Filmpje! Gideon van Meijeren (FVD) sloopt Mark Rutte in epische confrontatie

In wat alleen maar een epische confrontatie genoemd kan worden heeft Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid op bijzonder indrukwekkende wijze de vloer aangeveegd met demissionair premier en leugenaar eersteklas Mark Rutte. Het onderwerp? Het boek COVID-19: The Great Reset door World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab. De leugen? Rutte beweerde dat boek niet te kennen. De conclusie? Rutte is niet alleen een pathologische leugenaar, maar hij is ook nog eens volstrekt incompetent als hij geconfronteerd wordt met een goede debater.

Hoewel Mark Rutte weleens de grootste obsessieve leugenaar is die zich premier van ons land heeft mogen noemen, zijn er verdacht weinig Kamerleden met de slimheid hem klem te zetten en publiekelijk op die wijze te ontmaskeren. Nou, goddank zit er tegenwoordig een man in de Kamer die luistert naar de naam Gideon van Meijeren.

Van Meijeren vroeg Rutte wat hij eigenlijk van dat boek vindt van Schwab; een boek dat inhoudelijk overduidelijk neo-communistisch is.

Ruttes antwoord? Hij is niet bekend met dat boek. Nope. Nooit van gehoord. Geen idee waar Van Meijeren het over had. Maar hij had nog wel wat advies voor de FVDer: dit soort “conspiracy theorieën” zijn interessant, maar gewauwel. Wappies! Niet meer doen dus.

Helaas voor Rutte was Van Meijeren enorm bij de pinken. Hij verbaasde zich erover, zei hij, dat de eerste vraag sinds zijn beëdiging als Kamerlid die hij direct stelt aan de premier als antwoord “een leugen” krijgt. Want Van Meijeren confronteerde Rutte vervolgens met een brief die hij zélf geschreven had aan Schwab, en waarin hij die man bedankt voor het toezenden van The Great Reset. Oh ja; en waarin hij het boek ook nog eens prijst omdat het een schitterende toekomst zou schetsen voor de wereld.

Oeps. Daar ging er iemand heel erg nat.

En daar bleef het niet bij. Want Rutte probeerde zich er daarna wat uit te kletsen onder het motto dat het een “diplomatieke” brief was, dat hij het niet gelezen had maar lief wilde zijn. Maar The Fourth Industrial Revolution, een ander boek van Schwab, had hij wel gelezen en dat was een geweldig boek.

Toen ging Van Meijeren weer vol in de aanval. Want The Great Reset is een gewoon een neo-communistisch boek dat onder meer pleit voor de afschaffing van de parlementaire democratie en het instellen van een globale elite van experts die moeten beslissen wat er gebeurt. Hoe kan onze premier zo’n boek op positieve wijze beschrijven?

Het antwoord daarop van Rutte – die zich nu heel ongemakkelijk voelde – was bijzonder veelzeggend. Want hij begon het opeens op te nemen voor Schwab, die hij neerzette als een soort van geweldige mensendiennaar. Oké hij schrijft ook wel eens dingen waar Rutte het niet mee eens is, maar over het algemeen geldt dat hij echt een geweldige man is die nog geweldiger werk doet.

Ongelooflijk, natuurlijk. Want de inhoudelijke beschrijving van het boek, gegeven door Van Meijeren, klopt gewoon honderd procent.

Afijn, kijk deze confrontatie! Want het is echt episch om te zien hoe Rutte in de hoek wordt gedrukt en daarna gewoon knock-out wordt geslagen door een gloednieuw Kamerlid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

152 reacties

 1. Nostradamus

  Geweldig dit. Ook mooi om te zien hoe Fleur Agema op de achtergrond reageert.

  Pinokkio (alweer) ontmaskert 🙂 🙂 🙂

  1. Cootje

   Ontmaskert , motie van wantrouwen , dementie , leugenaar, doctrine vergeetachtig , maar een rat is een overlever en heeft geen principes .

   1. Jack Flash

    Mooi heterdaadje.
    Heb ervan genoten.

    1. Mikse

     Eerst maar eens naar de kapper voor een nieuw kapsel. Dit kan echt niet. Harry Potter.

  2. Emile Takma

   ontmaskerd

   1. Nostradamus

    Ik noem dat de Emile-trap (Eng.).
    Dan kan je weer lekker inhoudsloos ratelen 🙂

   2. Jack Flash

    Inderdaad takma, helemaal ontmaskerd.

   3. right

    Takma@
    Het dyslexie level staat weer hoog!
    Arme zielepoot!

   4. Chris Schoneveld

    Gideon ontmaskertRutte. De t is dus correct.

  3. hans-e-pans

   Zoals gewoonlijk geeft Mark R. geen antwoord op een toch redelijk simpele vraag, maar kronkelt en draait erom heen en haalt er wel 5 a 6 dingen bij die nergens op slaan en ook helemaal niets met de vraag te maken hebben.

