GGD Haarlem wil vaccineren ‘leuk’ maken, komt met datingevenement ‘sjansen met Janssen’

‘Dansen met Janssen’ is de slogan van demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid), die daarmee grotendeels verantwoordelijk is voor de recente corona-uitbraken in de horeca. GGD Haarlem vond het een goed idee om met die slogan aan de haal te gaan en ervoor te zorgen dat mensen sociaal contact met elkaar hebben terwijl ze wachten op een prik: ‘sjansen met Janssen’…

Het demissionaire kabinet heeft inmiddels geleerd van de enorme fout die ze hebben gemaakt door Testen voor Toegang toe te passen op uitgaansgelegenheden. Dat, samen met het belachelijke idee van De Jonge om mensen direct na het ontvangen van een Janssen-vaccin (of een tweede prik) een toegangsbewijs te geven, heeft voor de huidige besmettingscijfers gezorgd.

Sindsdien hameren ze weer op het naleven van de basisregels en het zoveel mogelijk vermijden van sociaal contact. Maar wat doet GGD Haarlem? Die moedigt sociaal contact juist aan door van de kwartier wachttijd na de prik een speeddatingevenement te maken.

Ze richten de vaccinatielocatie er zelfs speciaal voor in. Zo wordt Kennemer Sportcenter ‘omgetoverd tot een romantische plek’. En als kers op de taart gebruiken ze ook nog de idiote slogan van De Jonge om dit evenement kracht bij te zetten…

“Voor veel mensen zonder partner is de coronaperiode extra zwaar geweest”, meldt de GGD. Tijdens het evenement kunnen mensen elkaar “op een laagdrempelige en coronaveilige afstand ontmoeten”, melden ze via RTL Nieuws.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De GGD bedoelt het vast goed en zegt ook wel dat iedereen zich gewoon aan de coronamaatregelen moet houden. Maar als de vonk echt overslaat tussen twee mensen dan gaan ze waarschijnlijk echt niet twee weken wachten op hun vervolgdate. Daarbij is het ook maar de vraag of mensen zitten te wachten op een GGD die ze op deze ‘ludieke’ manier probeert over te halen om zo’n coronavaccin te halen.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. vlekkenoplosser

  loterijen, tombola’s , dance events

  Als je je maar laat vaccineren met dat experimentele gif !

  1. Mr.blauw.sky

   “”met dat experimentele gif ! ”

   Je hopeloze , haatdragende gewauwel is weer tenenkrommend poepclown !

   1. vlekkenoplosser

    neem jij maar braaf spuitje 3 & 4 domme jongen !
    Veel plezier met het peplomeer in je lijf domme jongen.

    Dat je immuunsysteem het gauw mag opgeven bij de mutaties domme jongen.

    1. Mr.blauw.sky

     ?

    2. Mr.blauw.sky

     Gaat binnen dertig aar niet gebeuren tàrrel , krijg elke dag meer buitenlucht met beweging mee dan jij in een hele week met je avondbaantje in die stinkstad poəpchinees .

     1. vlekkenoplosser

      je snapt dus helemaal niets van de materie domme jongen. Ga nou maar braaf spuitje 3& 4 halen randdebiel

     2. Xyz1234

      Alsof je met wat frisse lucht de mogelijke gevolgen van deze experimentele injectie kunt voorkomen. Lees uzelf eens in voordat u een reactie geeft. Of u moet grappig willen doen. Dat is dan gelukt.

    3. Emile Takma

     Poepclown liet zich niet vaccineren.

     Dat soort dom volk bestaat echt.

     1. vlekkenoplosser

      Ik wil geen expeimentele gentherapie domme strónt vlé®k !

      jij wel , dus inderdaad dom volk bestaat echt wat zich laat inspuiten met een experimentele gentherapie die gaat spelen met je eiwitten en je immuunsysteem.

