Caroline van der Plas (BBB) gaat los op “huiliehuilie”-klager: ‘Ja, dát is het problee, niet ISIS-vrouwen terughalen!’

Tijdens het debat in de Tweede Kamer over het terughalen van ISIS-vrouwen en andersoortig terroristisch tuig naar Nederland gebruikte Caroline van der Plas (BBB) gisteren de term “huiliehuilie.” Politiekcorrecte twitteraars vinden dat niet kunnen, want niet netjes. Nou, dat hoeven ze Van der Plas niet twee keer te zeggen. Ze slaat namelijk meteen keihard terug.

Deze Twitteraar dacht het nodig te vinden Caroline van der Plas, van de BoerBurgerBeweging, aan te spreken op haar gebruik van de term “huiliehuilie” in een Tweede Kamerdebat. Dit is een term die wij op de Internetten heel vaak gebruiken, maar Rientje vond het allemaal niet kunnen.

“Een volksvertegenwoordiger die in de Tweede Kamer de GeenStijl-term ‘huilie-huilie’ gebruikt. Het is geen … kleuterschool,” schreef Rien Post boos.

Let wel, deze kritiek komt dus van iemand die zich in zijn eigen Twitter-bio “rijmelaar” en “muziekert” noemt. Want blijkbaar zijn dat totaal geen puberale, quasi-populaire termen om even te laten zien dat je als hoogbejaarde nog hartstikke bij de tijd bent.

Schaamteloos, natuurlijk. Het kan zo zijn dat Rien dat zelf niet door heeft, maar de kans is levensgroot dat hij dat zelf ook best begrijpt, maar dat hij gewoon hoopt dat ander Van der Plas-haters het braafjes negeren en hem complimenteren met zijn Deugen.

Want in dat soort linkse kringen draait álles dáár tegenwoordig om. Deugen. En dan nog zo publiekelijk mogelijk ook.

Hoe dan ook, gelukkig is BBB-leider Caroline van der Plas bepaald niet op haar mondje gevallen. Want in plaats van pas op de plaats te maken, sorry te roepen voor het gebruik van politiek niet-correcte termen, en meer wat dies zij, ging zij vol in de tegenaanval.

“Je druk maken over #huiliehuilie terwijl duizenden yezidi’s en andere bevolkingsgroepen zijn vermoord, gemarteld en verkracht,” reageerde Van der Plas namelijk. “En de vrouw die hier medeplichtig aan is lekker veilig is teruggevlogen op kosten van de NL staat.”

“Ja, huilie huilie zeggen,” sloot ze haar tweet af. “DAT is het probleem in NL…”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Zo. Díé kan dat zielige figuur steken op de plek waar de zon niet schijnt. Met de warme groeten erbij van Caroline.

Goed nieuws! Team Trump heeft een nieuwe sociale media-platform online gezet. Het heet GETTR! En je kunt al meteen lid worden en meedoen in deze voor rechtse mensen veilige omgeving. Volg me daar dus, en laten we het gesprek met elkaar aangaan, de hele dag door!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Marija

  Die Caroline toch, wat een leuk mens, geen kouwekak capsules en recht door zee.
  Beter dan dat Kaagloeder die wat mij betreft mag verdwijnen.

  1. Marija

   Capsones

 2. Mistgabel

  Die geminimaliseerde linkse kut partijtjes die amper aanhang hebben, maar wel met hun NGO’s en heulmedia veel bepalen.

  Tijd om die klanten een schop onder hun hol te geven, dan kunnen ze huiliehuilie doen.

  Vuile land/volksverraders.

  Ik pik ook niets meer van die linkse galbakken.

  1. DubbelZout

   Nou, lever je uitkering dan maar in
   Das een linkse uitvinding

   1. Mistgabel

    Slap, heb nog nooit een uitkering gehad.

    Hebben ze dus voor zichzelf uitgevonden.

    1. vlekkenoplosser

     klopt , noemt men ook wel wachtgeld !

   2. Jack Flash

    “Linkse uitvinding”
    Dubbelzuur is in de tijd van Drees blijven steken.

   3. ikweetwatikwil

    Ooit voor jaren terug was links goed, maar dat is veranderd , teveel macht is nooit goed en daar is links aan ten onder gegaan.

    1. Niet L niet R

     Links redeneerde toen nog, met deskundige personen, en verstand, wat zijn zij ver afgezakt!!!

 3. RvdBe

  De beelden van die Jordaanse piloot in een kooi met benzine overgoten en in brand gestoken met daar omheen die walgelijke IS wijven dansend vergeet ik nooit meer.
  Dat spul wil Rutte en zijn linkse vrienden terughalen, wat is het toch een achterlijk, ziek beleid.