   Dit doet Mark R. alleen maar omdat hij donders goed in de gaten heeft dat een goed antwoord betekend dat hij daarmee toegeeft dat hij staat/heeft staan liegen.

   Een paling in een emmer snot kan kon wat leren van deze pathologische leugenaar, oké oké hij zegt soms wel eens de waarheid maar dan kost het ons geld.

 2. Emile Takma

  Een epische confrontatie tussen een onnozele puber en een gelouterd bestuurder.

  1. Mistgabel

   Een epische confrontatie tussen iemand die zich ingelezen heeft en een gelouterde pathologische leugenaar.

   1. Antihedo

    Rutte is leuk in de val gelokt. Als Rutte toegeeft dat hij het boek gelezen heeft, verzandt hij in een boekbespreking die op dit moment totaal geen prioriteit heeft. De shortcut was ontkennen. Rutte had waarschijnlijk beter gewoon de waarheid kunnen vertellen maar dan hadden we een oneindige discussie gehad tussen een bestuurder die echt wel wat beters te doen heeft en een wappie die niets beters te doen heeft.

    1. ElGuapo

     Weer een domme poging om het goed te praten. Hij staat gewoon weer te liegen zoals gewoonlijk en is niet slim genoeg om al zijn leugens te onthouden.
     Het hebben van andere prioriteiten geeft geen vrijkaartje om te liegen.

     1. Meriadoc Brandebok

      Nee, hij heeft het boek niet gelezen. Er is ook geen enkel bewijs dat hij het gelezen heeft.

      Eén van zijn ambtenaren heeft een bedankbriefje naar Schwab gestuurd om hem te bedanken voor de gift van het boek.

      Alleen de complottheoristen zijn bezig met Klaus Schwab en de Great Reset. Verder doet niemand er wat mee.

  2. ElGuapo

   Je idool staat voor paal.

  3. usb3.0

   Nee tamil, een man die leugenclown rutte te kakken zet, je hebt de inhoudt niet bekeken..

   1. Emile Takma

    inhoud

  4. Stanly2000

   De gelouterde bestuurder delft het onderspit. Prachtig gedaan, puber!

   1. september

    __________________________________________________

    1. Nostradamus

     ______________________________________________

  5. vlekkenoplosser

   een pathalogisch leugenaar en een clown die nooit ergens actieve herinnering aan heeft noemt de strónt vlé®k een gelouterd bestuurder

   Het staat er echt , soort zoekt soort zullen we maar zeggen

 3. Emile Takma

  Wel leuk om te zien hoe Rutte de puber Gideon als een lastige vlieg wegwuift.

  Je vraagt je al hoe het hem blijft lukken ook vriendelijk te blijven bij dit soort kinderachtige aanvallen.

  1. Jack Flash

   Waarom draai jij alles om takma?

   1. Magyar

    Omdat het een tr0l is!

  2. Beukman

   In dit geval was het wel heel makkelijk om vriendelijk te blijven. Gideon zorgde voor een klein verzetje tijdens het werk.

  3. usb3.0

   “wegwuift”

   Dat is niet wegwuiven, dit is de arrogantie ten top natuurlijk en blijkbaar vind tamil dit heerlijk

   1. Jack Flash

    usb3.0 +++

  4. ElGuapo

   Wel leuk om te zien dat Rutte gaat brabbelen.
   Gideon heeft Rutte gewoon geowned!

  5. september

   _______________________________________________

   1. ElGuapo

    Ah meer code…hmm…er staat…ik heb niks te melden dus tik maar suffe streepjes.

  6. vlekkenoplosser

   heeft de strónt vlé®k de beelden wel bekeken ? je vraagt je af hoe vaak de pathologisch leugenaar geconfronteerd moet worden met zijn leugens en onzin

   De strónt vlé®k heeft kennelijk een andeer filmpje gezien tussen de kinder pórno door

 4. JoopvdJoop

  De komende tijd zullen de confrontaties elkaar opvolgen maar ik vertrouw er op dat de kletsmajoors hier stug zullen blijven volhouden dat Rutte een prima bestuurder is.

 5. Beukman

  Van Meijeren is een carrièrepikkie dat een verhaaltje uit zijn hoofd heeft geleerd, zijn haar heeft gekamd, een stropdas heeft gekocht, en vervolgens dat verhaaltje afsteekt met de bedoeling om daar een filmpje van te maken voor op de website van zijn partij, hopend om hiermee in een goed blaadje te komen bij zijn leider.

  Dat verhaaltje hangt aan elkaar van uit zijn verband gerukte gedachten en is ook zeker niet bedoeld om te komen tot een constructieve gedachtenwisseling.

  Eens temeer doet Forum zijn reputatie als Puberpartij eer aan. Iets episch heb ik aan de “confrontatie” niet kunnen ontdekken. Rutte kon het knulletje aan met zijn vingers in de neus, en waste hem grondig de oren.

