog gericht op de allochtonen maar die zijn ook voor zich zelf begonnen politiek en tv kijkdichtheid zijn ze marginaal bezig dus geen levensvatbaarheid meer , geduld sterft gewoon uit

   2. usb3.0

    Kijkcijfers blijven nagenoeg altijd gelijk dus wel degelijk dat Fidan wordt vervangen vanwege haar standpunten, tamil is een domme jongen…

 4. Mistgabel

  Doek die hele NPO maar op.
  Wel belastingcentjes vangen van rechts, waarmee ze ook nog worden afgeslacht en voorgelogen.

  1. nexit_nooit

   Wel belastingcentjes vangen van rechts

   Belastingcentjes vangen van PVV en FvD.
   Dan hebben ze van de honger geen ontlasting.

   1. nexit nu aub

    wat een gewauwel !

 5. staleo

  Dit is heel grote onzin.
  Ik heb niets tegen allochtonen, maar wel tegen mensen met een grote mond en die hun hand ophouden.
  Hiervan zitten er wel veel uit die groep.

  1. Sando

   Dus je hebt er wel iets op tegen!Dat doen ze allemaal.

 6. RvdBe

  Hebben ze zich mooi op verkeken bij de staatsomroep, dachten ze weer een Nederland hatende allochtone presentatrice binnen te hebben geharkt, blijkt het iemand te wezen zonder haatgevoelens tegen Nederland en de Nederlandse cultuur, dat zit de linksen niet lekker natuurlijk 🙂

  1. AS210854

   👍👍👍👍👍👍

 7. Duckday

  Wat ben je eigenlijk of wat wil je zijn. Als het niet naar wens is ben je een allochtoon want dat klink beter.Man doe niet zo zielig JE BENT een NEDERLANDER maar groenlinks speeld meestal de slachtofferrol. Als je gewoon NORMAAL doet heeft NIEMAND een HEKEL aan JE. Maar ja met TWEE kan je altijd een andere kant op. Maar in dit land kan je vele kanten op

 8. wijsneus

  Met alle respect meneer Özdil,

  maar nu geeft u wel een onzin verklaring voor het ontslag hoor.

  U weet donders goed dat het een makkie is de “boze witte man/vrouw” de mond te snoeren. Die zijn moeiteloos terzijde te schuiven door ze extreemrects, xenofoob of racsistisch te bestempelen.

  Mocht een allochtoon echter kritiek uiten, dan kan dat niet!
  En dan zou het publiek kunnen gaan beginnen te denken, en dan zouden die “boze witte mannen/vrouwen” mischien wel gelijk kunnen hebben!

  Daarom worden die lui afgevoerd, ontslagen.

 9. HD

  Het is met allochtonen net als met andere hebbedingetjes, als je er één hebt aangeschaft heb je er snel weer spijt van.

 10. Telos

  Tien jaar geleden ben ik gestopt met het kijken naar de tv, ik heb het geen dag gemist, zo blijkt.

 11. Marija

  Jammer dat dit programma van de buis ingehaald.
  Ik keek ergraag naar, juist door deze presentatrice.

  1. Marija

   Corr. Van de buis is gehaald.

  2. Cootje

   Opsporing verzocht wordt ook een kortere aflevering , de artiestenstroom droogt op door Corona , en witte mensen kan maar af en toe .

 12. Niet L niet R

  De zeer linkse kliek, hebben onderling bonje!
  Nederland heeft genoeg van die zeer linkse NPO

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.