  1. Niet L niet R

   Perfect verwoord!!!!

  2. Freba

   Had ik ook gedaan, als er een of andere idioot, behorende tot de bondgenoten van Israhel mijn olie roven en de boel platgooien. En dan bovenal voor terrorist uitgemaakt te worden door m.n. een Amerikaan, die voor omgerekend 50 eurocent de liter zijn patserbak voortstuwt. En de rest van de geroofde olie wordt doorverkocht aan NL, die er dan meer dan 1 euro aan belasting opgooit. Zo werkt dat in een “zich democratisch noemende’ gemeenschap. Je ziet het pas als je Ze doorhebt…….. Waarschijnlijk bieden mijn kleinkinderen over 60 jaar hun excuses OOK aan voor de hedendaagse genocide op de Palestijnen…………

   1. Borreby Duytsch

    Hear, hear!

 4. Jan Heyn

  Het barst van die zielige figuren als Rien Post op Twitter, Facebook en ja, zelfs hier op DDS.
  In normale landen zitten zulke in een gesloten inrichting.

 5. tata

  Caroline maakt gehakt van dat linksche fluffy.

 6. Niet L niet R

  Die mevrouw van der Plas, is een verademing, in vergelijk met dat linkse tuig die ons land wil verkwanselen aan de EU

 7. Sando

  BBB wordt MIJN! Partij top wijf zoek ze maar vandaag de dag.

  1. AS210854

   👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  2. Emile Takma

   Je hebt tegenwoordig een enorme keuze in het rechts-populistische wereldje: PVV, JA21, BBB, FvD en nu ook BV NL, de nieuwe club van de oplichter Haga.

   Gaat helemaal goed zo.

   1. AS210854

    Tak, weten allemaal wel waar jouw vrinden ons gebracht hebben, nl tot een bevolkings kaal plunderden maatschappij en een explosieve groei van personen die nooit maar dan ook nooit EEN CENT BIJDRAGE AAN ONZE MAATSCHAPPIJ. Sterker nog onze eerste levensbehoeften nl de boeren en tuinders moet hiervóór plaats maken. Alle milieu doelstellingen zullen hierdoor nooit gehaald worden.

    1. Oepsie

     Deze speklap, is zijn leven lang al, aan het staatsinfuus. Uitkering (nu AOW) en alle denkbare toeslagen en nog pissen in eigen nest. Een minderwaardig persoon. Maar goed, dat weten we wel als je hier zijn bijdragen leest.

     1. september

      Allemaal grote onzin wat jullie over die speklap zeggen.maar já jullie veranderen toch nooit.

     2. Emile Takma

      Oepsie denk dat ik al AOW ontvang. Dat zou mooi zijn!

   2. september

    De peilingen van Maurice de Hond zijn er vandaag blijkbaar niet,Ben er altijd bendirias naar.En wat die Oepsie zei dat je al AOW had,die weet er niks van,die roept maar wat

    1. september

     bendirias=benieuwd

   3. vlekkenoplosser

    domme strónt vlé®k denkt dat het goed gaat met deze versnippering ! Je bent dan echt echt een dommerd als van mening bent dat je met 26 partijen van drie zetels een coalitie kan vormen.

    de strónt vlé®k bewijst wederom een randdebiel te zijn die hier slechts is om te zuigen

 8. Angelique1

  “Timmermans geeft 50 miljoen euro aan Hamas-terroristen” – een hoax omdat het geld gaat naar , de wederopbouw van Gaza en niet naar Hamas” Par example, etc.

 9. Pieter48

  Stelt u zich eens voor. Caroline en Pieter samen een partij. Meer waard dan de luchtfietserij van de in ivoren torens wonende Dram 66 ers. Deze Caroline en Pieter staan niet boven het volk maar er tussen. Dus weten ze de noden van de gewone man. De erg hoog opgeleide ivoren toren bewoners hebben niets met de gewone man. Die zijn meer op Brussel en de roeptoeters van grachtengordel geïnteresseerd.

  1. Emile Takma

   Goed idee. Pieter Omtzigt is links, dus die kan Hendrika dan een beetje naar links trekken.

 10. Pieter48

  Sinds wanneer is men links als men het gewone volk dient?Links dient het gewone volk al jaren niet meer.

  1. Emile Takma

   Het gewone volk dienen is inderdaad een typisch dingetje van links.

 11. 56RdK

  Caroline, raak!

 12. Michael M

  Een heleboel van die linkse wappie wappies hebben echt een huilie huilie kronkel. Het is echt waar. Ik ken die types in mijn eigen omgeving. Elke dag huilie huilie. Te zielig voor woorden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.