  Wanneer gaat Van Meijeren zich afsplitsen? Voorlopig nog niet; hij heeft nog een paar fases te doorlopen.

  1. usb3.0

   Nee beukho*rtje, Gideon heeft gelijk, het is natuurlijk een schande dat onze premier zich zo laat gelden en zegt ik ben het eens met schwab en er vervolgens over liegt…

   1. ElGuapo

    Gideon heeft helemaal gelijk.
    Beukpipo doet gewoon een wanhopige poging om het goed te praten.

   2. Beukman

    Onzin, universele pooier. Gideon kan zo veel beweren, maar dat is nog niet hetzelfde als het ook hardmaken.

    Gideon zijn lսlverhaal is praat voor in de kroeg, niet voor in het Parlement. Het is bijzonder netjes van de premier geweest dat hij zich heeft verwaardigd de puber van repliek te dienen, en zodoende belangeloos heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het kinderachtige filmpje. Enige dankbaarheid van Gideon was wel op haar plaats geweest.

    Los daarvan hoeft Rutte uiteraard geen verantwoording af te leggen voor andermans ideeëngoed.

    1. usb3.0

     Gideon heeft gewoon gelijk beukho*r wat jij ook zegt is niet van belang

     1. Beukman

      Als wat ik zei niet van belang was zou jij er ook niet op reageren, pooiermans.

     2. ElGuapo

      Beukpipo snapt niet dat zijn domme antwoorden altijd op weerstand stuiten.

     3. usb3.0

      beukho*r begrijpt niet dat Gideon gelijk heeft..

    2. Jack Flash

     “andermans ideeëngoed”
     Dat van zijn baas bedoel je Beukman?

     1. Beukman

      Ik bedoel uiteraard Schwab, Jack.

  2. J. Punt

   Van Meieren is een gozer die onze Grote Staatsman te k@kken heeft gezet. Met nietszeggende antwoorden proberen de zaak een andere draai te geven en in eigen voordeel af te wimpelen begint steeds vaker te mislukken. Maar ja, veel burgers vinden het niet zo erg en kleuren vrolijk het vakje bovenaan weer rood.

  3. Emile Takma

   Gideon zal in de eigen roedel het gevoel hebben zeer succesvol te zijn met zijn rare factfree complottheorieën en de komende tijd gaandeweg net zo succesvol verder radicaliseren tot het punt dat de narcist Baudet meent dat hij teveel babbels krijgt.
   Daarna is de volgende afsplitsing een feit.

   1. ElGuapo

    Kan je daar niks mee?
    Een combinatie van je clownsact samen met voorspellen?
    Komt dat zien….de wazige clownprofeet! 🤡

   2. Beukman

    Ze proberen ook allemaal hun leider na te doen. Het lijkt nergens naar.

    1. Flengan

     Hahaha, conspiracy theories, en direct daarna nat gaan omdat je het natuurlijk 100% eens bent met Klaus Schwab en hem daar ook voor bedankt.

    2. ElGuapo

     Lekker onduidelijk.

   3. usb3.0

    tamil kan niet tegen de waarheid daar krijgt hij uitslag van in zijn hersenen en kan dan niet meer nadenken en meent tamil dat feiten complottheorieën zijn

    1. Gerda2

     USB, uitslag in zijn hersens?
     Zou het geen klontervorming kunnen zijn?
     Je weet wel waarvan toch?

     1. usb3.0

      @Gerda2 absoluut door de fuckcinasie natuurlijk..

    2. Emile Takma

     Voor het bizarre idee dat vaccinatie tegen Corona een ‘experimentele gentherapie’ zou zijn is de term complottheorie een understatement.

     Dit is echter wel de onzin die het kereltje Gideon in de Tweede Kamer uitbraakte.

     1. usb3.0

      tamil heeft geen weet van het vaccin

      Vaccin/gen-therapie

      Een experimenteel gen-therapie die aan de man worden gebracht onder misleidende en eufemistische aanduiding vaccinatie of prik waarbij de bijwerkingen op langer termmijn totaal niet bekend zijn.

     2. Emile Takma

      Gideon is inderdaad niet de enige die deze bizarre onzin uitvent, malle Gerrit weet het ook zeker.