      Vervolgens kan een gevaccineerde drager zijn (besmet zijn ) , overdragen en zelfs op de I.C belanden zoals net mede gdeeld in het journaal.

      domme mensen laten gewoon de spuit zetten en doen geen eigen onderzoek zoals de strónt vlé®k.

      quote Regeling van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat van 28 maart 2020, nr. IENW/BSK-2020/57427, houdende spoedmaatregelen met betrekking tot gentherapie ter bestrijding van COVID-19 (Tijdelijke regeling afwijkende behandeling vergunningaanvragen gentherapie in verband met bestrijding COVID-19)
      De Minister van Infrastructuur en Waterstaat,

      Handelende in overeenstemming met de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport;

      Gelet op artikel 9.2.2.6 in samenhang met de artikelen 9.2.2.1 en 9.2.2.3 van de Wet milieubeheer;

      BESLUIT: end

     2. Emile Takma

      Het is geen gentherapie, Poepclown. Dat is een rare wappie-fantasie.

     3. vlekkenoplosser

      hahahahaha , strónt vlé®kj kan niet lezen de domme jongen. Nogmaals voor de strónt vlé®k

      quote 1, Regeling van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat van 28 maart 2020, nr. IENW/BSK-2020/57427, houdende spoedmaatregelen met betrekking tot gentherapie ter bestrijding van COVID-19 (Tijdelijke regeling afwijkende behandeling vergunningaanvragen gentherapie in verband met bestrijding COVID-19)
      De Minister van Infrastructuur en Waterstaat,

      Handelende in overeenstemming met de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport;

      Gelet op artikel 9.2.2.6 in samenhang met de artikelen 9.2.2.1 en 9.2.2.3 van de Wet milieubeheer;

      BESLUIT: end

      quote 2 Op grond van artikel 6 van het Verdrag van Aarhus2 is Nederland verplicht, binnen het kader van de nationale wetgeving, voor zover mogelijk en passend, voorafgaand aan het toestaan van de introductie in het milieu van genetisch gemodificeerde organismen het publiek daarover te raadplegen. In het geval van de bestrijding COVID-19 wordt het noodzakelijk gevonden om hiervan af te wijken en vergunningverlening niet volgens de UOV te laten plaatsvinden, maar volgens de reguliere voorbereidingsprocedure. end

      GEWOON GENTHERAPHIE , domme arrogante strónt vlé®k. Dommer als jij zijn ze er vast niet.

     4. usb3.0

      tamil is een leugenaar zelfs als je het uitlegt blijft tamil liegen, zeg je tamil is het liegen

     5. Xyz1234

      Schlemiel laat zich injecteren met een experimenteel middel waarvan bijwerkingen op lange termijn niet duidelijk zijn en waarvan bijwerkingen op korte termijn grotere risico’s met zich meebrengen dan een infectie met een pathogeen (of meerdere pathogenen) dat nu door het leven gaat als sars-cov-2.

     6. vlekkenoplosser

      h**ps://www.at5.nl/artikelen/210128/ziekenhuizen-maken-zich-zorgen-over-mogelijke-besmettingen-bij-gevaccineerd-personeel

      De vraag waarom je dat gif in je lijf moet laten spuiten wordt steeds luider.

   2. usb3.0

    Het is een experimentele gentherapie om precies te zijn die aan de man worden gebracht onder misleidende en eufemistische aanduiding vaccinatie of prik waarbij de bijwerkingen op langer termmijn dat word erkent totaal niet bekend zijn.

    1. toetssteen

     usb
     Yep, lees dit: h^^ps://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-18941.html

     1. vlekkenoplosser

      sukkeltjes zoals blauwe kop en de strónt vlé®k blijven toch ontkennen dat het gentherapie is

      dom volk wat zich graag wil onderwerpen gelooft volledig in de experimentele gentherapie. Spuit je vol met die rotzooi maar vertel het eerlijke verhaal domme zwetsnekken

     2. Emile Takma

      Ook malle Toetssteen denkt dat vaccinatie gentherapie betreft.

      Ontroerende domheid.

