Bill Gates en George Soros kopen bedrijf dat Covid-19 sneltesten maakt: ‘er moet meer getest worden in Afrika’

Als je wilt weten welke kant het opgaat in de wereld hoef je alleen maar te kijken wat superrijken als Bill Gates en George Soros doen. Nou, in dat opzicht is er slecht nieuws: ze hebben – samen met een groep andere investeerders – een bedrijf gekocht dat Covid-19 sneltesten maakt… en dat zich ook richt op andere tropische ziektes.

De koop van Mologic Ltd. (lijkt verdomd veel op Moloch, maar dat geheel terzijde) werd bekendgemaakt door de Open Society Foundation van Soros. De aankoop creëert, aldus de website van de Foundation, “Global Access Health (GAH), een sociale onderneming die betaalbare state-of-the-art medische technologie door gedecentraliseerd onderzoek, ontwikkeling, en productie in en voor het Globale Zuiden uitbreidt.”

$41 miljoen wordt geïnvesteerd door de investeerders, waaronder de Soros Economic Development Fund en de Bill & Melinda Gates Foundation. Volgens het statement van de Foundation kan de technologie gebruikt worden om tropische ziektes als dengue, bilharzia en rivierblindheid aan te pakken, alsmede – hoe kan het ook anders – Covid-19.

De aankoop zal, aldus de Foundation van Soros, “een for-profit bedrijf van wereldklasse veranderen in een sociale onderneming, waardoor de winsten ervan geheel geherinvesteerd kunnen worden in het bereiken van deze doelen. Deze transformatie zal het de mogelijkheid geven om lacunes in de levering van wereldwijde diagnostiek in gemeenschappen met lage inkomens en regio’s aan te pakken die winstgerichte bedrijven niet hebben kunnen aanpakken.”

“De Covid-19 pandemie heeft op pijnlijke wijze laten zien dat er fundamentele verschillen in wereldgezondheid zijn, en met name het belang van toegang voor lage en middeninkomenslanden tot laag geprijsde diagnostische middelen van hoge kwaliteit,” aldus SEDF’s CEO Sean Hinton.

De testen van het bedrijf zijn bedoeld om de aanwezigheid van de ziekte op te sporen in asymptomatische personen. Dus personen zonder symptomen. In Groot-Brittannië worden de testen gebruikt, maar daar moeten ze wel bevestigd worden door een tweede test.

Wat natuurlijk helemaal niemand zal verassen is dat Roxana Bonnell, een “volksgezondheidexpert” bij de Open Society Foundation, zegt dat er flink meer getest moet worden in bepaalde delen van de wereld, en dan met name in Afrika.

“Zoals we gezien hebben tijdens de Covid-19 pandemie, toegang tot testen is absoluut essentieel als het gaat over het beperken van de verspreiding van een besmettelijke ziekte – een onderwerp dat ons uiteindelijk allemaal aangaat. Testen of diagnostiek zijn van vitaal belang voor de dagelijkse behoeften op het gebied van de volksgezondheid, om artsen en medische professionals in staat te stellen patiënten zo vroeg mogelijk de juiste behandeling te bieden,” aldus deze Soros-dame.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Zo gek dat mensen die zo’n bedrijf overnemen vinden dat er meer getest moet worden, en dan niet alleen in het Westen maar in de héle wereld he?

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal voor het laatste nieuws.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Monty

  ”Bill Gates en George Soros kopen bedrijf dat Covid-19 sneltesten maakt”

  Logisch Bill Gates moet natuurlijk zijn scheiding betalen.

  1. Nostradamus

   Weer een heerlijk inhoudelijke comment, Mindy. NIET 😆

   Bill Gates is van OS overgegaan naar vaccinaties vanwege de giga Return on Investment van 21 op 1. Sneltesten liggen in het verlengde van de investeringen van deze megalomane geldwolf.
   Lijkt wel alsof hij een zekere Hugo op de loonlijst heeft staan als groot afnemer van sneltesten betaald door sukkelige belastingbetalers. Misschien Pinokkio ook wel alleen zal Pinokkio daar vast geen actieve herinnering aan hebben.
   En niet te vergeten Emile. Geen idee waarom Emile anders 24/7 op DDS zit.

   1. Flengan

    “Geen idee waarom Emile anders 24/7 op DDS zit.”

    De forumclown heeft geen leven daarom leeft hij het hier.

 2. Aborifa

  Bill heeft al de geldpest. Is blij dat-ie wat kwijt kan aan zijn ex.

 3. Brenda Welsh

  Prima initiatief van beide heren. Dat is handelen met inzicht. Als je het moet overlaten aan volksleiders die zeggen “bij ons kennen wij geen Corona” is het niet te stoppen. De Fransen hebben de aanpak met de gezondheidspas goed op de rails staan. Afrika als werelddeel kun je niet negeren.

  1. Flengan

   Aldus Borreby Duytsch aka Welsh & Emile

   1. Borreby Duytsch

    Wat?!