     3. usb3.0

      tamil is dom die verdiept zich nergens in das iedereen wel duidelijk

     4. Emile Takma

      Gerrit is opmerkelijk dom dus hij zal bijgaand artikel waarschijnlijk ook niet kunnen doorgronden.

      h*tps://www.scientias.nl/rna-in-covid-19-vaccin-geen-probleem-voor-ons-dna/

     5. usb3.0

      tamil is nog dommer, het betreft hier mRNA

      Testfase vaccin
      Objectieve informatie over de experimentele COVID-19 mRNA behandeling

      De serums zijn NIET goedgekeurd door de FDA en de EMA
      Het EMA en de amerikaanse FDA hebben de verschillende Corona ‘vaccins’ niet goedgekeurd.
      De volledige preklinische en klinische testfasen zijn immers niet doorlopen.
      Er is dus geen gedegen veiligheidsprofiel beschikbaar en er is geen garantie dat het vaccin veilig is.
      Dierproeven zijn overgeslagen en de bevolking bevindt zich momenteel in de klinische testfase 3.
      Dit maakt de behandeling per definitie een medisch experiment.
      Het mRNA serum is door zowel de FDA als de EMA voorlopig toegestaan via een versnelde procedure voor urgentie gebruik.

      Als je het vaccin neemt ben je onderdeel van een testfase die tot december 2023 duurt
      In het “assessment” rapport van de EMA staat het volgende: “Met het oog op de verklaarde noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationale zorg en om een vroege levering te garanderen, is dit medicinaal product onderworpen aan een in de tijd beperkte vrijstelling waardoor kan worden vertrouwd op batchcöntröletests die zijn uitgevoerd op de geregistreerde locatie (s) die zich in een derde land bevinden. Deze vrijstelling vervalt op 31 augustus 2021. De uitvoering van EU-gebaseerde regelingen voor batchcöntröle, inclusief de nodige wijzigingen in de voorwaarden van de handelsvergunning, moet uiterlijk op 31 augustus 2021 zijn voltooid, in overeenstemming met het overeengekomen plan voor deze overdracht van testen. Voortgangsrapportages moeten op 31 maart 2021 worden ingediend en worden opgenomen in de jaarlijkse verlengingsaanvraag.” (pagina 139)

      Voor december 2023 moet het volgende onderzoek klaar zijn;
      “Om de werkzaamheid en veiligheid van Comirnaty te bevestigen, moet de vergunninghouder het definitieve klinische onderzoeksrapport indienen voor het gerandomiseerde, placebogecöntröleerde, waarnemersblinde onderzoek C4591001.

     6. Emile Takma

      Zie ook (niet voor Gerrit, die kan geen informatie boven vmbo-niveau opnemen) deze uitleg:

      ht*ps://dpa-factchecking.com/belgium/210111-99-978524/

     7. vlekkenoplosser

      kan de strónt vlé®k het misschien inhoudelijk ontkrachten ? een mRNA vaccin is wel degelijk gentherapie domme strónt vlé®k.

      Stoeien met je eiwitten in je RNA blijkt in de praktijk ook een aanpassing op je DNA. Je blaat dus weer absolute onzin strónt vlé®k De domme jongen van DDS

     8. usb3.0

      Nee Vlekkenoplosser dat begrijpt tamil niet…

     9. Emile Takma

      De trieste sukkel Gerrit jatte deze tekst zonder bronvermelding van een wappie anti-vaccin site:

      ht*ps://staopvoorvrijheid.nl/vaccinatie-wat-moet-je-weten-alle-feiten-op-een-rij/

     10. Emile Takma

      “ kan de strónt vlé®k het misschien inhoudelijk ontkrachten ? een mRNA vaccin is wel degelijk gentherapie domme strónt vlé®k”

      Ja, lees de wetenschappelijke links in deze draad. Ik betwijfel echter of onze trieste coprofiel die kan doorgronden.

     11. usb3.0

      Nee tamil, dit zijn feiten die jij wegzet als “wappie-site”, je kunt het niet hebben dat ik gelijk heb en dat wat jij allemaal zegt keihard ontkracht wordt…

     12. usb3.0

      tamil raakt gefrustreerd…

     13. Emile Takma

      Heb je artikelen waar ik naar linkte gelezen, Gerrit, of gingen die je een beetje boven de pet?

     14. Emile Takma

      Ik denk dat ik Poeperd en Domme Gerrit nu al meer aandacht heb gegeven dan ze verdienen.

      Laten we hier maar een punt zetten.

     15. usb3.0

      Het blijft een gen-therapie daar kun jij met geen link verandering in brengen natuurlijk, je kunt het maar beter omarmen dat dit de feiten zijn tamieltje

     16. Emile Takma

      “ Het blijft een gen-therapie daar kun jij met geen link verandering in brengen natuurlijk”

      😂

     17. vlekkenoplosser

      Wat begrijpt de strónt vlé®k niet aan mRNA vaccin ? Ben je echt nu zo een domme jongen ?

      Inmiddels aangetoond,

      * ontstoken hartzakje is een serieus bijverschijnsel
      * trombose verschijnselen is een serieus bijverschijnsel
      * koortsaanvallen is een serieus bijverschijnsel
      * 11.519 doden geregisteerd ( h**ps://www.volkskrant.nl/columns-opinie/11-519-mensen-overleden-kort-na-vaccinatie-het-venijn-schuilt-natuurlijk-in-dat-woordje-na~b2c7bede/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F )
      * meer dan 50.000 meldingen van ernstige bijverschijnselen
      * 61% van de overleden mensen is volledig gevaccineerd

      volgens de strónt vlé®k van DDS is dit collatheral damage !