     3. vlekkenoplosser

      domme arrogante strónt vlé®k

      QUOTE Regeling van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat van 28 maart 2020, nr. IENW/BSK-2020/57427, houdende spoedmaatregelen met betrekking tot gentherapie ter bestrijding van COVID-19 (Tijdelijke regeling afwijkende behandeling vergunningaanvragen gentherapie in verband met bestrijding COVID-19)
      De Minister van Infrastructuur en Waterstaat,

      Handelende in overeenstemming met de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport;

      Gelet op artikel 9.2.2.6 in samenhang met de artikelen 9.2.2.1 en 9.2.2.3 van de Wet milieubeheer;

      BESLUIT: END

      HET IS GENTHERAPHIE , domme jongen. Of liegt de Staatscourant volgens de strónt vlé®k

     4. usb3.0

      @Toetssteen @Vlekkenoplosser

      Je kunt domoren, als fascistische vaccinatiedrammende coronafetisjisten tamil, die het niet begrijpen omdat het hun verstand ver te boven gaat, niet (lees: onmogelijk) uitleggen..

     5. Emile Takma

      Bij gentherapie wordt je DNA gewijzigd. Daar is bij RNA-vaccinatie geen sprake van.

     6. usb3.0

      tamil liegt en begrijpt er door onwetendheid en ongelofelijke domheid helemaal niets van… mRNA

     7. vlekkenoplosser

      lees de staatscourant randdebiel , een wijziging van RNA geeft uiteindelijk een wijziging op DNA domme jongen maar daar hebben we het over sukkeltje.

      quote Regeling van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat van 28 maart 2020, nr. IENW/BSK-2020/57427, houdende spoedmaatregelen met betrekking tot gentherapie ter bestrijding van COVID-19 (Tijdelijke regeling afwijkende behandeling vergunningaanvragen gentherapie in verband met bestrijding COVID-19) end

      WAT WIL DE STRÓNT VLÉ®K NIET BEGRIJPEN ?

     8. Mistgabel

      h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1971232880/viroloog-waarschuwt-nu-meer-gevaccineerden-positief-testen-we-zijn-er-nog-niet

 2. usb3.0

  h**ps://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/massale-woede-in-vk-om-verplichting-vaccins/ar-AAMmxRh?li=BB13YidB&ocid=mailsignout

  En zeer terecht natuurlijk, want vrije wil en medische discriminatie

 3. Mistgabel

  Die arrestaties kunnen niet heel lang meer uitblijven.

 4. Mistgabel

  Goed prikkie, beste wat u ooit heeft kunnen nemen.
  Kwaliteitje he…

 5. Mistgabel

  Kijken wat voor kwaliteit de klimaatprik heeft.

  Je kunt ze alles aansmeren en bepaalde mensen schijnen nu al te juichen…

 6. Mistgabel

  Maar ach mensen, u wordt door doe vaccinatie wel minder ziek…

  Althans dat zeiden ze een tijdje geleden…

  1. Flengan

   @Mist: Ja en dat ‘tijdje’ is wel een puntje… Het is namelijk een wereldwijd experiment dus het kan zomaar alle kanten opgaan. Zoals bijvoorbeeld deze kop in de Telegraaf van vandaag: “Viroloog waarschuwt nu meer gevaccineerden positief testen: ’We zijn er nog niet’”

   Die wappies ook met hun gezeur… krijgen ze alwéér gelijk.

 7. Mistgabel

  Wat is gentherapie?

  Paul van der Valk: ‘Gentherapie is een medische behandeling die de genetische code, ook wel bekend als DNA, kan aanpassen. De genetische code is het bouwplan voor de eiwitten in het lichaam. Als er een foutje in een stukje van de genetische code zit, dan wordt het bijbehorende eiwit niet of niet goed aangemaakt. Dit geeft problemen.

  h*tps://www.umcutrecht.nl/nl/wat-is-gentherapie-internist-paul-van-der-valk-legt-het-uit

 8. Flengan

  Tja… “Ik ben volledig gevaccineerd”?

  De Telegraaf zei het vandaag zo: “Viroloog waarschuwt nu meer gevaccineerden positief testen: ’We zijn er nog niet’”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.