    1. Gebande_5

     Het is de zwakzinnige, door DDS beschermde, Liegende Lugar maar.

     1. vlekkenoplosser

      Het is de zwakzinnige, door DDS beschermde, Liegende strónt vlé®k maar.

  2. vlekkenoplosser

   strónt vlé®k met zijn gewauwelop zijn zolderkamertje , zielig

   1. Flengan

    Clown Willem inderdaad.

   2. Antihedo

    Als je niets te melden hebt, houd dan gewoon je klep. Heb je al hulp gezocht voor je fecale fascinatie? Die is niet gezond meer.

  3. Emile Takma

   Ja, mooi!

   1. Flengan

    Aldus clown Welsh aka Takma

   2. ElGuapo

    Je antwoorden worden steeds indrukwekkender schlemiel.

    1. Flengan

     BAM! 🙂

    2. Flengan

     @El Guapo: En het mooie van alles is dat overduidelijk vaststaat dat de clown is uitgekotst. Óveral waar hij reageert krijgt hij dezelfde behandeling. Recht op z’n smoelwerk, iedere keer weer! BAM!

     🙂

     1. Emile Takma

      Dit is wat de onnozele sukkel Flengan beschouwt als een inhoudelijke discussie.

     2. Flengan

      BAM x BAM!

     3. ElGuapo

      Aan je taalgebruik te zien detecteer ik toch enige irritatie schlemiel. Kan dat kloppen?

     4. Flengan

      “enige irritatie”

      Hahaha, de domme forumclown ontploft, en dat is natuurlijk logisch en terecht. Want overal waar hij, of zijn vele alters, verschijnt gaat hij onderuit. Dat zal altijd zo zijn én blijven.

     5. Emile Takma

      “toch enige irritatie”

      Dat is ook het enige waar een trøl op uit is.

     6. Flengan

      Aldus de forumclown, leugenaar en zuiger van de beginne.

     7. ElGuapo

      Is de aanname correct heer schlemiel?
      Ik wil het toch graag even verifiëren.

  4. RvdBe

   Brenda Welsh,
   Inderdaad prima initiatief, zonder pcr testen geen toegang tot bv een rubberbootje in Afrika, laat staan tot hotel Europa.

  5. Joko

   Goede reactie van mevrouw Takma. Alle Afrikanen worden positief bevonden en mogen daardoor niet gered worden op de Middellandse Zee. Afstand houden. We kennen de regels. Dit is de eerste keer dat links een probleem oplost!

   1. Emile Takma

    Nog iets inhoudelijks, Joko?

 4. vlekkenoplosser

  Ik neem aan dat deze multi mijjardairs de testen gratis ter beschikking stellen of moet het vermogen toch iets verder uitgebouwd worden. De 7 fabrieken van gates hebben zijn vermogen inmiddels fors uitgebouwd. Van hun bezorgdheid over de wereld blijft weinig over enkel keiharde munten.

  corona is een hoax !

  p.s we weten allemaal inmiddels wat exticntion rebellion voor fascistisch beweging is geworden. Erg gevaarlijke ontwikkelingn maar het bewijs dat slechts enkele geldschieters het wereldbeeld bepalen

  kost een uurtje van je tijd
  h**ps://www.bitchute.com/embed/cHMwZURVEQMs/?feature=oembed#?secret=3Qc7oRjMLX

  1. ElGuapo

   Gratis? Daar doen ze niet aan!

   Zodra de winst minder zal worden zal corona ook minder worden waarschijnlijk.

  2. Flengan

   “De zeven fabrieken van Gates…”

   Inderdaad: zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2021/coronavaccin-de-stand-van-zaken

 5. Nostradamus

  Weer een heerlijk inhoudelijke comment. NIET 😆

  Bill Gates is van OS overgegaan naar vaccinaties vanwege de giga Return on Investment van 21 op 1. Sneltesten liggen in het verlengde van de investeringen deze megalomane geldwolf.
  Lijkt wel alsof hij een zekere Hugo op de loonlijst heeft staan als groot afnemer van sneltesten. Misschien Pinokkio ook wel alleen zal Pinokkio daar vast geen actieve herinnering aan hebben.

  1. Nostradamus

   Grr. was bedoeld als reply op Mindy…

   1. Oepsie

    Om het te begrijpen, daar is zij te dom voor. Dus maak je niet al te druk.

 6. Xyz1234

  Bill Gates stopt graag voorwerpen in andere mensen. Een ongezonde hobby als je het mij vraagt. Een voormalig vriend van hem, Jeffrey Epstein, hield er ook al zulke rare gewoontes op na.

  1. Antihedo

   Waarom zou hij dat doen? Geef mij eens een reden?

 7. Xyz1234

  De grap is dat een hoop van die sneltesten reageren op een deel van de genetische sequentie van het spike eiwit. Het eiwit dat het lichaam gaat aanmaken wanneer de instructies van de mRNA injectie uitgevoerd worden. Dus tel uit je winst.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.