      Wat voor een randdebiel ben je met zo een uitspraak als 61 % van de overleden mensen volledig is gevaccineerd !!!

      domme jongen

     18. vlekkenoplosser

      de domme arrogante decadente strónt vlé®k eist een link om vervolgens de link belachelijk te maken

      Zo doorzichtig is de decadente tról
      Ga je huiswerk is doen miesgasser

     19. Emile Takma

      Ik heb even naar je links gekeken, Poepclown, maar ik vond nergens dat vaccinatie gentherapie zou betreffen.

      Licht me bij.

     20. vlekkenoplosser

      licht jezelf eens bij arrogante strónt vlé®k , je probeert je nu een weg te banen in het aarde donker domme jongen

     21. Emile Takma

      😂

      Trieste sukkel.

     22. Chris Schoneveld

      Emile, luister naar een “Urgent Message from Professor Sucharit Bhakdi”.

      Daar kan je nog veel van leren:

      h**ps://tube.doctors4covidethics.org/videos/watch/7ca43fab-fa9d-46e6-ac7a-a0c739d9e277

   4. Xyz1234

    Het benoemen van een boek wat feitelijk bestaat en hiervan de inhoud bespreekbaar maken, is volgens u een complottheorie. Het is inmiddels wel duidelijk dat er bij u meer dan 1 steekje los zit. Laat u eens geestelijk onderzoeken zou ik u willen aanraden. Misschien levert het iets op. Ik wens u het beste.

 6. maraton

  Is er toch nog een hulpclowntje ontsnapt van Therry’s droomeiland. Heb het gezien en het besmuikte lachje van Fleur was enkel van plaatsvervangende schaamte om zoveel gezwets. Ze keek niet voor niets naar andere kamerleden die waarschijnlijk ook hun lach niet konden verbergen.
  Natuurlijk is Rutte niet de staatsman waarvoor hij zich zelf houdt, maar hij heeft nog genoeg ervaring om met zo’n druiloor de kachel aan te maken.

  1. Emile Takma

   Het geestige is dat hier op DDS velen van mening zijn dat de druiloor de kachel met Rutte aanmaakte.

   1. usb3.0

    En dat kan tamnieltje niet hebben natuurlijk

   2. ElGuapo

    Weet je wat pas geestig is…al die rare tekst die je elke dag uit je vingers laat komen.

 7. Mistgabel

  h*tps://www.facebook.com/280838772065151/photos/a.285013738314321/1225904160891936/?type=3

 8. Monty

  ”Gideon van Meijeren (FVD) sloopt Mark Rutte in epische confrontatie”

  Bravo.
  En nu??

  1. usb3.0

   Maar wel een grote bek over Wilders als die iets zegt… hypocriet

   1. Monty

    Prima gedaan maar heeft hij Rutte nu echt gesloopt?
    Zal Rutte nu dan echt uit de politiek verdwijnen?

    Wat denkt usb3.0 zelf.

    1. ElGuapo

     Het slopen van iemands geloofwaardigheid heeft soms tijd nodig. Uiteindelijk gaan ogen open!

    2. Nostradamus

     Stukje bij beetje wordt Rutte gesloopt. Daar heeft Gideon prima aan bijgedragen als beginnend politicus.

     Maar dat interesseerd jou helemaal niet. Jij slikt alle leugens van Pinokkio, naast dat jij je ook graag vol laat spuiten door de spuiten van Mark en Hugo.

     Hoeveel krijg je eigenlijk betaald om de hele dag op DDS te tr0llen?

    3. usb3.0

     Vind monty het gerechtvaardigd dat een enorme pathologische leugenclown als rutte blijft zitten?

     1. Monty

      Nee, van mij mag hij ook weg.
      Maar hoelang gaat het nog duren voordat het de oppositie lukt.
      ”Stukje bij beetje wordt Rutte gesloopt”
      Volgens mij zijn ze al 10 jaar bezig Rutte te slopen.

      Wilders wil hem veroordeeld krijgen.
      Maar het blijft alleen bij woorden, zelfs in de peilingen gebeurt er niks.

     2. Nostradamus

      Tjsa Minty,
      h***s://www.youtube.com/watch?v=I6FmwBPDT-w

     3. usb3.0

      maar monty waarom verdedig jij pathologische leugenclown rutte zo hartstochtelijk

  2. Gerda2

   Prima gedaan, van Meijeren, je bent een aanwinst voor de Kamer.
   Rutte stapelt leugen op leugen.

   En dan neemt hij ook nog even de D66er Paternotte onder handen.
   Deze heeft na 1,5 jaar nog niet door hoe het in elkaar zit met positief-getesten en besmette personen.
   Het is wel even genieten, maar anderzijds een schande dat zo’n figuur mee wil praten over corona in de Kamer.
   twitter.com/Poempieloempie1/status/1415283504569593857

   Het zou het beste zijn als Branzino zich bij zijn partij meldt en het even gaat uitleggen.

 9. Meriadoc Brandebok

  Je vraagt je toch af of de broek van Van Meijeren te strak zit, als je hem zo hoort spreken.

  1. Magyar

   Misschien had hij wel een elastiekje om zijn zak, maar hij had wel gelijk dat jouw idool Rutten een gore leugenaar is!

   1. Meriadoc Brandebok

    “Misschien had hij wel een elastiekje om zijn zak,”

    Ik acht het niet onmogelijk.

   2. Cootje

    Dat zelfs de jeugd door heeft dat hij zijn bijnaam met ere verdiend , quizvraag wie heeft de bijnaam Pinokkio , buiten niet geïntrigeerde allochtonen nieuwkomers schrijft iedereen Rutte op. Een verdiende bijnamen die hij met vlag en wimpel verdiend

   3. Jack Flash

    Als prutte beweert het andere boek te hebben gelezen (de 4e industriële revolutie) dan weet hij dus van de plannen van Klaus schwaab.
    Dus liegt hij dat hij barst.

    1. Stanly2000

     Rutte en liegen? Rutte is liegen!

    2. Meriadoc Brandebok

     Hij beweert niet dat hij Schwabs boek heeft gelezen,

     1. usb3.0

      Nee leugenclown rutte heeft iets heel anders gezegd, dat moet je even neerzetten hier occultje

     2. Jack Flash

      Dat eerste boek niet, dat tweede wel, althans dat beweert hij, brandebock.
      Wel goed opletten.

   4. september

    onzin

  2. ElGuapo

   Over zijn stem beginnen toont goed aan dat er niet veel is om het mee oneens te zijn.

   1. Jack Flash

    Waarschijnlijk mogen transgenders alleen zo’n stemmetje hebben van die wokies hier ElGuapo.

 10. Brenda Welsh

  Gideon van Kletsmeijeren. De Meijerij van Gideon. What else?

  1. ElGuapo

   Ga kijken of ze nog cash aannemen in de supermarkt…

  2. Human Beast

   Nespresso baklap.

 11. Mistgabel

  h*tps://www.hetnieuwsmaardananders.nl/hnmda/filmpje-klaus-schwab-zegt-dat-nationalisme-een-bedreiging-vormt-voor-great-reset/

  1. Jack Flash

   Zag het op 9fornews Mistgabel.
   Hij spreekt over de cyberaanval.
   Maar daar weet prutte natuurlijk niks van zullen we maar zeggen.
   😎

   1. Emile Takma

    “Zag het op 9fornews”

    Dan zal het wel waar zijn, Jack.

    😂

    1. ElGuapo

     Het is wel duidelijk dat je alleen nieuws wat overeenkomt met je verdwaasde gedachten zal accepteren als echt nieuws.

    2. Jack Flash

     Heb je het filmpje van schwapie gezien mezza?

     Of niet?

 12. Mistgabel

  h*tps://twitter.com/MatteaMerta/status/1414584681165639682

  1. Gerda2

   Mistgabel, als je even wil lachen moet je naar die dwaze man kijken.
   Gelukkig is het een kort filmpje, zijn uitspraak van de Engelse taal is niet om aan te horen.

 13. Heras

  Nou, zeker ontmaskerd. Hij heeft Schwab zelf bezocht en dan zou dat boek en de inhoud niet ter sprake zijn gekomen???
  Rutte, Vraag het anders aan kaag, zij weet er alles van..

  1. Marija

   Waar wij nu in zitten en mee te maken hebben, is door ons zelf gekozen.
   De komende -ik hoop spoedige- verkiezingen zullen ons leren of wij ons lesje geleerd hebben en die zakkenwassers naar huis sturen.

   1. usb3.0

    “is door ons zelf gekozen”

    Nou dat is dus niet zo, ik heb hier absoluut niet voor gekozen..

    1. Jack Flash

     Het verloop van nu maakt de laatste verkiezingen steeds meer verdacht..

 14. Klaus Schwab

  Jammer dat die snotneus van een van Meijeren zo kritisch is over mijn fantastische boek THE GREAT RESET. Ook heel jammer dat vriend Rutte mijn geweldige boek niet heeft gelezen en tegen me heeft gelogen.

  1. ElGuapo

   Schwab!! Ouwe trekpop!

   1. Flengan

    No.: 3747864 The Hague, 26 November 2020

    Dear Professor Schwab,

    Thank you for sending me the book written by you and Mr Thierry Malleret ‘COVID-19: The Great Reset’. I do appreciate this kind gesture.

    These are extraordinary times. Amidst the challenge of combating the COVID-19 pandemic, we also have an obligation to build back better, so that our economic recovery is sustainable and our communities are secure and resilient. At the same time, there are also extraordinary opportunities. As the word rebounds and aims to emerge better equipped form the repercussions of the pandemic, we can strengthen resilience to all kind of risks. Your book provides us an worrying, thus hopeful analysis for a better future.

    It was with regret that we had tot postpone our meeting scheduled for 24 November. However, please be assured that I am looking forward meeting you as soon as the occasion arises

    Yours sincerely,

    Mark Rutte
    Prime Minister of the Netherlands

  2. usb3.0

   mezza hou je mond dicht

   1. Flengan

    Dat lijkt mij uitstekend!

  3. Mistgabel

   Ach, trek het u niet aan, dat liegen heeft de schaapjes in Nederland al 10 jaar mak gehouden..
   Maak gewoon gebruik van zijn krachten/leugens, geef hem straks een baantje bij de EU, daar zal ie zich thuis voelen. Als een warm bad. U wilde Rutte toch al vervangen door Kaag.

   Gideon, die lastige vlieg die zijn haar heeft gekamd en een stropdas heeft gekocht trapt u gewoon in de complothoek, noem hem wappie, racist, snotneus of wat dan ook.

   Maar wil u toch een advies meegeven.

   U moet toch wat voorzichtiger te werk gaan, niet zo in filmpjes openlijk uw plannetjes vertellen. We kunnen nu nog veel weg censureren, maar zijn praat is al van de kroeg in het Parlement beland.

 15. Flengan

  Inhoudelijk hebben de linksen natuurlijk niets in te brengen tegen deze meesterzet. Keihard liegen en daarna de vlek nog groter maken door Van Meijeren te betichten van het geloven in conspiracy theories. Tja, beter op je bek gaan kun je natuurlijk niet.

 16. Mistgabel

  h*tps://www.bestebank.org/the-great-reset/

  Het derde component, voorziet in de gebruikmaking van nieuwe technologieën en de verdere digitalisering van de economie voor het bewerkstelligen van een vierde industriële revolutie. Denk hierbij aan de opmars van kunstmatige intelligentie, data-mining, cloud computing, 3D-printing, robotics, Internet of Things, Augmented Reality enz. Deze technologieën zullen bijdragen aan een nieuwe industriële revolutie en ook de verwezenlijking van een trans-humanistische agenda. Claus Schwab voorziet dat de mens en computertechnologie samensmelten in een nieuwe supermens door onder meer de chipimplementatie in het menselijke brein met behulp van de NeuroLink-technologie.

  h*tps://nieuwsreactie.nl/klaus-schwab-schuift-sigrid-kaag-naar-voren-als-opvolger-rutte/

  Miljoenen in D66 Campagne
  Een artikel van Emerce laat zien dat D66 €3,4 miljoen heeft uitgegeven aan traditionele offline advertenties tussen januari en maart 2021. Het grootste bedrag van alle politieke partijen. The Great Reset heeft natuurlijk prioriteit en aan geld geen gebrek bij het World Economic Forum, sinds zij Sigrid Kaag pushen lijkt er geen brug te ver.

  In vergelijking:

  Fvd: 149.499 euro, CDA: 115.033 euro PVV: 38.000 euro

 17. tata

  Rutte is een pathologische leugenaar zonder enige gêne. Mooi dat hij betrapt wordt.

  1. Emile Takma

   Sterker hij is door het ventje Gideon volgens sommigen hier volledig gesloopt!

   😂

   1. Mistgabel

    We weten in ieder geval dat ie niets meer dan een paar maanden kan onthouden.
    Hij dementeert.

    1. Flengan

     Opvallend toch? Niet ingaan op de inhoud.

    2. Gerda2

     Mistgabel: Een stumper, Rutte. Zo jong nog en zo’n verschrikkelijke diagnose.
     Gelukkig kunnen we aanstormend talent verwelkomen in de Kamer.
     We gaan hopelijk nog veel horen van Gideon van Meijeren!

     Emile T. kan alleen nog maar in herhalingen vervallen en Beukman wordt steeds meer sjacherijnig. Dit is een goede zaak.
     Alleen maar over het kapsel, stropdasje, hoog stemmetje enz. hebben.
     En dan anderen zo gemakkelijk het niet inhoudelijk reageren in de schoenen proberen te schuiven. Ook een goed teken.

     1. Mistgabel

      Gideon heeft er in ieder geval voor gezorgd dat mensen zich toch wat gaan afvragen en stropen nu vele het internet af.

      De eerste dominosteen is belangrijk.

     2. Mistgabel

      Maak je niet zo druk om Emile Takma en Beukman.
      Lekker belangrijk.:)

    3. Mistgabel

     Of liegt.

     U mag kiezen.

   2. usb3.0

    “Sterker hij is door het ventje Gideon volgens sommigen hier volledig gesloopt!”

    Klopt én Gideon spreekt wél de waarheid, tamil

    1. Flengan

     Ja daar krijgt niemand een speld tussen.

   3. september

    Door enkelen maar,ik vind van niet

 18. usb4.0

  Wat een lieve jongen is die Gideon toch.

 19. Mistgabel

  Of je komt soms niet door of Bedankt, je reactie is opgestuurd en zal spoedig worden beoordeeld.

  Dan is de lol er ook gauw vanaf.

 20. StemPzeweg

  Gideon sloopt Rutte? Whahahahaga

  Hij wordt zelfs door Fleur (PVV) uitgelachen

 21. Branzino

  Ik zie en hoor in de reactie aan Schwab van Rutte n.a.v. het ontvangen van zijn boek een typisch diplomatieke inhoud. Hij schrijft namelijk het “een hoopvolle analyse voor een betere toekomst” is. Je kunt dat een leugen noemen, als je er per se iets betekenisvols in wilt zien. Maar met evenveel recht kun je het een antwoord noemen, waarmee je alle kanten op kunt. Elke analyse, hoe oneens je het er ook mee bent, draagt bij aan je beeldvorming en kan daarom een bijdrage zijn aan een betere toekomst. Een analyse helpt altijd, de daaruit afgeleide aanbevelingen bepalen die toekomst. En over die aanbevelingen heeft Rutte het niet. Het is een slimme, diplomatieke en tegelijk (dus) nietszeggende bedankbrief. Het is typisch een brief van een regeringsleider die meer belangen heeft en voortdurend moet laveren.

  De heel diverse kwalificaties hierboven van de grimassen van Agema vind ik vermakelijk: is ze het nu eens of oneens met Van Meijeren? Je kunt er beide kanten mee uit.

  1. Branzino

   Nog een aanvulling:
   Als je de volledige zin leest, die Van Meijeren slechts voor een deel heeft geciteerd, is te zien dat het klopt, wat ik in mijn reactie bedoel:
   Your book provides us a worrying, thus hopeful analysis for a better future.”

   Juist dat woordje “worrying” ontneemt de uitspraak van Rutte elke concrete uitleg. Want wat is “worrying”? Dat boek, de daarin verwoorde visie van Schwab of de geanalyseerde wereldsituatie? Je kunt er echt alle kanten mee op. Heel knap!

   1. ElGuapo

    Probeer het maar goed te praten brandpino.
    Elk normaal mens snapt dat Rutte met zijn leugens door de mand valt.

    1. Branzino

     @ElGuapo
     “Elk normaal mens snapt dat Rutte met zijn leugens door de mand valt.”

     Zou heel goed kunnen. Maar zoveel normale mensen zijn er dan niet in Nederland en zeker niet zo knap als jij. 😉

     Maar weet, dat in de normale internationale omgangsvormen dit heel gebruikelijk is, zowel in politieke relaties als in zakelijke relaties. Je blijhft heel voorzichtig, vaak om de hete brij heendraaiend en vooral niet meteen zeggen wat je op de tong brandt. Zeggen wat je denkt is in bepaalde kringen heel populair, maar het is ook dè manier om je uit de markt te prijzen.

     1. Magyar

      Als je zo fanatiek die leugenachtige schijthufter Rutte verdedigt dan ben je dus wis en zeker een gigantische overheidstr0l, dat heeft Piet Zeebaars nu wel bewezen!

     2. Branzino

      @Magyar
      ‘Hééééh, je denkt, dat je het door hebt. Een tijd geleden suggereerde iemand anders dit ook al, maar die dacht ook dat ik, en nog een paar deelnemers, daarvoor betaald zouden worden. Helaas was ook dat niet waar. Maar ja, we zijn nu een paar jaar verder en er is geld genoeg, dus ………… Maar, mondje houden, hè!

     3. ElGuapo

      Nee niet “zou heel goed kunnen”….zo is het.
      Je prijst jezelf niet uit de markt door integer te zijn in zakelijke of politieke relaties. Dat is wat gebruikelijk is.

  2. Mistgabel

   h*tps://axelkra.us/wp-content/uploads/2020/10/Schwab-you-own-nothing.jpg

 22. Rieks

  Een epische confrontatie…LOL

 23. Mistgabel

  Zijn naam is haas, hij weet (zogenaamd) van niks.

  h*tps://youtu.be/swqkkAEjZDc

 24. usb3.0

  Gispen slaat leugenclown rutte zo ontzettend hard om z’n oren, heerlijk deze nieuwe winden die het vuur aan de schenen leggen, naast het feit dat de absolute arrogantie van gasten als rutte en ook kaag worden blootgelegd, die kunnen zich niet beheersen.

  1. usb3.0

   Gideon

  2. Emile Takma

   “heerlijk deze nieuwe winden die het vuur aan de schenen leggen”

   Gideon is inderdaad een windbuil.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.